Jómagam is szívesen ismerkednék beszélgetnék.
Szóval ha valakinek van kedve akkor nyugodtan írjon rám. (Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval ha valakinek van kedve akkor nyugodtan írjon rám. (Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
persze, akárki írhat...
szívesen beszélgetek..
szívesen beszélgetek..
Írj!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 10. 03. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 12:59
Tényleg nincs itt senki, akivel lehetne privátban beszélgetni a biszexualitásról, én egy érdeklődő még heteró vagyok.Semmi elvárás csak tapasztalat szerzés, információ érdekelne, és egy izgalmas levelezés!?
nekem írhatsz..
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 10. 03. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 12:59
Tényleg nincs itt senki, akivel lehetne privátban beszélgetni a biszexualitásról, én egy érdeklődő még heteró vagyok.Semmi elvárás csak tapasztalat szerzés, információ érdekelne, és egy izgalmas levelezés!?
sziasztok)
a minap végre sikerült, szimpatikus párral a bisex kaland)
a nő élvezte, hogy mi pasik szopjuk egymást, sőt a pasi engem is megdugott)
majd a végén mindketten a számba élveztek el..))
a minap végre sikerült, szimpatikus párral a bisex kaland)
a nő élvezte, hogy mi pasik szopjuk egymást, sőt a pasi engem is megdugott)
majd a végén mindketten a számba élveztek el..))
Sziasztok! Veszprémmegyében van fiúszauna?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 27. vasárnap 06:20
Ezért jó elmenni egy fiú szaunában és ott nem kell bujkál i és választhat is
Ezért jó elmenni egy fiú szaunában és ott nem kell bujkál i és választhat is
Segítek: nem kell érintened semmit. Csak hagyd, hogy benyúljanak a nadrágodba, és egy férfias kéz, egy borostás arc érintsen meg odalent. Ha tetszett, és kívánod, próbálj csak benyúlni a másik nadrágjába. Ha kell, sötétíts be, hogy ne láthassák az arcod, miközben fintorogsz vagy rémület ül az arcodra. Hidd el, amikor megérzed más lüktető farkát a kezedben, nagy benyomást fog kelteni benned és utána már minden megy a maga módján
(Ez egy válasz Oldbiker üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2020. 08. 24. hétfő 09:10
Én sem próbáltam még. Tartok tőle, hogy milyen megérinteni egy másik férfi himtagját. De nézek hasonló videókat és azt vettem észre, hogy eszméletlenül felizgat. Ezért érdekes és fura kicsit számomra!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Törölt felhasználó (1409882)
2020. 09. 25. péntek 07:58
Volt már benne részem, és nagyon szívesen megtenném újra, csak nem sok ilyen pár van, hogy a női tagot izgatja, mikor 2 ffi egymással foglalkozik. Persze Ő sem marad ki a játékból.
Illetve van egy másik, amit szintén újra átélnék, mikor csak fiúk vagyunk, és mindig csak egyet kényeztetünk, aztán csere...
Illetve van egy másik, amit szintén újra átélnék, mikor csak fiúk vagyunk, és mindig csak egyet kényeztetünk, aztán csere...
Volt már benne részem, és nagyon szívesen megtenném újra, csak nem sok ilyen pár van, hogy a női tagot izgatja, mikor 2 ffi egymással foglalkozik. Persze Ő sem marad ki a játékból.
Nem volt még benne részem,de az orált egy szimpatikus párral kipróbálnám.
Házas vagyok. Elvagyok a biszex témában nagyon. 30 év alatti sráccal szoktam szexelni. Isteni tud lenni ha jó partner a srác
Van valami új fejlemény?
(Ez egy válasz Doddi üzenetére (2020. 04. 04. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 04. szombat 22:41
Sziasztok!! Engem se izgatnak a férfiak külsőre egyáltalán, de egy szép guszta farok láttán izgulni kezdek, főleg ha egy nő is van a játékban. Azzal fantáziálok hogy a párommal közösen szopunk egy nagy farkat, de a szájba élvezés fura lenne . Magamnak már kipróbáltam egyszer, de bűntudatom lett . Nem tudtam lenyelni. De ha ott lenne a párom s támogatna benne, bátrabb lennék. Nem tudom hogy reagálna rá, próbálom fűzni többes szexre éppen. Azt többször is elkottyantotta hogy szívesen megdugna, úgyhogy veszünk is egy csatosat, hátha beválik. Remélem nyitott lesz ilyen új dolgokra. Az is jó élmény volt, hogy közösen mentünk vibrátort venni neki, amit természetesen le is teszteltük este.
Én sem próbáltam még. Tartok tőle, hogy milyen megérinteni egy másik férfi himtagját. De nézek hasonló videókat és azt vettem észre, hogy eszméletlenül felizgat. Ezért érdekes és fura kicsit számomra!
Írj privibe.
(Ez egy válasz Pityesz1985 üzenetére (2020. 06. 13. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez jól hangzik, de miért tiltottál le?
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2020. 02. 25. kedd 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 04:31
Sziasztok... Nálunk imádja nézni a feleségem mikor 1 sráccal vagyok... Simán masztizik ránk... Csak nem találunk párt akkik szintén élvezik ezeket a játékokat..
Ezt csak úgy fogod tudni megtapasztalni, ha más veri az arcodra, mielőtt te is elmennél, akkor élvezni fogod
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 16. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4346702)
2020. 06. 16. kedd 17:35
Sziasztok! Folyton gondolkodom rajta, hogy a sajat arcomra vernem. De amikor jönne a pillanat es érzem, hogy elmennék mindig elmegy tőle a kedvem. Szerintetek hogy lehet ezen változtatni? Vagy aki szokott ilyet csinálni neki is volt hasonlo az elején?
Szép lassan odáig jutottam, hogy hirdetek és válogatás nélkül szopok. Úgy ézrem muszály.
Szia, én pont így vagyok vele, meg egyébként szerintem sokan mások is. Ugyanez van a sperma megkóstolásával, attól is elmegy a kedvem ürítés után. Én elfogadtam, hogy ez így van és kész
(Ez egy válasz Pityesz1985 üzenetére (2020. 06. 13. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)