A tökéletességet nem lehet sürgettetni. Azt ki kell várni
Na én közben elhagytam a kádat, már csak egy jó nyalás hiányzik
Az infót ... az "illetékesek" kellene, hogy adják... de nem teszik... szítják az elégedetlenséget....
nekünk sincs több infónk,így vaktában meg nem ígérgethetünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 15. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 10. 15. szombat 20:58
Mert semmi infot se adtok...
Hany kerdes hangzottcel, erdeklodnek hogy lesz e, mikor lesz...valaszra se vannak meltatva..megis mit vartok?
Tenyleg kar...ide mar fellepni is...:(
Hany kerdes hangzottcel, erdeklodnek hogy lesz e, mikor lesz...valaszra se vannak meltatva..megis mit vartok?
Valaki dobjon fel témát még itt áztatom magam
Sziasztok. Napok óta nem jártam itt. Most meg hiszti van. Englismen megértem hogy párt keresel, de mindenki maga tudja kit miért keres ez nem ok távozásra. ( én lányt se találok, de inkább vibri mint innen némely pasi). Na de most komolyan missi eldobnád a kutyád csak mert nem gyógyul olyan gyorsan mint szeretnéd? Ugye hogy nem! Na meg mindenki ha megkapjátok amit akartok hányszor köszönitek meg? Ha meg épp várni kell rá akkor az oldal a hülye. Ha eddig tart nem kicsi lehet a gond. Ahogy jó házat sem lehet gyorsan építeni. Türelem ha már van ez a lehetősèg beszélgetni akkor beszélgessünk!
Ha nem megy a chat hiába várod,nem azt jelenti,magadra hagyott ,csak még úton van )
Szólj igazat... törlik a hszed
Mar lehuztatok:( wc-n.
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2016. 10. 15. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 15. szombat 21:12
mi se tudunk többet. de lehúzni az oldalt még nem kéne ezért.
mi se tudunk többet. de lehúzni az oldalt még nem kéne ezért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 15. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 10. 15. szombat 20:58
https://www.youtube.com/watch?v=YR6IJh-Qc_A&index=6&li- st=RD711WYDr8pvw
Tenyleg kar...ide mar fellepni is...:( (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2016. 10. 15. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenyleg kar...ide mar fellepni is...:( (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2016. 10. 15. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 15. szombat 19:51
csak fikázni lehet?? csak ezért írni ide felesleges. majd meglesz kész kész és kész. be kéne fejezni a köpködést.
youtobe zene lehet?
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2016. 10. 15. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy meg más oldalt reklámozni itt is tilos.
csak fikázni lehet?? csak ezért írni ide felesleges. majd meglesz kész kész és kész. be kéne fejezni a köpködést.
Sziasztok
dobj valami lehetőségeket és megy mindenki oda
(Ez egy válasz missuranus üzenetére (2016. 10. 15. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
hová?
(Ez egy válasz missuranus üzenetére (2016. 10. 15. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 15. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1174642)
2016. 10. 15. szombat 17:11
Sziasztok!Ahogy elnézem az oldalnak lőttek.Meg a chat idoben volt válasz de így a kommunikáció egyenlő a munkával.A levelekrol ne is beszéljünk.Komolyan elgondolkoztam hogy az itt lévő "tarskeresok" mit is csinálhatnak...szerintem egy kapott levél után maszturbalnak együtt és jóllakottan kilepnek...szanalom komolyan
Na itt az idő a törlésre...