Akkor ez nem jól sikerült.
(Ez egy válasz bisexferfi2020 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 07:03
Végre sikerült a hármas,azóta sem jött vissza.eltelt 8 hónap.
Végre sikerült a hármas,azóta sem jött vissza.eltelt 8 hónap.
Vagyis 5-iknek elírtam
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Az jó akkor volt élményetek nektek is onnan . Meg ahogy olvastam az adatlapotokat most is van ahogy 4-en vagytok. Kár hogy nem vagyok 4-iknek én is mert a hölgy a fotón nagyon csini erotikus
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk is ÖKM fiu volt az első.
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 17:50
Hello. Na igen az Ökm-es magazin de jó is volt. Abból lehetett találkozni párokkal jól működött ahogy a benne lévő hirdetési szelvényt visszaküldtek a hirdetéseddel hogy mit kit keresel az Ökm cimére és akit érdekelt az Ökm meg küldte a leveleket és telefonszám egyeztetés találkozó és ha volt kémia szimpátia akkor szex a párral vagy ha a hölgytagot odaadta a férj.
Hello. Na igen az Ökm-es magazin de jó is volt. Abból lehetett találkozni párokkal jól működött ahogy a benne lévő hirdetési szelvényt visszaküldtek a hirdetéseddel hogy mit kit keresel az Ökm cimére és akit érdekelt az Ökm meg küldte a leveleket és telefonszám egyeztetés találkozó és ha volt kémia szimpátia akkor szex a párral vagy ha a hölgytagot odaadta a férj.
(Ez egy válasz Replay 55 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 16:50
Adtam és kaptam is. Még az ÖKM-es világban kezdtük. Ösztereik Kontakt Magazin a 90-es évek párkereső újságja volt.Ha valaki innen ismeri az már bent van a korban .Innen ismert párnak a hölgyét kaptam kölcsön egy délutánra.A férj hozta egy benzinkúthoz és mi mentünk tovább egy előre kiválasztott panzióba.
Foglaltunk majd lementünk fogyasztani, kávét rövidet egyebet. Kapkodni nem akartunk hisz miénk volt a délután.
Felmentünk a szobába majd irány az ágy, alig telt el pár perc, csörög a hölgy telefonja. Fől veszem, apuka bele szól: na milyen volt szívem? Én: Szia Nem tud beszélni mert tele van a szája. És még jobban tele lett mert elmentem most meg köhög és kifutott a zuhanyzóba Szia.
Visszajött majd elnyaltam. Később más is volt csak pihiztünk kicsit.
Foglaltunk majd lementünk fogyasztani, kávét rövidet egyebet. Kapkodni nem akartunk hisz miénk volt a délután.
Felmentünk a szobába majd irány az ágy, alig telt el pár perc, csörög a hölgy telefonja. Fől veszem, apuka bele szól: na milyen volt szívem? Én: Szia Nem tud beszélni mert tele van a szája. És még jobban tele lett mert elmentem most meg köhög és kifutott a zuhanyzóba Szia.
Adtam és kaptam is. Még az ÖKM-es világban kezdtük. Ösztereik Kontakt Magazin a 90-es évek párkereső újságja volt.Ha valaki innen ismeri az már bent van a korban .Innen ismert párnak a hölgyét kaptam kölcsön egy délutánra.A férj hozta egy benzinkúthoz és mi mentünk tovább egy előre kiválasztott panzióba.
Tegnap este kaptam kölcsön egy hölgyet! Igaz popdíva szerette úgy hogy a kedvese nyalta! Valami isteni este volt! Innen is köszönöm nekik!
Köszönjük,alig várjuk mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 07. 21. csütörtök 10:02
ez biztos tutti lesz sok örömet
Szia
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Én még nem adtam,de kaptam elég sokat.
Itt szoktatok találni beszálót vagy jártok valamerre??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4480752)
2022. 07. 14. csütörtök 23:28
Igen szoktam kapni képet.de volt hogy cameran nezhettem öket.nagyon izgato volt szamomra is.szeretjuk ha puncijaba elveznek.
kutyapoz pasi !!!!!
Pár órát én is rászánnék.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 23:49
A minap bealudtam egy kicsit amíg a csajom egy pasi nő páros lerendezte közel 5 órán át
Jus't do it
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 19:00
Take is easy. Ne varj sokat, ne tervezz meg mindent, hagyd tortenni a dolgokat maguktol. Adj teret mindenkinek, eleg feszelyezett tud lenni az elso alkalom. Kicsi alkohol belefer sok nem. Turelem.
ez biztos tutti lesz sok örömet
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 08:38
A feleségem imádja.Most is tervben van hogy viszi a szeretője,mélytorkozni tanitja a drágámat,utána haza hozza,és dupla punci lesz arcra élvezéssel a következő program.Nagyot nyelt,és azt mondta mehet,azt csinálunk amit akarunk,yesss!
Még egy hét,de már alig bírja kivárni,olyan szexi hogy ilyen izgatott!Imádjuk.
A feleségem imádja.Most is tervben van hogy viszi a szeretője,mélytorkozni tanitja a drágámat,utána haza hozza,és dupla punci lesz arcra élvezéssel a következő program.Nagyot nyelt,és azt mondta mehet,azt csinálunk amit akarunk,yesss!
Régebben màs névvel voltam itt sok videóval de az megszűnt.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 07. 19. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Láthatnánk videót is az esetről?
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 06:47
Már az ismerkedès kávézás után mondta hogy jó fej srácnak tűnik és akár nem csak kukkolhatna.