kösz,megvolt a beöntés,ma jáccok
bár langyi nem vagyok, remélem nem is leszek
(Ez egy válasz tommyy üzenetére (2009. 02. 02. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
bár langyi nem vagyok, remélem nem is leszek
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2009. 02. 02. hétfő 16:31
hali!ez elég egyszerű,mondom ezt ,mint langyi...a "jobb" fiúk akik dugatják magukat előtte csinálnak egy lazább beöntést maguknak otthon(én is).így ilyen "baleset"nem fordulhat elő
)
Engem is foglalkoztatott régen milyen a számba érezni egy ilyet,illetve milyen ha engem dugnak.Addig agyalam mig egy párcsere alkalmával csak rászántam magam.Olyat nem kérek a kedvesemtől ami nem jó,iletve mit szeretnek benne?Ez motivált.Semmi ellenérzés nem volt bennem mikor a számba spricelt csak utána kicsit furi volt,hogy volt a számban valami.A fenekem kényeztetésésre is úgy jöttem rá,hogy egy egy beöntés vagy urologusnál nem volt kellemetlen,beleültem a vibrátorba,mondom kipróbáljuk igazival is.Először szikrát hányt a szemem és kiugrottam belőle,aztán tusfürdőt oda raktam a bejárathoz,és mikor bement nagyon érdekes és kellemes érzés volt.Mondom nem is rossz,sőt meglepődtem én is,és hihetetlennek tartottam az egészet.Aztán jött bennem a kérdés ,meleg vagyok biszex?
Nem kiváncsi és trendi dolgokat kipróbáló heteró.Ja a barátnőm elött csináltam ő is akkor látott ilyet először,és ő is kipróbálta nővel.
Nem kiváncsi és trendi dolgokat kipróbáló heteró.Ja a barátnőm elött csináltam ő is akkor látott ilyet először,és ő is kipróbálta nővel.
hali!ez elég egyszerű,mondom ezt ,mint langyi...a "jobb" fiúk akik dugatják magukat előtte csinálnak egy lazább beöntést maguknak otthon(én is).így ilyen "baleset"nem fordulhat elő
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 21. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (413295)
2009. 01. 21. szerda 19:06
hali mint kezd ő biszex srác azértdekelne, hogy hogyan lehet azt meg csinálni hogy ha meg dugok egy segett ne legyen "műsoros" a farkama ne kajáljunk előtte 5 napig vagy mi a helyzet ezzel?
nekem is sokszor van ijen gondolatom!Nem dugatnám meg magam soha,de szivesen szopnék vagy szopatnék.Akár párcsere közben is.Akit érdekel kom megyében az irjon.
Nem tudom előfordult-e már veled, hogy teljesen hetero létedre, néha mégis megfordult a fejedben milyen lehet ha... Én több éve vagyok együtt a barátnőmmel, és minden redben van a szexuális életünkkel. Mégis néha ha egyedül vagyok, és a neten erotikus oldalakat nézegetek, néha felizgat ha látok egy álló farkat. Nem a fiú tetszik, soha nem azért néztem ilyeneket. Bármikor máskor nem nézek meg fiúkat. Csak valahogy ha be vagyok indulva eljátszok a gondolattal milyen lehet valaki más "fegyverét" a kezembe venni, vagy milyen lenne ha ő az enyémet. Persze később ezután bűntudatom van, hogy miért csináltam ilyet... Nem vagyok meleg.... Mégis foglalkoztat a gondolat. Én 21 éves vagyok, és ha te max 20 éves vagy és neked is vannak hasonló gondolataid akkor írhatsz. De tényleg ne legyél idősebb, mert egy koros, szőrös fiúval ezt egyáltalán nem tudnám elképzelni, felesleges próbálkoznod. Vagy ha olyan fiatal pár vagytok, ahol a fiúnak vannak ilyen gondolatai akkor is nyugodtan írjatok. Bár nemhiszem, hogy van olyan pár aki ezt megtudná egymással beszélni... És persze a diszkréció elengedhetetlen, ha ez kiderülne nem tudom mi lenne velem... Szóval a melegek légyszi kíméljenek, úgyis kiderül a szövegedből... És úgyse lennék olyan dolgokra kapható amit egy meleg akarna... Köszi!
hali mint kezd ő biszex srác azértdekelne, hogy hogyan lehet azt meg csinálni hogy ha meg dugok egy segett ne legyen "műsoros" a farkama ne kajáljunk előtte 5 napig vagy mi a helyzet ezzel?
Hát igen szerintem amúgy is nehéz párt találni de az is igaz hogy itt a megyében még nehezebb,az is lehet hogy nem jön össze sosem és csak fantázia marad sajna.
Üdv!
Én is tök úgy érzek mint smaszi!
Én is tök úgy érzek mint smaszi!
Sziasztok!
A helyzet az hogy én is nagyon sokat fantáziálok a férfi dolgokról,én is párkapcsolatban élek és nagyon szeretem a lányokat,de szeretném kipróbálni egy sráccal,ugyanakkor kicsit tartok a dologtól.Szívesen kényeztetnék egy srácot,de szerintem is nagyon nehéz olyan valakit találni aki megért bizonyos dolgokat gondolok itt olyanokra hogy én kezdő vagyok ebben a témában meg hogy csak egy alkalom aztán majd meglátjuk.Én sem vágyom mindig erre a dologra,mert mint mondottam imádom a nőket és nem vagyok meleg csak néha néha jól esne.
A helyzet az hogy én is nagyon sokat fantáziálok a férfi dolgokról,én is párkapcsolatban élek és nagyon szeretem a lányokat,de szeretném kipróbálni egy sráccal,ugyanakkor kicsit tartok a dologtól.Szívesen kényeztetnék egy srácot,de szerintem is nagyon nehéz olyan valakit találni aki megért bizonyos dolgokat gondolok itt olyanokra hogy én kezdő vagyok ebben a témában meg hogy csak egy alkalom aztán majd meglátjuk.Én sem vágyom mindig erre a dologra,mert mint mondottam imádom a nőket és nem vagyok meleg csak néha néha jól esne.
Zsoci, én az vagyok
mindenestre negm is érdekel, milyen lehet, ha egy sráccal is közelebb kerülülnk egymáshoz... nehéz partnert találni, akiben megbízom és akit érdekel. pedig izgat a dolog
(Ez egy válasz zsoci33 üzenetére (2009. 01. 13. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenestre negm is érdekel, milyen lehet, ha egy sráccal is közelebb kerülülnk egymáshoz... nehéz partnert találni, akiben megbízom és akit érdekel. pedig izgat a dolog
2009. 01. 13. kedd 13:49
szerintem nincs abban semmi rossz . én is ápoltam már le farkot csak kár hogy régen és nem is rossz az asszonyal szoptunk 1szerre és osztoztunk a nedün ami igaz nem volt tul sok de reméljük lesz még rá lehetöség csak nehéz találni normális pasit
![buck](images/smilies/buck.gif)
Engem is izgat a dolog a fantáziámban már párszor lejátszódott,de én csak úgy vállalnám be hogy párral.Én amúgy jász nagykun szolnok megyei vagyok ha van idevalósi pár és érdekelném akkor írhatna nekem.
hát én egy szimpi párral szívesen kipróbálnám
(Ez egy válasz zsoci33 üzenetére (2009. 01. 13. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 13. kedd 13:49
szerintem nincs abban semmi rossz . én is ápoltam már le farkot csak kár hogy régen és nem is rossz az asszonyal szoptunk 1szerre és osztoztunk a nedün ami igaz nem volt tul sok de reméljük lesz még rá lehetöség csak nehéz találni normális pasit
Olvastam rengeteg hozzászólást! Hát nem tudom... Szívesen kipróbálnám ezt a férfi-férfi dolgot, de én is félek, mint sokan mások. Én eddig hetero voltam, de érdekelne, milyen az, amikor bennem is van valami. Amúgy is szerettem a volt barátnőmmel az anált, de ő nem. Nem is nagyon engedte. Na de ez nem ide tartozik.
Szóval hogy találhatnék egy szintén fiatal kezdőt, aki mondjuk úgyan úgy áll hozzá a dolgokhoz, mint én.
Mert ugyebár valahogy el kell kezdeni és hogy utána meg mi lesz, az meg a másik...
Szóval nehéz ügy... Hogyan kéne belekezdeni? Társkeresős dolgok? Hülyeség. A fele kamu vagy pénzes vagy valami nem stimmel. Perverz sem jó, mert kezdőknek nem az kell. A vágy viszont megmarad, de valóban nehéz-e eljutni odáig?
Szóval hogy találhatnék egy szintén fiatal kezdőt, aki mondjuk úgyan úgy áll hozzá a dolgokhoz, mint én.
Mert ugyebár valahogy el kell kezdeni és hogy utána meg mi lesz, az meg a másik...
Szóval nehéz ügy... Hogyan kéne belekezdeni? Társkeresős dolgok? Hülyeség. A fele kamu vagy pénzes vagy valami nem stimmel. Perverz sem jó, mert kezdőknek nem az kell. A vágy viszont megmarad, de valóban nehéz-e eljutni odáig?
Nos. Én attól gerjedekbe ha a bnőm arrol beszél, h ő egy másik pasival........... és én is ott vagyok 3.nak, én is és a srác is egymást, izgatjuk elégítjük ki Nagyon izgató! De ettől nem vagyok meleg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)
2009. 01. 10. szombat 16:10
Azt hiszem, hogy senkinek sem kell bizonyítanod a szexuális hovatartozásodat, max csak önmagadnak! Nyugodtan engedj teret a vágyaidnak!!!! Legalább van összehasonlítási alapod...
Azt hiszem, hogy senkinek sem kell bizonyítanod a szexuális hovatartozásodat, max csak önmagadnak! Nyugodtan engedj teret a vágyaidnak!!!! Legalább van összehasonlítási alapod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 10. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (411124)
2009. 01. 10. szombat 15:33
Én még nem próbáltam pasival, de egyszer szívesen beneveznék. Egy kicsit aggaszt a dolog, hogy miért vágyok rá, de ez van. Mindig előjön, hogy milyen lehet egy pasit szopni. De a nők iránti vágyam sosem fog csüggedni, az tutti. Csak elég nehéz egy megbízható, hasonszőrű srácot találni. Persze a bnőm nem is sejti.
Legfőbb vágyam egy hetero párral kipróbálni, ahol a pasival kölcsönösen kényeztetnénk egymást. Ez az én sztorim. Egy 30as srác
Legfőbb vágyam egy hetero párral kipróbálni, ahol a pasival kölcsönösen kényeztetnénk egymást. Ez az én sztorim. Egy 30as srác
Én még nem próbáltam pasival, de egyszer szívesen beneveznék. Egy kicsit aggaszt a dolog, hogy miért vágyok rá, de ez van. Mindig előjön, hogy milyen lehet egy pasit szopni. De a nők iránti vágyam sosem fog csüggedni, az tutti. Csak elég nehéz egy megbízható, hasonszőrű srácot találni. Persze a bnőm nem is sejti.
"egy alkalommal feljebb csúszott a pasi hasán mellén, amikor én dugtam hátulról. Akkor kaptam be először." Ezt írod. Próbálom elképzelni, de nem megy. Leírnád bővebben, nagyon izgat a dolog.
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 06:57
Először csak a párom telelőtt puncija izgatott. Jó volt kinyalni, amikor más nem látta. Aztán már nem szégyelltem. Kinyaltam a partnerünk előtt is. És izgatott, amikor a nejem szopott az orrom előtt. Megbeszéltük, egy alkalommal feljebb csúszott a pasi hasán mellén, amikor én dugtam hátulról. Akkor kaptam be először. Jó volt.
De egyáltalán nem kívánok egy férfival kettesben lenni. Pedig már ajánlkozott a barátunk így is. Nem tudom elképzelni. De hármasban, többesben belefér, izgalmas, JÓ!
De egyáltalán nem kívánok egy férfival kettesben lenni. Pedig már ajánlkozott a barátunk így is. Nem tudom elképzelni. De hármasban, többesben belefér, izgalmas, JÓ!
Persze, napokig el tudnánk vitatkozni azon, hogy ki, mitöl indul be, vagy kinek melyik testrész tetszk! Én amit leírtam az egy felsorolás! Ezek, már apróságok. De lényeg a lényeg, hogy sok mindenben megegyezik a véleményünk
![wave](images/smilies/wave.gif)
Nos, nem mindenben értek veled egyet, mármint, hogy csak az ágaskodó farok miatt vonzódnak egymáshoz a ffi-ak! Nagyon sok olyan testrész van ami vonzó rajtunk! Egy szép fenék, egy kidolgozott vádli, kellemesen szőrös has és még lehetne folytatni... Izlések és pofonok!
De a többiben teljes mértékben egyetértek veled!!!!!!!!!!
De a többiben teljes mértékben egyetértek veled!!!!!!!!!!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)