nekem most szőrös, de puha, mert gyantáztatva volt

Én imádom, 18 éves pasiként, szerintem nagyon szexi, ha természetesen hagyja egy nő.
Nagyon érdekes a téma es azt hiszem eléggé megosztó ahogy olvasom a hozzászólásokat számomra kicsit meglepő mikor 40 és alatti pasi még nem találkozott szőrös puncival
Sajna en már az idősebb korosztályhoz tartozomarra viszont nagyon élénken emlékszem mikor betévedt az ember keze a bugyiba es a selymes punciszőrzet simogatta tenyerem nagyon izgató tudott lenni
Igaz mikor a nejem szült még ki nem nőtt a puncijan a szőr még a fürdőben sem engedte megnezni a csupasz puncijat
Változnak az igények
Sajna en már az idősebb korosztályhoz tartozomarra viszont nagyon élénken emlékszem mikor betévedt az ember keze a bugyiba es a selymes punciszőrzet simogatta tenyerem nagyon izgató tudott lenni
Igaz mikor a nejem szült még ki nem nőtt a puncijan a szőr még a fürdőben sem engedte megnezni a csupasz puncijat
Változnak az igények
Igazad van ha természetes vörös a punci az meg inkabb izgató es elég ritka az ilyen punci
(Ez egy válasz szasza19720808 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a szőrös
Alapvetően a fazonos a kedvencem, aztán a csupasz punci. Viszont nagyon ritkán a párom (főleg mielőtt gyantáztatni megy) van hogy egy hónapig nem borotvalja le. Olyankor szeretem cirógatni a puha punci szőrét
látványra nem nagyon vonz a szőrös pina, viszont ha van egy kis fazon, ott szeretem ha minél hosszabbak a szőrszálak
mondjuk volt olyan, hogy felül volt egy nagyobb háromszög meghagyva, ahol már nagyon hosszú volt a szőr, mindenhol máshol tükör sima (Riley Reid borotválja sokszor így). Na arra pl nagyon feláll a farkam

nekem most enyhén szőrös
változatos

Fő a változatosság.Csupasz punci után néha jó a szőrős,ad egy kis plussz izgalmat.
Én nagyon szeretem ha szőrős, természetes a punci. Szőrös hónalj is bejön. Szeretem, izgató!
Nekem sajnos még nem volt szerencsém élőben egy olyan tényleg igazi természeteshez, de őszintén szólva nagyon kipróbálnám, szerintem imádnám!
Jó is az vörös szörös
Én szeretem a szőrös pinát
Változatosságot jelent, hogy hol ilyen vagy olyan!
Szerintem ez így van rendjén
Szerintem ez így van rendjén
Számunkra a természetes az igazi .
Ellenben a puncira is igaz: mindenhogy tökéletes.
Ellenben a puncira is igaz: mindenhogy tökéletes.
Mindkettőt lehet élvezni és mindkettő esetben lehet élvezetet adni
Nálunk hol ilyen, hol olyan, de a sokáig csupaszt megunom egy idő után

Hosszú ideig volt csupasz a párom vagy keskenyebb/szélesebb csík díszítette. Csodásan áll neki minden, rettentően izgató is számomra. Pár hónapja viszont megkértem, hogy hagyja növekedni egy nagyobb háromszög formában.
Hát mit mondjak. Őrület. Imádok a borotvált bikinivonalról beszántani a nyelvemmel a susnyásba. Harapom, szívom, eláztatom a nyálammal. Nem mellesleg nagyon izgatóan is néz ki. Már alig várom, hogy jöjjön a meleg és lássam az átnedvesedett bikinin átsejlő formát.
Ajánlom mindenkinek aki már régóta csupasz, hogy próbálja ki, ha csak egy rövid időre is.
Hát mit mondjak. Őrület. Imádok a borotvált bikinivonalról beszántani a nyelvemmel a susnyásba. Harapom, szívom, eláztatom a nyálammal. Nem mellesleg nagyon izgatóan is néz ki. Már alig várom, hogy jöjjön a meleg és lássam az átnedvesedett bikinin átsejlő formát.
Ajánlom mindenkinek aki már régóta csupasz, hogy próbálja ki, ha csak egy rövid időre is.
csodálatos látvány lehet.annyi èn inkább puncinak hívom.nemcsak babáknak van puncija.egy szèp szőrőst is úgy hívni.a pina olyan alpári.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752192)
2024. 10. 27. vasárnap 11:32
Mi is meguntuk a csupasz puncit. Mára már szinte mindenki teljesen leborotválja, sokszor jókat mosolygunk azon amikor egy srác rácsodál és megállapítja,hogy mennyivel izgalmasabb egy szépen ápolt szőrös pina
Nálunk már több mint két éve szőrös, kb 3 centisre van lenyírva hetente és külön jól mutat az éles,szabályosra gyantázott bikini vonal.

Mi is meguntuk a csupasz puncit. Mára már szinte mindenki teljesen leborotválja, sokszor jókat mosolygunk azon amikor egy srác rácsodál és megállapítja,hogy mennyivel izgalmasabb egy szépen ápolt szőrös pina
Nálunk már több mint két éve szőrös, kb 3 centisre van lenyírva hetente és külön jól mutat az éles,szabályosra gyantázott bikini vonal.

Csak a kopasz az igazi, a full természetes szőrős olyan visszataszító, nem vagyok én ősember.

Csak a szőrös az igazi ... a kopasz az olyan gyerekes ... nem vagyok én pedofil