Szia de titokba benne lenél?
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát férjem erre rá nem tudnám venni.
Bizony!
(Ez egy válasz silver-surfer üzenetére (2025. 01. 01. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 21:29
Imádom más feleségét keményen faszra húzni. Az csak hab a tortán, ha férj fotózza, videózza.
Imádom más feleségét keményen faszra húzni. Az csak hab a tortán, ha férj fotózza, videózza.
Helló!
Azért lehet ezt még fokozni!
Én már láttam életem párját egyszerre 2 idegen pasival!
Nagy buli volt!
Azért lehet ezt még fokozni!
Én már láttam életem párját egyszerre 2 idegen pasival!
Nagy buli volt!
Izgató látni.
Igen, én is így gondolom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 01. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3990692)
2025. 01. 01. szerda 13:04
Engem nagyon felizgat ha a férj jelen van, kifejezetten izgató látvány amikor ebbe a szituban egymást figyelik a párok…
Engem nagyon felizgat ha a férj jelen van, kifejezetten izgató látvány amikor ebbe a szituban egymást figyelik a párok…
azért irtam ugy hogy némely embernek nem azt hogy mindnekinek
bár igaz soakakt izgat eza dolog
bár igaz soakakt izgat eza dolog
Miből gondolod hogy aki csinálja annak sivár a sexuális élete ?
(Ez egy válasz mac64 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ez elég jol feltudja dobni némelyek sivár sex életét
Ez így tetszik, én is így vagyok a feleségemmel.
(Ez egy válasz Men24 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 15:24
Sziasztok!
Èn tulajdonképpen nem kölcsön adni szeretnèm a felesègem (34 èves) hanem hogy előttem kènyeztesse egy másik pasi, illetve hogy ketten adjunk neki..
Nem igazán lelkes mèg az ötlettől, de minél többször hozom fel neki, annál inkább kezdi érdekelni, bár mindig azt mondja, hogy nehezen tudná elképzelni magát egy másik fèrfival. Először harmadiknak nőt gondoltam és mondtam is neki, teljesen nem zárkózott el ettől az ötletemtől sem, utána a férfi beszálló említèsènèl nem vett komolyan, de minél többször mondtam neki, annál jobban láttam rajta, hogy nem is tartja teljesen rossz ötletnek.
Mondtam neki hogy az elején elmehet vele tusolni, hogy egymásra hangolódjanak, utána a pasi megmasszírozná alaposan, majd kapna mindkettőnktől... azt mondja aktust semmikèpp nem szeretne más pasival..
Igazából minden nagyon jó köztünk a szexben, imádja farkamat.., de valahogy elkezdett foglalkoztatni ez, hogy milyen érzés lenne látni, hogy mással is intim helyzetbe kerül..
Igazából a következő lépés mèg nincs nagyon meg..
Èn tulajdonképpen nem kölcsön adni szeretnèm a felesègem (34 èves) hanem hogy előttem kènyeztesse egy másik pasi, illetve hogy ketten adjunk neki..
Nem igazán lelkes mèg az ötlettől, de minél többször hozom fel neki, annál inkább kezdi érdekelni, bár mindig azt mondja, hogy nehezen tudná elképzelni magát egy másik fèrfival. Először harmadiknak nőt gondoltam és mondtam is neki, teljesen nem zárkózott el ettől az ötletemtől sem, utána a férfi beszálló említèsènèl nem vett komolyan, de minél többször mondtam neki, annál jobban láttam rajta, hogy nem is tartja teljesen rossz ötletnek.
Mondtam neki hogy az elején elmehet vele tusolni, hogy egymásra hangolódjanak, utána a pasi megmasszírozná alaposan, majd kapna mindkettőnktől... azt mondja aktust semmikèpp nem szeretne más pasival..
Igazából minden nagyon jó köztünk a szexben, imádja farkamat.., de valahogy elkezdett foglalkoztatni ez, hogy milyen érzés lenne látni, hogy mással is intim helyzetbe kerül..
Nekünk nagyon bejött a cuckold
Sziasztok!
Egy haverom rendszeresen adta kölcsön a barátnőjét. Neki extra hosszú, nekem meg vastag. A lány szerint óriási buli volt a kettő együtt.
Persze, az az igazán látványos a többiek számára is
De azért nem kevés pasi elveszti a kontrollt mielőtt eldurran…
sokan viszont szerencsére nem :P (Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 28. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért nem kevés pasi elveszti a kontrollt mielőtt eldurran…
sokan viszont szerencsére nem :P (Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 28. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 19:49
Ki is szállhat a pasi és akkor csak rá spriccel a puncira. Nálunk így volt.
Nem lett.
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A sok előnedv még gond lehet.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 28. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 19:49
Én is vágynék rá, de ilyet sem lehet használnunk, semmit ami hormon tartalmú, plusz nagyon bátortalan is vagyok, racionálisan gondolkodom így soha nem merném veszélynek kitenni a párom, meg ő sem magát. Ui, az néha kimondottan izgat,hogy védekezés nélkül bele élvezni többesben és a kockázat hogy terhes lesz.
(Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 17:43
Azért manapság már elég széles a repertoár a fogamzásgátló eszközök terén, ha valaki erre vágyik - mármint, hogy telespricceljék - , akkor pl. Mirena-t használ…a betegségektől persze az sem véd….
(Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 17:43
Azért manapság már elég széles a repertoár a fogamzásgátló eszközök terén, ha valaki erre vágyik - mármint, hogy telespricceljék - , akkor pl. Mirena-t használ…a betegségektől persze az sem véd….