Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2026. 06. 18. csütörtök 16:28  #1988
upaupa upaupa
Nem hangolsz, persze hogy akar ilyet, sőt a srác nagyon megfogta őt a személyiségével, már régebben is volt róla szó kettőnk között, hogy ő poli típus lehet, de most megilyedt mert így a hétvége után úgy érzi, hogy igen poli.
Ennek most hagyunk időt ülepedni, és mi lesz később, még most is közös az álláspont, hogy ez egy fűszer és nem létszükséglet, szóval ha nem akkor is jó ha igen akkor is jó, így vagyunk a csaj bi játékokkal is, ha össze jött élvezte, de ettől még megy az élet e nélküli is tökéletesen, senkinek nem fáj a hiánya, vágy persze megvan rá.
Az ha szerelmes lesz a srácba is, na akkor nem tudom mi lesz, főleg mert a távolság is 220km , azért az nem az a távolság amit életvitel szerűen lehet ide oda szaladgálni.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 15:04
Nem akarlak lehangolni, de jön a kérdés ha neki bejött (szerintem igen) és akar még ilyet mi lesz a válaszod?
2026. 06. 18. csütörtök 16:22  #1987
upaupa upaupa
Nagyon érdekes én sem tudom mitől lehet, hogy valakinél működik valakinél nem, nálunk ordítva van és ő tudott teljesen feszültségmentesen lenni, szerintem ha én lennék így egy csajjal el egy hétvégét tuti nem lennék az. Lehet vlamelyik fél jobban szereti a másikat és lenne a kulcs ? passz.
(Ez egy válasz veresspal üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 11:47
Sajnálom, hogy nem jött be. Nem tudom, min múlik. Nekem bejött, bár a feleségem nagyon feszélyezve érezet magát, miután hazajött. Én telt karokkal vártam, széles mosollyal, és nem rohantam le azonnal. Igazából addigra valahogy a korábbi rendkívüli izgalom is elmúlt, legalábbis egy időre. Koraeste érkezett, szóval nem volt sok idő az ágyba bújásig. Ott kérdeztem, hogy milyen volt, de nem nagyon akart beszélni róla, szégyellte magát, nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Annyit elárult, hogy ott sem volt felszabadult, és ez kicsit rányomta a szexre a bélyegét. Jó volt, érdekes, de nem tudott elélvezni. Bíztattam, hogy nem baj, majd legközelebb, és hogy ez nekem nagyon izgi. Ettől szerintem megkönnyebbült kicsit, biztosan tartott tőle, hogy mégis rossz nekem ez az egész, pedig nem. A további részletekről nem nagyon akart még beszélni, szégyellős én nem erőltettem egyelőre, de szex közben mondtam neki, hogy nagyon jó arra gondolni, hogy nemrég más járt a puncijában, és gyorsan bele is élveztem én is. Nyilván arra gondoltam, hogy bele is élvezett, de ezt nem kérdeztem meg, mert félek, hogy mégsem, vagy csak gumiban és az úgy kevésbé izgalmas lenne. Remélem szépen lassan majd több részletet árul el, és azt is, hogy ha látja, hogy engem ez mennyire izgat, legközelebb felszabadultabb lesz és szénné élvezi magát, akkor biztosan többet enged a pasijának is (szeretném, ha nemcsak a puncijába engedné élvezni, de leszopná végig).
2026. 06. 18. csütörtök 15:04  #1986
jirzi jirzi
Nem akarlak lehangolni, de jön a kérdés ha neki bejött (szerintem igen) és akar még ilyet mi lesz a válaszod?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 08:09
Hát kanosan irtózatosan vágyfokozó volt arra gondolni, hogy kölcsön adom egy hétvégére és szanaszét szexelik egymást. A valóság oedig más tészta lett
2026. 06. 18. csütörtök 11:47  #1985
veresspal veresspal
Sajnálom, hogy nem jött be. Nem tudom, min múlik. Nekem bejött, bár a feleségem nagyon feszélyezve érezet magát, miután hazajött. Én telt karokkal vártam, széles mosollyal, és nem rohantam le azonnal. Igazából addigra valahogy a korábbi rendkívüli izgalom is elmúlt, legalábbis egy időre. Koraeste érkezett, szóval nem volt sok idő az ágyba bújásig. Ott kérdeztem, hogy milyen volt, de nem nagyon akart beszélni róla, szégyellte magát, nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Annyit elárult, hogy ott sem volt felszabadult, és ez kicsit rányomta a szexre a bélyegét. Jó volt, érdekes, de nem tudott elélvezni. Bíztattam, hogy nem baj, majd legközelebb, és hogy ez nekem nagyon izgi. Ettől szerintem megkönnyebbült kicsit, biztosan tartott tőle, hogy mégis rossz nekem ez az egész, pedig nem. A további részletekről nem nagyon akart még beszélni, szégyellős én nem erőltettem egyelőre, de szex közben mondtam neki, hogy nagyon jó arra gondolni, hogy nemrég más járt a puncijában, és gyorsan bele is élveztem én is. Nyilván arra gondoltam, hogy bele is élvezett, de ezt nem kérdeztem meg, mert félek, hogy mégsem, vagy csak gumiban és az úgy kevésbé izgalmas lenne. Remélem szépen lassan majd több részletet árul el, és azt is, hogy ha látja, hogy engem ez mennyire izgat, legközelebb felszabadultabb lesz és szénné élvezi magát, akkor biztosan többet enged a pasijának is (szeretném, ha nemcsak a puncijába engedné élvezni, de leszopná végig).
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát kanosan irtózatosan vágyfokozó volt arra gondolni, hogy kölcsön adom egy hétvégére és szanaszét szexelik egymást. A valóság oedig más tészta lett
2026. 06. 18. csütörtök 09:15  #1984
vukk101 vukk101
Örülök, hogy előkerültél!
2026. 06. 18. csütörtök 08:09  #1983
upaupa upaupa
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 17:34
Egyvalamit nem értek . Miért kell ezeket ugy csinálni hogy te nem vagy ott ?? Nekem a szeretemöt az bassza meg aki akarja de két szabály van 1. Csak gumival idegen pasival 2 hogy én mindig ott vagyok vele. És nagyon élvezzuk mindketten a dolgokat Az ilyen jellegü játékok ritkán sülnek el jol. Föleg ha nagyon szereted még a párodat Sajnálom
2026. 06. 17. szerda 17:34  #1982
Arteon 80 Arteon 80
Egyvalamit nem értek . Miért kell ezeket ugy csinálni hogy te nem vagy ott ?? Nekem a szeretemöt az bassza meg aki akarja de két szabály van 1. Csak gumival idegen pasival 2 hogy én mindig ott vagyok vele. És nagyon élvezzuk mindketten a dolgokat Az ilyen jellegü játékok ritkán sülnek el jol. Föleg ha nagyon szereted még a párodat Sajnálom
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 16. kedd 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 01:54
Hát egyenlőre az az igazság, hogy amit a vágyak diktáltak azt a valóságban nem bírtam jól, és nem féltékeny lettem, hanem meg sem tudom magyarázni milyen érzés kerített hatalmába de olyan erősen hogy úgy éreztem ki sem bírom, semmi másra nem tudtam gondolni csak ugyan mi van vele ugyan mit csinálnak, és hogy nagyon ritkán jött csak valami életjel hogy minden ok, így még jobban kezdtem bele örülni, nem tudom megmagyarázni, pedig annyira de annyira elképzeltem milyen izgató lesz , hogy tudom a drágám most egy neki nagyon tetsző pasival keféli át a hétvégét, szabadon ahogy csak akarja, még is össze omlottam, főleg mert plusz 3 órát még kellett volna várnom mire haza ér, és úgy éreztem bele őrülök annyi idő alatt, igy elindultam beültem a kocsiba és eljöttem otthonról 2 országon túl. Talán az történt hogy nem volt lehetőségem visszacsatolást kapni a páromtól olyan mértékben vagy sűrűn ami megtartott volna stabil lelki állapotban, de azt is gondolom ha nekem ez menne akkor nem is kellene a páromnak engem megtartani, hanem működni tudnék magam is stabilan egy ilyen szituációban. Szóval az hogy rettenetesen erős vagyunk van egy ilyen játékra, nem jelenti azt hogy ki is bírjuk azt.
2026. 06. 16. kedd 08:21  #1981
Bear Bear
Én is sajnálom, hogy így alakult. Sexmaillove leírta, amit én is szerettem volna. Öleld meg a párod, és beszéljétek át ami történt, hogy ne traumaként maradjon meg ez.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 16. kedd 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát egyenlőre az az igazság, hogy amit a vágyak diktáltak azt a valóságban nem bírtam jól, és nem féltékeny lettem, hanem meg sem tudom magyarázni milyen érzés kerített hatalmába de olyan erősen hogy úgy éreztem ki sem bírom, semmi másra nem tudtam gondolni csak ugyan mi van vele ugyan mit csinálnak, és hogy nagyon ritkán jött csak valami életjel hogy minden ok, így még jobban kezdtem bele örülni, nem tudom megmagyarázni, pedig annyira de annyira elképzeltem milyen izgató lesz , hogy tudom a drágám most egy neki nagyon tetsző pasival keféli át a hétvégét, szabadon ahogy csak akarja, még is össze omlottam, főleg mert plusz 3 órát még kellett volna várnom mire haza ér, és úgy éreztem bele őrülök annyi idő alatt, igy elindultam beültem a kocsiba és eljöttem otthonról 2 országon túl. Talán az történt hogy nem volt lehetőségem visszacsatolást kapni a páromtól olyan mértékben vagy sűrűn ami megtartott volna stabil lelki állapotban, de azt is gondolom ha nekem ez menne akkor nem is kellene a páromnak engem megtartani, hanem működni tudnék magam is stabilan egy ilyen szituációban. Szóval az hogy rettenetesen erős vagyunk van egy ilyen játékra, nem jelenti azt hogy ki is bírjuk azt.
2026. 06. 16. kedd 04:50  #1980
sexmaillove sexmaillove
:(
Nagyon sajnálom a történteket ... és teljes mértékben együtt érzek veled, hiszen én ugyanezeket éltem át. Nagyon hosszú önismereti foglalkozás kellett ahhoz, hogy megértsem mi, hogyan működik ilyen esetben bennem. Azok az összekuszált, menekülésre kényszerítő ambivalens érzelmi csúcsok, amelyek ilyenkor jönnek, szinte kezelhetetlenek, de teljesen érthetőek, és emberiek ugyanakkor. Tanácsot nem szeretnék adni, kicsit nyugodj meg...beszélgessetek, próbáld meg kifejezni mit érzel, de tudatosan... semmiképpen sem okold a párod vagy bárki mást... hamarosan változik az amit érzel, átértékeled, lehet hogy tanulsz belőle, és reméljük, nem túl későn, és nem okoz a kapcsolatotokban semmi sérülést... őszinteség, elfogadás, megértés...
Kitartás!
és menj haza... smile
2026. 06. 16. kedd 01:59  #1979
upaupa upaupa
Én még nem vagyok otthon, még nem mentem haza, kicsit ki szellőztetem a fejem.
2026. 06. 16. kedd 01:54  #1978
upaupa upaupa
(Ez egy válasz Bear üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 19:40
Hogyan sikerült a hétvége, megírod? Kösz.
2026. 06. 15. hétfő 19:40  #1977
Bear Bear
Hogyan sikerült a hétvége, megírod? Kösz.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 19:02
Hát kíváncsi leszek hogyan ér haza vasárnap , mert már ott van egy másik pasinál, gumi alap feltétel nálunk,
Ez egy új helyzet, ilyen még sosem volt eddig velük. Szereti ha feladatot kap, most azt kapta hogyha lovagol a pasin élvezzen el úgy, mert szerintem ilyenkor a leggyönyörűbb, mutassa meg neki milyen egy igazi nő.
2026. 06. 12. péntek 21:10  #1976
Vitya40 Vitya40
Nagyon izgató lehetett.
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:39
Köszi, igen nagy élmény. Föleg ez a srác elég nagy méretü, vastag. Így amikor én hatoltam be, éreztem milyen rongyos….
2026. 06. 12. péntek 19:02  #1975
upaupa upaupa
Hát kíváncsi leszek hogyan ér haza vasárnap , mert már ott van egy másik pasinál, gumi alap feltétel nálunk,
Ez egy új helyzet, ilyen még sosem volt eddig velük. Szereti ha feladatot kap, most azt kapta hogyha lovagol a pasin élvezzen el úgy, mert szerintem ilyenkor a leggyönyörűbb, mutassa meg neki milyen egy igazi nő.
2026. 06. 12. péntek 15:39  #1974
Pepe37 Pepe37
Köszi, igen nagy élmény. Föleg ez a srác elég nagy méretü, vastag. Így amikor én hatoltam be, éreztem milyen rongyos….
(Ez egy válasz georgeberger49 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:29
Uuu na ez extra élmény lehetett. Jó volt olvasni. Izgi az ilyen.
2026. 06. 12. péntek 15:29  #1973
georgeberger49 georgeberger49
Uuu na ez extra élmény lehetett. Jó volt olvasni. Izgi az ilyen.
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:25
Legutóbb februárban dugták még a feleségem. Nagyon izgató volt. Egyik nap említette nekem, hogy másnap átugrik hozzánk egy srác, amig én dolgozok. Egész nap alig bírtam a munkára koncentrálni….. tudván, hogy éppen most basszák a nejem a saját ágyunkban. Munkám végeztével rohantam is haza, alig bírtam magammal..
Mire hazaértem, éppen csak elkerültük egymást a sráccal. Az ajtón belépve, feleségem még szedegette össze magát, ruciját, tanga bugyiját igazgatta…..
Én odaléptem, lesmároltam, majd a konyhaasztalra felültettem és belenyaltam a használt ondós puncijába.
Nem igazán bírtam magammal, alig vártam, hogy én is becsúsztathassam a pinájába…
Egy kicsit dugtam öt az asztalon majd befeküdtünk abba az ágyba, ahol vele is csinálta és megtöltötte.
Miután elélvezett én sem vártam sokáig . Azonnal telelöttem.
2026. 06. 12. péntek 15:25  #1972
Pepe37 Pepe37
Legutóbb februárban dugták még a feleségem. Nagyon izgató volt. Egyik nap említette nekem, hogy másnap átugrik hozzánk egy srác, amig én dolgozok. Egész nap alig bírtam a munkára koncentrálni….. tudván, hogy éppen most basszák a nejem a saját ágyunkban. Munkám végeztével rohantam is haza, alig bírtam magammal..
Mire hazaértem, éppen csak elkerültük egymást a sráccal. Az ajtón belépve, feleségem még szedegette össze magát, ruciját, tanga bugyiját igazgatta…..
Én odaléptem, lesmároltam, majd a konyhaasztalra felültettem és belenyaltam a használt ondós puncijába.
Nem igazán bírtam magammal, alig vártam, hogy én is becsúsztathassam a pinájába…
Egy kicsit dugtam öt az asztalon majd befeküdtünk abba az ágyba, ahol vele is csinálta és megtöltötte.
Miután elélvezett én sem vártam sokáig . Azonnal telelöttem.
2026. 06. 11. csütörtök 11:51  #1971
lesliet lesliet
Mesélj, mi történt! Állva várjuk mi is smile
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 14:15
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
2026. 06. 10. szerda 15:33  #1970
Arteon 80 Arteon 80
Ird meg azzonal hogy mi volt
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
2026. 06. 10. szerda 15:01  #1969
S4F3T1 S4F3T1
Gyönyörű a feleséged nem csodálom hogy kívánja a kollégája lennék a helyébe majd mesélj mi volt
/ 101