Egy cipőben járunk úgy látom. És a más topicban írt hozzászólásaid alapján úgy gondolom, a feleséged dugatása közben te is szívesen "elkalandoznál".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 09. 28. péntek 18:31
szia én bisex vagyok, viszont még nem voltam fiúval... szal izgatnak a fiúk is... szívesen kipróbálnám de még nem volt rá se alkalmam se bátorságom..
és kevés az időm is, hisz nem vagyok független ...
és kevés az időm is, hisz nem vagyok független ...
szia én bisex vagyok, viszont még nem voltam fiúval... szal izgatnak a fiúk is... szívesen kipróbálnám de még nem volt rá se alkalmam se bátorságom..
és kevés az időm is, hisz nem vagyok független ... (Ez egy válasz demoon üzenetére (2007. 09. 26. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
és kevés az időm is, hisz nem vagyok független ... (Ez egy válasz demoon üzenetére (2007. 09. 26. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 09:57
Engem is izgatott valamiért egy fiuval a szex, kipróbáltam, és nagyon jó volt. Ismét megtenném. Ha lenne végre jelentkező.
OK. Rendben. Bocsi.
Nem akartam megszeni a szabályzatot.
Többet nem fordul elő.
Szia. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akartam megszeni a szabályzatot.
Többet nem fordul elő.
Szia. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 15:26
Szia. Nekem a popóm találkozna szvesen a farkaddal.
Puszi (Ez egy válasz demoon üzenetére (2007. 09. 26. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi (Ez egy válasz demoon üzenetére (2007. 09. 26. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is izgatott valamiért egy fiuval a szex, kipróbáltam, és nagyon jó volt. Ismét megtenném. Ha lenne végre jelentkező.
szia én is kipróbálnám!irj ha gondolod!
(Ez egy válasz demoon üzenetére (2007. 09. 26. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Senki sem normális. Mindenki őrült valamilyen szinten. Ezt egy nagy filozófus mondta.
Én teljesen normálisnak tartom azt ha valakit néha leszopok, vagy ha valaki megdugja a popóm. És az is normális ha egy lánnyal szexelek.
Amúgy a sperma szerintem is finom.
Sziasztok.
Senki sem normális. Mindenki őrült valamilyen szinten. Ezt egy nagy filozófus mondta.
Én teljesen normálisnak tartom azt ha valakit néha leszopok, vagy ha valaki megdugja a popóm. És az is normális ha egy lánnyal szexelek.
Amúgy a sperma szerintem is finom.
Sziasztok.
az en pasim is ki szokta nyalogatni a puncimbol!
Sajna igazad van...
Lassan azok a ferdék, akik normális heteroszexuális kapcsolatban élnek... (Ez egy válasz sandokan2004 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan azok a ferdék, akik normális heteroszexuális kapcsolatban élnek... (Ez egy válasz sandokan2004 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézőpont kérdése ki a ferde... innen nézve te
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 08. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye ugye. Jó látni hogy vannak normális emberek. Amúgy igen. Az ondó is finom. Én azt is szeretem. Szerintem egyáltalán nem természet ellenes ha valaki az azonos nem iránt is mutat érdeklődést.
És le is szoktam torkozni az illetőt akit szopok. Pussz zsozs70.
És le is szoktam torkozni az illetőt akit szopok. Pussz zsozs70.
Nem tudom hogy sok embernek mi a baja. Én igen is szeretem ha seggbe dugnak. Meg faszt is szeretek szopni. Ezen a két dolgon kívül semmiben sem vagyok más mir a többi ember. Ha valaki lát az utcán meg nem mondja hogy milyen beállítottságú vagyok. És rengeteg ilyen fiú van még rajtam kívül. Már találkoztam is párral. Sőt szeretkeztünk is. A lányokkal is szeretek szexelni, de a fiukkal sokkal jobban.
Ugyhogy elöre fiuk.
Ugyhogy elöre fiuk.
Persze Főgenyó! Megbocsátjuk, hogy ferdének titulálsz bennünket! :-(
Nem szabad úgy gondolkodni hogy nincs más.
De nem is emiatt érzel így. Mindenkiben ott van ez az érzés az azonos nem iránt. Csak van kiben jobban van kiben kevésbé. Én szexeltem már lánnyal, és fiú is dugott már meg engem és mind a kettőt élveztem. Szeretek szopni is. Szépnek tartom a péniszt is, nem csak a puncit. Bár mindennek ellenére nem tudnék egy férfit megcsókolni, vagy vele élni. (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem is emiatt érzel így. Mindenkiben ott van ez az érzés az azonos nem iránt. Csak van kiben jobban van kiben kevésbé. Én szexeltem már lánnyal, és fiú is dugott már meg engem és mind a kettőt élveztem. Szeretek szopni is. Szépnek tartom a péniszt is, nem csak a puncit. Bár mindennek ellenére nem tudnék egy férfit megcsókolni, vagy vele élni. (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 19:35
Szoktam mondani: "Lassan bisex az egész világ..."
Ma is úgy belebámult furán a képembe egy srác a metrón, pedig mellette ült a csaja.
Csak két megállót mentem, de azalatt szerintem levetkőztett a szemével.
Hát nem is tudom. El tudnék játszani a gondolattal (és vele is :))
Sokszor járok amúgy így! ezek szerint szépfiús vagyok...
Inkább a csajoknál kamatozna ez a dolog!
De ha nincs más...
Ma is úgy belebámult furán a képembe egy srác a metrón, pedig mellette ült a csaja.
Csak két megállót mentem, de azalatt szerintem levetkőztett a szemével.
Hát nem is tudom. El tudnék játszani a gondolattal (és vele is :))
Sokszor járok amúgy így! ezek szerint szépfiús vagyok...
Inkább a csajoknál kamatozna ez a dolog!
De ha nincs más...
Sztem nincs abban semmi rossz...én is kipróbáltam már,egyszerre lánnyal és fiúval és tetszett-de nem hajtom mndenáron az alkalmat,az alkalom majd megtalál engem
akor inkáb a barátnődre kötes fel egy mü brokit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (87490)
2007. 08. 30. csütörtök 13:02
Nem tudom, egyszer ki fogom próbálni milyen leszopni valakit. Kiváncsiságból. De csak egyszer, és azt jól megválogatom, ki lesz. Ez olyan mint a nöi kiváncsiság. Ők is kiváncsiak milyen lehet egy nöi puncit nyalni. Elmondhatom, nagyon jó!!
Nem tudom, egyszer ki fogom próbálni milyen leszopni valakit. Kiváncsiságból. De csak egyszer, és azt jól megválogatom, ki lesz. Ez olyan mint a nöi kiváncsiság. Ők is kiváncsiak milyen lehet egy nöi puncit nyalni. Elmondhatom, nagyon jó!!
üzeneted megkaptam de cimet nem küldtel
(Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 12. 16. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)