nem társkereső topic!
CSAK A TÉMÁRÓL ÍRJATOK! a többit a társkereső rovatban!
topic takarítása!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
CSAK A TÉMÁRÓL ÍRJATOK! a többit a társkereső rovatban!
topic takarítása!
Naná...de +' mennyire komolyan...vannak ilyenek
...nagyon jó példa rá a "Lánnyal szopnék" című topic' hsz-ei....
Egyik jobb,mint a másik--> ha már a palikat az izgatja,ha két Nő nyalja egymást,ez fordítva is elképzelhető
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 29. péntek 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Egyik jobb,mint a másik--> ha már a palikat az izgatja,ha két Nő nyalja egymást,ez fordítva is elképzelhető
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Törölt felhasználó (54254)
2008. 02. 29. péntek 01:29
Ezt most komolyan mondod, mert érdekel a dolog!
szerintem biqkac komolyan mondja. az én párom is bi. amikor ezt megtudtam nem tudtam hova tenni a dolgot,de próbáltam elfogadni.később belementem,hogy előttem csinálják. annyira begerjedtem amikor láttam ahogy a párom leszopja a másik srácot,hogy után én kértem,hogy legyen még ilyen alkalom.ez évekkel ezelőtt volt,azóta sokszor megismételtük annyi módosítással,hogy ma már együtt szoktunk srácokat leszopni és még mindig örülten izgat a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 29. péntek 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (54254)
2008. 02. 29. péntek 01:29
(Ez egy válasz biqkac üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 17:50
hali minden bi srácnak.ahogy nézem az oldal haldoklik vagy csak rosszul látom?
csak egy tapasztalatot szerettem volnna közzé tenni,mégpedig azt hogy a boldog párkapcsolatba szerintem bele kell férnie egymás maximális elfogadása.nálunk párom pl. kifejezetten élvezi ha egy pasival kényeztetjük egymást és teljesen begerjed tőle.
csak egy tapasztalatot szerettem volnna közzé tenni,mégpedig azt hogy a boldog párkapcsolatba szerintem bele kell férnie egymás maximális elfogadása.nálunk párom pl. kifejezetten élvezi ha egy pasival kényeztetjük egymást és teljesen begerjed tőle.
hali minden bi srácnak.ahogy nézem az oldal haldoklik vagy csak rosszul látom?
Próba-szerencse
lehet,h. tovább maradna a nejed 5 percnél
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (160899)
2007. 12. 07. péntek 21:30
Ő is bi?Hogyan tudta meg elmondtad neki,vagy rájött magától?Nálatok hogy van kezelve a téma?Tabu,vagy a párodnak tettszik ez a felállás?Én sms-ezéssel buktam le,de nem bánom.Sokkal jobb igy hogy tudja.Nem ezzel van baj,hanem az hogy nem vagyok őszinte.Mindig attól félek ha meg tudja hogy ilyen oldalakat nézek,háborút rendez,pedig akkor van fesztivál ha nem mondom el.13-év magamban tartás után nem megy varázsütésre a téma!Most már sokkal könnyebb,és ha nem is kiáltom világgá hogy bi vagyok,sokkal bátrabban merek beszélni róla.Nálunk nem téma a 3-as sex,mert a feleségem szerint 2.5-perc után kiszaladna a szobából!
en is igy jartam....osszejottem egy otvenes , szimpi, telt parral!a ferj akarta hogy dugjam a feleseget!elegge spicces volt mar szegeny!es kozben mig dugtam a joasszonyt, aferje nyalta a puncijat...amikor meg kicsuszott a farkam egyszer a lucskos puncbol...hopp, hat mar be is kapta a farkam!istenien kezdte szopni!a noje meg folemult, rault az arcomra!es nyaltam, nyaltam....mig a ferje szajaba elveztem!szuuper volt!normi, hogy utanna nem ellenkeztem, mikor a pasi meg akart dugni!neki mar minden szabad volt!hat igy jartam!
(Ez egy válasz lonko üzenetére (2007. 11. 30. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 13:45
Én most szexeltem úgy,hogy dúgtam a nöt közben a férje dúgta a popsimat.Szép vastag fasza volt.Kitöltött rendesen.Nagyon nagyot élveztünk.
Jó volt.
Jó volt.
engem nagyon érdekelne a dolog
Gergho ez rendkívül szívbemarkoló hozzászólás volt. Köszönjük.
Sziasztok.
Nekem az egyik volt barátnőm mikor megtudta hogy bi vagyok elhagyott. Egyszer beszélgetés közben elmondtam neki. Mondtam neki hogy mióta vele vagyok nem is gondolok rá, meg hogy jóval a megismerkedéseünk elött csináltam utoljára.
De ő azt mondta hogy nem tud így elfogadni. Ilyennek. Ugyhogy szakítottunk. A mostani barátnőmnek is elmondtam. Egyikönket sem érdekel a 3-as felállás. Hűséges tipus vagyok és különben is nagyon szeretem. De néha rámjön hogy akarok szopni meg azt akarom hogy seggbe dugjanak.
Ezt úgy oldottuk meg hogy vettünk egycstolható péniszt. Az ő ötlete volt. Azt hittem nem fog neki tattszeni, de meglepő mondón nagyon is élvezi.
Sokszor van hogy seggbe dug aztán meg én őt. A punicját és az ánuszát is megkapom.
Szeretjük a popsi szexet.
Nekem az egyik volt barátnőm mikor megtudta hogy bi vagyok elhagyott. Egyszer beszélgetés közben elmondtam neki. Mondtam neki hogy mióta vele vagyok nem is gondolok rá, meg hogy jóval a megismerkedéseünk elött csináltam utoljára.
De ő azt mondta hogy nem tud így elfogadni. Ilyennek. Ugyhogy szakítottunk. A mostani barátnőmnek is elmondtam. Egyikönket sem érdekel a 3-as felállás. Hűséges tipus vagyok és különben is nagyon szeretem. De néha rámjön hogy akarok szopni meg azt akarom hogy seggbe dugjanak.
Ezt úgy oldottuk meg hogy vettünk egycstolható péniszt. Az ő ötlete volt. Azt hittem nem fog neki tattszeni, de meglepő mondón nagyon is élvezi.
Sokszor van hogy seggbe dug aztán meg én őt. A punicját és az ánuszát is megkapom.
Szeretjük a popsi szexet.
az én bnőm se bírná, nem tudom,1x csak megbeszéltük
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (160899)
2007. 12. 07. péntek 21:30
Ő is bi?Hogyan tudta meg elmondtad neki,vagy rájött magától?Nálatok hogy van kezelve a téma?Tabu,vagy a párodnak tettszik ez a felállás?Én sms-ezéssel buktam le,de nem bánom.Sokkal jobb igy hogy tudja.Nem ezzel van baj,hanem az hogy nem vagyok őszinte.Mindig attól félek ha meg tudja hogy ilyen oldalakat nézek,háborút rendez,pedig akkor van fesztivál ha nem mondom el.13-év magamban tartás után nem megy varázsütésre a téma!Most már sokkal könnyebb,és ha nem is kiáltom világgá hogy bi vagyok,sokkal bátrabban merek beszélni róla.Nálunk nem téma a 3-as sex,mert a feleségem szerint 2.5-perc után kiszaladna a szobából!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54668)
2007. 12. 07. péntek 10:17
változó ,hogy mikor vagyok fent, igen tudja a barátnőm, néha szex közben iylnsztorikkal hergeljük 1mást,hogy 3asban mit csinálnánk, de ő ennél többet nem akar
A nők már csak ilyenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 10:17
változó ,hogy mikor vagyok fent, igen tudja a barátnőm, néha szex közben iylnsztorikkal hergeljük 1mást,hogy 3asban mit csinálnánk, de ő ennél többet nem akar
Szia! Szóval párkapcsolatban (házasságban) élsz, és biszexuális vagy. Hogy fogadta a párod amikor megtudta? Csak tudod magadról, hogy bi vagy, vagy pedig a tettek mezejére is lépsz néha?
Szia.Ird meg mikor vagy általában ezen az oldalon,akkor tudunk beszélgetni.Én csak ilyentájt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:05
Roli velem beszélhetsz erről
Roli velem beszélhetsz erről
Nős bi pasi vagyok,a feleségem tud a másságomról.Olyan pasival irkálnék,akinél szintén ez a felállás.Nem partnert keresek,hanem olyan valait,akivel erről a dologról tudnánk "beszélgetni".
elnézést kívánok
![smile](images/smilies/smile.gif)