Gimibe nagyon jó volt a biosz tanárom és igyekeztem is megtenni mindent ifjonti hévvel, de nem sikerült a dolog amit mai szemmel nem is bánok , mivel naponta láthatom a városban ha akarom még most is
Hát nem főiskolai,egyetemi tanár volt--de nem is ált.iskolai...hanem a kettő között.. és nem pár év volt a korkülönbség:-(
(Ez egy válasz Vyergas üzenetére (2008. 02. 12. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 20:15
Antonius30
Lehet tudni, hogy ekkor hány éves volt a párod, és hány éves a diákja? Mert hát hogyha párod főiskolai tanár az ugye picit más helyzet, mintha általános iskolai tanár... Persze a te szemszögedből mindegy, a megcsalatás az megcsalás... :(
Lehet tudni, hogy ekkor hány éves volt a párod, és hány éves a diákja? Mert hát hogyha párod főiskolai tanár az ugye picit más helyzet, mintha általános iskolai tanár... Persze a te szemszögedből mindegy, a megcsalatás az megcsalás... :(
Antonius30
hááát!A kamaszok mindenkinél beprobálkoznak.még nálam is,pedig nem vagyok egy istennő,sőőt épp ellenkezőleg.Már csak akzért is beszolnak ilyeneket,hogy idegesitsék vele az adott tanárt.hát engem sikerül ezzel a sirba vinniük
![smile](images/smilies/smile.gif)
Természetesen nem toleráltam a dolgot..ugyhogy fogtam szépen és tovább eveztem...
De a csáki tök röhej volt..éjjelente ott koszált és kukkolt ezerrel..tiszta beteg volt a szerencsétlen.De tudod,onnantol kezdve ha csak tovább volt benn..már ez járt az ember agyába..hogy vajon most valoban melovan---avagy?
Én meg nem az a tipus vagyok,aki ilyen agyalos kapcsolatot kiván.
Tudod,az intelligens ember ilyenkor szépen hagyja a francba az ilyen beteges kapcsolatot.Másrészt pedig egy óriási csalódás volt innentől kezdve a hölgy....:-(nem tudtam rá tovább olyan szemmel nézni.
Szerintem te is igy lennél adott esetbe,nemde?
Szoval én a másik oldalról tapasztaltam meg ezt a kérdéskört:-(
Hisz érted...hogy birnál ezek után otthon nyugadtan lenni pl.mondjuk ha elmegy igy táborozni diákjaival??Csak szét agyalnád az egyad egész idő alatt..arra meg kinek van szüksége??-( (Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 02. 01. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
De a csáki tök röhej volt..éjjelente ott koszált és kukkolt ezerrel..tiszta beteg volt a szerencsétlen.De tudod,onnantol kezdve ha csak tovább volt benn..már ez járt az ember agyába..hogy vajon most valoban melovan---avagy?
Én meg nem az a tipus vagyok,aki ilyen agyalos kapcsolatot kiván.
Tudod,az intelligens ember ilyenkor szépen hagyja a francba az ilyen beteges kapcsolatot.Másrészt pedig egy óriási csalódás volt innentől kezdve a hölgy....:-(nem tudtam rá tovább olyan szemmel nézni.
Szerintem te is igy lennél adott esetbe,nemde?
Szoval én a másik oldalról tapasztaltam meg ezt a kérdéskört:-(
Hisz érted...hogy birnál ezek után otthon nyugadtan lenni pl.mondjuk ha elmegy igy táborozni diákjaival??Csak szét agyalnád az egyad egész idő alatt..arra meg kinek van szüksége??-( (Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 02. 01. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 20:37
Hát Öregem!
Valahogy nem irigyellek. Ebben a kontextusban nem buli a dolog.
Az én asszonyom is tanár. Remélem nem tapasztalom meg. Mi lett a dolog vége?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Ha gondolod,akkor ezt "kivesézhetjük" a "Szexmentes övezetben--az off topic'ban"
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
2008. 02. 03. vasárnap 13:13
Érdekes emberke lehetsz, mindenkit fikázol de még egy értelmes hsz-ed nem volt!!!!!!!
Magyar topic!KÉRNÉM A SZÉP MAGYaR IRÁST HASZNÁLNI!!!Hsz-ed töröltem!GYAPOTH.
Érdekes emberke lehetsz, mindenkit fikázol de még egy értelmes hsz-ed nem volt!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos szép álom volt,ha így "bennedmaradt"
Törölt felhasználó (137313)
2008. 02. 02. szombat 20:58
![bohoc](images/smilies/bohoc.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
![bohoc](images/smilies/bohoc.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
2008. 02. 02. szombat 08:57
külön órán voltam náluk töriztünk a férj kinn az udvaron... mi benn, leszopott erikanéni és utána még többször is és szerintem izgatta a férjét is tudott róla 15 éves voltam ők 35
külön órán voltam náluk töriztünk a férj kinn az udvaron... mi benn, leszopott erikanéni és utána még többször is és szerintem izgatta a férjét is tudott róla 15 éves voltam ők 35
Hát Öregem!
Az én asszonyom is tanár. Remélem nem tapasztalom meg. Mi lett a dolog vége?
(Ez egy válasz Antoninus30 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 12:30
Üdv..
Hát bizony beteges dolog a tanár-diák viszony...sajnos én is kaptam izelitöt belöle.
Méghozzá ugy hogy a "tanárnéni"volt a párom-..és tanérnéni összekeveredett a diákjával--ja,hogy a diák viszont nem én voltam:(Képzelheted hogy mennyire toleráltam a szituáciot...Azért vannak dolgok,amit bizony rohadtul nem tolerál sztem senki.Szoval bizony ez sürübben elöfordul,mint hogy azt sokan gondolnák:-((
Hát bizony beteges dolog a tanár-diák viszony...sajnos én is kaptam izelitöt belöle.
Méghozzá ugy hogy a "tanárnéni"volt a párom-..és tanérnéni összekeveredett a diákjával--ja,hogy a diák viszont nem én voltam:(Képzelheted hogy mennyire toleráltam a szituáciot...Azért vannak dolgok,amit bizony rohadtul nem tolerál sztem senki.Szoval bizony ez sürübben elöfordul,mint hogy azt sokan gondolnák:-((
Üdv..
Méghozzá ugy hogy a "tanárnéni"volt a párom-..és tanérnéni összekeveredett a diákjával--ja,hogy a diák viszont nem én voltam:(Képzelheted hogy mennyire toleráltam a szituáciot...Azért vannak dolgok,amit bizony rohadtul nem tolerál sztem senki.Szoval bizony ez sürübben elöfordul,mint hogy azt sokan gondolnák:-(( (Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Méghozzá ugy hogy a "tanárnéni"volt a párom-..és tanérnéni összekeveredett a diákjával--ja,hogy a diák viszont nem én voltam:(Képzelheted hogy mennyire toleráltam a szituáciot...Azért vannak dolgok,amit bizony rohadtul nem tolerál sztem senki.Szoval bizony ez sürübben elöfordul,mint hogy azt sokan gondolnák:-(( (Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 15:57
Csak az a gáz ezzel, hogyha lebukik, akkor az állása a minimum. A többi finomság meg csak ezután jön. Megkockáztatom, hogy még az adott településről való elköltözés is könnyen befigyel, ha valahol vidéken történik.
Volt kollégám lányának alápajszerolt a testnevelés tanár. Kollégám az a tipikus régisulis pesti vagány. 56 évesen is kiosztja a nyakast a nagyszájú sutyerákoknak.
Elkapta a tanárt és igencsak lerendezte.
Szóval a feldühödött apukák se biztos, hogy annyiban hagyják.
Volt kollégám lányának alápajszerolt a testnevelés tanár. Kollégám az a tipikus régisulis pesti vagány. 56 évesen is kiosztja a nyakast a nagyszájú sutyerákoknak.
Elkapta a tanárt és igencsak lerendezte.
Mivel sikerült kiérdemelned ezt megkülömböztető figyelmet?
Az érettségi bankett után sikerült megdugnom,még utána párszor isteni teste volt. ennek már idestova 15 éve, de még mindig beleremegek ha rá gondolok. Nem bántam meg amit tettem.
Úgy vettük észre hogy a tanári asztal mellé tette a széket és leült és néha percekig széttette a lábát(miközben tanitott) és kivillant az enyhén szörös puncija.
(Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
akadt olyan tanár akit megdugtam volna de a többségét utáltam
Hogy vettétek észre?
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (63495)
2008. 01. 09. szerda 18:04
Még általánosba volt hogy a történelem tanár bugyi nélkül jelent meg órán.Nagyon kivánatos nő volt.Én pályáztam rá,de sajnos lemaradtam róla
Még általánosba volt hogy a történelem tanár bugyi nélkül jelent meg órán.Nagyon kivánatos nő volt.Én pályáztam rá,de sajnos lemaradtam róla
Én álmodoztam annak idején a középiskolai nyelvtan tanáromról de sajnos beteljesületlen álom maradt csupán.
Fórumozó társaimnak alázatosan jelentem az osztálylétszám 32 fő volt,és mindenki szűzen maradt!Csak férfi tánáraink voltak.Vazelin kurán sem vett részt senki.Középiskolát is meguszták a tanáraim,de nem úgy osztálytársnöim.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)