Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2006. 03. 09. csütörtök 23:33  #66
Törölt felhasználó (7767)
...
2005. 01. 25. kedd 16:13  #65
perecke perecke
Helló Tom!

Ide írtam (hátha ide nem jönnek a kislányok civakodni :-)

Köszi, jó volt minden.
Persze, ha tudok elmegyek abba a buliba.
(hacsak nem pont aznap visz le a barinőm az .... szóval egy másik "meleg" helyre hehe :-D)

amúgy egy hétig tök monogám voltam és már kezdek hozzászokni ;-) ez már a vég ? :-)

2005. 01. 25. kedd 14:19  #64
perecke perecke
Na.
2005. 01. 03. hétfő 20:30  #63
macido macido
Pussz Pammy! Áááááá egyáltalán nem baj. Sőőőőőőt. wink
2005. 01. 03. hétfő 17:57  #62
perecke perecke
Hehe : Búék mindenkinek. Vacskának külön puszi :-)

TOM + Eni(soknyolcas) : Azt tudom mondani, amit a vak ló a lóverseny előtt mikor megkérdik, hogy indulna-e : "Nem látom akadályát" eplus2
2005. 01. 03. hétfő 12:47  #61
CUBE37 CUBE37
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz leviathan üzenetére (2005. 01. 03. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 03. hétfő 09:37
Majd ezentul mindenki meg fogja töled kérdezni: Kedves Puniimádó/?/ ugy lefeküdnék egy fiuval, de mivel a világ kezd elbuzisodni meg te is azt mondtad hogy mindenki szeresse azt amit te, meg még biztos sok marhaságot ki tudnék találni, szóval bocsánat, mátol fogva csakis és kizárólag hetero leszek. /nem tudom mi az de bizony aleszek/ , csak a nöket fogom szeretni, még barátom se lesz mert még esetleg tulságosan megkedvelem aztán azt hiszik hogy meleg vagyok, és annál szörnyübb dolgot el se tudok képzelni. Egyáltalán, azt csinálom mint a többség meg amit mondanak mert abbol nagy baj nem lehet. Csak semmi kockázat. Lényem nöi oldalát gondosan elfolytom, a véremben valami tévedés folytán keringö nöi nemi hormonokat az orvosommal egyenként kiszedetem, és mivel minden férfinak van ilyen problémája, törvényjavaslatot nyujtok be, hogy a férfikat fosszák meg a Jin oldaluktol, és kizárolag a Yang oldaluk maradhasson meg. Még van pár ötletem hogy a világ buzi voltát kijavitsam..
2005. 01. 03. hétfő 09:37  #60
leviathan leviathan
Majd ezentul mindenki meg fogja töled kérdezni: Kedves Puniimádó/?/ ugy lefeküdnék egy fiuval, de mivel a világ kezd elbuzisodni meg te is azt mondtad hogy mindenki szeresse azt amit te, meg még biztos sok marhaságot ki tudnék találni, szóval bocsánat, mátol fogva csakis és kizárólag hetero leszek. /nem tudom mi az de bizony aleszek/ , csak a nöket fogom szeretni, még barátom se lesz mert még esetleg tulságosan megkedvelem aztán azt hiszik hogy meleg vagyok, és annál szörnyübb dolgot el se tudok képzelni. Egyáltalán, azt csinálom mint a többség meg amit mondanak mert abbol nagy baj nem lehet. Csak semmi kockázat. Lényem nöi oldalát gondosan elfolytom, a véremben valami tévedés folytán keringö nöi nemi hormonokat az orvosommal egyenként kiszedetem, és mivel minden férfinak van ilyen problémája, törvényjavaslatot nyujtok be, hogy a férfikat fosszák meg a Jin oldaluktol, és kizárolag a Yang oldaluk maradhasson meg. Még van pár ötletem hogy a világ buzi voltát kijavitsam..
2005. 01. 02. vasárnap 19:48  #59
Vacska Vacska
Tom, gyonyoruen leirtad amire en is gondoltam, csak lusta voltam begepelni:DDD
2005. 01. 02. vasárnap 18:56  #58
Vacska Vacska
Neked pontosan annyira nem kell elnezest kerned a "homokos himtars"-aid miatt, mint nekik sajat maguknak!!!!!!!!!!
bisex fiuk rulz!
pereckenek kulon puszi:*****
2005. 01. 02. vasárnap 14:44  #57
Ayton Ayton
Szia én egy fantáziáló/:) lányos külsejű a pasikkal kezdő fiú vagyok! És szívesen ismerkednék veled! ayton@freemail.hu
2004. 12. 30. csütörtök 14:51  #56
leviathan leviathan
Van egy haverom az mindenkit megdugna a világon. Megyünk az uccán jön egy jó csaj: De megdugnám, egy 10 éves kislány de meg...., 20 éves fiu, alátennék ennek is, ami mozog szerintem röptében a legyet is bár ezt még nem kérdeztem töle....mondom te aztán univerzális vagy vazze...
2004. 12. 29. szerda 13:24  #55
perecke perecke
szerintem, ha találnál egyet akkor nem velünk akarnál lenni, hanem vele wink
2004. 12. 29. szerda 12:50  #54
perecke perecke
csináljunk egy Bi-szex-szilveszteri bulit. belépés csak biszex pároknak ;-)

a heterokat meg egye csak a sárga irigység eplus2
2004. 12. 28. kedd 00:44  #53
leviathan leviathan
Mert mi lenne pl. ha elküldenénk pszichologushoz valakit mert szerintünk beteg, mivel csak egyik nemmel élvezi a szexet, és az egyetemes szeretet törvényénak ez nem felel meg? Ebbe az irányba nem kéne elmenni.
2004. 12. 28. kedd 00:30  #52
leviathan leviathan
A társadalomnak egyáltalán nem az a célja hogy segitsen ebben a dologban egyébként, mivel az ilyen viselkedés lehet idöszakos, átmeneti, lelki eredetü is, de minden esetben a megbélyegzés, és a kategorizálás által belekényszeritik ebbe a szerepbe a személyt, holott az már egy ideje elfogadott hogy a szexualitás inkább egy sokrétü , dinamikus folyamat az embernél mint egy két csoportba sorolhato /erre nincs is szükség/ valamiféle tevékenység. Jó buzizni a buziknak hogy világos legyen.
2004. 12. 28. kedd 00:23  #51
leviathan leviathan
Egy esetleges biszexuális vonzódás hátterében lehet lélektani konfliktus bizonyos esetekben de ez nem mindig igaz, és ha erröl van szó, nem csak az illetönek, hanem a környezetének és ebben benne van egy tágabb kör is erre lenne szüksége. Ugy nagy általánosságban senkinek sem ártana egy kis pszichoterápia, mert abban nagy müvész mindenki hogy a másik problémáit megoldja saját lelkében meg sötétséget rejteget.
2004. 12. 27. hétfő 17:05  #50
leviathan leviathan
Pontosan igy van, fiatal a srác még erös nála a konvenciók+szülöi, egyéb nevelési hatások, társadalmi megfelelési kényszer, a nyitottság és a dolgok árnyaltabb észleléséhez, hogy merjen saját véleménye, gondolata lenni, még el kell telni bizonyos idönek. / és ez nem arra vonatkozik hogy kivel fexik le/
2004. 12. 27. hétfő 16:56  #49
CUBE37 CUBE37
Majd +látod, ahogy az évek során érettebb és bölcsebb leszel, úgy a szexben is nyitottabbá válsz. Ez nem jelenti azt, hogy aki érett az homo is lesz, csak sok olyan dolgot próbál ki ami elől a Te fiatal korodban még mereven elzárkózott.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 27. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 27. hétfő 16:35
BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
aki hetero, az hetero, aki homo, az homo...
a bi meg már a kapitalizmus szüleménye! mer ugye egyesek nem tudják megtalálni a jó partnert... és akkor asziszik hogy majd fiuval aztán olyan jó...
hát... az én apám elmult 30(kb16évvel) de szerintem életében nem volt olyan gondolata, hogy fiuval kéne szexelnie! én még csak 20 vok, de nekem se...
2004. 12. 27. hétfő 16:54  #48
leviathan leviathan
Lehet hogy meglepödnél ha apád gondolatait látnád.
2004. 12. 27. hétfő 16:52  #47
leviathan leviathan
Elég érdekes besorolás csak a valósághoz nem sok köze van, nöj fel elöbb aztán gyere vissza.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 27. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 27. hétfő 16:35
BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
aki hetero, az hetero, aki homo, az homo...
a bi meg már a kapitalizmus szüleménye! mer ugye egyesek nem tudják megtalálni a jó partnert... és akkor asziszik hogy majd fiuval aztán olyan jó...
hát... az én apám elmult 30(kb16évvel) de szerintem életében nem volt olyan gondolata, hogy fiuval kéne szexelnie! én még csak 20 vok, de nekem se...
/ 86