hm, de jól hangzik :$
(Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 30. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 23:44
Szia.
Ez mindenki magában dönti el.
Bár szerintem mindannyian vonzódunk az azonos nem iránt, csak nem mindenki egyformán.
Én csak annyit tudok mondani hogy fantasztikus ha egy pénisz van a seggedben és pumpál.
Nekem nagyon bejön.
Meg a szopás is jó.
SZeretema szép falloszt. Imádom végig nyalni majd tövig bekapni.
De ez az én véleményem.
Pápá.
Bár szerintem mindannyian vonzódunk az azonos nem iránt, csak nem mindenki egyformán.
Én csak annyit tudok mondani hogy fantasztikus ha egy pénisz van a seggedben és pumpál.
Nekem nagyon bejön.
Meg a szopás is jó.
De ez az én véleményem.
Pápá.
Ha kifejezetten úgy írja hogy bisezx téren aktív vagy sem akkor nem kérdés. De álltalában arra értik hogy férfi férfival.
A tartós párkapcsolat, barátnő az szerintem nem minősül annak.
Pápá. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2007. 10. 30. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A tartós párkapcsolat, barátnő az szerintem nem minősül annak.
Pápá. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2007. 10. 30. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 22:52
Lenne nekem is egy kérdésem? Azaz kettő. Többször felvetődött már hogy mi is az hogy valaki egy bi kapcsolatban 'AKTÍV' ill. 'PASSÍV'. Mit tehet egy passzív? Meddig tart az ő "jogosultsága"? És meddig az aktívé? Bár az tisztább gondolom..
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia.
Nekem nagyon bejön.
Meg a szopás is jó.
De ez az én véleményem.
Pápá. (Ez egy válasz beautiful_boy üzenetére (2007. 10. 30. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nagyon bejön.
Meg a szopás is jó.
De ez az én véleményem.
Pápá. (Ez egy válasz beautiful_boy üzenetére (2007. 10. 30. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 22:42
sziasztok, kíváncsi hetero srác vagyok aki mostanában sokat gondol arra hogy milyen is lehet egy pasival
Lenne nekem is egy kérdésem? Azaz kettő. Többször felvetődött már hogy mi is az hogy valaki egy bi kapcsolatban 'AKTÍV' ill. 'PASSÍV'. Mit tehet egy passzív? Meddig tart az ő "jogosultsága"? És meddig az aktívé? Bár az tisztább gondolom..
Azt hiszem itt többeknek is ez a "problémája"..
(Ez egy válasz beautiful_boy üzenetére (2007. 10. 30. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 22:42
sziasztok, kíváncsi hetero srác vagyok aki mostanában sokat gondol arra hogy milyen is lehet egy pasival
Dobd fel a barátnődnek, hogy szeretne-e két fiúval lenni...a többi már ott alakulna..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 10. 30. kedd 20:42
gödöllőn. bp-re tudok utazni, viszont nem vagyok független!
gödöllőn. bp-re tudok utazni, viszont nem vagyok független!
(Ez egy válasz costacurta üzenetére (2007. 10. 30. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 18:35
Csáá Androme! Egy ideje már olvasom a hozzászólásaidat...mintha én írnám őket!! Hol lax?
Csáá Androme! Egy ideje már olvasom a hozzászólásaidat...mintha én írnám őket!! Hol lax?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 10. 30. kedd 14:20
dettóó
csókolgatni meg nyalogatni nem, undorító, érzelmeket sem tudnék hozzájuk kötni,
viszont a péniszre izgulok de nagyon ! sajna még nem volt dolgom kipróbálni...
viszont a péniszre izgulok de nagyon ! sajna még nem volt dolgom kipróbálni...
dettóó
viszont a péniszre izgulok de nagyon ! sajna még nem volt dolgom kipróbálni... (Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont a péniszre izgulok de nagyon ! sajna még nem volt dolgom kipróbálni... (Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 12:34
Szia.
Nem mindenkinek ugyanaz az érték rendje.
És ezért mindenkinek máshol van a határ.
Én pl nem tudnék egy férfit sem megcsókolni.
De a péniszükkel más a helyzet.
Az valahogy vonz.
Minden ember más.
Pápá.
Az valahogy vonz.
Minden ember más.
Pápá.
engem nagyon !
(Ez egy válasz rico üzenetére (2007. 10. 30. kedd 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.
Az valahogy vonz.
Minden ember más.
Pápá.
Az valahogy vonz.
Minden ember más.
Pápá.
Szia.
Hú sok helyen lehet keresni.
Itt a goldengay-en is kereshetsz. A társkeresés fórumban.
Akkor a goldengay-en is kereshetsz, ami a goldengate-nek a meleg változata.
Vagy ha ezek nem jönnek be, akkor a toplista menü pontr kattintva találhatsz még sok ilyen oldalt.
Remélem sikerrel jársz.
Pápá. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hú sok helyen lehet keresni.
Itt a goldengay-en is kereshetsz. A társkeresés fórumban.
Akkor a goldengay-en is kereshetsz, ami a goldengate-nek a meleg változata.
Vagy ha ezek nem jönnek be, akkor a toplista menü pontr kattintva találhatsz még sok ilyen oldalt.
Remélem sikerrel jársz.
Pápá. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 12:06
Igazából éppen keresek olyan párt akivel kipróbálhatnám de nem igazán sikerült még találni ha van vmi ötleted hogy hol keressek akkor azt szívesen venném.
Emailben a Par1111@citromail.hu-ra
maszti parti érdekelne valakit?
idefix001 !
iedegen szexhonlap reklámozása a GG-ben TILOS! tiltás jár érte!
iedegen szexhonlap reklámozása a GG-ben TILOS! tiltás jár érte!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
www.xxxxxx.hu
(idegen szexhonlap kimoderálva, jutalma 1 hét tiltás:tom) (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(idegen szexhonlap kimoderálva, jutalma 1 hét tiltás:tom) (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 12:06
Igazából éppen keresek olyan párt akivel kipróbálhatnám de nem igazán sikerült még találni ha van vmi ötleted hogy hol keressek akkor azt szívesen venném.
Emailben a Par1111@citromail.hu-ra (Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Emailben a Par1111@citromail.hu-ra (Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:49
Akkor csak egy kérdés van?
Hogy tényleg akarod?
Mert ha igen, akkor ne habozz.
Ne folytsd el magadban a vágyat hogy megtedd különben kisérteni fog.
Az ismerkedéstől se félj. Hisz errre itt az internet.
De nem szabad semmit sem elhamarkodni.
Tehát ha akarod akkor mindent bele.
Pápá.
Hogy tényleg akarod?
Pápá.
Akkor csak egy kérdés van?
Hogy tényleg akarod?
Pápá. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy tényleg akarod?
Pápá. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ezt az élményt én is szívesen átélném
(Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gergho üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:57
Sziasztok.
A multkor szeretkeztem egy bulin egy csajjal és rohadt jó volt. De nem is ez a lényeg hanem ami utána történt. Dugtam egy fiúval is. Pontosabban ő dugott meg engem. És az is rohadt jó volt. Nekem nagyon bejött. Valójában nem is tudom hogy hogyan is történt. Egyszer csak megkivántam egy srácot és ő benne volt. Leszoptuk egymást, majd mondtam hogy van nálam gumi és ha akarja akkor lehet. Ő erre nem habozott. Hozzá tenném hogy mielött megdugott volna jól megujjazott. Nagyon élveztem. Remélem összefutok vele még egy partin.
A multkor szeretkeztem egy bulin egy csajjal és rohadt jó volt. De nem is ez a lényeg hanem ami utána történt. Dugtam egy fiúval is. Pontosabban ő dugott meg engem. És az is rohadt jó volt. Nekem nagyon bejött. Valójában nem is tudom hogy hogyan is történt. Egyszer csak megkivántam egy srácot és ő benne volt. Leszoptuk egymást, majd mondtam hogy van nálam gumi és ha akarja akkor lehet. Ő erre nem habozott. Hozzá tenném hogy mielött megdugott volna jól megujjazott. Nagyon élveztem. Remélem összefutok vele még egy partin.
![](http://kepfeltoltes.hu/071024/001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![wow2](images/smilies/wow2.gif)
![wow2](images/smilies/wow2.gif)