Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 12. szerda 20:07  #990
Pali92 Pali92
Nálunk is a férfi erőltette. 2-3 év volt mire a hölgy tagunk rábolintott és találtunk is partnert aki mindkettőnknek szimpatikus volt, egy barát személyében. Azóta 6 alkalommal csináltuk ebbe a felállásba 4 év alatt. Izgalmas ha nincs jelen féltékenység.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4746718)
2024. 06. 12. szerda 19:58
Nagyon érdekes, köszi, hogy válaszoltál! Annyira új ez az egész nekem.
2024. 06. 12. szerda 20:01  #989
Pali92 Pali92
Téged, titeket is érdekelhet ha itt vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 19:58
2024. 06. 12. szerda 19:58  #988
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 19:53
Erre sok mindent lehetne írni. Valakiket csak simán izgat. Valaki kicsit többet, nagyobb élvezetet akar adni a párjának. Valaki szereti kicsit külsősként látni a párját szex közben. Valakiben van egy kis verseny szellem és adrenalint ad neki.
2024. 06. 12. szerda 19:53  #987
Pali92 Pali92
Erre sok mindent lehetne írni. Valakiket csak simán izgat. Valaki kicsit többet, nagyobb élvezetet akar adni a párjának. Valaki szereti kicsit külsősként látni a párját szex közben. Valakiben van egy kis verseny szellem és adrenalint ad neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 19:50
Engem nagyon érdekelne a pszichológiai háttere ennek. Vajon miért vágynak erre a pasik? Nem azt diktálná az ösztön, hogy foggal-körömmél védjék, ami az övék? Rengeteg ilyen jellegű témát látok itt. Vajon mennyire lehet ez általános dolog? Titeket mi izgat annyira ebben? Nem cinikusan kérdezem, komolyan. A férjem is folyton ezzen jön. Először nagyon szkeptikus voltam, de most valahogy mégis felkeltette az érdeklődésem.
2024. 06. 12. szerda 19:50  #986
Engem nagyon érdekelne a pszichológiai háttere ennek. Vajon miért vágynak erre a pasik? Nem azt diktálná az ösztön, hogy foggal-körömmél védjék, ami az övék? Rengeteg ilyen jellegű témát látok itt. Vajon mennyire lehet ez általános dolog? Titeket mi izgat annyira ebben? Nem cinikusan kérdezem, komolyan. A férjem is folyton ezzen jön. Először nagyon szkeptikus voltam, de most valahogy mégis felkeltette az érdeklődésem.
2024. 06. 12. szerda 19:20  #985
Törölt felhasználó (4746498)
köszönöm! minden szavatokkal egyetértek! nem írom ide mit gondolok erről a csávóról, mert elhallgattatnának az adminok smile
(Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2024. 06. 12. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 18:24
Pablo!
Azt írod, hogy: „Engem sok éve folyamatosan megcsal … Nem gondolja, hogy mindent tudok engem pedig nagyon izgat hogy mások is használják.”; „Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom. Érzelem nélkül használom, mint egy kurvát.”
A szóhasználatod úgy általában sértő, agresszív és erőszakos szerintem. Ha így adod elő magad otthon, akkor valószínűleg a feleséged nem kapja meg a kellő szeretetet, megértést, tiszteletet, és még ráadásul ki sem elégíted rendesen, mert hamar elélvezel. Nem korrekt a feleséged részéről, hogy a hátad mögött félrelép, de a körülötte kialakult helyzetben én nem csodálkozok ezen. Neki is szüksége van emberi szóra, kedvességre, kielégülésre. Ha a félrelépését elmondaná, valószínűleg úgy gondolja, a reakciód alapján ellehetetlenülne az élete.
De ezeket is Te írtad az elmúlt fél évben itt a GG-n: „Kezdő 40es férj vagyok, térdelnék”; „Szopnálak Bp XI”; „Szia,most még aktuális,tele vagy?”; „Én férjként szolóban nem szophatlak le gumi nélkül?”; „Szopnék most XI, Budakeszi, Zsámbék..”; „Reggel, délelőtt szopnék szabadban XI, Börs, Bkesi, Bia, Tbálint környéke”.
Elmondtad a feleségednek, hogy biszex vagy? Mert ha nem, akkor a fentiek alapján Te sem vagy korrekt.
Azt írod, hogy: „A ffi hiuságomban megalázott az nem megbocsátható.” Ha nem megbocsátható, akkor miért nem borítod az egészet? A válasz egyszerű, és le is írod: „Oh, csak azért van velem mert … kényelmes.”; „Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom.” A nejed valószínűleg sok háztartási munkát megcsinál, ellátja a gyerekeket, ami neked kényelmes, ráadásul a mással való szexelésének a gondolatára áll a farkad. Te ezt kurvára élvezed!
Azt írod, hogy: „Csak szar így élni.” Engedd meg ezt a kifejezést, hogy: Te szartad el! Te nem voltál őszinte a nejedhez, nem kérdezted őt, nem mondtál semmit neki. Megnyugtatlak, nem Te vagy a kicsit más gondolkodású ember, aki előre viszi a világot. Te a nagy átlaghoz tartozol.
Szerintem ideje átgondolni az életedet, és leülni őszintén beszélgetni a feleségeddel.
2024. 06. 12. szerda 18:24  #984
SzAndCs SzAndCs
Pablo!
Azt írod, hogy: „Engem sok éve folyamatosan megcsal … Nem gondolja, hogy mindent tudok engem pedig nagyon izgat hogy mások is használják.”; „Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom. Érzelem nélkül használom, mint egy kurvát.”
A szóhasználatod úgy általában sértő, agresszív és erőszakos szerintem. Ha így adod elő magad otthon, akkor valószínűleg a feleséged nem kapja meg a kellő szeretetet, megértést, tiszteletet, és még ráadásul ki sem elégíted rendesen, mert hamar elélvezel. Nem korrekt a feleséged részéről, hogy a hátad mögött félrelép, de a körülötte kialakult helyzetben én nem csodálkozok ezen. Neki is szüksége van emberi szóra, kedvességre, kielégülésre. Ha a félrelépését elmondaná, valószínűleg úgy gondolja, a reakciód alapján ellehetetlenülne az élete.
De ezeket is Te írtad az elmúlt fél évben itt a GG-n: „Kezdő 40es férj vagyok, térdelnék”; „Szopnálak Bp XI”; „Szia,most még aktuális,tele vagy?”; „Én férjként szolóban nem szophatlak le gumi nélkül?”; „Szopnék most XI, Budakeszi, Zsámbék..”; „Reggel, délelőtt szopnék szabadban XI, Börs, Bkesi, Bia, Tbálint környéke”.
Elmondtad a feleségednek, hogy biszex vagy? Mert ha nem, akkor a fentiek alapján Te sem vagy korrekt.
Azt írod, hogy: „A ffi hiuságomban megalázott az nem megbocsátható.” Ha nem megbocsátható, akkor miért nem borítod az egészet? A válasz egyszerű, és le is írod: „Oh, csak azért van velem mert … kényelmes.”; „Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom.” A nejed valószínűleg sok háztartási munkát megcsinál, ellátja a gyerekeket, ami neked kényelmes, ráadásul a mással való szexelésének a gondolatára áll a farkad. Te ezt kurvára élvezed!
Azt írod, hogy: „Csak szar így élni.” Engedd meg ezt a kifejezést, hogy: Te szartad el! Te nem voltál őszinte a nejedhez, nem kérdezted őt, nem mondtál semmit neki. Megnyugtatlak, nem Te vagy a kicsit más gondolkodású ember, aki előre viszi a világot. Te a nagy átlaghoz tartozol.
Szerintem ideje átgondolni az életedet, és leülni őszintén beszélgetni a feleségeddel.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 13:18
Kedves kiwi és bonnie. Ha a munkahelyeden eleget keresel és jól érzed magad akkor nincs szükség másodállásra ill állásinterjúkra. Ha érted akkor ok,ha nem akkor tükör. De ha eleve görbe tükröt tartasz magad elé akkor kurva mindegy. A gyerekeket vegyük ki a képletből mert morci leszek és nem akarok imei számot kerestetni...
Kívülről könnyű rendezőnek lenni,de belülről színésznek lenni az más kávéház. Pénzintézetnél könnyű szted felső vezetőnek lenni keresztényként? Butuska megjegyzés volt. Bonnie ha a wang elég nagy és jól tolnád akkor anyunak nem kêne mások farkába beleülni .. A kicsit más gondolkodású emberek vitték,viszik előre a világot és sosem a sorba beállók....S.Jobs
2024. 06. 12. szerda 16:25  #983
Palesz Palesz
Szerinte itt mindenki hülye csak ő helikopter... Van baja...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 15:49
Na ma is tanultunk valamit. Egy vad idegen igazából jobban tudja milyen a családi, és szexuális életünk. Csak mi saját magunk nem. Köszönjük
2024. 06. 12. szerda 15:49  #982
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Na ma is tanultunk valamit. Egy vad idegen igazából jobban tudja milyen a családi, és szexuális életünk. Csak mi saját magunk nem. Köszönjük
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 13:18
Kedves kiwi és bonnie. Ha a munkahelyeden eleget keresel és jól érzed magad akkor nincs szükség másodállásra ill állásinterjúkra. Ha érted akkor ok,ha nem akkor tükör. De ha eleve görbe tükröt tartasz magad elé akkor kurva mindegy. A gyerekeket vegyük ki a képletből mert morci leszek és nem akarok imei számot kerestetni...
Kívülről könnyű rendezőnek lenni,de belülről színésznek lenni az más kávéház. Pénzintézetnél könnyű szted felső vezetőnek lenni keresztényként? Butuska megjegyzés volt. Bonnie ha a wang elég nagy és jól tolnád akkor anyunak nem kêne mások farkába beleülni .. A kicsit más gondolkodású emberek vitték,viszik előre a világot és sosem a sorba beállók....S.Jobs
2024. 06. 12. szerda 14:01  #981
Törölt felhasználó (4650775)
három igen esetén más
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 13:54
Alap esetben egyetértek.
2024. 06. 12. szerda 13:54  #980
Pablo1980 Pablo1980
Alap esetben egyetértek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 13:45
feleség nem egy szerszám hogy kölcsön adjuk
2024. 06. 12. szerda 13:45  #979
feleség nem egy szerszám hogy kölcsön adjuk
2024. 06. 12. szerda 13:18  #978
Pablo1980 Pablo1980
2024. 06. 12. szerda 12:55  #977
Törölt felhasználó (4658346)
Teljesen egyet értek azzal, amit a gyerekekkel kapcsolatban írsz… én amikor eljutottam a válás gondolatáig, és csak a gyerekek tartottak vissza, elmentem egy gyerekpszichológushoz… nem volt utána kérdés, hogy váljak-e. A többi felvetésed is jogos.
(Ez egy válasz kiwi88 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 12:26
Ha trollkodni vagy itt, akkor szerintem fölös rontani a levegőt. smile
Ha nem trollkodsz akkor van néhány felvetésem:
- Magas IQ és EQ-ról szerintem felesleges beszélned a kommentjeid alapján. Tudom tuodm, biztos nagyon magas pozícióba dolgozol, és biztos nagyon fontos vagy. (bár szerintem egy banki légkörben kitünni nem túl nehéz)
- Ha valaki eddig véleményt mondott arról amit írsz, kiborulsz, hogy nem kértél véleményt, miközben szerinted idíóta leszbikus az összes szexual pszichológus, vagy épp valaki férje több gecit nyelt mint a feleség. Másrészt pedig ha nem érdekel más véleménye, akkor miért forumozol? nyes

Ezek voltak részemről a kötözködős dolgok.

Viszont van egy olyan kérdésem, felvetésem, amibe tényleg semmi személyeskedés. De ha így éled az életed, ahogy írod és így vélekedsz a párodról, szerinted a gyerekeid ebből semmit nem látnak/vesznek át, stb.? Biztos az a jó nekik, ha egy ilyen kapcsolatot látnak majd maguk előtt?

A témáról és a témánál maradva szerintem azért olvass vissza pár kommentet, vagy járd körbe rendesen a swinger témát. Ha valaki azért megy le, mert már rég elhalt a kapcsolata és csak függnek egymástól, akkor a swinger nagyon gyorsan véget is vet a kapcsolatuknak.
2024. 06. 12. szerda 12:26  #976
kiwi88 kiwi88
Ha trollkodni vagy itt, akkor szerintem fölös rontani a levegőt. smile
Ha nem trollkodsz akkor van néhány felvetésem:
- Magas IQ és EQ-ról szerintem felesleges beszélned a kommentjeid alapján. Tudom tuodm, biztos nagyon magas pozícióba dolgozol, és biztos nagyon fontos vagy. (bár szerintem egy banki légkörben kitünni nem túl nehéz)
- Ha valaki eddig véleményt mondott arról amit írsz, kiborulsz, hogy nem kértél véleményt, miközben szerinted idíóta leszbikus az összes szexual pszichológus, vagy épp valaki férje több gecit nyelt mint a feleség. Másrészt pedig ha nem érdekel más véleménye, akkor miért forumozol? nyes

Ezek voltak részemről a kötözködős dolgok.

Viszont van egy olyan kérdésem, felvetésem, amibe tényleg semmi személyeskedés. De ha így éled az életed, ahogy írod és így vélekedsz a párodról, szerinted a gyerekeid ebből semmit nem látnak/vesznek át, stb.? Biztos az a jó nekik, ha egy ilyen kapcsolatot látnak majd maguk előtt?

A témáról és a témánál maradva szerintem azért olvass vissza pár kommentet, vagy járd körbe rendesen a swinger témát. Ha valaki azért megy le, mert már rég elhalt a kapcsolata és csak függnek egymástól, akkor a swinger nagyon gyorsan véget is vet a kapcsolatuknak.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 11:15
Köszönöm a magas IQ és EQ-ra utaló véleményed..Swingerbe az megy akinek otthon már szürke és vmi nem jó. A szexuálpszichológusok nagyrésze egyedül élő,elvált,leszbikus,kompenzáló észt osztó aki hallott a jó szexről de nem csinálta.Ismerek párat. Swinger pár neked két fejlett ember.Nekem két ember akik nem találják már meg egymásban amit régen, kapcsolat függők ,de ezt nem merik felvállalni se maguknak se a másiknak. Ezért bekeretezik elméletbe azaz swingerbe. Freedom of speech.
2024. 06. 12. szerda 11:37  #975
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Már ne haragudj de ez hülyeség.
Mi sem azért vágtunk bele mert a másikat ,ahogy te fogalmazol meg akarjuk legálisan csalni. Ez egy berögzült sztereotípia. Nincs semmi merevedési gondom, és köszönjük kettesben is tökéletes a szex köztünk.
Van mindenkinek orgazmusa és ez mellett szerintem a méretem sem éppen kicsi.
Ezek csak sima bele gondolások.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 08:21
Nyúlmedve! Ítélkezel, véleményezel. Nem kértem.
Már a neved is bipoláris. Akinek tuti otthon minden azok nem szörföznek ezen az old@lon.Itt mindenki okkal van. Ez álszent dolog részedről. A párcseréről: legális megcsalás. Azaz párodnak már kevés vagy, nem tudod kielégíteni, vagy kicsi a farkad, uncsi lettél, nem kíván. Azért mert ott vagy és látod a te szavaiddal élve más használja ürítőedénynek. Egy tökéletes kapcsolatban nem kell idegen vagy goldengate.... Tehát a kör bezárult. Ja, életemben nem voltam ffival!
2024. 06. 12. szerda 11:15  #974
Pablo1980 Pablo1980
Köszönöm a magas IQ és EQ-ra utaló véleményed..Swingerbe az megy akinek otthon már szürke és vmi nem jó. A szexuálpszichológusok nagyrésze egyedül élő,elvált,leszbikus,kompenzáló észt osztó aki hallott a jó szexről de nem csinálta.Ismerek párat. Swinger pár neked két fejlett ember.Nekem két ember akik nem találják már meg egymásban amit régen, kapcsolat függők ,de ezt nem merik felvállalni se maguknak se a másiknak. Ezért bekeretezik elméletbe azaz swingerbe. Freedom of speech.
2024. 06. 12. szerda 10:43  #973
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Tipikusan egy olyan ember válasza aki a saját korlátai miatt nem tud elképzelni mást... ha elolvasnál egy szexuálpszichológus által írt cikket is erről a témáról látnád,.hogy a swinger csak akkor működik ha a kapcsolat jó és ha mindkét ember kellően fejlett / magasabb IQ ,EQ val rendelkezik .. de nyilván a saját magukkal sem tisztában lévő, féltékeny, kicsinyes stb emberek ezt soha nem fogják megérteni , ezzel nincs is semmi baj ... különbözőek vagyunk
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 08:21
Már a neved is bipoláris. Akinek tuti otthon minden azok nem szörföznek ezen az old@lon.Itt mindenki okkal van. Ez álszent dolog részedről. A párcseréről: legális megcsalás. Azaz párodnak már kevés vagy, nem tudod kielégíteni, vagy kicsi a farkad, uncsi lettél, nem kíván. Azért mert ott vagy és látod a te szavaiddal élve más használja ürítőedénynek. Egy tökéletes kapcsolatban nem kell idegen vagy goldengate.... Tehát a kör bezárult. Ja, életemben nem voltam ffival!
2024. 06. 12. szerda 08:21  #972
Pablo1980 Pablo1980
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2024. 06. 12. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 06:31
"Mi mindent közösen élünk meg, kölcsönadás az már nem kimondottan a kettőnk öröméről szólna, szerintünk"

Nálunk ugyanez a helyzet, mi is mindent közösen élünk meg. De szerintem az is kölcsönadás, ha egy édeshármasban a befogadott férfi élvezheti a párunk nyújtotta örömöket, miközben Ő is gyönyört ad ezért cserébe. Ha másik párral párcsere, akkor szerintem mindenki "kölcsönadja" a partnerét a másik pár ellenkező nemű felének. S a játék körbeér. smile

A fickóval kár foglalkozni. Már régen nem heteró, lehet, sohasem volt az, a feleségét alibinek és alázható ürítőedénynek használja. Így érthető az, hogy ha a nő nem tud elmenekülni a házasságból, de a fickót nem tartja férfinak, akkor megcsalja olyan férfiakkal, akikre tényleg férfiként tekinthet. S akiktől valószínűleg megkapja azt a gyengédséget, odafigyelést, tiszteletet, örömöt, amit a férje a saját frusztrációi csapdájában vergődve sohasem lesz képes megadni neki.
2024. 06. 12. szerda 06:34  #971
Nyúlmedve Nyúlmedve
"ez az én elbaszott életem"

Az.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 15:38
Na megint egy vagdalkozó! 1.de itélkezel baby 2.ez az én elbaszott életem,gondolataim,fantáziám,tapasztalataim 3. Ha a feleségem nem korrekt és megcsal akkor miért ne kezelhetném kis kurvaként?főleg hogy minden egészséges nőben ott van csak vagy eltemetik vagy nem 4. Milyen homó vonal?? 5. El kell szomorítsalak,hogy mindkét nemnél 40 körül hormonálisan előjön a coming out fantázia.Van aki megéli van aki nem... 7. Lehet a férjed titokban már évek óta több gecit nyel mint te csak okosan.. este lehet azt nyalogatod 8. Te magad írod hogy csak női bi van ill lehet nálatok. Női homo az lehet? Kicsit emésszed amit írtam
/ 69