Békés megyében párokhoz csatlakoznák minden jóra tabuk nélkül fontos élvezzünk mindent
üzenet privátba
üzenet privátba
Érdekelne minket is a honlap címe.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2014. 06. 19. csütörtök 05:01
van egy jó kis hon lap ott lehet találni srácokat nekem is sikerült higgyéték el
Engem is érdekel
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy jó kis hon lap ott lehet találni srácokat nekem is sikerült higgyéték el
én is tudok tutit
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
megadnad nekunkis koszi udv &Jozsi Kata !!
Én haverral csináltam egyszer egymásnak. Jó pár sör után
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 26. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922272)
2014. 07. 26. szombat 12:44
Rámírna pár hasonló beállítottságú srác beszélgetni? Csak történetekre vagyok kiváncsi és hogy kinek hogy alakult ki, esetleg kérdéseim lennének
Rámírna pár hasonló beállítottságú srác beszélgetni? Csak történetekre vagyok kiváncsi és hogy kinek hogy alakult ki, esetleg kérdéseim lennének
melyik az?
A mai szlogenem : nem szeretnék ugy meghalni hoggy ne probáljak ki mindent amit akartok ,,,,,velem ...szeretném magamban érezni ,szeretném benned érezni
Sziasztok!Eddig még csak webkamerán vertem ki pasival,de valamiért nagyon izgat a gondolat,hogy milyen lenne élőben,esetleg kipróbálni az orált is...Szívesen beszélgetnék olyan hetero pasival,akinek volt már ilyesmiben része,vagy izgatja a dolog.
hetero vagyok de van némi bi hajlamom.Anélkül hogy vonzódnék bárki pasihoz.
ez szép paradoxon.,a hajlam akkor van,és ehhez kell egy partnert találni.nem értem azt sem,hogy miért egymástól kérdezgetitek,hogy milyen a különböző szexuális élmény egy fiúval ahelyett,hogy magatok is kipróbálnátok és nem csak beszélnétek róla.
ez szép paradoxon.,a hajlam akkor van,és ehhez kell egy partnert találni.nem értem azt sem,hogy miért egymástól kérdezgetitek,hogy milyen a különböző szexuális élmény egy fiúval ahelyett,hogy magatok is kipróbálnátok és nem csak beszélnétek róla.
"Nem társkereső" Ki a jó franc akar itt a fertő között társra találni?? Isten őrizz!
Jó ötlet!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2014. 06. 23. hétfő 17:34
esetleg ha mindannyian egy geciimádó nőt lőnénk tele.. ? király lenne..
Én úgy vélem,hogy mindeni alapvetően látens biszexuális,és csupán érzelmi hatások következménye az,hogy ki melyik nemhez kezd el vonzódni.Sok férfi azért nem mer még rágondolni sem a biszexualitásra,mert megalázva érzi magát.Egy heteró kapcsolatban értelemszerűen a férfi a behatoló,ergo a domináns,míg a biszex kapcsolatban,ha csupán alkalmi is,és csak kézimunkáról van szó,akkor vagy alárendelt,vagy uni.Ez olyen frusztrációt tud okozni,hogy homofóbiával álcázza az illető,miközben egy szaftos punci mellett már csupán kiváncsiságból megfogna egy farkat,vagy akár magába is engedné valamilyen formában.Nekem egy hármas felállásban volt részem bi-ben.Igaz,hogy anál nem volt semmelyik irányba,igaz attól tartottunk is,csupán kézimunka,farokdörzsölés,orál/én csak egy kicsit
/.Furcsa volt,de egyben a punci mellett természetes és izgató is.Néhány hónapja együtt vagyok egy lánnyal,így már nem vágyom rá.Érzelmileg könnyebb volt egyeddülállóként belemenni.A diszkréció és persze a védekezés meg a higiénia betartásával ás betartatásával élvezetse,és a mi a legfontosabb,hogy természetes dolog a biszexualitás.Ettől még senki sem válik hisztérikus transzvesztitává,aki a kamion platóján rángatózik!!!Nem válik senki nőiessé a hálószobán kívül!!!Nem bántam meg!!!
esetleg ha mindannyian egy geciimádó nőt lőnénk tele.. ? király lenne..
csáó, segítséget kérnék! Eddig full hetero voltam, de mostanában elkezdett izgatni hogy milyen ha egy srác elégít ki. Az hogy én elégítsek ki egy srácot az nemjönne be, csak az hogy ő orálozik nekem esetleg kiveri. Aki ilyen gondolatokkal kezdte és véghez is vitte a dolgot, mesélne milyen volt?
melyik az?
Sztem aki normális, kitartó és korrekten àll a dologhoz meg az emberekhez az itt is talál! Aki csak fantáziál meg beszél róla aztán meghátrál az tökmindegy milyen oldalon próbálkozik....
elkérhetem az oldal nevét?
hali én is megtudhatom az oldal nevét ?