ez nem randi topic!
van társkereső rovat, ott beszéljétek meg a részleteket!
innentől a társkereséseket moderálom!
van társkereső rovat, ott beszéljétek meg a részleteket!
innentől a társkereséseket moderálom!
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
sziasztok, a pár fiut+lányt takar,ugye?
(Ez egy válasz Schumi üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 12:39
Irj nekünk, mi kezdők vagyunk, de csinaltunk erre egy cimet: Bi-par-budapest@freemail.hu
szia küldtem neketek emailt, várom válaszotokat
(Ez egy válasz Schumi üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 12:39
Irj nekünk, mi kezdők vagyunk, de csinaltunk erre egy cimet: Bi-par-budapest@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54668)
2007. 12. 03. hétfő 11:21
sziasztok,olyan párokhoz castlakoznék.
ahol a fiuk közt orál szex van, de azért központban a nő kényeztetése áll
sziasztok,olyan párokhoz castlakoznék.
Sziasztok! 27 éves szolnoki, alapvetően heteroszexuális srác vagyok, viszont szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet, amikor két fiú egymással szemben ül, vagy fekszik úgy, hogy a péniszük teljesen összesimul, és a nő egyszerre kényezteti őket a kezével, illetve orálisan. Ilyesmi látható a Kalóz rádióban és a Bisex meló elején is. Ha ismertek még ilyen filmeket az is érdekelne. Köszi!
Az egyik legjobb rész amikor csak te mozogsz köztük mint egy megvadult állat. Nekem az nagyon bejön. És neked?
(Ez egy válasz lonko üzenetére (2007. 11. 30. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 13:45
Én most szexeltem úgy,hogy dúgtam a nöt közben a férje dúgta a popsimat.Szép vastag fasza volt.Kitöltött rendesen.Nagyon nagyot élveztünk.
Jó volt.
Jó volt.
Én most szexeltem úgy,hogy dúgtam a nöt közben a férje dúgta a popsimat.Szép vastag fasza volt.Kitöltött rendesen.Nagyon nagyot élveztünk.
Jó volt.
Jó volt.
Én a legjobban egy szendvicsnek örülnék, megint.
Rég volt már.
Mennyire jó szeretkezni egy csajjal és közben egy méretes fallosz hatol beléd hátulról.
Rég volt már.
Mennyire jó szeretkezni egy csajjal és közben egy méretes fallosz hatol beléd hátulról.
nálam, néha jön egy flash, de jo is lenne
ennyi, amugy mindig van bnőm,de van amikor jo lenne egy laza...más is
![smile](images/smilies/smile.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nálam is a fiúk terén csak szex jöhet szóba, abból is csak "lightosabban"
Igaz, nem volt már ehhez sem szerencsém régen.
Mostmár lassan jó is lenne
Igaz, nem volt már ehhez sem szerencsém régen.
Mostmár lassan jó is lenne
Ez velem is így van.
Nem tudok pasikkal érzelmi kapcsolatot kialakítani.
Csak szex és ás semmi.
Nekem is ha van barátnőm akkor eszembe se jutnak miket műveltek velem a fiuk.
Olyankor csak hetero szex semmi más.
De hogyha elkezdenek akkor is érdekelni a fiuk akkor az a kapcsolatom végét jelenti. Valami nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudok pasikkal érzelmi kapcsolatot kialakítani.
Csak szex és ás semmi.
Nekem is ha van barátnőm akkor eszembe se jutnak miket műveltek velem a fiuk.
Olyankor csak hetero szex semmi más.
De hogyha elkezdenek akkor is érdekelni a fiuk akkor az a kapcsolatom végét jelenti. Valami nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61792)
2007. 11. 27. kedd 07:40
Sziasztok.Hát valóban,érdekes.Nálam fiúval többnyire csak spontán működik a dolog(összeismerkedés egy buliban v.máshol)és még aznap +történik a szex vagy semmi nem lesz belőle-kivéve ha egy régebbi partnerommal talizok,azt előre +dumáljuk.De az érzelmi rész nálam csak a csajokkal müködik,és ha barátnőm van,csak vele törődök és csak vele foglalkozok.
Sziasztok.Hát valóban,érdekes.Nálam fiúval többnyire csak spontán működik a dolog(összeismerkedés egy buliban v.máshol)és még aznap +történik a szex vagy semmi nem lesz belőle-kivéve ha egy régebbi partnerommal talizok,azt előre +dumáljuk.De az érzelmi rész nálam csak a csajokkal müködik,és ha barátnőm van,csak vele törődök és csak vele foglalkozok.
én csak sajátom kostoltam, az jo volt
föleg ha olyat ettem elötte, ami megédesitette, másét még nem probáltam, de hát....
amugy két éve volt egy görbe este,aminek szex lett a vége persze,fiuval
kis pálinka közrejátszott
háát,nagyon izgi volt,azota is szivesen emlékzem rá,sajna azota se sikerült ismételni
amugy két éve volt egy görbe este,aminek szex lett a vége persze,fiuval
Én nem csak a sajátomat szeretem. Másét is.
Azt mondjuk hozzá teszem hogy két ugyan olyat nem ízleltem még.
De volt egy olyan aminek majdnem olyan ize volt mint az egyik régi barátnőm pinája.
Azt mondjuk hozzá teszem hogy két ugyan olyat nem ízleltem még.
De volt egy olyan aminek majdnem olyan ize volt mint az egyik régi barátnőm pinája.
honnan lehet ilyen jellegű filmet letölteni?
Hali!
Az előváladékomnak semmi íze!
Prosztatamasszázs közben, után néha megkóstolom, fincsi, főleg az anaászleves kúraután!
Viszont nem érzem biszexnek magam ettől!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 20. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előváladékomnak semmi íze!
Prosztatamasszázs közben, után néha megkóstolom, fincsi, főleg az anaászleves kúraután!
Viszont nem érzem biszexnek magam ettől!
2007. 11. 20. kedd 22:30
tényleg jó íze van, én is kostoltam a saját gecimet, de a legjobb íze az előváladéknak van...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
tényleg jó íze van, én is kostoltam a saját gecimet, de a legjobb íze az előváladéknak van...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Megnyugtató, hogy vannak értelmes arcok, akiknek tetszik a téma, s bár kipróbálni nem akarják, azért foglalkoztatja őket a gondolat. Én is ilyennek tartom magam.
miért?
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 16:06
Esetleg leírnád, hogy hogyan zajlott, hogyan alakult ki, ki kezdeményezett....