Üdv,,
Én sem bántam meg,nagyon élveztem,nagyon jól sikerült..
gyakorlatilag rapid randi volt,
Találkoztunk,beszélgetünk,és kb fél óra múlva már mentünk is egy kis orál partira...
Én sem bántam meg,nagyon élveztem,nagyon jól sikerült..
gyakorlatilag rapid randi volt,
Találkoztunk,beszélgetünk,és kb fél óra múlva már mentünk is egy kis orál partira...
Egy jó szopás összehozza az embereket
elsőre nekem is idegennel volt.))
de van 1 srác, aki idegen volt, majd dumálgattunk, és jó ismiként szoptuk le egymást))) (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
de van 1 srác, aki idegen volt, majd dumálgattunk, és jó ismiként szoptuk le egymást))) (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 14:31
Egyiket sem.próbáltam ki eddig, pedig nagyon izgat mind a kettő, egy olyan haver, barát kellene aki ebben jártas, és bevezetne a rejtelmekbe, de az idegenektől tartok, isnerősi körömből pedig nem tudok egy ilyet sem.
Pedig nagyban megkönnyítené a dolgot, és érzem, nagyon élvezném.......
Először én is tartottam az idegentől, de ezen hamar túltettem magam és talán izgalmasabb is volt a szex
Miért félsz az idegentől? Csak az elején idegen,utána már ő is ismerős lesz! Ne fojtsd el a vágyaidat,hajrá!!!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 14:31
Egyiket sem.próbáltam ki eddig, pedig nagyon izgat mind a kettő, egy olyan haver, barát kellene aki ebben jártas, és bevezetne a rejtelmekbe, de az idegenektől tartok, isnerősi körömből pedig nem tudok egy ilyet sem.
Nem egyedüli vagy ,nekem is hiányzik,és sok másnak is!
(Ez egy válasz pfsz2 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
És nagyon hiányzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 02. 24. hétfő 08:00
Ha megbántad volna,nem szoktál volna rá! Más is így van ezzel....!
Ha megbántad volna,nem szoktál volna rá! Más is így van ezzel....!
(Ez egy válasz pfsz2 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én sem bántam meg, hogy kipróbáltam
ebben igazad van) tényleg élvezetesek)))
addig szopni míg teleélvezi a számat)) (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 02. 16. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
addig szopni míg teleélvezi a számat)) (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 02. 16. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 16. vasárnap 14:37
A legjobb egy szép kemény csupasz fadzt szopni vagy egy formás csupasz popsi lukat nyalni
Sajna én nem találok
Sajna én nem találok
A legjobb egy szép kemény csupasz fadzt szopni vagy egy formás csupasz popsi lukat nyalni
Sajna én nem találok
Sajna én nem találok
Jó lenne ha Pesten lennék. Külön jutalom járna a győztesnek, egy kellemes szopás formájában.
Én az orált próbáltam ki párszor és nagyon izgató volt.
Most az anál izgatja a fantáziámat.
Most az anál izgatja a fantáziámat.
Szia
Szerintem jó igényes a hely én rosszat mondani nem tudok pasiknak való hely legyen az bármi amit csi alni élvezni akarsz ott párszor voltam
Ha gondolod privátba is tudok
Holnap délután pl meztelen este van 17:00.tól
Gyere (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 15. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem jó igényes a hely én rosszat mondani nem tudok pasiknak való hely legyen az bármi amit csi alni élvezni akarsz ott párszor voltam
Ha gondolod privátba is tudok
Holnap délután pl meztelen este van 17:00.tól
Gyere (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 15. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 02. 15. szombat 12:39
Magnum tapasztalatok?Diszkréció stb.?
Meglátogatnám passzívként!
Magnum tapasztalatok?Diszkréció stb.?
Nekünk a "kíváncsi hetero" típusú srác hozta be a biszexet a kapcsolatunkba. Az érdekes az volt, hogy nem erre volt kihegyezve az ismerkedés, csak egy lehetséges opció volt.
Megannyi élmény
A héten is többen irtak de válaszra nem jött válasz. Pedig keresem a lehetőséget fiú lány párral.
Izgató nagyon nyalás közben szopnak.
Izgató nagyon nyalás közben szopnak.
Jó reggelt mindenkinek!