Előre is bocsánat, ha idióta, nem ideillő a kérdés, de mi a "szakkifejezés" arra, ha a barátnőt/feleséget nem faszinak, hanem egy másik csajnak adod kölcsön és nézed végig az együttlétüket?
Én úgy szeretem ha előttem kenyeztetik
Szia. Ez nálunk egy "játék" szeretjük feldobni ilyen dolgokkal a rohanó életünket. Nyilván nem mindenkinek lehet, ő dönti el hogy megy e.!!!! Mi élvezzük,sajnos nem sok időnk van,ki kell élveznünk illetve jól kell érezni magunkat....
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 04:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert a feleségedet ki lehet bérelni?
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 00:20
Feleségem nálunk is szereti ha ki bérelik na meg én is persze, hogy haza jön hatalmasat dugunk: )))Nagyon izgalmas,és szereti ha jól megdugják akár többször egymás után.
Feleségem nálunk is szereti ha ki bérelik na meg én is persze, hogy haza jön hatalmasat dugunk: )))Nagyon izgalmas,és szereti ha jól megdugják akár többször egymás után.
Igen,mehet a csók is,a punciba èlvezès is,attól olyan különleges az egèsz.Ez csak úgy müködik ha nincs tabu.Szeretkezni velem is tud,de èn azt èlvezem,akár,kölcsönveszik,akár többen basszák egyszerre,ha minèl mocskosabb dolgokat művelnek vele.Szeretem ha szètkefèlve kapom vissza.Imádom hogy ilyen szuper felesègem van.Persze ő is èlvezi
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 06:39
Sziasztok.legjobb a cuckold! Ujabban mi is megkedveltük! Mehet a csok is.a puncimba elvezés is! Ti nalatok ugy van hogy ferj nincs is ott? Vagy csak nézöként?
Hát ha te így vagy ezzel a dologgal. Gondolom párod még ennyire sem.
Inkább felejtsétek el. (Ez egy válasz ORIGOO2023 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább felejtsétek el. (Ez egy válasz ORIGOO2023 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 23:19
Több évtizedes , mondhatom jó házasságban élünk. Részemről...F/58 vetődött fel a hármas sex. 2F/1N felállással..
Tanácstalan vagyok....érzésem szerint mindent 1 lapra tennénk fel. Kockáztatni érdemes?

Tanácstalan vagyok....érzésem szerint mindent 1 lapra tennénk fel. Kockáztatni érdemes?
Épp a pasijánál van. Remélem alaposan szétbaszva kapom vissza
Nagyon jó,imádjuk.

Hol találtatok Partnert? Milyen gyakran történik meg? Csak akkor válaszolj, ha szeretnél.Köszönöm!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4770331)
2025. 03. 02. vasárnap 23:27
Szerintem igen! Ha megbeszélitek nagyon sok gyönyört tu dadni Nálunk működik 1 éve. Mindig v@rjuk a k{vetkező alkalmat!
Szerintem igen! Ha megbeszélitek nagyon sok gyönyört tu dadni Nálunk működik 1 éve. Mindig v@rjuk a k{vetkező alkalmat!
(Ez egy válasz ORIGOO2023 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 23:19
Több évtizedes , mondhatom jó házasságban élünk. Részemről...F/58 vetődött fel a hármas sex. 2F/1N felállással..

Alapból Te ezt nem tudtad kihozni belőle? Ez csak egy kérdés...
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 08:39
amúgy milyen érdekessek ezek a szituk
az én barátnőm is kb 5 év után "beadta a derekát" s találtunk egy 22cm-vel megáldott tök normális pasit. Jó képűnek nem mondanám a srácot de a mérete és a dumája illetve az emberi oldala elég volt, hogy átessünk a tűzkeresztségen
hát egy átlag szexuális vágyakkal megáldott nő aki szereti a szexet , hogy át tudott alakulni egy igazi vadmacskává
azok a nyögések az az oda adás amit kaptunk tőle...
hát utánna volt még pár alkalom és azóta ennyi.. most van újra terítéken, hogy.....

Legelőször is magadban tisztázd , hogy készen állsz- e rá, elég erős- e a kapcsolatotok ehhez, és van- e elég önbizalmad , hogy ne legyél féltékeny..
ha ez megvan, akkor megfelelő partnert keress mindenképp, ne sajnáld rá az időt..olyant, aki nem csak üríteni akar, hanem érzi, hogy nektek ez mennyire különleges esemény lesz..
és ha ez mind megvan, akkor valószínű jól fog sikerülni, és nem fogjátok beérni eggyel, mert mindig kell ez a plusz izgalom, extázis, bujaság..
nem sok párral voltam, de sikerült szerencsésen olyanokat választani, akikkel kölcsönösen meg volt a kezdeti zavar, félszeg mosolygás, remegő karok, az izgalomtól a torkokban dobogó szívek, kiváncsi kezek, szemek, izgalmas sóhajok és a vágy, hogy valami különlegeset adjanak a párjuknak , amire mindig szívesen emlékszik..
És nagyon jól tud sikerülni egy ilyen jól megszervezett találkozó..élmény marad..
ha ez megvan, akkor megfelelő partnert keress mindenképp, ne sajnáld rá az időt..olyant, aki nem csak üríteni akar, hanem érzi, hogy nektek ez mennyire különleges esemény lesz..
és ha ez mind megvan, akkor valószínű jól fog sikerülni, és nem fogjátok beérni eggyel, mert mindig kell ez a plusz izgalom, extázis, bujaság..
nem sok párral voltam, de sikerült szerencsésen olyanokat választani, akikkel kölcsönösen meg volt a kezdeti zavar, félszeg mosolygás, remegő karok, az izgalomtól a torkokban dobogó szívek, kiváncsi kezek, szemek, izgalmas sóhajok és a vágy, hogy valami különlegeset adjanak a párjuknak , amire mindig szívesen emlékszik..
És nagyon jól tud sikerülni egy ilyen jól megszervezett találkozó..élmény marad..
Sziasztok.legjobb a cuckold! Ujabban mi is megkedveltük! Mehet a csok is.a puncimba elvezés is! Ti nalatok ugy van hogy ferj nincs is ott? Vagy csak nézöként?
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 00:29
A legjobb dolog a cuckold,mi nem bántuk meg,sőt függők lettünk.Bár nagyon erős a kapcsolatunk,ès mindent megbeszèltünk.Nálunk nincs tabu ,fèltèkenysèg,volt csók is szex közben a barátunkkal,perverz dolgokat is csináltak vele.Az első kölcsönadáskor kicsit feszült voltam,most már alig várom hogy elvigyèk.Tudjuk hogy ez nem èrzelmi megcsalás, a szex számunkra èlvezet,szórakozás,maximális bizalommal.
A legjobb dolog a cuckold,mi nem bántuk meg,sőt függők lettünk.Bár nagyon erős a kapcsolatunk,ès mindent megbeszèltünk.Nálunk nincs tabu ,fèltèkenysèg,volt csók is szex közben a barátunkkal,perverz dolgokat is csináltak vele.Az első kölcsönadáskor kicsit feszült voltam,most már alig várom hogy elvigyèk.Tudjuk hogy ez nem èrzelmi megcsalás, a szex számunkra èlvezet,szórakozás,maximális bizalommal.
(Ez egy válasz nn1995 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 22:08
En megtudtam, hogy a baratnom benne lenne. Eddig en is akartam. Viszont most megijedtem! Mit tanacsoltok?
En megtudtam, hogy a baratnom benne lenne. Eddig en is akartam. Viszont most megijedtem! Mit tanacsoltok?
Tegnap kicsit késve értem haza
ahogy beértem halódtam a nyögéseket
benéztem a szobába és látom a partnerünk mélyen párom nyalja
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

ki nem adná

Szia, keressetek egy fiatal helyes srácot és majd ráérez erre az életformára...
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)