Hát velem 1-2 dolog történt, idegen fiúval nem hiszem hogy menne, de egy közeli gyerekkori barátom egyszer furcsa dolgokat csinált velem...
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.bisexplanet.net/wm1350/Horny-guy-fucks/pics/08.jpg)
noel1 Fögenyó szerintem nem kéne b..ni senki a helyes irással nem tudhatod mi az oka pl dislexia elég neki az életében mindenki mástol nem kel még itt is arrol nem beszálvae hogy másterületen lehet hogy porig alázna bármeikünket a tudása (memoria,számtan,logika stb...)
Amennyiben senki nem jelentkezik,ajánlom a várakozás ideje alatt " A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" c.olvasmányt biztosan javadra válna ha sex helyett ezzel töltenéd az ídőt!!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
Általános iskola 1. osztály, írásjelek!!!!!
Jó reggelt Mindenkinek!
Szerintem se az.Ha két pasi dug 1 nöt akkor nem valószinű,hogy arra figyelnek a legjobban nehogy véletlenül összeérjen a farkuk.Legalábbis én igy gondolom.
Szerintem se az.Ha két pasi dug 1 nöt akkor nem valószinű,hogy arra figyelnek a legjobban nehogy véletlenül összeérjen a farkuk.Legalábbis én igy gondolom.
Miért lennél ettől még biszex?
Esetleg kíváncsi vagy,de nem biszex.
Ha rendszeresen mindkét nemmel közösülnél,
és élvezetet is nyújtana,na akkor már lehet gondolkodni,hogy biszex,vagy még mindig csak kíváncsi.
Esetleg kíváncsi vagy,de nem biszex.
Ha rendszeresen mindkét nemmel közösülnél,
és élvezetet is nyújtana,na akkor már lehet gondolkodni,hogy biszex,vagy még mindig csak kíváncsi.
Ha élvezed, hogy a másik férfi farka simogatja a tiédet, akkor igen. De az igazi kérdés az, hogy ez baj-e? Szerintem nem baj. A férfi igazi partnere a nő, de miért lenne baj, ha hozzáér egy másik férfihoz?
Engem érdekelne, egy budapesti 23 éves fiatal srác várom válaszod! g.szente@vipmail.hu üdv faszaboy
(Ez egy válasz Partiszel üzenetére (2006. 04. 17. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 17. hétfő 22:56
Sziasztok!
30 éves bp-i srác vagyok, bi érdeklődéssel. Volt pár éve egy élményem, szívesen megismételném, akár továbblépve is. Kinek van kedve hozzá? Csak rajtunk múlik, addig jutunk, ameddig mindketten szeretnénk. Simogatás, maszti, szopás, de lehet több is...
30 éves bp-i srác vagyok, bi érdeklődéssel. Volt pár éve egy élményem, szívesen megismételném, akár továbblépve is. Kinek van kedve hozzá? Csak rajtunk múlik, addig jutunk, ameddig mindketten szeretnénk. Simogatás, maszti, szopás, de lehet több is...
Szioka mindenkinek:)Sok érv elhangzott sok féle képpen .Az én véleményem a következő erről az egész témáról:Nem a nemi hovatartozás határozza meg egy ember nívóját, hanem a napi szinten nyújott emberi magatartása,teljesitménye.Ezt mindenki magának köszönheti.Ki mi okbol lett meleg vagy más nemi beállítottságú, soha nem lehet tudni egy külsö ránézésből.1000 oka lehet..családon belüli erőszak.. bármi..Ezért elítélni önmagában vétek bárkit is..Mindaddig nincs senkivel gond- még ha meleg is vagy mármi más beállítottsággal rendelkezik- míg rajta kívül ezt más emberre nem akarja ráerőszakolni.Mindenkinek ez a magánszférája.Akarja megossza másokkal,ha akarja nem,de mindig tisztelni kell a többi jelenlevő nézeteit. Ez a topic bisexek-nek szól elsősorban aki olvasni tud az látja mi a topic címe .Ide nem kell, csak max lehet bejönni..Aki ismer a chatről az tudja hogy én nőből vagyok.. de ettől nincsenek előítéleteim. Köszi a figyelmeteket.
![wave](images/smilies/wave.gif)
talán itt lesz egy sexy pasi aki belle vissz a rosszba.. vagy a joba?
(én maradok hetero éljenek a lányok CSAK) (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(én maradok hetero éljenek a lányok CSAK) (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:52
Helló mindenkinek!
Hát én is megdöbbentem magamon, de amilyen őrülten perverz és kíváncsi vagyok, ki kell jelentenem, hogy ha valaki (nekem is szimpatikus srác) nagyon akarna, akkor talán rá tudna venni egyszer egy ilyen dologra. Elhiszem hogy nem helyes, de ez van. Attól függetlenül éljenek a csajok!
Hát én is megdöbbentem magamon, de amilyen őrülten perverz és kíváncsi vagyok, ki kell jelentenem, hogy ha valaki (nekem is szimpatikus srác) nagyon akarna, akkor talán rá tudna venni egyszer egy ilyen dologra. Elhiszem hogy nem helyes, de ez van. Attól függetlenül éljenek a csajok!
Helló mindenkinek!
Sziasztok!
![](http://www.kepfeltoltes.hu/060405/agi3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Talán harizol, hogy elkerülsz? Elnézést, hogy ebben a topicban írok, de talán itt érlek utol...:))))????
![](http://images.ifun.ru/f/FSpdHFqOP0.jpg)
Lányok, nektek mi a véleményetek a bi fiúkról?
Mondjuk azokról, akik érzelmileg csak a lányokhoz vonzódnak csak érdeklődnek sexuálisan a saját nemük iránt is, de csak úgy.
Mondjuk azokról, akik érzelmileg csak a lányokhoz vonzódnak csak érdeklődnek sexuálisan a saját nemük iránt is, de csak úgy.
tud v.ki küldeni jó bisex videót? köszi
ebben a témában van valakinek videoja vagy hol tudok szerezni köszi?
![](http://home.hccnet.nl/h.j.barelds/duits/image/tz-henaapje.jpg)