Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 12. szerda 06:31  #970
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Mi mindent közösen élünk meg, kölcsönadás az már nem kimondottan a kettőnk öröméről szólna, szerintünk"

Nálunk ugyanez a helyzet, mi is mindent közösen élünk meg. De szerintem az is kölcsönadás, ha egy édeshármasban a befogadott férfi élvezheti a párunk nyújtotta örömöket, miközben Ő is gyönyört ad ezért cserébe. Ha másik párral párcsere, akkor szerintem mindenki "kölcsönadja" a partnerét a másik pár ellenkező nemű felének. S a játék körbeér. smile

A fickóval kár foglalkozni. Már régen nem heteró, lehet, sohasem volt az, a feleségét alibinek és alázható ürítőedénynek használja. Így érthető az, hogy ha a nő nem tud elmenekülni a házasságból, de a fickót nem tartja férfinak, akkor megcsalja olyan férfiakkal, akikre tényleg férfiként tekinthet. S akiktől valószínűleg megkapja azt a gyengédséget, odafigyelést, tiszteletet, örömöt, amit a férje a saját frusztrációi csapdájában vergődve sohasem lesz képes megadni neki.
2024. 06. 12. szerda 05:38  #969
Parosszex Parosszex
Keresd a hibát. Te mész szembe az autópályán, nem a többiek.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 15:38
Na megint egy vagdalkozó! 1.de itélkezel baby 2.ez az én elbaszott életem,gondolataim,fantáziám,tapasztalataim 3. Ha a feleségem nem korrekt és megcsal akkor miért ne kezelhetném kis kurvaként?főleg hogy minden egészséges nőben ott van csak vagy eltemetik vagy nem 4. Milyen homó vonal?? 5. El kell szomorítsalak,hogy mindkét nemnél 40 körül hormonálisan előjön a coming out fantázia.Van aki megéli van aki nem... 7. Lehet a férjed titokban már évek óta több gecit nyel mint te csak okosan.. este lehet azt nyalogatod 8. Te magad írod hogy csak női bi van ill lehet nálatok. Női homo az lehet? Kicsit emésszed amit írtam
2024. 06. 11. kedd 20:38  #968
bp.domperignon bp.domperignon
Mi tart vissza tőle?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498712)
2024. 06. 11. kedd 17:33
Én csak kölcsön adnám...
2024. 06. 11. kedd 17:33  #967
Törölt felhasználó (4498712)
Én csak kölcsön adnám...
2024. 06. 11. kedd 16:03  #966
bergerolah bergerolah
En mar osztottam meg egy csajt a haverommal es jo volt felvaltva kurtuk szopattuk a csajnak tetszett nagyon
2024. 06. 11. kedd 15:38  #965
Pablo1980 Pablo1980
Na megint egy vagdalkozó! 1.de itélkezel baby 2.ez az én elbaszott életem,gondolataim,fantáziám,tapasztalataim 3. Ha a feleségem nem korrekt és megcsal akkor miért ne kezelhetném kis kurvaként?főleg hogy minden egészséges nőben ott van csak vagy eltemetik vagy nem 4. Milyen homó vonal?? 5. El kell szomorítsalak,hogy mindkét nemnél 40 körül hormonálisan előjön a coming out fantázia.Van aki megéli van aki nem... 7. Lehet a férjed titokban már évek óta több gecit nyel mint te csak okosan.. este lehet azt nyalogatod 8. Te magad írod hogy csak női bi van ill lehet nálatok. Női homo az lehet? Kicsit emésszed amit írtam
2024. 06. 11. kedd 13:02  #964
Pablo1980 Pablo1980
Kedves oti77,lanybsx! Nem kell itélkezni mert ti is itt nyomjátok..azaz vmi nincs meg vagy nem jó...Hibátlan házasságból,anyagi jólêtből,iskolázottan,világot bejárva,két szép gyerekkel,jó apaként írom ezeket. Reggel a fiúkat gofrival keltem és a családomért dolgozók mint az állat kurva jó állásban. A nők ugyanúgy félrekúrnak,álszentek(99%) és sokkal gecibbek tudnak lenni..Fájdalomból írtam amit írtam,megváltoztam,a gyerekek kamasz kora miatt nyelvek ,de az emberi oldalamat és férfi büszkeségemet nem adom. Nem kell nőként megérteni..Változunk mert a körülmêny adta. Amúgy a munkahelyeken a nők igen nagy rêsze félrekúr ill kúrható. Végighúztam 4 pênzintézetben abc sorrendben akit lehetett,így tudom(házasság előtt.). Beszoptam amire esküdtünk,senkinek nem tulajdona a másik. De szülês után a nők megváltoznak és nem mindig jó irányba. Irány,csak előre...egy életünk van és igen legyünk önzőek(nem gyerekre értem persze...).
2024. 06. 11. kedd 11:50  #963
Törölt felhasználó (4746498)
kínos volt téged olvasni, nőként és emberként is! sajnálom a nőt, akiről így írsz! megalázott téged? ahogyan olvaslak, nem véletlenül tette!
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 05:25
Oh, csak azért van velem mert minden az enyém és kényelmes. Persze már nem adok meg neki semmit mint régen mert akkor lúzer lennék. A ffi hiuságomban megalázott az nem megbocsátható. Ha a gyerekek màr stabilak kibaszom persze ez nem kérdés. Igazából sosem tudod meg igazán hogy kit veszel el. Csak szar így élni. Használom mint egy kurvát aztán majd eldobom ahogy megérdemli. Nem sajnálom. Pont ezért élvezném ha jó sokan basznák egyszerre mindenhol és geciznék össze irdatlanul. Sok fasz egymás után beleélvezne, seggébe is, sokan bukkake szopatnàk. Nem akarná, ellenkezne , de lefogják és használják, dupla punci és seggbe egyszerre+ ketten szopatják. Bárszéken pucsitva ülve, keze hátra fogva, haja hátra húzva és sokan sokan gumi nélkül seggbe basszák. Folyik ki a sok geci a padlóra.
2024. 06. 11. kedd 11:37  #962
louies louies
Ez így komolyba odabasz!
Nem semmi !!
Király !!
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Oh, csak azért van velem mert minden az enyém és kényelmes. Persze már nem adok meg neki semmit mint régen mert akkor lúzer lennék. A ffi hiuságomban megalázott az nem megbocsátható. Ha a gyerekek màr stabilak kibaszom persze ez nem kérdés. Igazából sosem tudod meg igazán hogy kit veszel el. Csak szar így élni. Használom mint egy kurvát aztán majd eldobom ahogy megérdemli. Nem sajnálom. Pont ezért élvezném ha jó sokan basznák egyszerre mindenhol és geciznék össze irdatlanul. Sok fasz egymás után beleélvezne, seggébe is, sokan bukkake szopatnàk. Nem akarná, ellenkezne , de lefogják és használják, dupla punci és seggbe egyszerre+ ketten szopatják. Bárszéken pucsitva ülve, keze hátra fogva, haja hátra húzva és sokan sokan gumi nélkül seggbe basszák. Folyik ki a sok geci a padlóra.
2024. 06. 11. kedd 10:50  #961
upaupa upaupa
K_rvajól nyomod, pontosan ugyanígy tennék, és vágynék, én is hiú és büszke típus vagyok.
2024. 06. 11. kedd 10:10  #960
Törölt felhasználó (4730698)
smile
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2024. 05. 28. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 21:59
Nekem sajnos eddig csak egy csajom volt benne, de rettenetesen felizgatott, amikor láttam egy másik pasi merev farkát eltűnni a puncijában... aztán amikor a srác elélvezett benne, azt követően én rögtön betettem... és élveztem, ahogy éreztem a másik pasi ondóját... izgató volt a kettőnk gecijét kimosni a zuhany alatt, közben hevesen csókolóztunk smile
2024. 06. 11. kedd 10:10  #959
ez eléggé érdekes kapcsolat és érdekes felfogás . . . smile
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 08:35
Engem sok éve folyamatosan megcsal tudom így nyílván nem is szeret. Nem gondolja hogy mindent tudok engem pedig nagyon izgat hogy mások is használják. A gyerekek miatt vagyunk együtt. Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom. Érzelem nélkül használom mint egy kurvát.
2024. 06. 11. kedd 10:09  #958
ez igen, ez tök jó, osztom smile
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2024. 06. 11. kedd 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 05:36
Nekünk is össze jött nem rég! Isteni volt nézni ahogy más farkát kielégíti! Nem ez volt az utolsó! Imádjuk
2024. 06. 11. kedd 08:11  #957
Fox Mulderék Fox Mulderék
Valami hasonló az elképzelés nálunk is. A párom nem áll készen a többesre, de sokat beszélgettünk és talán ez egy járható út lehet, hogy ne frusztráljon, hogy nekem viszont igényem lenne. Részéről egy tartós, stabil kapcsolatban elő pár az elképzelés, ne akarjon senki, semmit hazavinni a végén.
2024. 06. 11. kedd 06:44  #956
Törölt felhasználó (4746375) VIP
Nálunk én vagyok kölcsön kapható. A párom a többes dolgokat nem preferálja, viszont a vágyaimat szeretné, ha megélném anélkül, hogy tilosban kellene járnom. Szóló hölgyre nem vonatkozik, csak párokra. wink
2024. 06. 11. kedd 05:36  #955
Zotyesz85 Zotyesz85
Nekünk is össze jött nem rég! Isteni volt nézni ahogy más farkát kielégíti! Nem ez volt az utolsó! Imádjuk
2024. 06. 11. kedd 05:25  #954
Pablo1980 Pablo1980
2024. 06. 10. hétfő 12:05  #953
louies louies
Egyébkén igazad van !
Az ilyesmik ki szoktak derülni, főleg ha ilyen komolyba nyomatja.
Amúgy sajnálom, hogy úgymod átverésben élsz vagy éltél.
De ugye ennek is meg van a kis szexuális perverziója.
" néha az én fejemben is meg fordúl, mikor kefélünk, hogy meg baszta az nap valaki.
Ki is tágítottam már annyira, hogy észre sem venném, hogy odavertek neki.
Arra gondolok hogy nagyobb faxú ember meg nyaggatta kemènyen.
Aztán nem tudom hogy a valóságban mi van.
A haveréknál is le szokott ugrani.
A haver meg szerintem meg is tenné.
" én is a helyében buck

Sokszor úgy dugunk hogy egy nagy dildó is be játszik.
Az meg a nyitánya hogy abban lovagol, vagy tolat , úgy szopik, hogy sz bizony a két faxt adja így neki.
Tuti minden nőnek tetszene.
crazya
Majd lehet egyszer össze jön velük egy négyes.
Nem tudni.
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem sok éve folyamatosan megcsal tudom így nyílván nem is szeret. Nem gondolja hogy mindent tudok engem pedig nagyon izgat hogy mások is használják. A gyerekek miatt vagyunk együtt. Hamar elélvezek benne amikor baszom mert arra gondolok hogy sokan megkapják rendszeresen és begerjedve fogom a nyakát és kis kurvának hívom. Érzelem nélkül használom mint egy kurvát.
2024. 06. 10. hétfő 09:28  #952
upaupa upaupa
Szerencse hogy veled hajlandó együtt lenni, ilyen esetekben 99%ban nem szoktak a párjukkal együtt lenni a nők, ha nem szeretne nem tenné meg szerintem,
2024. 06. 10. hétfő 08:35  #951
Pablo1980 Pablo1980
/ 69