Szeretném, figyelmébe ajánlani ismét mindenkinek a #590 es hozzászólásom!!!
Ismét szavakon, elnevezéseken lovagoltok! Bi, meleg, heteró...???!!!
Minek!!
Mindenki a szex és kielégülés miatt kerese társát és, ha az történetesen a salyát neméből származó ember...??
Akkor mi van??
A szex, -az én értelmezésemben- egy intim együttlét! Magánügy!! Senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel bújik ágyba!! Persze, vannak emberek, akik elmondják, másnak! Namost ebből lessz a pletyka!!! És ettől már félnek az emberek....
Ismét szavakon, elnevezéseken lovagoltok! Bi, meleg, heteró...???!!!
Minek!!
Mindenki a szex és kielégülés miatt kerese társát és, ha az történetesen a salyát neméből származó ember...??
Akkor mi van??
A szex, -az én értelmezésemben- egy intim együttlét! Magánügy!! Senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel bújik ágyba!! Persze, vannak emberek, akik elmondják, másnak! Namost ebből lessz a pletyka!!! És ettől már félnek az emberek....
De jó is az! Egyébként sokkal több biszex férfi van, mint azt gondolnánk, de tényleg sokan nem merik felvállalni. Sokkal kényesebb, mint homonak lenni, hiszen itt meg kell felelni a hetero elvárásoknak is. De jó! Próbálja ki mindenki, akit csak érdekel! Még akkor, amikor kívánatosak vagytok és nem, mint vén buzik...
(Ez egy válasz com_mon üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 16:26
Neked is csak azt tudom mondani, amit már írtam valakinek. Békélj meg az érzéseiddel. A vágyaidtól vagy biszex, nem attól, hogy voltál-e már férfival, vagy nem. Ettől még teljes életet élhetsz. Sok olyan pár van, ahol a nő tud a férje biszex hajlamáról és együtt élik meg ennek különlegességét. Sőt időnként még egy bi férfit bevonnak a játékba.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Neked is csak azt tudom mondani, amit már írtam valakinek. Békélj meg az érzéseiddel. A vágyaidtól vagy biszex, nem attól, hogy voltál-e már férfival, vagy nem. Ettől még teljes életet élhetsz. Sok olyan pár van, ahol a nő tud a férje biszex hajlamáról és együtt élik meg ennek különlegességét. Sőt időnként még egy bi férfit bevonnak a játékba.
Nos, teljes mértékben igazat adok neked. Időnként nagyon beindulok, hogy megtegyem, de a cél előtt meghátrálok. Nagyon hangulatfüggő dolog ez nálunk, biszex férfiaknál. Ha pl. nézegetem itt a GG-n a fiú képeket és akkor ott lenne valamelyik szép szerszám előttem, egy pillanatig nem gondolkodnék. Talán egyszer minden összejön. A hangulat is, meg a lehetőség is.
Vasabi: neked írtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasabi: neked írtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)
2009. 01. 04. vasárnap 17:08
Hááát... ami késik az egyszercsak eljön!!! Még gondolkozz egy kicsit, de ne sokat, mert az évek csak szálnak és ahogy egy bölcs öregember mondta "az összes péniszt az orrodra varják halálod után, amit az életed során kihagytál!"
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Szia! Nagyon érdekelnének a tapasztalataid, mert én is kezdő vagyok e téren, csak én még a próbáig sem jutottam el. Elgondolkoztató amit írtál, mert ha már ott van egyszer, sőt, nagyon ott, akkor már csak sikerült....vagy mégsem?
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz com_mon üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz com_mon üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 15:59
Bizony, megfutamodik az ember. Kétszer vehettem a számba férfi farkát és mindkétszer elrohantam még mielőtt befejezhettük volna.Pedig semmi más vágyam nem volt mint kielégíteni a számmal egy férfit. Mégis arra késztetett valami megmagyarázhatatlan érzés, hogy hagyjam abba. Azóta is arról fantáziálok, hogy befejeztem, amit akkor elkezdtem...
Hááát... ami késik az egyszercsak eljön!!! Még gondolkozz egy kicsit, de ne sokat, mert az évek csak szálnak és ahogy egy bölcs öregember mondta "az összes péniszt az orrodra varják halálod után, amit az életed során kihagytál!"
(Ez egy válasz com_mon üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
2009. 01. 04. vasárnap 15:59
Bizony, megfutamodik az ember. Kétszer vehettem a számba férfi farkát és mindkétszer elrohantam még mielőtt befejezhettük volna.Pedig semmi más vágyam nem volt mint kielégíteni a számmal egy férfit. Mégis arra késztetett valami megmagyarázhatatlan érzés, hogy hagyjam abba. Azóta is arról fantáziálok, hogy befejeztem, amit akkor elkezdtem...
Először csak a párom telelőtt puncija izgatott. Jó volt kinyalni, amikor más nem látta. Aztán már nem szégyelltem. Kinyaltam a partnerünk előtt is. És izgatott, amikor a nejem szopott az orrom előtt. Megbeszéltük, egy alkalommal feljebb csúszott a pasi hasán mellén, amikor én dugtam hátulról. Akkor kaptam be először. Jó volt.
De egyáltalán nem kívánok egy férfival kettesben lenni. Pedig már ajánlkozott a barátunk így is. Nem tudom elképzelni. De hármasban, többesben belefér, izgalmas, JÓ! (Ez egy válasz CumInXXX üzenetére (2009. 01. 03. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
De egyáltalán nem kívánok egy férfival kettesben lenni. Pedig már ajánlkozott a barátunk így is. Nem tudom elképzelni. De hármasban, többesben belefér, izgalmas, JÓ! (Ez egy válasz CumInXXX üzenetére (2009. 01. 03. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 22:10
Szerintem ha már odajutnál, hogy egy centire vagy, nem állnál meg az tuti.
Úgy gondolom, épp az a nehéz, amíg eljutsz odáig, hogy egy másik pasival legyél egy helyen, egy időben, közös szimpátiával, jól felizgulva.
A tapasztalt, hasonló cipőben járók, megoszthatnák, hogy érezték magukat az első fiús szex után?
Nem volt bűntudatotok? Nem féltetek? Nem bántátok meg?
Azért kérdem, mert amíg fel vagyok izgulva, addig könnyen el tudom képzelni magam egy sráccal, de miután elélvezek szégyenlem a gondolatot is, és úgy érzem, milyen jó, hogy csak fantáziáltam, és nem élesben történt minden.
Úgy gondolom, épp az a nehéz, amíg eljutsz odáig, hogy egy másik pasival legyél egy helyen, egy időben, közös szimpátiával, jól felizgulva.
A tapasztalt, hasonló cipőben járók, megoszthatnák, hogy érezték magukat az első fiús szex után?
Azért kérdem, mert amíg fel vagyok izgulva, addig könnyen el tudom képzelni magam egy sráccal, de miután elélvezek szégyenlem a gondolatot is, és úgy érzem, milyen jó, hogy csak fantáziáltam, és nem élesben történt minden.
A számból vetted ki -mármint a szót!
Max egyetértek ezzel, egyszer régebben írtam is ide egy hosszabb hozzászólást, de a lényeg ugyanez! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Max egyetértek ezzel, egyszer régebben írtam is ide egy hosszabb hozzászólást, de a lényeg ugyanez! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)
2009. 01. 03. szombat 17:16
Azt hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akik kipróbálnák a salyát nemükkel a szexet! Viszont itt már a megbélyegzéstől félnek, szavaktól! Bi, meleg, buzi, stb... Pedig ezek csak szavak! A nők ebből a szemszögből sokkal jobb pozícióban vannak, itt a ffi-ak nagy többsége azt mondja, hogy, - hmm... ez igen, debeszálnék -, de ha, két pasit látnak, akkor.... ezt inkább le sem irom! Pedig mind a két eset kimeriti a bi, vagy meleg kategóriát!!
Ezzel, csak igazábol azt szerettem volna csak jelezni, hogy a nöi egynemű párokat jobban elfogadják, mint a ffi párokat!
Ezzel, csak igazábol azt szerettem volna csak jelezni, hogy a nöi egynemű párokat jobban elfogadják, mint a ffi párokat!
Szerintem ha már odajutnál, hogy egy centire vagy, nem állnál meg az tuti.
Azért kérdem, mert amíg fel vagyok izgulva, addig könnyen el tudom képzelni magam egy sráccal, de miután elélvezek szégyenlem a gondolatot is, és úgy érzem, milyen jó, hogy csak fantáziáltam, és nem élesben történt minden. (Ez egy válasz Mérmindigén..? üzenetére (2008. 12. 31. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért kérdem, mert amíg fel vagyok izgulva, addig könnyen el tudom képzelni magam egy sráccal, de miután elélvezek szégyenlem a gondolatot is, és úgy érzem, milyen jó, hogy csak fantáziáltam, és nem élesben történt minden. (Ez egy válasz Mérmindigén..? üzenetére (2008. 12. 31. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 31. szerda 20:46
Szasztok.
Érdekesek a hozzászólások a "szájhősbi-k" miatt elmaradt akciókról. Én is rengeteget fantáziáltam már arról, hogy pl egy megkívánt hölgyeménnyel és a párjával hármasban vagyunk, és néha hozzámér a pasi meredő farka. gondolatban hamar eljutok odáig, hogy a számba veszem, leszopom, és ez nagyon felizgat. De ha egyszer élesben eljutnék idáig akkor biza nem tudom mi lenne belőle. Lehet hogy egy centivel előtte szállna inamba a bátorságom... ezt valőszínű csak akkor és ott tudnám biztosan megmondani.
Érdekesek a hozzászólások a "szájhősbi-k" miatt elmaradt akciókról. Én is rengeteget fantáziáltam már arról, hogy pl egy megkívánt hölgyeménnyel és a párjával hármasban vagyunk, és néha hozzámér a pasi meredő farka. gondolatban hamar eljutok odáig, hogy a számba veszem, leszopom, és ez nagyon felizgat. De ha egyszer élesben eljutnék idáig akkor biza nem tudom mi lenne belőle. Lehet hogy egy centivel előtte szállna inamba a bátorságom... ezt valőszínű csak akkor és ott tudnám biztosan megmondani.
Azt hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akik kipróbálnák a salyát nemükkel a szexet! Viszont itt már a megbélyegzéstől félnek, szavaktól! Bi, meleg, buzi, stb... Pedig ezek csak szavak! A nők ebből a szemszögből sokkal jobb pozícióban vannak, itt a ffi-ak nagy többsége azt mondja, hogy, - hmm... ez igen, debeszálnék -, de ha, két pasit látnak, akkor.... ezt inkább le sem irom! Pedig mind a két eset kimeriti a bi, vagy meleg kategóriát!!
Fiuk!
Érdemes átnéznetek egy másik topicba: "Izgat ha megdugják a feleségemet"-be!
Szerintem sok pasit (talán engem is) azért izgat a párunk amikor egy másik pasi kemény farkán lovagol, vagy szopja azt, mert valójában mi szeretnénk megkapni azt. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes átnéznetek egy másik topicba: "Izgat ha megdugják a feleségemet"-be!
Szerintem sok pasit (talán engem is) azért izgat a párunk amikor egy másik pasi kemény farkán lovagol, vagy szopja azt, mert valójában mi szeretnénk megkapni azt. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179678)
2008. 10. 30. csütörtök 15:16
Szióka!
Társkeresés...
Mi alapvetően egy sportos pasit kerestünk hetero édeshármas megvalósítására. Rengeteg kép jött a neten, képnézegetés közben persze egyből beindúltunk. A pasim farka kétszer akkorára dagadt mikor sex közben szóbahoztam neki, hogy ő is kezdhetne valamit a másik férfival.
A meredt lüktető farok látványára hihetetlenűl beindul a párom, persze engem is nagyon izgat két fiu meredt dákója összeér, amint egymást, és engem kényeztetnek.
Viszont a bifiúk zónában lényegesen kevesebben vannak a jelentkezők sajna:-(
Társkeresés...
Mi alapvetően egy sportos pasit kerestünk hetero édeshármas megvalósítására. Rengeteg kép jött a neten, képnézegetés közben persze egyből beindúltunk. A pasim farka kétszer akkorára dagadt mikor sex közben szóbahoztam neki, hogy ő is kezdhetne valamit a másik férfival.
A meredt lüktető farok látványára hihetetlenűl beindul a párom, persze engem is nagyon izgat két fiu meredt dákója összeér, amint egymást, és engem kényeztetnek.
Szasztok.
Én teljesen belenyugodtam hogy bi vagyok, ellenben nem árulom el a közeli ismerőseimnek, bár nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Attól tartok, ha ők esetleg megtudnák, akkor ők attól félnének, hogy akarok tőlük valamit, pedig velük el sem tudnám képzelni a szexet. Nekem a pasinak csak a farka kell, érzelem nélkül, de csak közös szimpátia esetén és lehetőleg lány jelenlétében.
Higgyétek el, ha egy férfi szembesül vele, hogy férfival kapcsolatos vágyai is vannak, akkor az illető nem hetero, hanem bi.
Én is házasságban élek, imádom a nőket, de időnként fantáziálok róla, hogy kielégítek egy férfit orálisan. Bi vagyok. Ebbe bele kell nyugodni.
Én is házasságban élek, imádom a nőket, de időnként fantáziálok róla, hogy kielégítek egy férfit orálisan. Bi vagyok. Ebbe bele kell nyugodni.
Szia Huncutpunci!
Én szívesen beszállnék ebbe a fogatba!!!
Nekem jöhet punci és kuki is
Ha érdekelnélek xxxxxxxxxxxxxxx meg!!!
Hello
Pepe (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen beszállnék ebbe a fogatba!!!
Nekem jöhet punci és kuki is
Ha érdekelnélek xxxxxxxxxxxxxxx meg!!!
Hello
Pepe (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179678)
2008. 10. 30. csütörtök 15:16
Szióka!
Társkeresés...
Társkeresés...
Lehet hogy mostanában több férfi meri mondani magáról hogy bi, bár én még nem igazán találkoztam ilyennel. Nekem egyszer volt szerencsém orálisan kielégíteni egy férfit, de ő sem volt bi. Én is inkább hetero vagyok, de bi-től sem zárkózom el.
**, de inkább ** és környéki párt keresek, biszex férfi taggal, van ilyen?
keresd lécci a megfelelő topicban...prune
keresd lécci a megfelelő topicban...prune
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Hát ezt elég rosszul tudtad...
Nem akarlak elkeseríteni, de "normális" esetben minden ember heteroszexuális.... Azért olvass utána mielőtt ilyen kijelentéseket teszel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60751)
2008. 10. 30. csütörtök 17:57
Tudtátok, hogy a kulturált szexet maga az ember találta ki magának? És azt tudtátok, hogy elvileg minden ember biszexuális? Arra odafigyeltetek már, hogy az orgazmus stimuláció kérdése, vagyis mindegy kivel és hogyan, de élvezhető a szex, csak egy kis szimpátia kell hozzá? Bevallom nekem ezek a gondolatok természetesek, remekül érezném magam nővel és pasival egyaránt, csak találnék egy olyan párt, akivel diszkréten megvolnánk. Vágyak, mennyei vágyak
Hát igen, a szimpátia szerintem is a legfontosabb. Nekem orális szexben a legnagyobb élvezetet egy srác adta, sokkal jobb volt, mint előtte a lány-partnereimmel.