Sziasztok.
A multkor szeretkeztem egy bulin egy csajjal és rohadt jó volt. De nem is ez a lényeg hanem ami utána történt. Dugtam egy fiúval is. Pontosabban ő dugott meg engem. És az is rohadt jó volt. Nekem nagyon bejött. Valójában nem is tudom hogy hogyan is történt. Egyszer csak megkivántam egy srácot és ő benne volt. Leszoptuk egymást, majd mondtam hogy van nálam gumi és ha akarja akkor lehet. Ő erre nem habozott. Hozzá tenném hogy mielött megdugott volna jól megujjazott. Nagyon élveztem. Remélem összefutok vele még egy partin.
A multkor szeretkeztem egy bulin egy csajjal és rohadt jó volt. De nem is ez a lényeg hanem ami utána történt. Dugtam egy fiúval is. Pontosabban ő dugott meg engem. És az is rohadt jó volt. Nekem nagyon bejött. Valójában nem is tudom hogy hogyan is történt. Egyszer csak megkivántam egy srácot és ő benne volt. Leszoptuk egymást, majd mondtam hogy van nálam gumi és ha akarja akkor lehet. Ő erre nem habozott. Hozzá tenném hogy mielött megdugott volna jól megujjazott. Nagyon élveztem. Remélem összefutok vele még egy partin.
Alakul a topic!
)))
![smile](images/smilies/smile.gif)
nagyon!
és mivel én ezt már szándékos provokációnak vettem, és szigorú és "igazságtalan" vagyok, ezért 24 óra figyeémeztető tiltásban részesítelek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
és mivel én ezt már szándékos provokációnak vettem, és szigorú és "igazságtalan" vagyok, ezért 24 óra figyeémeztető tiltásban részesítelek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)
2007. 10. 17. szerda 18:54
MIÉRT ENNYIRE ZAVAR HA NAGY BETÜVEL IROK!!!
engem is zavar...általában indulatok kifejezésére és figyelemfelkeltésre használjuk a chaten és a fórumon a nagy betűket...kérlek használj kis betűt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 18:54
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 17. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
írj léci kisbetűvel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 12. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 16:14
MSNEN BESZÉLGETÜNK EGYMÁSSAL MIKOR MEGMONDTA MI A HELYZET.ELÖSZÖR NEM TUDTAM HOGY MIT IS MONDJAK,DE TUDNI KELL AZT IS MEGBESZÉLTÜK HOGY ÖSSZINTÉK LESZÜNK EGYMÁSSAL!MIKOR ELMONDTA MI VAN NAGY KŐ ESET LE A SZIVÉRŐL AZÉRT IS MERT NEM VETETEM MEG. MERT ILYEN ÉS AZ ÖSSZINTESÉG MIATT NAGYON SZERETJÜK EGYMÁST.....
nekem a tegnap kiverte egy pasas es negyon jolesett...
Szerintem nem gáz, de azt hiszem, hogy e kérdésedre megint beindulnak a "szexuális eretneküldözők" és elkezdődik a sárdobálás a "mások" felé. Vagy nem.
Remélem ez utóbbi fog történni.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 10. 12. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tévedtem...
Miért gáz ha egy pasi szeret mindent?
Miért gáz ha egy pasi szeret mindent?
Még az is lehet hogy Ő szoktatta rá
Először pici simi stb....
Aztán nem is olyan rossz ez.....
Kipróbálhatnánk a vibrit.....
Mi lenne ha igazival is....
El tudom képzelni
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 12. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Először pici simi stb....
Aztán nem is olyan rossz ez.....
Kipróbálhatnánk a vibrit.....
Mi lenne ha igazival is....
El tudom képzelni
2007. 10. 12. péntek 15:56
Elmeséled, hogy vezette elő neked a párod, hogy ő bizony "sztereó"?
MSNEN BESZÉLGETÜNK EGYMÁSSAL MIKOR MEGMONDTA MI A HELYZET.ELÖSZÖR NEM TUDTAM HOGY MIT IS MONDJAK,DE TUDNI KELL AZT IS MEGBESZÉLTÜK HOGY ÖSSZINTÉK LESZÜNK EGYMÁSSAL!MIKOR ELMONDTA MI VAN NAGY KŐ ESET LE A SZIVÉRŐL AZÉRT IS MERT NEM VETETEM MEG. MERT ILYEN ÉS AZ ÖSSZINTESÉG MIATT NAGYON SZERETJÜK EGYMÁST.....
Elmeséled, hogy vezette elő neked a párod, hogy ő bizony "sztereó"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 18:02
MILYEN IGAZAD VAN ÉN SEMM JÖVÖK KI AZ EGÉSZBŐL ROSSZUL
ez a topic NEM társkereső!
ide a témával kapcsolatos véleményeteket kellene írni! (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
ide a témával kapcsolatos véleményeteket kellene írni! (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 12:51
Szia mindenki
Nagyon szívesen kipróbálnán 2 fiú 1 lány felállást és már elég régen keresekk ilyen lehetőséget de még nem sikerült összehozni
Ha valaki keres fiút akkor én itt vagyok Debrecen,Nyíregyháza előny.
Irjatok bátran
Nagyon szívesen kipróbálnán 2 fiú 1 lány felállást és már elég régen keresekk ilyen lehetőséget de még nem sikerült összehozni
Irjatok bátran
MILYEN IGAZAD VAN ÉN SEMM JÖVÖK KI AZ EGÉSZBŐL ROSSZUL
Gyanítom azért te sem jársz rosszul azzal a "besegítéssel" igaz?
Gondolom meghálálják a srácok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 12:49
Az én férjem is az Szeretem nézni mikor egymásal jácanak segitek nekik mindig.NEM GUSZTUSTALAN INKÁBB SZÉP
Szia mindenki
Irjatok bátran
Irjatok bátran
Az én férjem is az Szeretem nézni mikor egymásal jácanak segitek nekik mindig.NEM GUSZTUSTALAN INKÁBB SZÉP
És nem is tolerálná? Azt hiszem a legtöbb nő elutasítja az ilyesmit. Vagy nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 05. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 10. 05. péntek 13:14
hát igen, szívesen elkalandoznék is akár, de ha össze is jön valaha a dugatása, akko nem tehetem meg, mert ő nem tud efféle "bisex" vágyaimról...
Hali én nem mondanám,hogy bi vagyok de szivesen kipróbálnám férfival is,hogy milyen lehet a simi a cumi az íz ha esetleg lenne valaki akkor irhatna Dunaújváros és Dunaföldvár környékéről képeim 4374-en találsz:zotya7205@citromail.hu
hát igen, szívesen elkalandoznék is akár, de ha össze is jön valaha a dugatása, akko nem tehetem meg, mert ő nem tud efféle "bisex" vágyaimról...
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 05. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 12:08
Egy cipőben járunk úgy látom. És a más topicban írt hozzászólásaid alapján úgy gondolom, a feleséged dugatása közben te is szívesen "elkalandoznál".
![nyes](images/smilies/nyes.gif)