Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 07. 14. vasárnap 16:24  #1090
bipasi7 bipasi7
Az "amit otthon nem kaphat meg" duma inkább a félrelépő hölgyekre illik. Csak azzal a nővel tudsz domináns lenni, akinek ez bejön - és ha ez így van, akkor otthon is szereti. És otthon még az érzelmi töltet is hozzáadódik. (jó esetben).
(Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 07. 12. péntek 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 02:08
Nekem már adtak kölcsön feleségeket. Azt tapasztaltam hogy ezek a nők nagyrészt (nyilván nem mindannyian) azt keresik, amit otthon nem kapnak meg, mégpedig azt, hogy keményen használják őket, irányítva, úgy hogy csak utasításokat kell követniük, és közben kikapcsol az agyuk, elfelejtik és feloldják a napi/heti stresszt. Sokszor a férj szeme láttára. Az ilyen pároknál erős az egymás iránti szeretet, és csak azt nézik hogy másik élvezzen. Ez izgató mindenkinek.
2024. 07. 14. vasárnap 11:14  #1089
upaupa upaupa
Valahogy mindkettő igaz, meg részében egyezik is. Én pl szeretném ha még lesz ilyen alkalom, hogy keményen használják y mert az érzéki szerelmeskedésre ott vagyok én, vagyis az az én kiváltságom legyen, de minden mást lehet vele amit ő is élvez.
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 11:29
Én illetve mi a párommal együtt sokkal inkább azt gondoljuk, hogy “kölcsönadás” során nem olyat kap, amit otthon nem kap meg, hanem a Nő olyan pluszt kap, amikor egy idegen férfit használ különleges vágyainak a megélésére. Lehet ez keményebb szex, többszörös orgazmus, érzéki szerelmeskedés vagy akár egy nagyobb farok. Ebben azonban a legnagyobb plusz nem az idegen férfi által nyújtott testi élvezet, hanem az a tudat, hogy ezt engedéllyel szabadon teszi, anélkül hogy a párjával való kapcsolatát veszélyeztetné. Nem csak testi élvezetet kap, hanem szabadságot és a párjától egy nagy érzelmi pluszt.
2024. 07. 14. vasárnap 01:20  #1088
Törölt felhasználó (916769)
Ebben teljesen egyet értek
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 11:29
Én illetve mi a párommal együtt sokkal inkább azt gondoljuk, hogy “kölcsönadás” során nem olyat kap, amit otthon nem kap meg, hanem a Nő olyan pluszt kap, amikor egy idegen férfit használ különleges vágyainak a megélésére. Lehet ez keményebb szex, többszörös orgazmus, érzéki szerelmeskedés vagy akár egy nagyobb farok. Ebben azonban a legnagyobb plusz nem az idegen férfi által nyújtott testi élvezet, hanem az a tudat, hogy ezt engedéllyel szabadon teszi, anélkül hogy a párjával való kapcsolatát veszélyeztetné. Nem csak testi élvezetet kap, hanem szabadságot és a párjától egy nagy érzelmi pluszt.
2024. 07. 13. szombat 11:29  #1087
zöldalagút76 zöldalagút76
(Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 07. 12. péntek 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 02:08
Nekem már adtak kölcsön feleségeket. Azt tapasztaltam hogy ezek a nők nagyrészt (nyilván nem mindannyian) azt keresik, amit otthon nem kapnak meg, mégpedig azt, hogy keményen használják őket, irányítva, úgy hogy csak utasításokat kell követniük, és közben kikapcsol az agyuk, elfelejtik és feloldják a napi/heti stresszt. Sokszor a férj szeme láttára. Az ilyen pároknál erős az egymás iránti szeretet, és csak azt nézik hogy másik élvezzen. Ez izgató mindenkinek.
2024. 07. 12. péntek 21:02  #1086
sakter1222 sakter1222
csere,egymas elott- imadjuk
2024. 07. 12. péntek 17:37  #1085
upaupa upaupa
Szerintem jól látod, mert egy érzelmi meghitt kapcsolatban, nagyon nehéz "keményen használni" , az én párom is beindul erre, volt egyszer, hogy haragudtam rá, és úgy szexelünk és imádta, hogy kemény vagyok vele, pl arra is gerjedne, hogy a fenekére van csapva, de nekem nem megy ez, a mély érzelmi kapcsolódás nagyon kiiktatja az ilyen hozzá állást. Én is adtam már kölcsön, sajnos csak egyszer jöttek össze és nem sikerült össze szokniuk, hogy hol vannak a határok.
2024. 07. 12. péntek 02:08  #1084
felvercsodor felvercsodor
2024. 07. 11. csütörtök 06:47  #1083
Albert8310 Albert8310
wink
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 15:37
Az én paromat is kölcsön kérte a házibaratunk.
Most megy fel hozzá.
Én meg várom hogy haza érjen hogy jól el lássam a baját én is
Már több mint egy éve kezelgeti így.
Nagy idő volt mire ez megvalósult,de megérte.
2024. 07. 11. csütörtök 06:23  #1082
Bigboy33 Bigboy33
Régebben, rendszeresen kölcsön adtam.
2024. 07. 10. szerda 22:41  #1081
Törölt felhasználó (4740801)
Tudtommal nem. De végül nekik se kellett... smile
2024. 07. 02. kedd 12:39  #1080
Törölt felhasználó (4738804)
Többször is kölcsön adtam pasiknak. Élvezi ő is.
2024. 07. 01. hétfő 22:50  #1079
bangtobes bangtobes
Feleségemet Egyik barátomal 7 -10 alkalommal nagyon meg basztuk
2024. 07. 01. hétfő 22:41  #1078
Törölt felhasználó (4747134)
Hát biztosan nem úgy, hogy kapásból, célzottan ez legyen a téma.
Talán évek alatt szépen, lépésről lépésre "érzékenyítve", irányítva a fantáziáját.
(Ez egy válasz ryats üzenetére (2024. 06. 26. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 16:19
Sziasztok! Új vagyok itt és azonnal egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
7 éve élünk együtt a feleségemmel 32/29 pár vagyunk eddig kizárólag az én fantáziámban van meg a “cuckold” dolog. Mindig is vágytam rá, de sosem próbáltam neki be adagolni. Ő tipikusan az a monogám nő aki bár szexuálisan sok mindenre nyitott, de csak az adott párjával. Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt nemtudom tovább csak fantáziaképp a fejemben tartani hanem meg akarom élni és vele hisz más nővel ha ki is próbálnám az érzelmi része nem az lenne…
A nagy kérdés az ki hogyan vezette ezt fel vagy egyáltalán volt olyan aki ennyire a -10 ről indult esélyekben? Vagy spontán volt olyan aki más pasit küldött a feleségére? Nekem már ez is megfordult a fejemben. Bármilyen építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok.
2024. 07. 01. hétfő 19:18  #1077
Törölt felhasználó (4730420)
...legszívesebben én is kölcsön kérném párodat.... elképesztő dögös csaj!!
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 15:37
Most megy fel hozzá.
2024. 07. 01. hétfő 15:37  #1076
parbp4 parbp4
Most megy fel hozzá.
2024. 06. 26. szerda 16:19  #1075
ryats ryats
Sziasztok! Új vagyok itt és azonnal egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
7 éve élünk együtt a feleségemmel 32/29 pár vagyunk eddig kizárólag az én fantáziámban van meg a “cuckold” dolog. Mindig is vágytam rá, de sosem próbáltam neki be adagolni. Ő tipikusan az a monogám nő aki bár szexuálisan sok mindenre nyitott, de csak az adott párjával. Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt nemtudom tovább csak fantáziaképp a fejemben tartani hanem meg akarom élni és vele hisz más nővel ha ki is próbálnám az érzelmi része nem az lenne…
A nagy kérdés az ki hogyan vezette ezt fel vagy egyáltalán volt olyan aki ennyire a -10 ről indult esélyekben? Vagy spontán volt olyan aki más pasit küldött a feleségére? Nekem már ez is megfordult a fejemben. Bármilyen építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok.
2024. 06. 26. szerda 00:09  #1074
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az a pláne, hogy ezt a "kölcsönadom" szót, jelzőt nem csak a férfiak, hanem a nők is használják a férfiakra.
Szerintem sokat elárul az emberekről az, ki milyen összefüggésben használja, akad fenn rajta, legyen férfi avagy nő, aki "kölcsönadja" a párját.
Embere válogatja, hogy ki mit akar érteni, kihallani ...
Bele lehet látni visszatetszést keltő férfisovinizmust, középkori birtoklási állapotot, s netán bele lehet látni helyén kezelt, pejoratív jelzőktől mentes, így negatív értelmű asszociációval nem bíró tartalmat egyaránt.
De ne felejtkezzünk meg arról, hogy két emberen áll a vásár. Hiába rugózhat ezen egy férfi, ha a nő nem akarja a játékot, akkor az a helyénvaló, hogy nem lesz játék.
A vágy és fantázia megmarad vágynak és fantáziának.

S igazad van, egy nő, főleg egy, a házasságából suttyomban kikacsintgató nő nem fogja megérteni a férfilelket. De ez fordítva is így van.
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 20:11
Azt gondolom, hogy te, Oti77 nem tudsz férfi lélekkel gondolni, ami nem is baj persze beka3
2024. 06. 25. kedd 20:29  #1073
upaupa upaupa
Szerintem nincs gond ezzel a címmel, csak nézőpont vagyis irányultság kérdése, akit izgat, hogy "használják" és akinek a párját is izgatja, nálunk pl így van, és ha maradt volna az a srác az életünkbe akivel volt egy kicsi kalandja a feleségemnek, neki tényleg kölcsön adnám és akár meg is kérdezném, hogy jól szopott baszott e a kis ribancom, mert ez a mi esetünkben vágy fokozó szó használat, nem pedig degradáló lenéző
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 25. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4746498)
2024. 06. 25. kedd 19:42
kedvelem a goldengate oldalt, és igazolom, hogy lehet itt partnert találni! de ez a topik itt!? hogy ki adta már kölcsön feleségét!? hát ez mindig kiborít! persze, nem kötelező itt lenni, pláne nem ezeket a "macsóságokat" olvasni, és persze, én is éppen kikacsintok házasságomból, na de eszembe se jutna igy írni férjemről, a társamról...ti itt sokan úgy írtok párotokról, mintha ő mondjuk egy cd lemez, vagy egy szerszám, esetleg egy könyv volna. csak azt nem írjjátok, hogy mikor visszakapjátok kikölcsönzőtt "párotok", akkor meg is kérdezitek a "visszahozótól" hogy, na, és jól szopott? vagy elég jól baszott? ....szóval érdekes ez a topik...ha igaz amit írtok, de azt remélem, hogy nem!
2024. 06. 25. kedd 20:11  #1072
jános2024 jános2024
Azt gondolom, hogy te, Oti77 nem tudsz férfi lélekkel gondolni, ami nem is baj persze beka3
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 25. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 19:42
kedvelem a goldengate oldalt, és igazolom, hogy lehet itt partnert találni! de ez a topik itt!? hogy ki adta már kölcsön feleségét!? hát ez mindig kiborít! persze, nem kötelező itt lenni, pláne nem ezeket a "macsóságokat" olvasni, és persze, én is éppen kikacsintok házasságomból, na de eszembe se jutna igy írni férjemről, a társamról...ti itt sokan úgy írtok párotokról, mintha ő mondjuk egy cd lemez, vagy egy szerszám, esetleg egy könyv volna. csak azt nem írjjátok, hogy mikor visszakapjátok kikölcsönzőtt "párotok", akkor meg is kérdezitek a "visszahozótól" hogy, na, és jól szopott? vagy elég jól baszott? ....szóval érdekes ez a topik...ha igaz amit írtok, de azt remélem, hogy nem!
2024. 06. 25. kedd 19:42  #1071
/ 69