kedvelem a goldengate oldalt, és igazolom, hogy lehet itt partnert találni! de ez a topik itt!? hogy ki adta már kölcsön feleségét!? hát ez mindig kiborít! persze, nem kötelező itt lenni, pláne nem ezeket a "macsóságokat" olvasni, és persze, én is éppen kikacsintok házasságomból, na de eszembe se jutna igy írni férjemről, a társamról...ti itt sokan úgy írtok párotokról, mintha ő mondjuk egy cd lemez, vagy egy szerszám, esetleg egy könyv volna. csak azt nem írjjátok, hogy mikor visszakapjátok kikölcsönzőtt "párotok", akkor meg is kérdezitek a "visszahozótól" hogy, na, és jól szopott? vagy elég jól baszott? ....szóval érdekes ez a topik...ha igaz amit írtok, de azt remélem, hogy nem!
Hát mi a saját baráti társaságunkból indulunk ki, alapból nem élik ezt a szabadabb életet. Egy közeli barátunkat szoktuk behívni, nagyon bizalmatlanok vagyunk azért. De mindenkinek más. Egyébként aki itt az oldalon talál partnert, itt mennyire diszkrétek az emberek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 25. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4248202)
2024. 06. 25. kedd 16:12
Ez egyébként tényleg érdekes,ha baráti társaságon belül van,sokkal jobban megmarad a diszkréció!Nálunk a társaságon belül volt olyan hogy a két haver sógorok voltak,de megmaradt a betyárbecsület!
Ez egyébként tényleg érdekes,ha baráti társaságon belül van,sokkal jobban megmarad a diszkréció!Nálunk a társaságon belül volt olyan hogy a két haver sógorok voltak,de megmaradt a betyárbecsület!
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Megmarad. Teljes mértékben
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Iyenkor mennyire marad meg a diszkréció a társaságon belül?
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:34
Két hetente szoktunk össze jönni baráti buliban. Ott kapja. 50 nél többször dugtak meg ez csak a hapsik száma . Vannak akik ebből folyamatosan kezelik csak akadnak ujjak is.
Ennyi szerencsés pasit… valamit nagyon rosszul csinálok
Két hetente szoktunk össze jönni baráti buliban. Ott kapja. 50 nél többször dugtak meg ez csak a hapsik száma . Vannak akik ebből folyamatosan kezelik csak akadnak ujjak is.
(Ez egy válasz sweetpain üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 09:46
Ha mondjuk Budapesten laknátok, több is összejöhetne.
És ha úgy számolja az ember, hogy a legtöbben egy kapcsolatban hetente 3-5x szexelnek, 50 két év alatt tényleg nem sok, csak azt mutatja, hogy szeretitek/élvezitek és komolyan gondoljátok.
És ha úgy számolja az ember, hogy a legtöbben egy kapcsolatban hetente 3-5x szexelnek, 50 két év alatt tényleg nem sok, csak azt mutatja, hogy szeretitek/élvezitek és komolyan gondoljátok.
Ha mondjuk Budapesten laknátok, több is összejöhetne.
És ha úgy számolja az ember, hogy a legtöbben egy kapcsolatban hetente 3-5x szexelnek, 50 két év alatt tényleg nem sok, csak azt mutatja, hogy szeretitek/élvezitek és komolyan gondoljátok. (Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 06. 22. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha úgy számolja az ember, hogy a legtöbben egy kapcsolatban hetente 3-5x szexelnek, 50 két év alatt tényleg nem sok, csak azt mutatja, hogy szeretitek/élvezitek és komolyan gondoljátok. (Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 06. 22. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 07:01
Azért mert 50 hapsi nem nimfo. Nálunk 2 év alatt megvolt az 50 . De nem nimfom
Már többször kölcsön adtam más pasiknak. Izgalmas volt pl elvinni a pasi házához, odakisérni az ajtóba és átadni a pasinak, reggel meg érte menni. Imádtam
Végülis nem sok . De ez nem a dugasok száma csak az új hapsik. A régiekbol azért maradtak.
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 07:08
Tetszik ez a nyitottság. Ha a 2 évre számolunk az nem sok.
Tetszik ez a nyitottság. Ha a 2 évre számolunk az nem sok.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 06. 22. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 07:01
Èn többször is adtam kölcsön
Így ezt konkrétan nem mondanám,hogy nimfomániás volt. Szerette,szerettük a szexet. Igazából az az 50 pasi 22 év alatt nem olyan sok. Akik swingerezni járnak nők szerintem sokkal több pasival van dolguk. Jó lehet hogy az átlagnál többet kívánt.
(Ez egy válasz JohnnyVienna üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 21:35
Akkor úgy tudtátok kielégíteni a nimfomániáját, hogy bevettetek sok más férfit?
Akkor úgy tudtátok kielégíteni a nimfomániáját, hogy bevettetek sok más férfit?
(Ez egy válasz Tiszai üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 11:33
Lehet hogy egy kicsit igazad van. Ez csak a tömör történet,sok apró részlet kimaradt belőle. Irhattam volna nimfománnő fórumhoz is.
Azért olyat párt sem könnyű találni, akikkel ki lehet alakítani egy ilyen jól működő hosszú távú kapcsolatot. Pedig én is már régóta keresek ilyet....
Lehet az apró részletben van a lényeg?
(Ez egy válasz Tiszai üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 11:33
Lehet hogy egy kicsit igazad van. Ez csak a tömör történet,sok apró részlet kimaradt belőle. Irhattam volna nimfománnő fórumhoz is.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 08:52
Picit off, de ha ilyen jól működik egy kapcsolat, hogy ez is jól megy , akkor min megy el, hogy ex lett?
Picit off, de ha ilyen jól működik egy kapcsolat, hogy ez is jól megy , akkor min megy el, hogy ex lett?
(Ez egy válasz Tiszai üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 08:13
Sziasztok! A volt feleségemmel 20 éven keresztül többeseztünk,nem teljesen cuckold volt. Még a házasságunk elött beszélgettünk az első szex élményeikről,akkor mondta el hogy a legelső szex élménye az volt amikor a discoba egyszerre 2 srác szopatta meg. Akkor egy kicsit féltékenyé tett,de izgalmasan hangzott. Annyira a hatása alá kerültem,hogy később kértem beszéljen róla részletesen. Amikor rákérdeztem hogy élvezte -e annyit mondott nem volt rossz. Arra kérdésre hogy részt venne ilyenben még a válasza nem tudom volt. Ekkor már tudtam hogy csak alkalom kell.Szerencsére sokáig nem kellett várni a lehetőségre. A 20 év alatt olyan 50 körüli pasi fordult meg benne valamilyen módon