Ja, amúgy a mostani bnőm angoltanár.
Igaz, engem angolra sosem tanított, csak másra, de ez nem ide tartozik.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én csak ismerőseim példáját tudom felhozni. A srác járt németórára, de igzaából csak a tanárnő miatt járt be. Aztán egy idő után elmentek kávézni, meg randiztak csomót, most már 2 gyerekük van.
Hozzáteszem, nem általános/középsulis ismerettség, hanem nyelviskolás. Szerintem ilyen fajta középsulis story-k nem léteznek, max úgy ha vége a sulinak, akkor a tanár és -most már- exdiák összejön. De amúgy kizárt...
Hú, gyerekek ,de jó téma ! Nagyon szeretném mégegyszer megdugni a földrajztanáromat..... Annak idején már egyszer szerettem volna....
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
Sajnos nekem nem adatott meg,pedig volt pár jó tanárnőm.
Sokan azt mondjak hogy ez lehetetlen, mert a tanar-diak kapcsolat az csak suli szintu es nem lehet felsobb foku. de ha megis a ket fel nem "szakmailag" viszonyul egymashoz hanem, mint ember emberhez. Akko mar valtzoik a szempont, ahogy meg van kozelitve ez a tema. En is voltam sulis, sokat hallottam ilyen storykat, kulonbozo emberektol, csak az volt a baj, hogy nagyreszt arra nem szamitanak ha kerdore vonjak oket, pl. a legjobb barataik. Ilyenkor vagy elszakad a film, vagy nem tud mit mondani es hazudik egyet. Aki ilyet tett, az nem reklamozza, hanem inkabb hallgat rola, mert kockaztatja a helyzetet az iskolajaban, es a tanarnonek a karrierjet. Ha a tanar hajtott ra a csajra akkor ez az eset nem all fenn. Velemenyem errol az, hogy a temat nem lehet igy targyalni, hogy tanar/tanarno lefekudt diakjaval, hanem hogy egy idosebb no/ferfi szeretkezett egy fiatalabb ifjuval/holgyel. Elvegre a diak is, es a tanar is ember. (Tisztelet a kivetelnek, amely altalanosan erositi a szabalyt!) KEREK VELEMENYEKET.
énis szívesen kefélnék tanárommal ha lehetne de ezzel gondolom mndenki így van akinek van esze és vannak vágyai .szerintem izgató a tanároddal főleg a suliban.
Szia édes. Van tanári diplomám is, és szívesen kielégíteném a vágyad.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 13. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 19:15
Hát én még sosem dugtam egyik tanárommal, de egyes jegyeimet könnyen elintéztem a mély dekoltázsommal...De a tornatanárommal olyant kefélnék legszivesebben, hogy aztán megjegyezné ám örökre a nevem...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Kár,hogy nem én vagyok a tornatanárod
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 13. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 19:15
Hát én még sosem dugtam egyik tanárommal, de egyes jegyeimet könnyen elintéztem a mély dekoltázsommal...De a tornatanárommal olyant kefélnék legszivesebben, hogy aztán megjegyezné ám örökre a nevem...
Nekem általános iskolában és gimnáziumban is volt olyan tanárnőm akivel szívesen, de ilyen asszem minden fiúnak van. Sajnos én, az előttem szólókkal ellentétben megmaradtam az őszinte csodálattal,nem történt semmi!
Egyszer próbálkoztam komolyan ,de kihúzta a kezem a bugyijából. Igaz annyit engedett hogy megujjazzam,de semmi többet!
Nyári gyakszi végzős agrár középsulisoknak egy mezőgazdásági főiskola tangazdaságában. Húúú, wazze, ott mi volt. Mérnökjelöltek, phd-ösztöndíjasok a kurzusvezetők. Esténként ismerkedős buli a koleszban. Benyit a kiscsajszi, az évfolyamtársnőjét az egyik gazdászsrác hátulról tömi, a másik pedig szopatja. Hát, a kúrás tárgya nem jött zavarba. Betépett rendesen, nyomták tovább alapból.
huhúúúúúúúú!!! Én szivesen beraknám az egyik tanáromnak, csak 5 év van köztünk.. de jó ám az a tanár...
![violent](images/smilies/violent.gif)
Én is szerettem volna, szakközépbe volt egy extra bombázó töritanárom, qva jól nézett ki, állandóan feszülős nacit vett fel ami természetesen bevágott a puncijába. Jaaaajj a régi szép idők!
csak szerettem volna , de volt ket 8. osztalyos azok megtettek, ki is rugtak a megye oszes iskolajabol oket
))) de szerintem megerte nekik, de z nagyon regen volt akkor meg elkepzelhetetlen volt az ami ma mar igen.....
olvasva a hozzászólásokat, a tanárnők csak testőrrel mehettek (mehetnek) dolgozni. De akáhogy erőltetem az emlékezetemet nem talélkoztam eggye se.
Mi is adtunk a matek tanárnönek a szerenadon.
Részleteket nem mesélsz
(Ez egy válasz BSBB üzenetére (2007. 07. 14. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
én igen 20 éve
F8!
Nálunk ez úgy ment,hogy:
Ha nem nyalok, szopatnak:(
HÁt engem szopattak is rendesen(a tanárok):( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk ez úgy ment,hogy:
Ha nem nyalok, szopatnak:(
HÁt engem szopattak is rendesen(a tanárok):( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40215)
2007. 07. 13. péntek 16:07
JO LENNE MEG SZOPATNI AZ OFOT