Ez nálam korral változott, ahogy beléptem a 3.ikszbe már a természetes tetszett jobban. De megjegyzem, a hölgyek MINDENHOGYAN tökéletesek
Feleségemmel megismerkedésünkkor csupasz volt.
Utána már hagyta természetesen. Nemhogy megszokta de meg is szerette , szexpartnere kedvéért sem nyúlna hozzá, vagy így kell vagy sehogy
Ti hogy vagytok a borostás bőrrel meg a benőtt begyulladt borotva utáni bőrrel? Nekem eléggé le tudja verni a hangulatom
Most komolyan , nem sokkal szebb a természetes? (Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségemmel megismerkedésünkkor csupasz volt.
Utána már hagyta természetesen. Nemhogy megszokta de meg is szerette , szexpartnere kedvéért sem nyúlna hozzá, vagy így kell vagy sehogy
Ti hogy vagytok a borostás bőrrel meg a benőtt begyulladt borotva utáni bőrrel? Nekem eléggé le tudja verni a hangulatom
Most komolyan , nem sokkal szebb a természetes? (Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 16:30
A feleségemé teljesen kopasz, de imádom amikor nagy ritkán szőrös
Pedig nagyon izgató látvány! Főleg ha pucsít és a popsilyuknál is szőrös! Imádom abban a pózban nyalni. Csak sajnos már divat a szőrtelenítés
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 16:19
Én feleségem is természetes. Nem dzsumbuj bár én azt is kedvelem ha extrém természetes. Továbbmegyek én mindenhol szeretem, hónalj, láb, sőt. Szexis, vagány.
Sajnos a természetességre ráfogták az ápolatlan jelzőt, holott ez nem igaz.
A feleségemé teljesen kopasz, de imádom amikor nagy ritkán szőrös
Én feleségem is természetes. Nem dzsumbuj bár én azt is kedvelem ha extrém természetes. Továbbmegyek én mindenhol szeretem, hónalj, láb, sőt. Szexis, vagány.
Imádom
Igen jóba vagyunk.Már a kapcsolatunk elején láttam neki.
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok de még milyen finom szörös kis punci van allata szivesen megkostolnám
(Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen a nejed gyönyörű a szoros punciaval,nem csináltok újabb sorozatot??
(Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ijen joba vagy anyosodal hogy megmutata.?
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Én imádom.Igaz a feleségemé csupi viszont az anyósomé szőrös.
Sziasztok!
Feleségem is finom nagy szőrös pinájú milf!
Feleségem is finom nagy szőrös pinájú milf!
bejön nekem is persze az ápoltság az ALAP
Én annyira hogy a mostani páromnak megtiltottam hogy borotválja....46 éves igazán alázatos perverz nimfó anyuka...tényleg akármit csinálhatok vele...imádja ha meglepibúl pisilek a szajaba...
Az életben egy nagyon igényes ápolt szexis nő ... nem a bokros természetes fajta..
Az életben egy nagyon igényes ápolt szexis nő ... nem a bokros természetes fajta..
Megnézhetem ?
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 09. 20. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Dús pina szőrös??
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 09. 20. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi lehet.
enyém szörös
feleségnek igen
(Ez egy válasz kokusz4 üzenetére (2024. 09. 20. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,miért neked szőrös a puncid??
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)