sziasztok én tapasztalatom sem túl jó mert szerintem sok pár is csak kamus csak játszanak a gondolattal keresgélnek
képet kérnek de sajna választ sem soha nem kapok hogy bocs de nem .
nehéz bi fiúként párt találni akik mernek is találkozni
képet kérnek de sajna választ sem soha nem kapok hogy bocs de nem .
nehéz bi fiúként párt találni akik mernek is találkozni
Akkor kihuzom magam, mert en kivetel vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 25. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (929799)
2014. 10. 25. szombat 11:17
És mi is
És mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 25. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929932)
2014. 10. 25. szombat 10:59
Sajnos ezt mi is így gondoljuk
Sajnos ezt mi is így gondoljuk
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 10. 23. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 23. csütörtök 05:57
az a baj hogy sok férfi csak mondja hogy bisex csak hogy dughasson egy pár nő tagjával de ha tényleg valamit csinálni kell az már nem válalaja.
hat igen sajnos sokpar skalp gyujto .de lehet ha fiatalabbak lennenk .mi is azt csinalnank !
Mi most talann osszejovunk 1 korunk beli bi parral .remeljuk hosszutavu baratsag lessz ! szeretnenk 2lany meg 3-4 fius barati kort kialakittani .ehez keresunk .meg 2 fiut !
Mi most talann osszejovunk 1 korunk beli bi parral .remeljuk hosszutavu baratsag lessz ! szeretnenk 2lany meg 3-4 fius barati kort kialakittani .ehez keresunk .meg 2 fiut !
volt 1 .6evig tarto bi fiu hazibaratunk .de sajna kiment Angliaba melozni .
hasonloann jart nallunk is a illeto .mi mart ugy kezdjuk hogy ovele kezdjok a paromat azt utanna jon o !
Igazad va 100% bann igy akarnak pinahoz jutni ! tiszt kivet.voltbent reszunk .
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 10. 23. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 23. csütörtök 05:57
az a baj hogy sok férfi csak mondja hogy bisex csak hogy dughasson egy pár nő tagjával de ha tényleg valamit csinálni kell az már nem válalaja.
szívesen beszélgetnék - nem társkeresés okán - szőrős, macis férfival***************** ne kíméljetek
elérhetőséget ne adj meg csak priviben
(Moderálva:ex)
![smile](images/smilies/smile.gif)
elérhetőséget ne adj meg csak priviben
(Moderálva:ex)
Igazi bi fiut-ferfit keresunk bö spermaval nagy makkal megaldva .bene divat bi legy ?!!! utazni tudj .!
Nahát. Még jó hogy nem társkereső.
Bekes megyèbe?Párok .
szia én szivesen
(Ez egy válasz ridzoka üzenetére (2014. 08. 21. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Hi! Szolnokmegyei nem macis pasi?
Debrecen bi pasi ma este ?
máskor nem lehetne "pancsolni?
hova lehetne menni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
hova lehetne menni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824040)
2014. 10. 02. csütörtök 09:01
ma dél elöttre bi pasi pesti aki jönne is
Ma délelőtt Szolnok környékén valaki? Macis kezdő bi vagyok