Én Miskolc és környékén de sajnos semmi,senki.
Csakis hosszú ismeretség, érzelmi kötödés szükséges ahhoz, hogy fiúval legyek. Alkalmi partnerrel vagy akivel nem vagyunk azonos hullámhosszon teljességgel kizárt. A baráti körben van két fiú is akikkel jól érezzük egymást. Érdekessége, hogy az egyik 62 éves, csak három évvel fiatalabb mint az apám, a másik egyidős velem.
Engem is
Én is probálkozok Budapesten de nem nagyon jön össze
Engem is izgat és érdekelne !
Igazából ehhez az kell , hogy a passzív pasi fejben döntse el.. például én hetero életvitelt élek.. 10 évig egyenruhás voltam.. de manapság ha 20+ van bennem akkor azt érzem a mennyekben vagyok. Plusz feladat és tanács .. ne attól féljetek , hogy most ez fájni fog.. izgasson a fájdalom és burtál jól kitágultok
Jah ha valaki a méret problémák miatt nem éli át a gátlástalan anál szexet .. szóljon.. megoldjuk :P (Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2018. 07. 06. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah ha valaki a méret problémák miatt nem éli át a gátlástalan anál szexet .. szóljon.. megoldjuk :P (Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2018. 07. 06. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 06. péntek 14:26
sziasztok. volt szerencsém kipróbálni bi dolgokat de egy igényes srác kellett hozzá,meg aki tényleg bejönn. legnagyobb élményem mikor 2en voltunk egy fiu seggébe. életem élménye. nem tartom magam melegnek,nem olyan kinézetü vagyok. de a sexvágy kihozta belölem. nem bántam meg,bi. nek sem tartom magam,mert imádom a nöket,mindig volt hetero kapcsolatom is
Nekem is jó lenne egy bi haver?! Vagy barátság extrákkal
Én punci emlékét is próbálom törölni az elmémből, és igyekszek csakis a farkara fókuszálni...
(Ez egy válasz Peetibi üzenetére (2004. 10. 20. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 20. szerda 14:28
Ki tudja hányan vannak!!! Szerintem nagyon sok hapsi elfantáziált már ilyesmiröl, nincs ezen semmi szégyelnivaló. Bevallom Én is, de csak úgy tudnám elképzelni, hogy egy lány azért ott legyen, mert ha nincs akkor az már necces!!!
Tetszik az ötlet....
(Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 04. vasárnap 16:28
elég 1 olyan hely ahol vagyunk hárman bisex srácok. hozzuk össze
Érdekes téma az biztos! Furcsa és nehéz bevallani, izgató és mégis félek.
hát ez elég izgalams lenne))
én benne lennék.....
és nem zavarna, ha bennem is lennének)) (Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
én benne lennék.....
és nem zavarna, ha bennem is lennének)) (Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég hasonló cipőben járok.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2020. 10. 05. hétfő 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 05. hétfő 05:29
Üdv. Nagyon sokat agyaltam merjek e ide irni vagy mitevo legyek csak olvasgattam eddig de vettem erot magamon. Mindig is kivancsiskodt ezek a bi dolgok utan regebben volt is szerencsem harmashoz ket farok egy punci stb es izgatott de igazabol ennyi volt elengedtem nem mertem magamnak se bevallani hogy erdekel. Regebben volt hogy elmentem szexmoziba ott is kukkolgattam de sosem valottam be hogy erdekelnek a bi dolgok. De eljotg az ideje ugy erzem kivancsi vagyok milyen lehet megfogni mas farkat vagy milyen ha valaki bekapja a farkam aki velem egynemu. Harmas felallas nagyon izgat es bi parral kiprobalnam ezr a dolgot. Igaz nehez helyzetben vagyok mert van csalad gyerekek gyonyoru feleseg de o nem vevo a tobbesfe es szexualis tulfutottsegeimre igy fiatalon. Szoval szivesen beszelgetnek fogadnek tanacsokat vagy kinek milyen elmenye volt. Koszi
Üdv. Nagyon sokat agyaltam merjek e ide irni vagy mitevo legyek csak olvasgattam eddig de vettem erot magamon. Mindig is kivancsiskodt ezek a bi dolgok utan regebben volt is szerencsem harmashoz ket farok egy punci stb es izgatott de igazabol ennyi volt elengedtem nem mertem magamnak se bevallani hogy erdekel. Regebben volt hogy elmentem szexmoziba ott is kukkolgattam de sosem valottam be hogy erdekelnek a bi dolgok. De eljotg az ideje ugy erzem kivancsi vagyok milyen lehet megfogni mas farkat vagy milyen ha valaki bekapja a farkam aki velem egynemu. Harmas felallas nagyon izgat es bi parral kiprobalnam ezr a dolgot. Igaz nehez helyzetben vagyok mert van csalad gyerekek gyonyoru feleseg de o nem vevo a tobbesfe es szexualis tulfutottsegeimre igy fiatalon. Szoval szivesen beszelgetnek fogadnek tanacsokat vagy kinek milyen elmenye volt. Koszi
Itt vagyok én is..
szívesen beszélgetek veletek.... (Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen beszélgetek veletek.... (Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293372)
2020. 09. 29. kedd 13:57
Sziasztok! Veszprémmegyében van fiúszauna?
látod, már elég sokan vagyunk akik szívesen beszélgetnének veled..))
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 10. 03. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 12:59
Tényleg nincs itt senki, akivel lehetne privátban beszélgetni a biszexualitásról, én egy érdeklődő még heteró vagyok.Semmi elvárás csak tapasztalat szerzés, információ érdekelne, és egy izgalmas levelezés!?
nagyon élvezetes mikor a geci elteliti a számat)))
(Ez egy válasz anál01 üzenetére (2020. 10. 04. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 04. vasárnap 13:42
Én kiprobálnám. Megnézném milyen amikor egy srác szopja a farkam s a szájába lőhetem..
Dehogy nem lehet beszélgetni,alig vàrom....
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 10. 03. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 03. szombat 12:59
Tényleg nincs itt senki, akivel lehetne privátban beszélgetni a biszexualitásról, én egy érdeklődő még heteró vagyok.Semmi elvárás csak tapasztalat szerzés, információ érdekelne, és egy izgalmas levelezés!?
Én kiprobálnám. Megnézném milyen amikor egy srác szopja a farkam s a szájába lőhetem..