A nők, akikkel voltam a műtét óta mind élvezte, hogy nem kell esetleg nekik (is) bajlódni a védekezéssel
Én pár éve végeztettem el, csak pozitív dolgokról tudok beszámolni, semmi negatív hatása nem volt, csak pozitív. A legjobb, hogy nem lehet már gyerekem - sosem akartam
Nálunk a hölgytagnál meg is csinálták amire gondoltál. Mivel tervezett császárral szült a párom a 3. gyermekünknél, konkrétan rákérdeztek, hogy szeretnénk-e még babát. Mert, ha nem és úgyis "beavatkozás" lesz, megcsinálnák egyben. Volt neki korábban is császáros szülése és nem érzett semmi különbséget a gyógyulás alatt. Azóta nincs se tabi, se méhen belüli fogamzásgátló eszköz. Egyik sem hiányzik egyébként, nem volt jól tőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 11. 03. szerda 14:10
Uhh.. köszi a választ! Asszem félreértettem, azt hittem ez a nőknek az elkötése. Nem is tudtam, hogy pasiknak is van hasonló! De szerintem nem fogok élni ilyennel.
Semmi hátrányát nem tapasztaltam, a lábadozási időszakot kivéve. Akkor bizony volt egy két nap, hogy megbántam. De most, hogy évek óta csak az előnyét élvezem, nagyon örülök neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)
2021. 11. 03. szerda 15:29
Hormonális átalakulás nem jelentkezett? Elhízás, egyéb testi változás?
Persze hogy létezik, és sokkal egyszerűbb. Nekünk oldalanként 2 öltés helyi érzéstelenítővel, míg nekik ugye egy komoly alhasi műtét, altatásban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 14:10
Uhh.. köszi a választ! Asszem félreértettem, azt hittem ez a nőknek az elkötése. Nem is tudtam, hogy pasiknak is van hasonló! De szerintem nem fogok élni ilyennel.
Hormonális átalakulás nem jelentkezett? Elhízás, egyéb testi változás?
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2021. 11. 03. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 10:09
Ezt jól át kell gondolni! Mármint a műtétet. A műtét maga sem olcsó, de a vissza állító műtét jóval drágább, és cseppet sem biztos, hogy sikeres lesz. A műtét úgy működik, hogy a herék után, az ondó vezetéketből kivágnak egy kicsi szakaszt, és a vezetéket elkötik. Ezt ugyan elvileg újra össze lehet kötni, de...
Mivel a here innentől kezdve nem tud ürülni, (ez a korábban említett lábadozási időszak, ami nekem elég soká tartott, mindjárt kitérek rá) idővel vissza fogja az örökítő anyag termelését, ami a helyre állító műtét után már nem fog visszaállni többé. Ergo hiába lesz újra spermium az az ondódba, annak elég kicsi lesz a mennyisége, ami ugye gondot jelenthet.
Maga a műtét nem volt fájdalmas, inkább csak kellemetlen. Az érzéstelenítés volt durva. Meg szúrták a zacsit, be adtak egy kicsi anyagot, majd pár másodperc várakozás után, a tűt tovább nyomták az ondó vezetékbe és a maradékot oda fecskendezték be, amit elég kemény volt, de azért kibírható.
A fájdalmas rész ez után jött. Gondolom páran ismeritek a kangörcs érzését. Mivel a here nem tud ürülni, jön a görcs, ami addig tart, míg a szervezet abba nem hagyja a spermiumok termelését. Ez teljesen egyén függő. Azt mondják, van akinek 1,van akinek 2 hónap, nekem kb fél év volt. Addig nospán éltem, csak ez szüntette meg a fájdalmat.
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma.
Mivel a here innentől kezdve nem tud ürülni, (ez a korábban említett lábadozási időszak, ami nekem elég soká tartott, mindjárt kitérek rá) idővel vissza fogja az örökítő anyag termelését, ami a helyre állító műtét után már nem fog visszaállni többé. Ergo hiába lesz újra spermium az az ondódba, annak elég kicsi lesz a mennyisége, ami ugye gondot jelenthet.
Maga a műtét nem volt fájdalmas, inkább csak kellemetlen. Az érzéstelenítés volt durva. Meg szúrták a zacsit, be adtak egy kicsi anyagot, majd pár másodperc várakozás után, a tűt tovább nyomták az ondó vezetékbe és a maradékot oda fecskendezték be, amit elég kemény volt, de azért kibírható.
A fájdalmas rész ez után jött. Gondolom páran ismeritek a kangörcs érzését. Mivel a here nem tud ürülni, jön a görcs, ami addig tart, míg a szervezet abba nem hagyja a spermiumok termelését. Ez teljesen egyén függő. Azt mondják, van akinek 1,van akinek 2 hónap, nekem kb fél év volt. Addig nospán éltem, csak ez szüntette meg a fájdalmat.
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma.
Ezt jól át kell gondolni! Mármint a műtétet. A műtét maga sem olcsó, de a vissza állító műtét jóval drágább, és cseppet sem biztos, hogy sikeres lesz. A műtét úgy működik, hogy a herék után, az ondó vezetéketből kivágnak egy kicsi szakaszt, és a vezetéket elkötik. Ezt ugyan elvileg újra össze lehet kötni, de...
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2021. 11. 02. kedd 14:38
Amúgy ez visszacsinálható ha késöbb meggondolja magát az ember vagy végleges?
Amúgy ez visszacsinálható ha késöbb meggondolja magát az ember vagy végleges?
Épp 3 éve hogy meg csináltattam. A lábadozás nekem sokáig tartott, de ez egyén függő. Nagyon örülök neki, hogy életre megoldódott a védekezés kérdése. A feleségem nagyon hálás, hogy nem kell ezzel már bajlódni, illetve nem kell tömnie magát hormonokkal. És élvezi hogy következmények nélkül bármikor tele élvezhetem a punciját.
Jó döntés volt.
Jó döntés volt.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata, előnye hátránya, hölgyek véleménye is érdekel.