csodálatos látvány lehet.annyi èn inkább puncinak hívom.nemcsak babáknak van puncija.egy szèp szőrőst is úgy hívni.a pina olyan alpári.
(Ez egy válasz Fonyódipár üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 11:32
Mi is meguntuk a csupasz puncit. Mára már szinte mindenki teljesen leborotválja, sokszor jókat mosolygunk azon amikor egy srác rácsodál és megállapítja,hogy mennyivel izgalmasabb egy szépen ápolt szőrös pina Nálunk már több mint két éve szőrös, kb 3 centisre van lenyírva hetente és külön jól mutat az éles,szabályosra gyantázott bikini vonal.
Mi is meguntuk a csupasz puncit. Mára már szinte mindenki teljesen leborotválja, sokszor jókat mosolygunk azon amikor egy srác rácsodál és megállapítja,hogy mennyivel izgalmasabb egy szépen ápolt szőrös pina Nálunk már több mint két éve szőrös, kb 3 centisre van lenyírva hetente és külön jól mutat az éles,szabályosra gyantázott bikini vonal.
Csak a kopasz az igazi, a full természetes szőrős olyan visszataszító, nem vagyok én ősember.
Csak a szőrös az igazi ... a kopasz az olyan gyerekes ... nem vagyok én pedofil
A szőrös és a csupasz is jó. A párom jobban szereti ha csupasz mert úgy érzékenyebb.
Nálam a válasz
1. A természetes szőrös nagyobb hatással van. Esztétikai értelemben bujább, vonzóbb, vagányabb.
2. pragmatikus okok. A borostás sebes gyulladt bőr...brr.
No persze a gyantázott bőr. Életemben egyszer volt ilyenhez szerencsém. Babapopsi hozzá képest smafu.
UI. A hölgyek és a pina mindenhogy tökéletesek.
1. A természetes szőrös nagyobb hatással van. Esztétikai értelemben bujább, vonzóbb, vagányabb.
2. pragmatikus okok. A borostás sebes gyulladt bőr...brr.
No persze a gyantázott bőr. Életemben egyszer volt ilyenhez szerencsém. Babapopsi hozzá képest smafu.
UI. A hölgyek és a pina mindenhogy tökéletesek.
Volt olyan macskám,aminek kilógott a nyelve és szerettem csupaszon és bozontosan is,de nálam szőrös a nyerő
Egyszer voltam egy ijen csajal akinek igazi retro szörös volt ezota ez a fétisem lett.
Valakinek meg pont a "kakastarajos káposzta leveles" punci a kedvence.
Valakinek meg pont a "kakastarajos káposzta leveles" punci a kedvence.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 11. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 23:46
Dehogy ciki, ugyan már az élet nem óvoda, simán több embernek tetszik a csupasz mint a bozontos, ezen felül kicsit olyan mint a kovácsolt vas kerítés, ha egy gyönyörű kert van amit a szép kerítésen át látunk, szépet mutat a kapu, na ez a csupasz, viszont ha egy csúnya kert van mögötte azt jobb eltakarni inkább, szóval egy kakas tarajos káposzta leveles kis ajkas punci előtt jobb ha ott a bozont, de ha gyönyörűséges a punci, azt vétek eltakarni, viszont azt még öltözteti egy kis fazon.
Dehogy ciki, ugyan már az élet nem óvoda, simán több embernek tetszik a csupasz mint a bozontos, ezen felül kicsit olyan mint a kovácsolt vas kerítés, ha egy gyönyörű kert van amit a szép kerítésen át látunk, szépet mutat a kapu, na ez a csupasz, viszont ha egy csúnya kert van mögötte azt jobb eltakarni inkább, szóval egy kakas tarajos káposzta leveles kis ajkas punci előtt jobb ha ott a bozont, de ha gyönyörűséges a punci, azt vétek eltakarni, viszont azt még öltözteti egy kis fazon.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 22:56
Én egyedi és különlegesre javítanám,azt az "ápolatlant"!Sőt légy rá büszke,mert szerintem rengeteg férfi inkább,azt nézi meg,mert mindenhol csupasz csigát lát.De nem fogják bevallani,mert "ciki"?Nem kell mindenkinek szeretni,de engem,a szőrös barack indít be!
Én egyedi és különlegesre javítanám,azt az "ápolatlant"!Sőt légy rá büszke,mert szerintem rengeteg férfi inkább,azt nézi meg,mert mindenhol csupasz csigát lát.De nem fogják bevallani,mert "ciki"?Nem kell mindenkinek szeretni,de engem,a szőrös barack indít be!
Na akkor elmondom, hogy nálunk változatos. Nyilván nem borotválja minden nap a párom, van, hogy direkt kérem hagyja meg, de általában fazon. Ma egy ismerkedés kapcsán megkérdezték, hogy mindig szőrös-e a punci. Írtam, hogy nem, de a válasz az volt, hogy ápolatlan, ha valaki csak akkor vágja le, amikor éppen másik párral szexel.
Nem volt jobb indok...
Én is szeretem és legutóbbi párosunknál a hölgytag is és a feleségem gyönyörű fazonpunciját kényeztethettük
Nem volt jobb indok...
Én is szeretem és legutóbbi párosunknál a hölgytag is és a feleségem gyönyörű fazonpunciját kényeztethettük
Full szőrös nem jön be nekem annyira,de a fazonos pina az mindent visz nálam!
Nagyon alternativ rétegnek tetszik, de ha bejön akkor nem ritka a fétis jellegű imádat...
szerintem egy csinos nőnek jól áll a természetes szőrösség. Atk és wearehairy oldalakon van pár modell akik aztán tényleg szabad útjára engedik a szőrösködést
Mellkas tájékon is komoly bunda na az már valami
szerintem egy csinos nőnek jól áll a természetes szőrösség. Atk és wearehairy oldalakon van pár modell akik aztán tényleg szabad útjára engedik a szőrösködést
Mellkas tájékon is komoly bunda na az már valami
Az biztos, főleg ha a hölgy telt és lógós cicikkel van megáldva
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy többes felállásban lehet izgalmas
(Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 17:50
Imádok ráélvezni a szőrös segglyukra. Volt már rá példa, hogy utána úgy nyalatta magát a partnerem
Imádok ráélvezni a szőrös segglyukra. Volt már rá példa, hogy utána úgy nyalatta magát a partnerem
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 16:49
Ahhh....a természetes dús segglyuk szőr, egy izgis nőnek ez is jól áll
Annyira unikalis mint a fehér holló.
Pedig pont olyan izgalmas mint egy szőrös láb, vagy egy kis bajuszka a száj fölött.
Rám ezek hatással vannak , bár tudom, az én ízlésem eléggé speciális és réteg ebben a kérdésben
(Délszláv térségben elég jól szórakoztam volna ezelőtt 30 évvel...)
Pedig pont olyan izgalmas mint egy szőrös láb, vagy egy kis bajuszka a száj fölött.
Rám ezek hatással vannak , bár tudom, az én ízlésem eléggé speciális és réteg ebben a kérdésben
(Délszláv térségben elég jól szórakoztam volna ezelőtt 30 évvel...)
Ahhh....a természetes dús segglyuk szőr, egy izgis nőnek ez is jól áll
(Délszláv térségben elég jól szórakoztam volna ezelőtt 30 évvel...) (Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Délszláv térségben elég jól szórakoztam volna ezelőtt 30 évvel...) (Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 16:39
Pedig nagyon izgató látvány! Főleg ha pucsít és a popsilyuknál is szőrös! Imádom abban a pózban nyalni. Csak sajnos már divat a szőrtelenítés
Élvezetes!!!