Na az jò
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 06:47
Már az ismerkedès kávézás után mondta hogy jó fej srácnak tűnik és akár nem csak kukkolhatna.
Már az ismerkedès kávézás után mondta hogy jó fej srácnak tűnik és akár nem csak kukkolhatna.
(Ez egy válasz boss88 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
És jò volt . Tetszet a hölgynek ?
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 06:37
Az egyik sràc szintén kukkolni videózni érkezett. Nem is sejtette hogy a párommal már megbeszéltük hogy ha benne van akkor én leszek a kukkoló meg videós
Az egyik sràc szintén kukkolni videózni érkezett. Nem is sejtette hogy a párommal már megbeszéltük hogy ha benne van akkor én leszek a kukkoló meg videós
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2022. 07. 15. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 09:29
Én pont úgy jártam mint a kukkoló. Csak fotózni filmezni mentem és hármas lett belőle. Fantasztikus volt
Take is easy. Ne varj sokat, ne tervezz meg mindent, hagyd tortenni a dolgokat maguktol. Adj teret mindenkinek, eleg feszelyezett tud lenni az elso alkalom. Kicsi alkohol belefer sok nem. Turelem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4361252)
2022. 07. 17. vasárnap 14:01
Sziasztok mi 32 èves pár vagyunk és hamarosan meglesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban, nagyon várjuk hogy milyen lessz.Esetleg ha valaki tud adni tanácsot nyugodtan írjon előre is köszi
Hogyan lesz? Mi a terv? Leirod a részleteket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4361252)
2022. 07. 17. vasárnap 14:01
Sziasztok mi 32 èves pár vagyunk és hamarosan meglesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban, nagyon várjuk hogy milyen lessz.Esetleg ha valaki tud adni tanácsot nyugodtan írjon előre is köszi
Izgato mi.?
Azért nem irsz senkinek vissza.
(Mjuk ha hetero fiu!!!!! vagy., akkor ez érthető.is (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért nem irsz senkinek vissza.
(Mjuk ha hetero fiu!!!!! vagy., akkor ez érthető.is (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676642)
2022. 07. 15. péntek 09:58
Sziasztok! Mi rendszeresen csináljuk már évek óta és mindennél izgatóbbak ezek a helyzetek.
Sziasztok!
Irigyellek titeket, hogy ilyen a párotok.Sajnos az enyém nincs benne ilyenben.:(
Én imádok kukkolni ,de Itt a környéken (Szolnok megye) lehetőség se sok van, hogy ilyen párral ismerkedjek.
Éljétek az életet amíg lehet.Kemény farkat és nedves puncit mindenkinek
Irigyellek titeket, hogy ilyen a párotok.Sajnos az enyém nincs benne ilyenben.:(
Én imádok kukkolni ,de Itt a környéken (Szolnok megye) lehetőség se sok van, hogy ilyen párral ismerkedjek.
Éljétek az életet amíg lehet.Kemény farkat és nedves puncit mindenkinek
Ebbe a szép punciba én is szivessen elmennék…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4480752)
2022. 07. 14. csütörtök 23:28
Igen szoktam kapni képet.de volt hogy cameran nezhettem öket.nagyon izgato volt szamomra is.szeretjuk ha puncijaba elveznek.
Ez izgato nagyon de sajnos nem vevo a dologra..
Sziasztok! Mi rendszeresen csináljuk már évek óta és mindennél izgatóbbak ezek a helyzetek.
Kefélik is
(Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 15. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon csinos igazi nő!
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2022. 07. 15. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 08:03
Feleségemet is régóta kefélik, előttem is, nélkülem is. Innen is megdugták már páran Mindketten nagyon élvezzük.
Én pont úgy jártam mint a kukkoló. Csak fotózni filmezni mentem és hármas lett belőle. Fantasztikus volt
(Ez egy válasz Stewie üzenetére (2022. 07. 15. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 08:26
Nem szex, de nemrèg kukkolót kerestünk a párommal, hogy megnèzze hogy vagyok szájjal/kèzzel kielègítve, meg is törtènt a találka egy elhagyatott helyen, levetkőztünk ès a párom elkezdett rajtam dolgozni, közben a pasi is dolgozott magán. Aztán jött az alkalom hogy a párom megkèrdezte tőle, hogy zavarná e ha neki is csinálná (meglepődès volt a pasi rèszèről mert csak arról volt szó hogy kukkolás), persze nem mondott nemet. Aztán szèpen közelebb jött ès a párom kettőnknek csinálta egyszerre, nagyon izgató volt, èn elmentem a pasas mèg nem ès folytatta neki, miközben èn nèztem, nagy èlmèny volt (negatívum az hogy körülbelül 20-30 jelentkező volt abból 1 mert eljönni, de ő jóljárt )
Nem szex, de nemrèg kukkolót kerestünk a párommal, hogy megnèzze hogy vagyok szájjal/kèzzel kielègítve, meg is törtènt a találka egy elhagyatott helyen, levetkőztünk ès a párom elkezdett rajtam dolgozni, közben a pasi is dolgozott magán. Aztán jött az alkalom hogy a párom megkèrdezte tőle, hogy zavarná e ha neki is csinálná (meglepődès volt a pasi rèszèről mert csak arról volt szó hogy kukkolás), persze nem mondott nemet. Aztán szèpen közelebb jött ès a párom kettőnknek csinálta egyszerre, nagyon izgató volt, èn elmentem a pasas mèg nem ès folytatta neki, miközben èn nèztem, nagy èlmèny volt (negatívum az hogy körülbelül 20-30 jelentkező volt abból 1 mert eljönni, de ő jóljárt )
Feleségemet is régóta kefélik, előttem is, nélkülem is. Innen is megdugták már páran Mindketten nagyon élvezzük.
A minap bealudtam egy kicsit amíg a csajom egy pasi nő páros lerendezte közel 5 órán át
Igen szoktam kapni képet.de volt hogy cameran nezhettem öket.nagyon izgato volt szamomra is.szeretjuk ha puncijaba elveznek.
(Ez egy válasz menő70 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 19:22
Amikor nem vagy ott kapsz képeteket??? Amugybőszintén leirom ha ott vagy ha nem minden férfi álma egy ien puncit tele élvezni. S végig nézni ahogy a forro ondó folyik ki e remekműből.
Amikor nem vagy ott kapsz képeteket??? Amugybőszintén leirom ha ott vagy ha nem minden férfi álma egy ien puncit tele élvezni. S végig nézni ahogy a forro ondó folyik ki e remekműből.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4480752)
2022. 07. 14. csütörtök 17:52
Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!