Álmom egy 200 kg feletti, óriási nővel szexelni.Ez az első hely a bakancslistámon.Van itt ilyen hölgy? Mindent megtennék egy ekkora nőért!
Remélem hogy,megtettem!
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2024. 11. 09. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 23:48
Szia!
Volt egy kalandom parnal voltam es az volt a kerésük hogy dugjam meg a pasit a baratnője rakja bele a farkam...
Volt egy kalandom parnal voltam es az volt a kerésük hogy dugjam meg a pasit a baratnője rakja bele a farkam...
Mint minden pasinak a 2 nő 1pasi felállás. Eredeti vörös hajú szeplős csaj, egy szexy csinos néger csaj mint(Sara Banks, Diamond Jackson, Kingsley Karter, Brittany White, pl) és persze ázsiai csaj is jó lenne, egy igaz dögös spanyol csaj. Így hírtelen.
Szia!
Azt en is
(Ez egy válasz Nunicica üzenetére (2024. 11. 08. péntek 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy kisfarku pasi megdugna
Hm, egyszer valahol Európa közepén úgy döntött kikönyökölt az autó motorja a sztrádán ami száguldozó sofőrből hirtelen egy kamion anyós ülésére rakott kiszolgáltatottan egy ismeretlen partnerrel ismeretlen ulticél fele...
Hármasban hogyan lethetséges a párcsere?Csak kérdem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 10. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755757)
2024. 09. 10. kedd 08:31
Felesègemet látni èlvezni egy másik fèrfivel.Beszállnèk èn is.Ketten lenni a puncijában.Kènyeztetni egymást mindenki örömére.Párcsere bi játèkokkal fűszerezve.
Az 1es nekem mar megtörtént. Nem számítottam rá az akkori barátnőmnél. Az élvezés közben kinevette a képemet amit meglepetésemben vágtam...
(Ez egy válasz mr.nobody üzenetére (2024. 11. 08. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 14:03
1. Squirt punci arcomba élvezzen.
2. Egy teljesen lesötétített szobában szeretkezni egy ismeretlen nővel.
Rape play
1. Squirt punci arcomba élvezzen.
Kipróbálnám a szerelem hintát.
Folytatni a videó sorozatot plusz 1 NŐvel
1. Tetőtől talpig beöltözve latexbe két három napig ami le is van zárva levétel ellen pluszban lenne egy gázálarc is rajtam a beszéd és hangok ellen,úgyanígy a Nő is be lenne öltözve ennyi időre.Miközben engem állandóan tágítana hátúlról és napjában 3 szor meg is dugna straponnal.
2. Két Nő beöltöztetne Női ruhába majd ezek után felcsatolhatóval felváltva dugnának miközben egy hármas vonattá állnák össze így mindenki mindenkit megdugna alapon.
3.Beöltözni szilikon Női testruhába ami nagy és nehéz mellekkel van és így eltölteni egy teljes hétvégét miközben egy Domina Úrnő úgy használna mint egy ribit szopatna és dugna a strap-onjával.
2. Két Nő beöltöztetne Női ruhába majd ezek után felcsatolhatóval felváltva dugnának miközben egy hármas vonattá állnák össze így mindenki mindenkit megdugna alapon.
3.Beöltözni szilikon Női testruhába ami nagy és nehéz mellekkel van és így eltölteni egy teljes hétvégét miközben egy Domina Úrnő úgy használna mint egy ribit szopatna és dugna a strap-onjával.
Szerencsés vagyok
Meztelenül, két kezem a mennyezetről lógó lánchoz kötve, keményen megkorbácsolna egy domina, miközben ezt fotelben ülve végignéznék a munkatársnőim. A gyakornok lányok is. Kedvük szerint akár ők is kiprobálhatnák a korbácsolást valamint a mobiltelefonról fényképezés is saját döntésük lenne.
Hármas mindkét felállásban.
A fejemben lévő nőtípusokkal kipróbálni.
Néhány helyen szexelni.
A fejemben lévő nőtípusokkal kipróbálni.
Néhány helyen szexelni.
Számunkra is izgató.
1 hölgy sok pasival... Ha a párja dugja, és mi sorra ráélveznénk az is nagyon izgi lenne