Két csajjal vagy egy párral egy 24 órán át kisebb pihenőkkel de dugni amennyit csak bírunk kipróbálva lakás minden részét tele élvezni a csajok arcát, száját, ha szemüvegesek pláne! Pár esetén ketten lenni egy punciban az nagyon adná! 69-et kipróbálni állva!
Felesègemet látni èlvezni egy másik fèrfivel.Beszállnèk èn is.Ketten lenni a puncijában.Kènyeztetni egymást mindenki örömére.Párcsere bi játèkokkal fűszerezve.
Ha sikerülne egy 6-8 fős biszex hétvégét, és csak szexelni szexelni péntek estêtol vasárnap estig.
Párom barátnőjével hármasozni, illetve egy párra, legfőképp hölgye rásegíteni szájjal dugás közben
Bekötni a szemem és egy pár kielégitene. Nem tudnám hogy mikor ki szopja a farkam esetleg popsiba dugnám őket
Már szerencsére egyre több megvalósult, ami még várat magára az esőben szexelni, megázni, mások előtt szexelni párommal (igazából ez már megvolt párszor, de ez folyamtos vágy, nagyon izgalmas érzés), anyatej játék (sajnos annak idején ez kimaradt...), többesben simogatás, masszázs, csókolózni idegennel, kikötözős játék...
Nagyon sexy a párod
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2023. 07. 02. vasárnap 11:25
Páromat videózni miközben más vagy mások dugják.
Összehozni egy újabb többest, de azt úgy, hogy a feleségem szeme be van kötve, és nem látja azt, hogy rajtam kívül ki kényezteti Őt.
Nagyon csinos pár vagytok! Imádom én is ha a párom tele van lőve és úgy kapom vissza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 16:36
Páromat tele élveztetni és utána jól megdugni.
Dugjon egy bögyös shemale miközben egy lapos dyke csajszi meglovagol. Vagy inkább Amazon-póz.
Meztelenül lovagolni úgy, hogy a nyeregre tapadókorongos dildót teszek, és abban - a lovaglás ütemére - mozogva élvezek el.
(Már csak egy lovarda kellene hozzá... )
Mezőgazdasági jellegű (farm) munka meztelenül, egy vibrotojással a pinámban...
(Már csak egy lovarda kellene hozzá... )
Mezőgazdasági jellegű (farm) munka meztelenül, egy vibrotojással a pinámban...
Rovinj mellett van..Punta Kriz
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 08:31
Egy igazi swinger beach látogatás…. Nem kellene vennünk egy saját tavat? :P
Egy igazi swinger beach látogatás…. Nem kellene vennünk egy saját tavat? :P
Két extrém kövér nővel szexelni hármasban. Minél kövérebbekkel!
Férfiként leszopni egy pasit a felesége előtt, vagy vele együtt.
Szuper lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:25
Páromat videózni miközben más vagy mások dugják.
Szerintem erre sokan vevők lennénk! Legalábbis én biztos.
Nagyon jól hangzik! (Ez egy válasz Matifu üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jól hangzik! (Ez egy válasz Matifu üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy csinos 35-45 közötti enyhén bi házaspárt találni.
Swinger óceánjárón Karib tengeri utazás.