Addig nem tudok véleményt mondani amíg nem látom, de a paraméterek alapján igen
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Néger nő. Roma nő is isteni, volt néhány és remélem, hogy lesz még.
Creampie gangbang
Megvolt már nem egyszer de vagy 15 éve utoljára.
Megvolt már nem egyszer de vagy 15 éve utoljára.
- a feleségem ismerős előtt vetkőzzön le nudin
- anyósommal nudizni
- nézők előtt megdugni a feleségem
- anyósommal nudizni
- nézők előtt megdugni a feleségem
2 vékony nőies szőrös puncit kényeztetni egyszerre az tuti jó lenne
Akkor a feleségem tetszene.
170cm 50kg. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 23. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
170cm 50kg. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 23. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 22:58
Két dolgot szeretnék még átélni, 1. Egy nagyon, nagyon vékony lánnyal együtt lenni, 2 a feleségemet látni 2-3 pasival
Azt én is szívesen átélném, ahogy páromba behatol, egy számára szimpatikus fickó. De egy vékony nővel/feleséggel eltöltött néhány óra is szintén a listán van
Két dolgot szeretnék még átélni, 1. Egy nagyon, nagyon vékony lánnyal együtt lenni, 2 a feleségemet látni 2-3 pasival
Eredeti vörös hajú nővel szexelni. Festett már volt.
Az ázsiai csaj nekem is rajta lenne a listán (rajta is van ), de most már maximum hármasként működhetne
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 03. 23. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 15:51
Egy Ázsiai csajjal lenni aki rendesen lerendez. Na ez régi vágyam. Talán egyszer összejön.
Egy Ázsiai csajjal lenni aki rendesen lerendez. Na ez régi vágyam. Talán egyszer összejön.
Két pasinak kiszolgáltatva lenni!
Mostanság egyre jobban megfogalmazódik bennem, hogy jó lenne, ha lenne egy harmadik aki a feleségemet kényezteti és élvezik egymást. Én pedig csak mint szemlélő vagyok ott... És ha ez bejön, akkor azért volna még ötlet
Szia,
igen, az oldalról meg lehet venni magyarul is, legalábbis én úgy vettem meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, az oldalról meg lehet venni magyarul is, legalábbis én úgy vettem meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969652)
2022. 03. 22. kedd 08:14
Sziasztok!
Ezt a könyvet magyar nyelven is el lehet érni?
Ezt a könyvet magyar nyelven is el lehet érni?
Sziasztok!
Ezt a könyvet magyar nyelven is el lehet érni? (Ez egy válasz anzselin üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a könyvet magyar nyelven is el lehet érni? (Ez egy válasz anzselin üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 18:33
Sziasztok,
pár hete olvastam egy magyar e-könyvről a Joy magazinban, The Ultimate Sex Bucket List a címe és van benne egy csomó feladat, különféle kategóriákban.
Mi megvettük és nagyon jó ötlet volt, mert csomó olyasmi van benne, amire nem is gondoltunk, szóval azóta eléggé khm... feldobódott a szexuális életünk.
Majdnem minden héten megcsinálunk belőle 1-2 feladatot és nagyon jó szórakozás. Ráadásul hiába e-könyv, lehet benne pipálgatni a megcsinált feladatokat.
Az jutott eszembe, hogy nektek van valami bakancslistás dolog, amit mindenképp kipróbálnátok?
pár hete olvastam egy magyar e-könyvről a Joy magazinban, The Ultimate Sex Bucket List a címe és van benne egy csomó feladat, különféle kategóriákban.
Mi megvettük és nagyon jó ötlet volt, mert csomó olyasmi van benne, amire nem is gondoltunk, szóval azóta eléggé khm... feldobódott a szexuális életünk.
Majdnem minden héten megcsinálunk belőle 1-2 feladatot és nagyon jó szórakozás. Ráadásul hiába e-könyv, lehet benne pipálgatni a megcsinált feladatokat.
Az jutott eszembe, hogy nektek van valami bakancslistás dolog, amit mindenképp kipróbálnátok?
1.páromat többen dugni
2.páromat egy bizonyos barátnője kinyalja megujjazza és én nézzem őket.
De szerintem ez nem rég megtörtént csak lemaradtam róla.
Itt volt nálunk a lány és amíg elugrottam vásárolni addig szerintem megtörtént.
Mire haza értem a páromon szexbugyi volt egy kis nadrággal.
Mikor elindultam meg farmerben volt.
Aztán a lány haza ment én pedig simogatni kezdtem a párom.
Nagyon nedves és nagyon ki volt tágulva a puncija és a popsija is.
2.páromat egy bizonyos barátnője kinyalja megujjazza és én nézzem őket.
De szerintem ez nem rég megtörtént csak lemaradtam róla.
Itt volt nálunk a lány és amíg elugrottam vásárolni addig szerintem megtörtént.
Mire haza értem a páromon szexbugyi volt egy kis nadrággal.
Mikor elindultam meg farmerben volt.
Aztán a lány haza ment én pedig simogatni kezdtem a párom.
Nagyon nedves és nagyon ki volt tágulva a puncija és a popsija is.
Labrazast kapok ettol a bakancslistatol.
Sziasztok,