ma dél elöttre bi pasi pesti aki jönne is
Web cam on ??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 21. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909628)
2014. 08. 21. csütörtök 09:33
ki kukkolna meg masztizás közben?Eger Miskolc környékén?
Sziasztok! Ha megfelel a makkom, akkor szívesen csatlakoznék alkalomadtán.
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 09. 28. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 28. vasárnap 09:00
vastag nagy makku bi fiut keresunk .mindenki orpmere.! vagy bi part ? Györ !
írtam
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 09. 28. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor ird meg legyszi !
(Ez egy válasz laller000 üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vastag nagy makku bi fiut keresunk .mindenki orpmere.! vagy bi part ? Györ !
Nem is olyan régen párommal egy swinger klubban találkoztunk egy szinpatikus párral, akikről kiderült, hogy mindketten biszexek, ahogy mi. Addig életemben csak egyszer volt biszex élményem, akkor egy srác szopott le én pedig kivertem neki.
Mivel minden klappolt, így felmentünk az emeletre hogy jól érezzük magunkat. Leginkább az izgatott, hogy újra farok közelébe kerülhettem, így mikor háton feküdtünk és a lányok kényeztettek minket, óvatosan átnyúltam és megmarkoltam a srác zacsiját, majd a farkára is ráfogtam. Onnan már nem volt megállás. Párja szopásra ajánlotta fel a srác farkát, amit lelkesen fogadtam. Izgalmas, de nehéz élmény. Majd míg párom kényeztette, addig a fejéhez térdeltem és ő szopott le. Az este még sokáig folytatódott, párjainkat hármasban és négyes pozícióban is kényeztettük, és persze ha volt rá lehetőség nem feledkeztünk meg egymás farkáról sem.
Mivel minden klappolt, így felmentünk az emeletre hogy jól érezzük magunkat. Leginkább az izgatott, hogy újra farok közelébe kerülhettem, így mikor háton feküdtünk és a lányok kényeztettek minket, óvatosan átnyúltam és megmarkoltam a srác zacsiját, majd a farkára is ráfogtam. Onnan már nem volt megállás. Párja szopásra ajánlotta fel a srác farkát, amit lelkesen fogadtam. Izgalmas, de nehéz élmény. Majd míg párom kényeztette, addig a fejéhez térdeltem és ő szopott le. Az este még sokáig folytatódott, párjainkat hármasban és négyes pozícióban is kényeztettük, és persze ha volt rá lehetőség nem feledkeztünk meg egymás farkáról sem.
uncsitesóm gyakran volt nálunk és én is náluk, rendszeresen fogdostuk egymás zacsiját, aztán mikor nagyobbak lettünk vertük egymásnak de csak egyszer sajnos. jóval vastagabb farka volt mint nekem, de görbe is volt, jól esett csinálni, és jól esett hogy ő is csinálja nekem, én bénább voltam mert ide-oda rángattam az ő farkát, inkább arra koncentráltam ahogy veri az enyémet. sajnos nem fejeztük be mert megijedt hogy hazajönnek szülei. utána próbáltam mindig valami alkalmat keríteni rá hogy megint csináljuk de sose jött össze
100éves 100kg-ausztráliából........??????Amúgy meg itt utálják a biszexeket,nő nélkűl,bi-fiu-párként pár hónapig megtűrnek a menyecske miatt,de ha kiderűl hogy már csak vóóóót akkor sok jóra ne számíts..főleg az adminok,MIATT,kékek,zöldek a chaton.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 24. vasárnap 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (363308)
2014. 08. 24. vasárnap 03:47
sziasztok
aktív biszexként csatlakoznék bi párokhoz
képeimet láthatjátok
írjatok!
képeimet láthatjátok
írjatok!
nem társkereső.szerintem......:csörögsz,szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 24. vasárnap 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (363308)
2014. 08. 24. vasárnap 03:47
sziasztok
képeimet láthatjátok
írjatok!
képeimet láthatjátok
írjatok!
sziasztok
képeimet láthatjátok
írjatok!
képeimet láthatjátok
írjatok!
A tapasztalatokhoz először is partner kellene
Ne légy türelmetlen, ki kell várni, míg beérik a termés. Holnap, vagy holnapután... jövőre, majd ők mesélnek a tapasztalataikról. (Vagy arról, amit elképzelnek...) (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2014. 08. 21. csütörtök 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ne légy türelmetlen, ki kell várni, míg beérik a termés. Holnap, vagy holnapután... jövőre, majd ők mesélnek a tapasztalataikról. (Vagy arról, amit elképzelnek...) (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2014. 08. 21. csütörtök 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 21. csütörtök 10:29
ez nem társkereső.
tapasztalatok megosztása lenne a cél. van a fórumba társkereső ott hirdessétek magatokat.
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![gun](images/smilies/gun.gif)
ez nem társkereső.
tapasztalatok megosztása lenne a cél. van a fórumba társkereső ott hirdessétek magatokat.
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![gun](images/smilies/gun.gif)
ki kukkolna meg masztizás közben?Eger Miskolc környékén?
Gyulán valaki ?
már megint verem.
Albertirsa környékén ??
Holnap Bp valahol kis huncutkodás?
Már megint egész nap csak rejszolok
![eljen](images/smilies/eljen.gif)