én az orált kiprobáltam))
élveztem) nagyon jó volt, ezért többször is leszoptam pasikat))
az anált is felfedezném...ha már a számban élveztettem, szerintem ott is élvezném..))
élveztem) nagyon jó volt, ezért többször is leszoptam pasikat))
az anált is felfedezném...ha már a számban élveztettem, szerintem ott is élvezném..))
Én az anált nem de a simogatást, masztit és az orált szivesen kipróbálnám!
(Ez egy válasz tutiti77 üzenetére (2020. 02. 05. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen kiprobàlnàm.akàr az anàlt is.
én eljátszanék kíváncsi srácokkal
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én sem bántam meg, hogy kipróbáltam pasival is!!))
nagyon élveztem)) és egyre többször vágyom arra, hogy pasival is legyek))
nagyon élveztem)) és egyre többször vágyom arra, hogy pasival is legyek))
a legjobb dolog ami történt velem, szexuálisan, hogy mindkét nemmel kipróbáltam, egész más és csoda mindkettő
Hát ha ez én vagyok akkor köszi
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
2019. 02. 11. hétfő 18:04
Egy formas férfi test hangsúlyozom formas nem kövér stb tehát az aranyis test és a hozzá tartozi szep fasz nem nagy szörcsomoval körülötte is van olyan sexi guszta mint egyformas női meztelen test
Egy formas férfi test hangsúlyozom formas nem kövér stb tehát az aranyis test és a hozzá tartozi szep fasz nem nagy szörcsomoval körülötte is van olyan sexi guszta mint egyformas női meztelen test
Hát köszi. Igyekszem. Genetika és jó hozzáállas kellett hozzá.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 14:07
Ne csodalkozz ha ilyen tested van ilyennek jwne mi den normalis igenyes pasinak kinezni akar bi akar meleg akar hetero.
Ne csodalkozz ha ilyen tested van ilyennek jwne mi den normalis igenyes pasinak kinezni akar bi akar meleg akar hetero.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021092)
2019. 02. 11. hétfő 13:40
Nem vagyok meleg és nem tartom magamat biszexnek sem de imádok meztelen lenni. Izgat ha megnéznek akár a meleg pasik is a zuhanyzóban vagy a nudin. Egyszer ki is vertem ott és engedtem h két meleg pasi nézze.
Nem vagyok meleg és nem tartom magamat biszexnek sem de imádok meztelen lenni. Izgat ha megnéznek akár a meleg pasik is a zuhanyzóban vagy a nudin. Egyszer ki is vertem ott és engedtem h két meleg pasi nézze.
Kár a gőzért, aki write only üzemmódban működik, az nem olvassa el azt sem... :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 09. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 12. 09. vasárnap 19:57
Melyik resz a "nem tarskereso"-bol haladja meg azt a szereny ertelmi kepessegedet?
Szia, én szivesen megismerkednék veletek.
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 10. 14. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2018. 10. 14. vasárnap 08:08
Én imádom hogy a férjem bisex csak nemigen van hasonló jó pasi bisexben már nemakarok heterot. Házibarátot szeretnénk de alkalmi sincs .ferjemnek mütétei lesznek így nem sexelhet jólenne valaki ő is imádja a cuckoldod
Egy enyhe biszex hármas nagyon izgató lenne orális dolgokkal.
Igen csak nagyon válogatós vagyok 10ből 15ször nemet mondok
(Ez egy válasz MuscleBoy22 üzenetére (2018. 11. 12. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 12. hétfő 07:40
Izgalmas történet
Mostanában én is kicsit fel szoktam izgulni uszodában tusoláskor, amikor faital, sportos srácokat látok....
Mostanában én is kicsit fel szoktam izgulni uszodában tusoláskor, amikor faital, sportos srácokat látok....
Főleg ha 3 fiu az a hármas
(Ez egy válasz Fiúknak nőt 3.-nak üzenetére (2018. 11. 12. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 12. hétfő 07:52
Az biztos. hogy csodás dolgok tudnak megtörténni egy igazi jó 3-as felállásban
Melyik resz a "nem tarskereso"-bol haladja meg azt a szereny ertelmi kepessegedet?
Bejönnek a 40+-os pasik
Az biztos. hogy csodás dolgok tudnak megtörténni egy igazi jó 3-as felállásban
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 10. 14. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 14. vasárnap 08:08
Én imádom hogy a férjem bisex csak nemigen van hasonló jó pasi bisexben már nemakarok heterot. Házibarátot szeretnénk de alkalmi sincs .ferjemnek mütétei lesznek így nem sexelhet jólenne valaki ő is imádja a cuckoldod
Izgalmas történet
Mostanában én is kicsit fel szoktam izgulni uszodában tusoláskor, amikor faital, sportos srácokat látok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 11. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában én is kicsit fel szoktam izgulni uszodában tusoláskor, amikor faital, sportos srácokat látok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 11. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925852)
2018. 11. 11. vasárnap 15:23
Egy biszex élményem volt már ha lehet annak nevezni. Egy wellness fürdőben voltam egyik hétvégén és a fürdőzés után zuhanyoztam. Azt vettem észre h két srác elég feltünően figyel engem. Sokáig zuhanyoztam és ők sem nagyon kapkodták el. Elkezdett izgatni a dolog és merevedett a farkam. Húztam rajt néhányat de háttal neki. Aztán mikor teljesen felállt megfordultam. Csak mosolyogtak.Azrtán az egyik megszólalt és megdícsérte a farkamat valamint felajánlotta h szívesen leszopna az egyik kabinban. Udvariasan visszautasítottam és kimentem..Azért jól esett