Sziasztok, jó sokat olvasok itt... Én is keresek valakit akivel közös kölcsönös maszti a benne lenne egyenlőre csak ez érdekel, régóta gondolkodom rajta milyen lehet de ahogy soraitokbol kiveszem jó.
Engem nagyon izgat, ha a páromat egy pasival látom!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Én évekkel ezelőtt, itt találtam meg akit kerestem. Anno a feleségemmel sokat kalandoztunk, úgy akadtunk rá Tomira is. Elsőre nem volt szimpatikus, de intelligens viselkedése és ápoltsága végül jobb belátásra bírt.
Néhányszor voltunk hármasban, sőt a jelenlegi párommal is találkozott, vele is szeretkeztünk ebben a felállásban, de a lényeg ami kettőnk között történt.
Soha nem gondoltam volna, hogy rengeteg nő és sok pár után, tudok új, mégjobb élményekkel gazdagodni. -Hát Tomi szépen bevezetett ebbe a világba. Indításnak kértem, csináljon tesztet, hisz mégis egy meleg srác, és engem nem vonzott a szex óvszerrel, de a biztonság a legfontosabb. Pár nap múlva küldte, minden negatív, így ő is zöld utat kapott
Innentől nem volt megállás, hetente kétszer meglátogatott és olyan élményben részesített, amit korábban sosem élhettem át. Passzív résztvevőként voltam jelen, gyakorlatilag úgy használt, mint egy nőt. Viszont olyan figyelmesen, óvatosan bánt velem, hogy a méretes, vastag farka sem okozott különösebb kellemetlenséget. Még mindig végigfut a hátamon a hideg, hogy mekkora orgazmusokat okozott -egy férfi(!) Nekem... aki imádom a női testet, a puncit és meghalnék nélküle.
Nagyjából fél éven át tartott ez a kapcsolat, aztán szép lassan kihűlt. Lehet rossz periódusa volt az életének, de inkább bénázott, szerencsétlenkedett és ez minden volt csak izgató nem.
Azóta néha egymásra írunk, de szerintem már ő sem akarja komolyan, ahogy én sem. Ennek már lassan öt éve, azóta sem volt hasonlóban részem. (Ez egy válasz kent75 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Néhányszor voltunk hármasban, sőt a jelenlegi párommal is találkozott, vele is szeretkeztünk ebben a felállásban, de a lényeg ami kettőnk között történt.
Soha nem gondoltam volna, hogy rengeteg nő és sok pár után, tudok új, mégjobb élményekkel gazdagodni. -Hát Tomi szépen bevezetett ebbe a világba. Indításnak kértem, csináljon tesztet, hisz mégis egy meleg srác, és engem nem vonzott a szex óvszerrel, de a biztonság a legfontosabb. Pár nap múlva küldte, minden negatív, így ő is zöld utat kapott
![circling](images/smilies/circling.gif)
Nagyjából fél éven át tartott ez a kapcsolat, aztán szép lassan kihűlt. Lehet rossz periódusa volt az életének, de inkább bénázott, szerencsétlenkedett és ez minden volt csak izgató nem.
Azóta néha egymásra írunk, de szerintem már ő sem akarja komolyan, ahogy én sem. Ennek már lassan öt éve, azóta sem volt hasonlóban részem. (Ez egy válasz kent75 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 00:23
Sziasztok! Milyen fiúval az orális és az anális sex? szerintetek itt érdemes keresni vagy ha az egyszeri ember ezt meg szeretné élni merre felé probálkozzon?
Sziasztok. Szerintem nincsen semmi baj ezzel a dologgal. Én két sráccal próbáltam ki eddig a biszex örömöket. Mind a 2 régi barát volt és hosszú ideig tartott. Sajnos itt Kiskunlacházán és a környékén ahol lakok nincs vagy én nem tudok ilyen beállítottságú pasiról aki kb velem egykorú. Pedig nem lenne rossz újra átélni, néha feldobni a napot
![smile](images/smilies/smile.gif)
biztos vannak nálam tapasztaltabbak a témában,de mindkettő más és más
orálisról lehet kis ízbeli elképzelésed, ha magadét is tapasztalod, de ha látványa is vonz, vágj bele. Anális meg aktív oldalon eléggé jó érzés, főleg mivel a partnerednek is van valami "extra" odalent :P itt is lehet ám találni partnert, szimpátia alapján mehet szerintem
(Ez egy válasz kent75 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2022. 07. 30. szombat 00:23
Sziasztok! Milyen fiúval az orális és az anális sex? szerintetek itt érdemes keresni vagy ha az egyszeri ember ezt meg szeretné élni merre felé probálkozzon?
Kiváncsi aktiv,szexuálisan elhanyagolt,már minden mindegy alapon élvezni akaro az álmom. Főleg ha inkább hetero.
Egyre többször jut eszembe milyen volna kipróbálni másik velem korbeli férfival . .Vagy egy párral de ahol úgy mint bennem csak a gondolat érett meg, és nem tapasztaltak . De olyan pl hogy .:dupla punci és vagy közös maszti . Vagy ami kezdőként belefér egy kezdő párral párral . Pl orál , és lajtosabb dolgok . Hát néha majd szétdurranok . Persze a legnagyobb diszkréció mellett
Egy 4-5 fős masztival is megelégednék, de itt Pesten ez esélytelennek tűnik...
Nekem mondjuk van baratnöm de nagyon érdekel a bi dolog, szivesen “tiktokban” csinálnak valamit :P barmire vevő vagyok
Érdekes néha, hogy ha érdeklődés van, és lehetne ismerkedni, nem azonnal 1 órán belül megejteni valamit/bármit, akkor elillan érdeklődés
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Sziasztok! Tegnap meg történt amire rég ota vágytam ! Győrben egy bevásárlo központ Wc jében.. meg beszélük az idő pontot a srácal én már bent ültem az meg adot időben ő be lépet szerencsére nem forgalmas hely csak 2en voltunk egyből lényegre tértünk
Csak egy apró élményem van, ami inkább illen a feleség testvére vagy akár anyósos rovatba, de nem akarom, hogy ott offoljanak, mivel inkább fiús dolog..
Ízgatott régebben, ha,megkukkolhattam anyósom, mikor nálunk alszik..a fürdőbe van lehetőségem belátni bizonyos helyen .
Szóval qnyósom, és sógorom is nálu k volt..este lett, kezdődött a lefekvés előtti fürdés..
elkészültem a leskelődéshez..vártam anyóst..de meglepetésemre nem ő jött, hanem sógor..mivel van bi hajlamom, maradtam nézni, bár sosem gondoltam rá, hogy őt ilyen szemmel nézzem..
szoval vetkőzött fürdéshez..nagyon meglepődtem, mikor lekerült a nadrág..szexi női tanga volt rajta..néztem nagyot..főleg, mert iszonyú jól feszült a farka benne..levette q,tangát is, és nagyon szép, húsos farka volt, nagygolyókkal..zuhanyzott, nagyon izgató volt, ahogy himbálózott a hús, és az is ahogy,utána törölte stb..azóta sokat gondolkodtam olyasmin, ami sosem jutott eszembe előtte..hogyan tudnám tapintatosan közölni vele, hogy tudom a kis titkát, és engem is izgat az ilyesmi..de félénk, gátlásos ember, nem lehet ilyennel elé állni..már csak azért sem, mert nem is beszéltünk soha még szexxel kapcsolatos dolgokról sem..
Ízgatott régebben, ha,megkukkolhattam anyósom, mikor nálunk alszik..a fürdőbe van lehetőségem belátni bizonyos helyen .
Szóval qnyósom, és sógorom is nálu k volt..este lett, kezdődött a lefekvés előtti fürdés..
elkészültem a leskelődéshez..vártam anyóst..de meglepetésemre nem ő jött, hanem sógor..mivel van bi hajlamom, maradtam nézni, bár sosem gondoltam rá, hogy őt ilyen szemmel nézzem..
szoval vetkőzött fürdéshez..nagyon meglepődtem, mikor lekerült a nadrág..szexi női tanga volt rajta..néztem nagyot..főleg, mert iszonyú jól feszült a farka benne..levette q,tangát is, és nagyon szép, húsos farka volt, nagygolyókkal..zuhanyzott, nagyon izgató volt, ahogy himbálózott a hús, és az is ahogy,utána törölte stb..azóta sokat gondolkodtam olyasmin, ami sosem jutott eszembe előtte..hogyan tudnám tapintatosan közölni vele, hogy tudom a kis titkát, és engem is izgat az ilyesmi..de félénk, gátlásos ember, nem lehet ilyennel elé állni..már csak azért sem, mert nem is beszéltünk soha még szexxel kapcsolatos dolgokról sem..
Sajna sok fiú csak beszél róla de nem mer lépni
Tény hogy vidéken meg nehézebb
A pestiek ék könnyű ott több a valaszte(
Én hiába akarom ha csak vagy hulladékok vannak vag csak duma
Tény hogy vidéken meg nehézebb
A pestiek ék könnyű ott több a valaszte(
Én hiába akarom ha csak vagy hulladékok vannak vag csak duma
Én is imádok szopni és állandó partnerrel, tehát butaság hogy mindenki váltogatja a partnert? Aztán sajnos elköltözött és így csak néha jut lehetőség szopni amikor párral vagyok! Nem egyszerű találni olyat akit rendszeresen lehet szopni még úgysem hogy van fix helyem ahol diszkrét környezetben megoldható! Nagyon sok álmodozó van és ők nem jönnek el sohasem ez tuti
Meztelenül vártam az idegen srácot, akivel előtte pár perccel beszéltük meg chaten, hogy feljön, és megdug. Hetero életet élek, de már nagyon vágytam erre. Az ágy végében négykézláb, pucsítva vártam. A zár nyitva. Egyszer csak belépett. Egyre gyorsabban vert a szívem. Közelebb jött. Megnézett. Kicsatolta az övét, kigombolta a nadrágját, elővette a farkát
Pár húzás, felállt, és fehúzta a gumit. Mögém lépett, majd még közelebb, beillesztette a farkát. Egy lökés, és bennem volt. Elkezdett dugni. Életemben először valaki. Dugott, egyre gyorsabban, én közben elkezdtem verni a farkam. És elmentünk. Aztán felöltözött és elment.
Pár húzás, felállt, és fehúzta a gumit. Mögém lépett, majd még közelebb, beillesztette a farkát. Egy lökés, és bennem volt. Elkezdett dugni. Életemben először valaki. Dugott, egyre gyorsabban, én közben elkezdtem verni a farkam. És elmentünk. Aztán felöltözött és elment.
Gyakran fantáziálok magányos örömszerzéseim perceiben, hogy milyen érzés lehet, amikor egy hús-vér hímtag finoman birtokba veszi szűz popsimat.Ámbár a szűz megfogalmazás nem egészen fedi a valóságot, mivel többször is járt már benne néhány játékszer.Fiatalkori lázmérős, popsi izgató játékaim során éltem már át semmivel össze nem hasonlítható prosztata orgazmust.Ez olyan, mint az első nagy szerelem élménye, örökre beég az ember emlékezetébe. Ahogy közeledik a belsőnkből feltörő kéj cunami,hozzá sem érve férfiasságunkhoz. Ezt az élményt idézem fel magamban, miközben finoman ingerlem kéjbarlangomat játékszereimmel.A rideg fém és szilikon érintése ugyan kellemes,ahogy ki-behatol belsőmbe, de nem adja azt a kitörő kéjt, amire vágyom. Érzelmileg hetero vagyok, a partnerből csak hímtagja az, ami izgalomba hoz.Lehet, hogy ez önzőségnek tűnik, de csak a kölcsönös testiség, a kielégítés és kielégülés az,amit a biszextől várok.Megosztott történeteitekből azt látom, hogy aki átélte egy megfelően gyengéd és figyelmes partnerrel befogadóként a behatolást,az újra és újra vágyik erre az élményre. A biszex másik oldala, amikor aktívként kényeztethetem a partner férfiasságát, szintén gyakori tárgya fantáziámnak.Ahogy finom érintésemre felágaskodik,a partner kéjes sóhajának kíséretében.Ahogy hallgatom a kéjes nyögdécselését, miközben számmal izgatom férfiasságát.Ahogy érzem a partner egyre fokozódó kéjét, aminek végén görcsös rángások közepette elindul a vulkáni láva. Ezek azok az élmények, amiket asszonyainktól nem kaphatunk meg.Biszex férfitársaim! Ne féljünk megélni titkos vágyainkat, ugyanakkor adjuk meg asszonyainknak is,amire vágynak!
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2022. 02. 16. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 18:29
Sziasztok! Olvasgatom, hogy sokan félnek kipróbálni a biszexet. Igen, félni is kell szerintem. Nagyon meg kell válogatni, hogy kivel...! Ezeken az oldalakon nagyon sokan csak egy gyors élvezetet szeretnének, amit egy normális, vagy éppen nem független bi pasinak szigorúan el kell utasítani, ha nem akar összeszedni valami bajt szerintem. Már a helyesíráson le lehet szűrni, vagy van aki erőszakosan tolakszik. Igaz, nincs sok kalandom, sőt nagyon ritka, mert ritka itt az olyan megbízható ember, akivel nyugodtan állok neki egy jó kölcsönös orálnak, vagy egyebek. Én például csak saját korombelit- plusz, mínusz 10 év-keresek. olyat, aki ápolt, és diszkrét. Aki nem erőszakos és elfogadja a partnere vágyait, vagy paráit. Eddig még nem okoztak csalódást a kiválasztott partnerek. Remélem én sem okoztam senkinek csalódást akivel...! Továbbra is keresgélek, mert sajnos állandó partnert a környéken szinte lehetetlen találni, főleg úgy, hogy hely is legyen, és az időpont is megfeleljen mindkettőnknek. De ha minden összejön, csodálatos az élmény! Sok sikert mindenkinek!
Szóval féljünk kipróbálni új dolgokat csak azért, mert van benne némi kockázat? A nők között is akad szép számmal olyan, aki hetente váltogatja a partnerét és nem figyel a védekezésre. Azért, mert valaki biszex, még nem fog minden jöttmenttel védekezés nélkül dugni. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit vállal be. Ha félsz a betegségektől, húzz vagy kérj gumit és csináld úgy. Nekem alap, hogy felveszem és kérem is, ha a helyzet úgy kívánja
Soha semmi gondom nem volt.
(Ez egy válasz ferko60 üzenetére (2022. 02. 16. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 18:29
Sziasztok! Olvasgatom, hogy sokan félnek kipróbálni a biszexet. Igen, félni is kell szerintem. Nagyon meg kell válogatni, hogy kivel...! Ezeken az oldalakon nagyon sokan csak egy gyors élvezetet szeretnének, amit egy normális, vagy éppen nem független bi pasinak szigorúan el kell utasítani, ha nem akar összeszedni valami bajt szerintem. Már a helyesíráson le lehet szűrni, vagy van aki erőszakosan tolakszik. Igaz, nincs sok kalandom, sőt nagyon ritka, mert ritka itt az olyan megbízható ember, akivel nyugodtan állok neki egy jó kölcsönös orálnak, vagy egyebek. Én például csak saját korombelit- plusz, mínusz 10 év-keresek. olyat, aki ápolt, és diszkrét. Aki nem erőszakos és elfogadja a partnere vágyait, vagy paráit. Eddig még nem okoztak csalódást a kiválasztott partnerek. Remélem én sem okoztam senkinek csalódást akivel...! Továbbra is keresgélek, mert sajnos állandó partnert a környéken szinte lehetetlen találni, főleg úgy, hogy hely is legyen, és az időpont is megfeleljen mindkettőnknek. De ha minden összejön, csodálatos az élmény! Sok sikert mindenkinek!
Hát Szeged környékén se egyszerű találni.
Viszont van egy kérdésem. Akinek sikerült már kalandot összehozni az nem aggódott a nemi betegségek miatt amit akár orál közbe összeszedsz? Azért nagyon sok olyannal találkozok, aki azzal indít, hogy "gyors szopi most"? Csak 10-ből 1szer jön be neki, akkor is iszonyatos sok partnere lehetett már....
Viszont van egy kérdésem. Akinek sikerült már kalandot összehozni az nem aggódott a nemi betegségek miatt amit akár orál közbe összeszedsz? Azért nagyon sok olyannal találkozok, aki azzal indít, hogy "gyors szopi most"? Csak 10-ből 1szer jön be neki, akkor is iszonyatos sok partnere lehetett már....