Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2020. 08. 26. szerda 23:12  #218
EnjoyTheLife EnjoyTheLife
Kétféle diák létezik: aki elkapta a tanárnőjét, s aki csak álmodozott róla. smile
2020. 08. 26. szerda 22:28  #217
Törölt felhasználó (4286482)
Nálunk anno konkrét esetről nem tudok, viszont középsuliban a tesitanárnőt, aki egy nagyon szexi harmincas volt a másik tesitanár rendszeresen kefélte a tornaterem szertárában és nagyon nem foglalkoztak vele, hogy rendesen kihallatszik minden! smile Suli után persze alig vártam, hogy otthon nyugi legyen és jól kiverjem a farkam, mert már a tudat is rohadtúl felizgatott, hogy a csajt rendesen megbaszták odabent!
Szóval igen, rendszeresen dugtam a tornatanárnőt csak ő nem tudott róla! smile
2020. 08. 26. szerda 20:33  #216
Törölt felhasználó (3112072)
Biztos hogy nem!!!
2020. 08. 26. szerda 16:54  #215
Capri Capri
Lassan 15 éves történet... az igazgatónőnek született gyereke a diákjától smile
2020. 08. 26. szerda 08:19  #214
Krumplisteszta Krumplisteszta
Sajnos nem. Pedig voltak rà vàromànyosok. Müszaki iskola, 500 fiu, 3 làny az egèsz iskola összes èvfolyamàban. A diàk csajok nem nagyon tudtàk tartani az iramot velünk, maradtak a tanàrnök cèlpontnak. Sajnos àlltàk az ostromot. Mèg az sem adta be a derekàt, akiröl tudtuk, hogy egyèbkènt a tanàri kar fèfritagjaival bensösèges kapcsolatot àpol. crazya
2020. 08. 25. kedd 23:09  #213
Simi80 Simi80
Tanaromat nem, de a főnököm az szamit?
Èvek ota alatta dolgoztam, nem volt unalmas a kapcsolatunk, mindenert kiosztott, veszekedett.Aztan kiderult van masik oldala is, kis pialas, tanc, stb, aztan vagy masfel evvel kesobb ranyomultam es be is adta a derekat amint kiderult hogy mar egyedulallo vagyok. Komolyan meg lehet baszni, panaszkodik hogy nagy neki a farkam, es egy rendes menet utan napokig hozza sem lehet erni, de azert, mindig b meggyogyul es ujra jol... azota ha veszelszik velem, arra gondolok hogy majd jol visszakapod melo utan smile
2020. 08. 25. kedd 21:44  #212
Törölt felhasználó (4286482)
Elég ronda volt szegény de valaki biztosan megdugta azért! nyes
2020. 08. 25. kedd 19:25  #211
Törölt felhasználó (4308862)
nem mai sztori, ám remek rá visszaemlékezni, érettségi előtt nem sokkal jött egy friss diplomás tanárnő, hatalmas melleivel, hosszú barna hajával, lazaságával igencsak vonzó nő volt, amolyan álom csaj volt, de tényleg! akkor semmi se történt, csak úgy 15 évvel később, amikor összefutottunk egy rendezvényen. annak idején mi voltunk az első tanítványai, emlékezett rám smile olyan volt a helyzet, hogy minden cicó nélkül elmesélhettem neki, hogy bizony előfordult, hogy rejszoláskor, az ő melleit képzeltem magam elé...miért nem szóltál akkor? nevetett a szemembe....most szólok, hogy akkoriban, fejben, elég sokszor mellbe basztalak! - olyan volt a szitu, hogy ezt így, direktbe is lehetett mondani - ebbe azért belepirult, aztán azt mondta, ha van kedvem, hétvégén felugorhatnék hozzá....volt kedvem!....remek kaland volt, a mellbe baszásból káprázatos szopásba mentünk át....na ez volt az a perc, amikor megtudtam, hogy valójában mit is jelent, ha egy nő imád, és tud is bő nyállal cumizni....
2020. 08. 25. kedd 18:51  #210
dzivka dzivka
en nem ertem vagy masok a kerdes a tanarat az az szerintem ff es nem a tanarnojet
2020. 08. 25. kedd 14:54  #209
Törölt felhasználó (3112072)
Én szexeltem az osztályfőnök nőmmel,de mint utolag kiderült még elég sokan rajtam kivül előttem smile és ami durva hogy ez tök általános mert utána kiderült hogy pécsen több középsuliban is ez megy.
2020. 08. 25. kedd 13:33  #208
fazonpar fazonpar
Sajnos nem, de sokat fantazialtam két tanarnomrol is. Mindkettő elkepeszto jó csaj volt
2020. 04. 18. szombat 21:17  #207
Törölt felhasználó (851261)
Nálam ez kimaradt sajna...így visszagondolva akadna par
2020. 04. 18. szombat 14:14  #206
Törölt felhasználó (1036832)
Én megdugtam, csak nem az én tanárnőm volt. smile
2020. 04. 18. szombat 13:32  #205
Panamera21 Panamera21
Nekem volt szerencsém hozzá, igaz hogy magántanár volt. Ha ez is érdekes lehet, szívesen elmesélem. Évekkel korábban történt, 24 éves voltam, ő 45-46. Hetente kétszer jártam hozzá angol felkészítőre. Korához képest nagyon jól nézett ki, vékony test, formás idomokkal, ápolt (mindig ment fodrászhoz, manikűr, kozmetikushoz) egyszóval éveket letagadhatott volna. Még az események előtt, mindig mondtam a barátaimnak,hogy remélem ennyi idősen ilyen feleségem lesz smile Szóval a történések: mindig velem szemben a fotelba ült le szoknyában, köztünt kis asztal amin írtam. Amikor leült/ült beláttam a lábai között és minden alkalommal tudtam milyen bugyiban van. Sokáig úgy gondoltam, hogy véletlen... Amíg el nem meséltem a haveroknak. Ők egyből mondták, hogy nem véletlen! A következő alkalommal sokkal érdeklődöbb voltam felé, előtte is mindenről jókat lehetett vele beszélgetni. Eldöntöttem megpróbálom. Az óra végén mesélte mit csinál a hétvégén, közben a kutyájával játszottam, és a labdájával összekent, csupa nyál volt a kezem. Mondta mossam meg nyugodtan, bementem a fürdőbe, kézmosás után nyújtotta a törölközőt. Ahogy fordult eléggé közel került az arcunk, gondoltam itt az alkalom,ha nem majd szabadkozom és keresek másik tanárt. A szájra puszimat csókkal viszonozta, innen hamar a hálószobába kerültünk. Szuper volt vele, utána rendszeresen lefeküdtünk. Utolsó tanítvány voltam, vagy feljártam hozzá mikor végzett. Az isteni szexen kívül is jó volt vele, tetszett a gondolkodása, jó beszélgető partner is volt. Közel 1 évig tartott a viszony, sikeres nyelvvizsgát tettem, angolból is smile Azóta is nagy vigyorral köszönünk, integetünk egymásnak amikor látjuk egymást a városban.
2020. 04. 18. szombat 04:50  #204
far-kamra far-kamra
Igen előfordult képzeletben is és valóságban is.
2020. 04. 17. péntek 22:41  #203
BaraTom1 BaraTom1
Igen! Többször is, képzeletben. A gimis fizikatanárnő nagyon kacér volt. Az osztályból sok pasi szerette volna megdugni. Húzta az agyunkat, de mindig tudta hol a határ. Biztos élvezte, hogy folyik a nyálunk és áll a cerkánk rá.
2020. 04. 17. péntek 07:29  #202
Törölt felhasználó (3820042)
Különórára jártam egyetemi felvételi előkészítőre. Az tanárnak számít?
Orosz nyelvet segített tanulni de nem tanárvégzettségű volt. Ez a 80-as évek elején volt. Voltak itt még orosz katona feleségek. Nekem egy ilyenhez volt szerencsém. Ő járt ki hozzám. néha panaszkodott a férj nagyon szereti a vodkát és nem megy a szex. Mint fiatal egyből állt a farkam. "tanító nénim " 9 évvel volt korosabb. Olyan igazi szőke orosz csajszi volt. Egyedül a kölni zavart néha.
2008. 02. 18. hétfő 11:46  #201
MrEnigma MrEnigma
Akár meg is eshetett.
Azért nem minden ilyen történet kitalált. Elvégre valamiből kiindult a dolog, valaha! nyes
2008. 02. 16. szombat 15:05  #200
mikus55 mikus55
ö tudja mit ír, ha megtörténnt váljék egászségükre, ha nem az ö baja
2008. 02. 16. szombat 08:09  #199
egyremegy egyremegy
Érettségi előtt a Fizika tanárnőmmel találkoztam a vasútállomáson. Akkor vált el a férjétől és egy kicsit még ki volt készülve. Ugyanarra kellett mennünk, így elkísértem a házáig! Ott aztán beinvitált és tovább beszélgettünk, aztán egyszer csak megtörtént! Másnap nem mert a szemembe nézni! Nem bántam, de jó lett volna még egy párszor megdöngetni...
/ 14