Sziasztok!
Bi nős srác vagyok.A feleségem előtt teljesen titkolnom kell mert teljesen elzárkózik ettől a témától.Kb egy hónapja megismerkedtem egy sráccal aki ugyancsak ilyen cipőben jár.Elkezdtünk találkozgatni.Az első szex során amikor a fenekembe nyalt azt hittem a mennyekben vagyok.Fantasztikus volt.Ettől nem érzek semmi változást magamban mármint a beállítottság terén.Én ugyanúgy a lányokat szeretem de isteni ferfival is.
Bi nős srác vagyok.A feleségem előtt teljesen titkolnom kell mert teljesen elzárkózik ettől a témától.Kb egy hónapja megismerkedtem egy sráccal aki ugyancsak ilyen cipőben jár.Elkezdtünk találkozgatni.Az első szex során amikor a fenekembe nyalt azt hittem a mennyekben vagyok.Fantasztikus volt.Ettől nem érzek semmi változást magamban mármint a beállítottság terén.Én ugyanúgy a lányokat szeretem de isteni ferfival is.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nekem a legnagyobb vágyam, két pasival együtt lenni. Két olyan pasival, akik igenis mernek egymáshoz érni.
Az a gond, hogy a legtöbb srácnak csak a szája nagy. Mindegyik mondja, hogy így szeretné, meg úgy szeretné. De amikor arról van szó, hogy hozzuk össze amink van... nem tudom.
Az a gond, hogy a legtöbb srácnak csak a szája nagy. Mindegyik mondja, hogy így szeretné, meg úgy szeretné. De amikor arról van szó, hogy hozzuk össze amink van... nem tudom.
Ez nem társkeresés!!!
(Ez egy válasz fiatalbipar üzenetére (2008. 10. 01. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
(hsz. kimoderálva! + 24 óra figyelmeztető tiltás! :tom)
....igen(mindig nézem a műsorát);elkapott a "röhögőgörcs"--->úgy tűnik,de ne adj' Isten
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
2008. 09. 29. hétfő 20:53
Na, ti is hallottátok Fábry szlogenjét?
"A segg a jövő pinája!"
"A segg a jövő pinája!"
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Nem vetemedik... meg erős akarat kell?akkor most küzdened kell magaddal? hogy nehogy belekeveredjem a hátsódba egy ffi? szerintem ne vívódj magaddal, mert még a végén valami elferdült idegi kimenetele lesz a dolognak...
(Ez egy válasz F5DKAL üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 20:12
szerintem egy rendes kiegyensúlyozott és lányokkal körülvett férfi nem vetemedik ilyen beteges dolgokra....és az erős akarat is fontos
Na, ti is hallottátok Fábry szlogenjét?
"A segg a jövő pinája!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
.....nahallod.....ha továbbra is így folytatódik a nagy szexuális-liberalizmus....
"A segg a jövő pinája!"
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 09. 29. hétfő 15:57
![confused](images/smilies/confused.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 09. 29. hétfő 12:21
Egyszer olvastam a neten egy olasz tanulmányt miszerint 50-100 év múlva bisex lesz mindenki. Valamilyen gén mutációk miatt. Amihez hozzájárúl természetesen a társadalom változása is.
Kicsit irigylem a dédunokáimat.....
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Az irigység, szerintem mindenkiben benne van, csak valaki felvállalja, valaki nem! Szerintem sokan belemennének egy bi kalandba, csak félnek, hogy megbélyegzik őket, hogy "homók".
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 09. 29. hétfő 12:21
Egyszer olvastam a neten egy olasz tanulmányt miszerint 50-100 év múlva bisex lesz mindenki. Valamilyen gén mutációk miatt. Amihez hozzájárúl természetesen a társadalom változása is.
Szerintem alapvetően a legtöbb ember biszexuális, csak egy kisebbség teljesen homo-, egy másik kisebbség teljesen heteroszexuális. A társadalmi sztereotípiák miatt a legtöbben nem élik ki bi vágyaikat, holott szerintem egy nő is és egy férfi is egészen más élvezeteket nyújt az embernek, számomra mindkettő nagyon jó dolog. Igazad van BisportosBp, két egymásnak feszülő fallosz látványnak sem, és érzésnek sem utolsó dolog!
Biztosan igazad van, én sem gondolom magam homoszexuálisnak, még bi-nek sem igazán. Egy férfitest látványa egyáltalán nem izgat fel, annál inkább egy nőé!
Viszont ha arra gondolok, hogy a szám előtt himbálózik egy punciból kicsusszanó, merev farok, attól beindul a fantáziám. Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de valószínűleg azonnal elkezdeném szopni. (Ez egy válasz BisportosBp üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ha arra gondolok, hogy a szám előtt himbálózik egy punciból kicsusszanó, merev farok, attól beindul a fantáziám. Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de valószínűleg azonnal elkezdeném szopni. (Ez egy válasz BisportosBp üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 08:24
Szerintem attól, hogy valaki bisex élményeket él át, nem lesz meleg. Érdekes, hogy ha két lány foglalkozik egymással, azt valahogy jobban tolerálja mindenki? Két férfi tud olyanokat nyújtani egymásnak az ágyban, amit egy nőtől nem kaphat meg. Két egymásnak feszülő sportos test azért nem rossz.
Szerintem attól, hogy valaki bisex élményeket él át, nem lesz meleg. Érdekes, hogy ha két lány foglalkozik egymással, azt valahogy jobban tolerálja mindenki? Két férfi tud olyanokat nyújtani egymásnak az ágyban, amit egy nőtől nem kaphat meg. Két egymásnak feszülő sportos test azért nem rossz.
Nagyon irigyellek!
Én nős vagyok, de a feleségemet nem tudtam idáig rábeszélni, hogy másokat is bevonjunk az egyébként elég jónak mondható szexuális életünkbe. Ezért itt és más oldalakon próbálok egy olyan házaspárra találni akikkel kipróbálhatnám magam. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy ilyen felállásban nem csak a hölggyel foglalkoznék. A férfiak magukban szintén nem izgatnak, de egy aktus során szívesen a számba vennék egy punciszaftos farkat. Abban nem vagyok biztos, hogy szeretném, ha megdugna valaki és én sem igazán szeretnék egy férfipopsit magamévá tenni. De egy gusztusos farkat igazán elélveztetnék a számmal. Szóval mégegyszer, nagyon irigyellek, érezzétek jól egymást!
Én nős vagyok, de a feleségemet nem tudtam idáig rábeszélni, hogy másokat is bevonjunk az egyébként elég jónak mondható szexuális életünkbe. Ezért itt és más oldalakon próbálok egy olyan házaspárra találni akikkel kipróbálhatnám magam. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy ilyen felállásban nem csak a hölggyel foglalkoznék. A férfiak magukban szintén nem izgatnak, de egy aktus során szívesen a számba vennék egy punciszaftos farkat. Abban nem vagyok biztos, hogy szeretném, ha megdugna valaki és én sem igazán szeretnék egy férfipopsit magamévá tenni. De egy gusztusos farkat igazán elélveztetnék a számmal. Szóval mégegyszer, nagyon irigyellek, érezzétek jól egymást!
Mi a barátnőmmel kedveljük a négyes kavarodás. Régebben én azt vallottam, hogy lányok egymással okés, de pasival én sosem.
Egyszer egy teljesen bi párral hozott össze minket a sors, és a sötétben a pasi szopott le engem, akkorát még sosem élveztem cumizástól. Egy kicsit fel voltam háborodva a történtek miatt (valószínűleg a társadalmi sztereopípiák miatt is) de titokban már vártam a következő alkalmat. Aztán az lett, hogy én is leszoptam, és már nem csak a barátnőm dugott meg hátulról, hanem igazi farkat is éreztem magamban. Késöbb már tényleg szó szerint mindenki mindenkivel eljátszadozott, és mindannyiunknak sokkal jobb volt. Most már én is tudom, amit addig a barátnőm mondott, hogy egy igazi farok sokkal jobb mint bármilyen élethű vibrátor. Egy dolgot azonban nem fogok bevállalni a késöbbiekben sem, pasival csókolózni.
Nem tudom, hogy bisex lettem-e vagy sem, mert pl egy velem szemben jövő srácra sem tudnám azt mondani, hogy "Hű! De lefeküdnék vele!" mint ahogy egy jó nőre mondja az ember.
Végül is nem érdekel. Nekem és a barátnőmnek is jó így, és ez nekünk elég.
Egyszer egy teljesen bi párral hozott össze minket a sors, és a sötétben a pasi szopott le engem, akkorát még sosem élveztem cumizástól. Egy kicsit fel voltam háborodva a történtek miatt (valószínűleg a társadalmi sztereopípiák miatt is) de titokban már vártam a következő alkalmat. Aztán az lett, hogy én is leszoptam, és már nem csak a barátnőm dugott meg hátulról, hanem igazi farkat is éreztem magamban. Késöbb már tényleg szó szerint mindenki mindenkivel eljátszadozott, és mindannyiunknak sokkal jobb volt. Most már én is tudom, amit addig a barátnőm mondott, hogy egy igazi farok sokkal jobb mint bármilyen élethű vibrátor. Egy dolgot azonban nem fogok bevállalni a késöbbiekben sem, pasival csókolózni.
Nem tudom, hogy bisex lettem-e vagy sem, mert pl egy velem szemben jövő srácra sem tudnám azt mondani, hogy "Hű! De lefeküdnék vele!" mint ahogy egy jó nőre mondja az ember.
Végül is nem érdekel. Nekem és a barátnőmnek is jó így, és ez nekünk elég.
ez nem társkereső topic:prune
enye benye mi ez a gusztustalan oldal?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én tegnap írtam egy párnak, akik enyhe biszex srácot keresnek orális játékokra. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle... Ha lesz vmi ide írok majd egy beszámolót.
Eddig csak hetero kapcsolataim voltak, de régóta izgat, milyen lenne leszopni valakit...
![smile](images/smilies/smile.gif)