Lehetetlen egy mozdulattal megjavítani valamit anélkül, hogy az máshol ne okozzon gondot.
Igen, úgy látom itt semmi sem változik ) nem is baj. Csak mosolyogni és mosolyogni.. tűrni,.. türelem tornaterem.. akármi szalámi.. az őszinte világ nem is olyan őszinte.. aki örömmel találkozna az nem kell, de amúgy bőszen keresgélünk és raplizunk ha nem jön össze.. (forgatom a szemem.. ) de azért hiányzik ) és nem reklámoztunk semmit, ha jól láttam, de jól esett a dorgálás, uram! )
Azért arra nem fogadnék, hogy szombat vasárnap is a cset javításán dolgoztak
Értem ám... a mundér becsülete.. mindenek felett
Értem ám... a mundér becsülete.. mindenek felett
Akik várnak valamire, nem jól mérik az időt; minden perc ötnek érződik.
Tehát még egy kis türelmet
Felhívnám figyelmedet a piros keretes tájékoztatóra ami fentebb látható,de idézhetem is :
"Műszaki hiba miatt nem működnek jelenleg: Letölthető filmek egy része (filmek menüpont), GoldenGate TV pár jelenete, Heti HD letöltések, Chat.
A javítás most is folyamatban van, türelmeteket kérjük!" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
"Műszaki hiba miatt nem működnek jelenleg: Letölthető filmek egy része (filmek menüpont), GoldenGate TV pár jelenete, Heti HD letöltések, Chat.
A javítás most is folyamatban van, türelmeteket kérjük!" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 16. vasárnap 19:48
Miért nem lehet annyit írni: kedves cset lakók:türelem....... némi idő és lesz cset, vagy... vége a csetnek nem dilizne senki
Feszültség gyártás ami itt van
Semmiképp se ragaszkodnak a csetet visszasírókhoz. Szerintem ez már több mint agonizálás.
Semmiképp se ragaszkodnak a csetet visszasírókhoz. Szerintem ez már több mint agonizálás.
Miért nem lehet annyit írni: kedves cset lakók:türelem....... némi idő és lesz cset, vagy... vége a csetnek nem dilizne senki
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.
Már ez is nagyon hiányzott )))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (897692)
2016. 10. 16. vasárnap 18:27
https://www.youtube.com/watch?v=r2z0VVkAHUQ
https://www.youtube.com/watch?v=r2z0VVkAHUQ
nyam nyam nyalom azt a finom puncidat
(Ez egy válasz maped üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
hiszti és hiszti, nyalni meg senki nem jön
sziasztok
Szia!Nem tudjuk pontosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1086932)
2016. 10. 16. vasárnap 17:22
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy mikor lesz jó a chat?
TÜRELREM
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1086932)
2016. 10. 16. vasárnap 17:22
Sziasztok!
Sziasztok!
Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.
Találgatni nem kell.. majd valószínű lekommunikálják mi volt a probléma.. addig is türelmeteket kérjük
Mindenki nyugodjon le a pics*ba! A chat valószínűleg eltűnt végleg, és most kezdik el újra leprogramozni, vagy vesznek valahonnan máshonnan egy másik felületet. Ha nem így lenne, akkor már az első napon egyszerűen visszatöltötték volna a kódot a megfelelő szerverre. Gondolom arra nem volt esze a felelősnek, hogy "biztonsági mentésként" tárolja a kódot.
Csak ezt valahogy nem merik lekommunikálni.
Csak ezt valahogy nem merik lekommunikálni.