hát érdekes dolog, mert én a lányokat egymással szívesen elnézem sőt jól is mutatnak együtt, viszont a férfiaknál ezt nem tudom tolerálni
Nincs ezzel semmi baj,van aki kipróbálta van aki nem!Szerintem majdnem olyan mint a nőknél,van aki csókolózott a bnőjével és a másik aki vágyik rá de nem próbálta.Ez a kanoknál is igy van,aki megteszi nem kell fölötte pálcát törni nem lehet az olyan rossz
nem de??
![smile](images/smilies/smile.gif)
a legtöbb esetben valóban így logikus, vagy így is van...
de mégis van a baráti körömben olyan kimondottan jóképű férfi (igaz, hogy minden külsőséget magamhoz viszonyítok), akinek gyönyörű felesége, két szép gyereke van,
mégis (ne kérdezd milyen okokból) már több esetben kipróbálta a biszexualitás minden formáját...
és elég erős, határozott akaratú embernek ismerem
(Ez egy válasz F5DKAL üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
de mégis van a baráti körömben olyan kimondottan jóképű férfi (igaz, hogy minden külsőséget magamhoz viszonyítok), akinek gyönyörű felesége, két szép gyereke van,
mégis (ne kérdezd milyen okokból) már több esetben kipróbálta a biszexualitás minden formáját...
![buck](images/smilies/buck.gif)
és elég erős, határozott akaratú embernek ismerem
2008. 09. 04. csütörtök 20:12
szerintem egy rendes kiegyensúlyozott és lányokkal körülvett férfi nem vetemedik ilyen beteges dolgokra....és az erős akarat is fontos
szerintem egy rendes kiegyensúlyozott és lányokkal körülvett férfi nem vetemedik ilyen beteges dolgokra....és az erős akarat is fontos
szia én egy 29 éves srác vagyok ugyan ezekr a dolgokra gondolok irj kontaktot /én kapcsolatba élek
(Ez egy válasz colinka üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 13:25
Sziasztok! Én is sokat fantáziálok,hogy milyen lehet más farkát kiverni,vagy akár le is szopni!!! Szívesen kipróbálnám!!!
Szeretnénk egy bi pasit mindkettőnk örömére, házaspár vagyunk Bács megye, medzsik@freemail.hu
Sziasztok !
Szinte mindennap olvasgatom ezt a fórumot bár ritkán szólok hozzá. Nagyon is igaz amit itt sokan leírnak , hogy sok ember nem is válaszol vagy csak szórakozásból próbál levelezgetni. Kit mi izgat fel. Valaki csak a szituációt élvezi , hogy megmutathatja magát , farkát , seggét , punciját, mellét. Valaki csak nézni szereti. valaki webcamozik. Kinek milyen hangulata van. Legtöbbször én is csak olvasom , nézelődöm. Nekem is vannak rossz tapasztalataim de valljuk be , ha megyünk az utcán és látunk olyan személyt aki nekünk szimpatikus , kívánatos az attól még nem fog velünk ágyba bújni. Nekünk is sokat kell azért tenni hogy ez megtörténjen. Itt is vannak elutasítások, csalódások. Aki pedig komolyan szeretne ismerkedni az úgyis megtalálja a módját. Üdv
Szinte mindennap olvasgatom ezt a fórumot bár ritkán szólok hozzá. Nagyon is igaz amit itt sokan leírnak , hogy sok ember nem is válaszol vagy csak szórakozásból próbál levelezgetni. Kit mi izgat fel. Valaki csak a szituációt élvezi , hogy megmutathatja magát , farkát , seggét , punciját, mellét. Valaki csak nézni szereti. valaki webcamozik. Kinek milyen hangulata van. Legtöbbször én is csak olvasom , nézelődöm. Nekem is vannak rossz tapasztalataim de valljuk be , ha megyünk az utcán és látunk olyan személyt aki nekünk szimpatikus , kívánatos az attól még nem fog velünk ágyba bújni. Nekünk is sokat kell azért tenni hogy ez megtörténjen. Itt is vannak elutasítások, csalódások. Aki pedig komolyan szeretne ismerkedni az úgyis megtalálja a módját. Üdv
most nincs barátnőm, viszont ha pl az exem azt mondta volna hogy megnézne egy kis fiús játékot, belementem volna lehet...
Erre én azt lépném -ha ilyen szerencsés volnék - hogy rögön megcsinálnám. Persze csak, hogy a párom kedvébe járjak.
(Na meg a sajátomban, de nagyon!)
(Ez egy válasz zolee_only üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 07:17
sziasztok, amiket itt írtok egész izgalam, izgató! van 1-2 olyan dolog amit lehet én is kipróbálnák, csak attól félek, hogy meleggé válok,pedig nagyon szép barátnőm van, de az a pláne, hogy ő is megnézne egy pasival, erre mit tudtok lépni?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
nem randi topic, a témáról írjatok! az ismerkedésre utaló hsz-ket töröltem (takarítás!)
buszos905[VIP]
buszos905[VIP]
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
sziasztok, amiket itt írtok egész izgalam, izgató! van 1-2 olyan dolog amit lehet én is kipróbálnák, csak attól félek, hogy meleggé válok,pedig nagyon szép barátnőm van, de az a pláne, hogy ő is megnézne egy pasival, erre mit tudtok lépni?
szia,
én kipróbáltam. Nagyon jó is tud lenni. (Ez egy válasz colinka üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
én kipróbáltam. Nagyon jó is tud lenni. (Ez egy válasz colinka üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én is sokat fantáziálok,hogy milyen lehet más farkát kiverni,vagy akár le is szopni!!! Szívesen kipróbálnám!!!
szerintem is,
csak itt nincs akivel lehetne.
mindenki hangember, mire odakerülne a sor meg lapitanak (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 08. 23. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
csak itt nincs akivel lehetne.
mindenki hangember, mire odakerülne a sor meg lapitanak (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 08. 23. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem jo dolog faszt szopni és puncit nyalni is.
Csak arra kell vigyázni, nehogy nagyon megtetszenek a pasik és farkak
szerintem itt a nagy alkalom,
)))
(Ez egy válasz colinka üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy régi haverommal,rendeszeressen együtt hokiztunk.Fantálziáltam,h milyen lehet megfogni,kiverni neki és v.h.ugy jött a helyzet h el is jutottunk addig.Első alkalom után majdnem mindig egymásnak vertük ki,jó volt nekem tetszett,és ugy gondolom h ebbe nincs semmi,végül is mért ne
,,Változnak az idők, vele változok én is,, milyen igaz ha a képre nézek és az tényleg Dred lenne
(Ez egy válasz gyepen_toszni_o_mio üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is,de a szopást átengedném.
szemüveges csávó úgy néz ki mint a Dred
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 08. 14. csütörtök 00:13
...fini' szendvics
![finom](images/smilies/finom.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/080813/biszex_k_pekhez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)