Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem saját esküvőn

Az eddigi hozzászólások

2022. 02. 14. hétfő 12:47  #49
zozo46 zozo46
Az eset nem velem, hanem egy barátommal történt meg!
A menyasszonya mellet tartott egy bővérű szeretőt is, A hoppon maradt szerető, az egyházi esküvő után a lagziban megfenyegette a barátomat, ha most azonnal nem keféli meg, akkor bosszúból kikiabálja, a násznépnek a viszonyukat! Mit volt mit tennie "szegény barátomnak", megkefélte a csajt.
2022. 02. 14. hétfő 11:01  #48
heidt heidt
Nem lehet, hogy félreértetted az egészet? Nekem is voltak olyan barátaim, akik direkt be akarták mocskolni a feleségem. Az udvaron pedig akár rosszul is láthattad, mert csak megtámasztotta a becsiccsentett párodat? Ráadásul a felesleges féltékenységed miatt belehajszoltad egy többes kapcsolatba. Mivel nagyon szeret, inkább rád hagyta a dolgot, hogy ne veszekedj. Úgy látszik jól ismer, mert így megnyugodtál és ő nem veszít el téged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2022. 02. 07. hétfő 12:27
Újdonsült feleségem kétszer is megdugta a munkatársa a lakodalmunkban. Mint később kiderült, nagyon izgatta a lehetőség, hogy a hófehér menyasszonyi ruhában tegye a magáévá. Az is később derült ki, hogy már régóta viszonyuk van. Szóval szólt az egyik haver, hogy a barátnője mondta neki,mikor a mosdóban volt furcsa nyögdécseléseket hallott. Kilesték kik jönnek ki és az álluk is leesett mert a menyasszony volt. Innen figyelemmel kísértem és jóval éjfél után feltűnt, hogy már régen kiment az új asszonykám és még nem jött vissza. Kimentem szétnézni és észrevettem amint az épület mögött a falnak támasztva, szemből keféli a pasi a páromat. Szörnyű látvány volt, teljesen ledermedtem. Nem akartam balhét, így a nászéjszakán közöltem a látottakat aminek hatalmas vitatkozás, veszekedés lett a vége. A nászutunk is duzzogással telt majd utána megbeszéltünk mindent. Most ott tartunk, ha már nem tud lemondani a pasiról akkor közösen csináljuk. Csatlakoztunk hozzájuk és a baráti társaságukhoz így már három házaspárral járunk össze szeretkezni. Még annyi szépséghibája van a dolognak, hogy akkor a mosdóban nem tudta időben kihúzni a farkát a munkatársa mert gyorsan elsült, annyira izgatónak találta. A ruhára is vigyázni kellett, így egy-két adag beszaladt és valószínűleg most tőle terhes a feleségem.
2022. 02. 11. péntek 22:19  #47
Krumplisteszta Krumplisteszta
Ez is egy teljesen eletszeru sztori. bee1 Az ember eltervez sokmindent, de a valosag legtobbszor kozbeszol. Ezzel persze nem allitom, hogy minden tortenet kamu, hiszen akadhatnak kozottunk szerencsesek is. De 10 bol 9 rol nagyon leri a forgatokonyviro fantaziaja.
A mezeshetek az mas tema. Ott mar sokkal tobb mindent el tudok kepzelni.
De meg ezzel eggyutt is azt hiszem az eskuvon es naszejszakan elkovetett tobbesekrol szolo sztorik nem valosak, hiszen a hazassag pont a kizarolagossagrol szol. Nem fer a fejembe, hogy ha a masokkal szexelesen jar az eszuk, akkor minek hazasodnanak ossze? Szerintem a swingerezes evekkel kesobb jon. Amikor mar eleg nagy a bizalom a kapcsolatban, hogy merjenek egymas elott szellenteni, hogy igy fogalmazzak.
No persze itt is lehet kivetel. Nem akarok politikat keverni bele, de a kozelmultban egy modellszepssegu mediaszemelyiseg felesegul ment egy oregecske penzeszsakhoz. Nos naluk elhiszem hogy valoban csak eggyutt alszanak, de a ferj oriasi szarvakat noveszt hamarosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2022. 02. 11. péntek 20:32
Nekünk amikor hazaértünk olyan hajnal 3 körűl azzal kezdtük, hogy elsősegélyben részesítettük a macskánkat mert a szomszédé átjött hozzánk, az meg úgy megverte, hogy a körme kiszakadt szegénynek. Szóval egy óra macskaápolás, aztán fürdés, mert mindketten kaja, pia meg izzadságszagúak lettünk a több órás lagzi alatt. Majd olyan 5 óra fele azért mégiscsak nászélyszaka, na... dugtunk egyet becsületből de kb 5 percnél tovább nem tartott. Jóéjt-jóéjt csicsi pá! nyes
2022. 02. 11. péntek 20:33  #46
Azért a mézes hetekben belecsaptunk a csocsóba! smile
2022. 02. 11. péntek 20:32  #45
Nekünk amikor hazaértünk olyan hajnal 3 körűl azzal kezdtük, hogy elsősegélyben részesítettük a macskánkat mert a szomszédé átjött hozzánk, az meg úgy megverte, hogy a körme kiszakadt szegénynek. Szóval egy óra macskaápolás, aztán fürdés, mert mindketten kaja, pia meg izzadságszagúak lettünk a több órás lagzi alatt. Majd olyan 5 óra fele azért mégiscsak nászélyszaka, na... dugtunk egyet becsületből de kb 5 percnél tovább nem tartott. Jóéjt-jóéjt csicsi pá! nyes
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 02. 11. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 17:12
"Nekem sikerült annyira bebaszni az esküvőmön, hogy azt se vettem volna észre, ha engem basznak, nem hogy a friss feleségem,"
Ezen hangosan felrohogtem. bee1
Nem tudom ki hogyan van vele, de mi a heti munka, az egesz napos keszulodest, szervezkedest, izgalmakat es az este 7 tol hajnali 3-4 ig tarto dorbezolast kovetoen piszokul nem a szexre gondoltunk, hanem csicsikalni mentunk, pedig nem rugtunk be.
Szerintem a tiedhez vagy a mienkehez hasonlo tortenet nagysagrenddel gyakoribb mint az atkefelt naszejszaka. Csak legtobben nem merik bevallani, mert lerombolna a nimbuszukat. Persze biztosan vannak szuperhumanok is akiknek minden mukodik es sohasem faradnak el.
2022. 02. 11. péntek 17:21  #44
Nem kell aggodni, nagy esellyel semmi sem igaz beloluk. A neten mindenki az lehet aki akar lenni. Irhat barki barmit, hiszen az olvasokozonseg nem tudja ellenorizni a valosagtartalmat. Ebbol szuletnek aztan a legvadabb fantaziak. Persze az illeto csak sajat magat csapja be vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 13:18
Teljesen egyetértek! Az ilyen embereknek nincs semennyi önbecsülésük. Szeretem én is az extrém helyzeteket de van az a szitu amit nem extrémnek neveznék hanam szimplán kurva gáznak! Rengeteg ilyet olvasok itt, nem csak esküvőset, aminek jó ha a tizede valóban megtörtént de némelyiknél úgy gondolom ha én lennék a sztori főszereplője akkor hat láb mélyre ásnám saját magamat..
2022. 02. 11. péntek 17:12  #43
"Nekem sikerült annyira bebaszni az esküvőmön, hogy azt se vettem volna észre, ha engem basznak, nem hogy a friss feleségem,"
Ezen hangosan felrohogtem. bee1
Nem tudom ki hogyan van vele, de mi a heti munka, az egesz napos keszulodest, szervezkedest, izgalmakat es az este 7 tol hajnali 3-4 ig tarto dorbezolast kovetoen piszokul nem a szexre gondoltunk, hanem csicsikalni mentunk, pedig nem rugtunk be.
Szerintem a tiedhez vagy a mienkehez hasonlo tortenet nagysagrenddel gyakoribb mint az atkefelt naszejszaka. Csak legtobben nem merik bevallani, mert lerombolna a nimbuszukat. Persze biztosan vannak szuperhumanok is akiknek minden mukodik es sohasem faradnak el.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 02. 11. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 09:17
vigyor5 Te jó ég! Micsoda sztorik, az a kemény, hogy egy-két kamu előhozza a valós sztorikat, amik sokszor keményebbek, mint a fantázia. Tini koromban én is hallottam hasonló legendákat, de ahogy itt olvasom őket, a szemem guvad. Azért van az a pillanat, aminek a méltóságát ugyekszik megtartani az ember, akár férfi, akár női oldalról. Nekem sikerült annyira bebaszni az esküvőmön, hogy azt se vettem volna észre, ha engem basznak, nem hogy a friss feleségem, nem is vagyok rá büszke, meg is bántam ezerszer. Nem zárkózom el a többes elől, de az esküvő napja legyen már szent, hisz akkor fogad "hűséget" a másiknak az ember... egyéni vélemény ne tessék megkövezni
2022. 02. 11. péntek 13:18  #42
Teljesen egyetértek! Az ilyen embereknek nincs semennyi önbecsülésük. Szeretem én is az extrém helyzeteket de van az a szitu amit nem extrémnek neveznék hanam szimplán kurva gáznak! Rengeteg ilyet olvasok itt, nem csak esküvőset, aminek jó ha a tizede valóban megtörtént de némelyiknél úgy gondolom ha én lennék a sztori főszereplője akkor hat láb mélyre ásnám saját magamat..
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 02. 11. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 09:17
vigyor5 Te jó ég! Micsoda sztorik, az a kemény, hogy egy-két kamu előhozza a valós sztorikat, amik sokszor keményebbek, mint a fantázia. Tini koromban én is hallottam hasonló legendákat, de ahogy itt olvasom őket, a szemem guvad. Azért van az a pillanat, aminek a méltóságát ugyekszik megtartani az ember, akár férfi, akár női oldalról. Nekem sikerült annyira bebaszni az esküvőmön, hogy azt se vettem volna észre, ha engem basznak, nem hogy a friss feleségem, nem is vagyok rá büszke, meg is bántam ezerszer. Nem zárkózom el a többes elől, de az esküvő napja legyen már szent, hisz akkor fogad "hűséget" a másiknak az ember... egyéni vélemény ne tessék megkövezni
2022. 02. 11. péntek 09:17  #41
Fox Mulderék Fox Mulderék VIP
2022. 02. 11. péntek 08:11  #40
Törölt felhasználó (1307052)
Ketto ilyen eskuvon is voltam. Igaz nem én voltam a foszereplo.
Az egyik eskuvo szombaton volt..... a mosdoba meg dugták a menyasszonyt....hétfon be adtak a valopert.
A masik egy igzi falusi satras lagzi volt. Ott a haverom akivel voltam egy 120 l -es Skodaba meg dugta a menyasszonyt..jol el is lett verve! De azert a menyecske tancot meg tartottak. Azota is boldog hazassagban elnek.
2022. 02. 09. szerda 16:51  #39
Azóta okosabb lettem. nyes
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 02. 08. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 22:35
Ha tudod, hogy mi az oka, akkor miert irtad korabban, hogy nem erted? circling
A neten mindenki kamu. Aki meg nem kamu az balek, mert szinte biztos hogy lesz aki hulyere veszi. Ez egy ilyen vilag, ehhez kell alkalmazkodni.
2022. 02. 08. kedd 22:35  #38
Ha tudod, hogy mi az oka, akkor miert irtad korabban, hogy nem erted? circling
A neten mindenki kamu. Aki meg nem kamu az balek, mert szinte biztos hogy lesz aki hulyere veszi. Ez egy ilyen vilag, ehhez kell alkalmazkodni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 08. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 15:22
Így élik ki az olyan vágyaikat amiket a való életben képtelenek megvalósítani. A net egyfajta kivetülése egy képzelt énjüknek. Ha valaki reagál ezekre, esetleg még rá is kap a csalira valamilyen szinten sikerként élik meg, talán még maszturbálnak is egy jót ha adják alájuk a lovat.
2022. 02. 08. kedd 15:22  #37
Így élik ki az olyan vágyaikat amiket a való életben képtelenek megvalósítani. A net egyfajta kivetülése egy képzelt énjüknek. Ha valaki reagál ezekre, esetleg még rá is kap a csalira valamilyen szinten sikerként élik meg, talán még maszturbálnak is egy jót ha adják alájuk a lovat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 08. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2022. 02. 08. kedd 13:14
Igazat adok! Azt nem értem, hogy kinek és miért van erre szükség!
2022. 02. 08. kedd 13:14  #36
Igazat adok! Azt nem értem, hogy kinek és miért van erre szükség!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 08. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 12:36
Igen, csak már túlműködik. Teljesen széttrollkodák az oldalt ezzel a töméntelen mennyiségű baromsággal! Olyan sztorik repkednek itt, hogy a hajam égnek áll..
2022. 02. 08. kedd 12:36  #35
Igen, csak már túlműködik. Teljesen széttrollkodák az oldalt ezzel a töméntelen mennyiségű baromsággal! Olyan sztorik repkednek itt, hogy a hajam égnek áll..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 08. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 12:05
Egyetértek! Nálad az igazság! Csupán működik a fantáziájuk!
2022. 02. 08. kedd 12:05  #34
Egyetértek! Nálad az igazság! Csupán működik a fantáziájuk!
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 15:49
sok minden nem igaz amit itt leirnak a kamusok
2022. 02. 08. kedd 08:41  #33
81tigris81 81tigris81
Mi a nászéjszakába vontuk be a hotel éjszakai portását/biztonsági őrét, ahol a lagzink volt, miután megengedte, hogy használjuk éjszaka a medencét és jelezte, hogy jó volt nézni a kamerán, amit a medencében csináltunk. smile Felhívtuk egy "koccintásra" a szobába, amiért ilyen jó fej volt... smile
2022. 02. 07. hétfő 15:49  #32
duplaélvezet66 duplaélvezet66
sok minden nem igaz amit itt leirnak a kamusok
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 15:45
ez azért meredek, ha igaz azért ha nem meg azért....
2022. 02. 07. hétfő 15:45  #31
Fox Mulderék Fox Mulderék VIP
ez azért meredek, ha igaz azért ha nem meg azért....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2022. 02. 07. hétfő 12:27
Újdonsült feleségem kétszer is megdugta a munkatársa a lakodalmunkban. Mint később kiderült, nagyon izgatta a lehetőség, hogy a hófehér menyasszonyi ruhában tegye a magáévá. Az is később derült ki, hogy már régóta viszonyuk van. Szóval szólt az egyik haver, hogy a barátnője mondta neki,mikor a mosdóban volt furcsa nyögdécseléseket hallott. Kilesték kik jönnek ki és az álluk is leesett mert a menyasszony volt. Innen figyelemmel kísértem és jóval éjfél után feltűnt, hogy már régen kiment az új asszonykám és még nem jött vissza. Kimentem szétnézni és észrevettem amint az épület mögött a falnak támasztva, szemből keféli a pasi a páromat. Szörnyű látvány volt, teljesen ledermedtem. Nem akartam balhét, így a nászéjszakán közöltem a látottakat aminek hatalmas vitatkozás, veszekedés lett a vége. A nászutunk is duzzogással telt majd utána megbeszéltünk mindent. Most ott tartunk, ha már nem tud lemondani a pasiról akkor közösen csináljuk. Csatlakoztunk hozzájuk és a baráti társaságukhoz így már három házaspárral járunk össze szeretkezni. Még annyi szépséghibája van a dolognak, hogy akkor a mosdóban nem tudta időben kihúzni a farkát a munkatársa mert gyorsan elsült, annyira izgatónak találta. A ruhára is vigyázni kellett, így egy-két adag beszaladt és valószínűleg most tőle terhes a feleségem.
2022. 02. 07. hétfő 14:37  #30
Porthos61 Porthos61
És Te még vele vagy? confused Nem tartott sokáig a hitvesi hűség... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 01. 31. hétfő 08:02
ez a felállás az egyik kedvencem, amikor 2 pasi kényeztet, és ebből egy a párom épp smile
/ 4