Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 09. szerda 12:30  #178
yanee84 yanee84
épp erre próbáltam utalni. h a kedves "kislányokban" legyőzi a kiváncsiság,meg a menőzési vágy a logikát, a szerelmet, meg egyáltalán a többi érzést, és ezzel a tanárbácsit is bajba sodorják. nem csak a tanár a "hibás"
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 09. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 11:22
200 000 fős megyeszékhely.
A tanár azóta is itt él, itt dolgozik. Legalábbis úgy 5 évvel ezelőtt még láttam, ha azóta nem ment el (a balhé meg vagy 8 éve történt)...

Na mondjuk, ha nemlétező lánykámnak tenne be a tanárbácsi akkor én is meglátogatnám az biztos, de azért kérdőre vonnám a lányomat is. Elvégre legyünk már őszinték és objektívek. Két félből áll, hacsak nem nemi erőszakról beszélünk, ami már erősen BTK-ba ütközik. De itt ilyesmiről szó nem volt. A lányok önszántukból, és legnagyobb örömmel csinálták. Lásd az egyik kapcsolatba is belement. Szóval nem volt erőszak a dologban, innentől meg az ártatlan kicsi lány is kérdőre vonható, hogy helyén van e minden a fejében?
2008. 01. 09. szerda 11:22  #177
MrEnigma MrEnigma
200 000 fős megyeszékhely.
A tanár azóta is itt él, itt dolgozik. Legalábbis úgy 5 évvel ezelőtt még láttam, ha azóta nem ment el (a balhé meg vagy 8 éve történt)...

Na mondjuk, ha nemlétező lánykámnak tenne be a tanárbácsi akkor én is meglátogatnám az biztos, de azért kérdőre vonnám a lányomat is. Elvégre legyünk már őszinték és objektívek. Két félből áll, hacsak nem nemi erőszakról beszélünk, ami már erősen BTK-ba ütközik. De itt ilyesmiről szó nem volt. A lányok önszántukból, és legnagyobb örömmel csinálták. Lásd az egyik kapcsolatba is belement. Szóval nem volt erőszak a dologban, innentől meg az ártatlan kicsi lány is kérdőre vonható, hogy helyén van e minden a fejében?
(Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 15:57
Csak az a gáz ezzel, hogyha lebukik, akkor az állása a minimum. A többi finomság meg csak ezután jön. Megkockáztatom, hogy még az adott településről való elköltözés is könnyen befigyel, ha valahol vidéken történik.
Volt kollégám lányának alápajszerolt a testnevelés tanár. Kollégám az a tipikus régisulis pesti vagány. 56 évesen is kiosztja a nyakast a nagyszájú sutyerákoknak.
Elkapta a tanárt és igencsak lerendezte. nyes Szóval a feldühödött apukák se biztos, hogy annyiban hagyják.
2008. 01. 07. hétfő 16:29  #176
indian_joe indian_joe
Én egy vidéki középsuliban (ha nem gond nem nevezném meg)tudok olyan konkrét esetről, hogy angoltanár szerette a finom pipi husit. Ráadásul a rohadt nem is bukott meg vele. Érettséginél is segítséget nyújtott a kedvezményezett kisasszonyoknak.
(Ez egy válasz Patkanyirto45 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 16:12
Nálunk a tanárnők nagyrésze már nyugdíj elő tti volt, de a lányoknak elég gyakori volt ez a szexi tanárbácsis szöveg.
2008. 01. 07. hétfő 16:12  #175
Patkanyirto45 Patkanyirto45
Nálunk a tanárnők nagyrésze már nyugdíj elő tti volt, de a lányoknak elég gyakori volt ez a szexi tanárbácsis szöveg.
2008. 01. 07. hétfő 15:57  #174
indian_joe indian_joe
Csak az a gáz ezzel, hogyha lebukik, akkor az állása a minimum. A többi finomság meg csak ezután jön. Megkockáztatom, hogy még az adott településről való elköltözés is könnyen befigyel, ha valahol vidéken történik.
Volt kollégám lányának alápajszerolt a testnevelés tanár. Kollégám az a tipikus régisulis pesti vagány. 56 évesen is kiosztja a nyakast a nagyszájú sutyerákoknak.
Elkapta a tanárt és igencsak lerendezte. nyes Szóval a feldühödött apukák se biztos, hogy annyiban hagyják.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:45
Ebben igazad van, de vegyül figyelembe hogy egy független felnőtt még bőven ereje csúcsán lévő férfi egy olyan iskolában ahol a lányok igencsak túlnyomó többségben vanak jelen, és hidd el tapasztalatból mondom többségük igencsak jó és kívánatos. Így meg elég nehéz. Tesin meg nem épp túlöltözve rohangálnak hanem feszes naci, feszes felső... Jááááj! nyes Hát akkor én sem lettem volna jó pedagógus az hót ziher! smile
2008. 01. 07. hétfő 14:45  #173
MrEnigma MrEnigma
Ebben igazad van, de vegyül figyelembe hogy egy független felnőtt még bőven ereje csúcsán lévő férfi egy olyan iskolában ahol a lányok igencsak túlnyomó többségben vanak jelen, és hidd el tapasztalatból mondom többségük igencsak jó és kívánatos. Így meg elég nehéz. Tesin meg nem épp túlöltözve rohangálnak hanem feszes naci, feszes felső... Jááááj! nyes Hát akkor én sem lettem volna jó pedagógus az hót ziher! smile
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 15:20
jó,kicsit eltúloztam a dolgot.
helyesbítek: nem ítélem el olyan mélységesen ezt a dolgot, csak pont az ilyen esetek miattkéne ezektől óvakodni! a többi tanár és a szülők szemében ő "csak a lányokat baszni" ment oda, és nem tanítani. a diáklányok szemében pedig csak 30-40%ban a kinézete,viselkedése miatt "jó pasi", egyébként pedig azt az érzést táplálja bennük, hogy "engem megdugott a tanárbácsi, ÉN VAGYOK A LEGMENŐBB CSAJ". és ez szerintem nem fair. ha tényleg összejön valamelyik csajjal hosszabb távra,akkor nagyon titokban kell tartani, ami ugye lányoknál szinte lehetetlen. ez független attól, hogy valaki tesi-,vagy matektanár. (valszeg a tesitanár jobb testfelépítésű mint a matekos,de ez se biztos)
2008. 01. 07. hétfő 13:37  #172
Törölt felhasználó (21777)
én egyik tanárom se dugtam meg, bár néha kivántam egy nagy lofasz némelyik seggébe smile hehe
2008. 01. 07. hétfő 12:22  #171
kamookaze kamookaze
Se tanáromat, se tanárnőmet.
2008. 01. 07. hétfő 11:59  #170
Törölt felhasználó (54254)
És, ha az a kedves tanárnéni így néz ki???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

2008. 01. 06. vasárnap 23:15  #169
indian_joe indian_joe
Istenem de régi vágyam is volt nekem ez mindíg is! nyes Az élet kárpótolt vele, hogy az asszony is tanár. Hehe.
Eléggé meredek téma ez amúgy és szerintem kevés tanár merné bevállalni. Különösen a nők. Ha bukovári van, akkor minimum az állásának reszeltek.
Én mindenesetre irígységgel vegyes csodálattal tudok arra a férfitársamra tekinteni, akinek sikerülhetett.
2008. 01. 03. csütörtök 17:04  #168
applicator_hun applicator_hun
Én is szerettem volna kontaktust létesíteni egyszer az angoltanárommal, de az ujjazásnál tovább nem volt hajlandó tovább menni...sajnos. Pedig eszméletlenül nézett és még néz is ki smile Kaptam egy búcsúcsókot és ennyi volt... Bár lehet hogy jobb is így utólag visszagondolva!
2008. 01. 03. csütörtök 15:24  #167
yanee84 yanee84
ehh engem sosem tanítottak valami "jó csajok"...
minimum 50 éves kiélt,tönkretett életű háziasszonyok, vagy vénlányok tanítottak...
már amelyik egyáltalán nő volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (116045)
2008. 01. 03. csütörtök 14:07
Húúú,jó ez a téma....Középsuliban a könyvtárosnő brutálisan jól nézett ki...Szexőrült volt...Egyszer 3-an bementünk vmi könyvért úgy májusban,jó idő volt...Nem volt bent senki,csak mi 3-an,a sorok között mag a könyvtárosnő...olyan 30 körüli lehetett...A csaj blúzban,alatta semmi,felső gomb nem volt begombolva.Odavittük a könyvet az asztalához,ő nem volt ott.Mikor megjött,nem ült le,csak rádőlt az asztalra,s úgy kezdte el írni a könyv adatait...Olyan belátás volt...én álltam vele szembe,a mellei gyönyörűek voltak...Ő írja a lapot,én bámulom a mellét,mikor hirtelen rámnéz,és megkérdezi,hanyadika van...Se köpni,se nyelni nem tudtunk...Tudta,hogy nézzük...De nem zavartatta magát,megnézte a naptárban és folytatta ugyanolyan pózban...Nem dugtam meg,de nagyon megtettem volna...Szép csaj volt...ennyi!
2008. 01. 03. csütörtök 15:20  #166
yanee84 yanee84
jó,kicsit eltúloztam a dolgot.
helyesbítek: nem ítélem el olyan mélységesen ezt a dolgot, csak pont az ilyen esetek miattkéne ezektől óvakodni! a többi tanár és a szülők szemében ő "csak a lányokat baszni" ment oda, és nem tanítani. a diáklányok szemében pedig csak 30-40%ban a kinézete,viselkedése miatt "jó pasi", egyébként pedig azt az érzést táplálja bennük, hogy "engem megdugott a tanárbácsi, ÉN VAGYOK A LEGMENŐBB CSAJ". és ez szerintem nem fair. ha tényleg összejön valamelyik csajjal hosszabb távra,akkor nagyon titokban kell tartani, ami ugye lányoknál szinte lehetetlen. ez független attól, hogy valaki tesi-,vagy matektanár. (valszeg a tesitanár jobb testfelépítésű mint a matekos,de ez se biztos)
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 13:14
Egyikkel összejött.
Akkor bukott ki a dolog.
Mert valaki irígy lett hogy már nem kaphatta meg a tantóbátsit és köpött.

Egyébként meg ne gyere itt a szöveggel, hogy pedagógus, meg mi a faszom.
Egy testnevelő tanár, nekem egy teljesen más kategória. Főleg egy olyan aki korábban kommandós volt. Na azt hiszem, nem a pedagógia tudása miatt alkalmazták, hanem mert a megalomániában szenvedő igazgatónak a diákjai a keze alatt sorra szállították az aranyérmeket megyei és országos sport eseményekről.
2008. 01. 03. csütörtök 14:07  #165
Törölt felhasználó (116045)
Húúú,jó ez a téma....Középsuliban a könyvtárosnő brutálisan jól nézett ki...Szexőrült volt...Egyszer 3-an bementünk vmi könyvért úgy májusban,jó idő volt...Nem volt bent senki,csak mi 3-an,a sorok között mag a könyvtárosnő...olyan 30 körüli lehetett...A csaj blúzban,alatta semmi,felső gomb nem volt begombolva.Odavittük a könyvet az asztalához,ő nem volt ott.Mikor megjött,nem ült le,csak rádőlt az asztalra,s úgy kezdte el írni a könyv adatait...Olyan belátás volt...én álltam vele szembe,a mellei gyönyörűek voltak...Ő írja a lapot,én bámulom a mellét,mikor hirtelen rámnéz,és megkérdezi,hanyadika van...Se köpni,se nyelni nem tudtunk...Tudta,hogy nézzük...De nem zavartatta magát,megnézte a naptárban és folytatta ugyanolyan pózban...Nem dugtam meg,de nagyon megtettem volna...Szép csaj volt...ennyi!
2008. 01. 03. csütörtök 13:14  #164
MrEnigma MrEnigma
Egyikkel összejött.
Akkor bukott ki a dolog.
Mert valaki irígy lett hogy már nem kaphatta meg a tantóbátsit és köpött.

Egyébként meg ne gyere itt a szöveggel, hogy pedagógus, meg mi a faszom.
Egy testnevelő tanár, nekem egy teljesen más kategória. Főleg egy olyan aki korábban kommandós volt. Na azt hiszem, nem a pedagógia tudása miatt alkalmazták, hanem mert a megalomániában szenvedő igazgatónak a diákjai a keze alatt sorra szállították az aranyérmeket megyei és országos sport eseményekről.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:50
Neki pedig nem "jó pasinak" kellett volna lennie, hanem FÉRFINEK és TANÁRNAK. Tehát szépen le kellett volna szerelnie a kis ribancokat. Ha pedig dugni járt a suliba és nem tanítani, akkor ez nem pedagógus. Mert ha még egy tanár és egy diák ad abszurdum össze is jön, az oké! De hogy a tanárbácsi sorra dugja a lyányokat,az már sok! violent
2008. 01. 02. szerda 14:50  #163
yanee84 yanee84
Neki pedig nem "jó pasinak" kellett volna lennie, hanem FÉRFINEK és TANÁRNAK. Tehát szépen le kellett volna szerelnie a kis ribancokat. Ha pedig dugni járt a suliba és nem tanítani, akkor ez nem pedagógus. Mert ha még egy tanár és egy diák ad abszurdum össze is jön, az oké! De hogy a tanárbácsi sorra dugja a lyányokat,az már sok! violent
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:13
Pedig létezik Tanár diák középsuliban is.
Egyik fehérvári suliból egy férfi tornatanárt azért vágtak ki mert megdugott, egy vagy több, ez azóta is rejtély, lánykát a tanítványai közül. Hozzá kell tenni, nem ő csábította el őket. smile Hallottam pár lányismerősömtől akik oda jártak, hogy "De annyira jó pasi!" Azt hiszem ez magáért beszél. smile Kivétel nélkül minden lánynak bejött.
2008. 01. 02. szerda 13:13  #162
MrEnigma MrEnigma
Pedig létezik Tanár diák középsuliban is.
Egyik fehérvári suliból egy férfi tornatanárt azért vágtak ki mert megdugott, egy vagy több, ez azóta is rejtély, lánykát a tanítványai közül. Hozzá kell tenni, nem ő csábította el őket. smile Hallottam pár lányismerősömtől akik oda jártak, hogy "De annyira jó pasi!" Azt hiszem ez magáért beszél. smile Kivétel nélkül minden lánynak bejött.
(Ez egy válasz UndokBeka üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 21:24
Én csak ismerőseim példáját tudom felhozni. A srác járt németórára, de igzaából csak a tanárnő miatt járt be. Aztán egy idő után elmentek kávézni, meg randiztak csomót, most már 2 gyerekük van. smile Hozzáteszem, nem általános/középsulis ismerettség, hanem nyelviskolás. Szerintem ilyen fajta középsulis story-k nem léteznek, max úgy ha vége a sulinak, akkor a tanár és -most már- exdiák összejön. De amúgy kizárt... smile
2008. 01. 01. kedd 19:36  #161
Zsuzska77 Zsuzska77
de jó lett volna. én is álmodoztam ám férfi tanáromról... de én nem voltam abban a szerencsés helyzetben,amikről néhol olvasok, hallok....
2007. 12. 31. hétfő 17:32  #160
Fögenyó Fögenyó
Tanci... :S Banyek, amikor feljössz az oldalra, be kell jelölni, hogy elmúltál-e 18.... Rosszra kattintottál...
2007. 12. 30. vasárnap 23:00  #159
Fögenyó Fögenyó
Remélem ezt nem akarod megírni a történet.hu-ra, elég szar pontozást kapnál rá. :S
/ 14