Koszonom a hozzaszolasokat sokat segit,hogy tudok olyanokkal beszelni aki mar rul van rajta.A verzes mar elmult..mar alig vartam..ez volt ami ebben a melegben total kicsinalt,fon koszosnak ereztem magam.Egy kis petting az jo lenne..vagy oralis szex..semmi durvasag max egy kis misszionarius poz..a terhesseg alatt mi is vegig szexeltunk.A kiiras napja elotti ejjel is egyutt voltunk es a baba kesett is mire megerkezett.Meg egyszer koszi mindenkinek.
Én megvárnám a helyedben a kötelező 6 hetet, tudom ,hogy szar meg minden, de ki kell bírni. Az első gyerek után nekem is volt vágásom, és varrtak, és igenis kibírtuk. Nem kellene,hogy ott bármiféle baj legyen , szerintem nem hiányzik neked. Amúgy már elmúlt a vérzésed? Ha még nem, akkor meg pláne ne kockáztass.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2013. 08. 09. péntek 09:17
Valoban viszket a heg...foleg ebben a melegben.A 6 hetbol meg hatra lenne 2..a vagy mar tetofokon van..es bar a ferjwm szajjal kielegitem azert mar nagyon nehezen birjuk.Mindketten attol felunk hogy nehogy kart okozzunk a turelmetlensegunkkel..kozben meg szenvedunk.En az esetleges fajdalomtol tartok jobban mig a parom attol hogy a belso vagassal okoz valami bajt.A baba korul mindenben egyforman vesszuk ki a reszunket..mar ez sem vezeti le.Ti megvartatok a 6 hetet?
A feleségem talán már 4 hétig sem bírta az első gyerek után, hanyatt lökött és rám ült. Persze ő irányította a dolgokat, úgyhogy minden jó volt. A második gyereknél már nem is igen foglalkoztunk az idővel, amikor ő úgy gondolta, hogy minden rendben van, attól kezdve ment a szex. Mondjuk mi a terhesség alatt is szexeltünk végig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Valoban viszket a heg...foleg ebben a melegben.A 6 hetbol meg hatra lenne 2..a vagy mar tetofokon van..es bar a ferjwm szajjal kielegitem azert mar nagyon nehezen birjuk.Mindketten attol felunk hogy nehogy kart okozzunk a turelmetlensegunkkel..kozben meg szenvedunk.En az esetleges fajdalomtol tartok jobban mig a parom attol hogy a belso vagassal okoz valami bajt.A baba korul mindenben egyforman vesszuk ki a reszunket..mar ez sem vezeti le.Ti megvartatok a 6 hetet?
Ha nem pecsételgetsz, nincs semmi diszkomfort érzésed és az orgazmus közben sem érzel fájdalmat (maszti ruleeezzz) akkor elvileg kellő óvatossággal bele lehet kezdeni. Nyilván nem órákon át döngetve, akrobatáskodva. Mi valahogy a hatodik hét környékén láttunk neki, úgy rendesen, de ez millió dolog miatt egyénileg értékelendő. Amúgy még szt is mondanám, hogy nem kell feltétlenül közösülni, petting, közös maszti is oldhatja a feszültséget. De nem adhatok receptet.
Próbáljátok meg nagyon finoman és óvatosan, egy olyan pozitúrában, ami legkönnyebben kontrollálható általad, és mindig is a legkevésbé megterhelő volt! Mi történhet? Fáj? Akkor abbahagyjátok!
Mire úgy istenigazából megjön a vágy a szexre, addigra (ha valami rendkívüli nem történik) semmi zavarót nem fogsz érezni. A heg azért egy darabig még érezhető, viszket, húzódik, de hamar elmúlik az is. (Ha bikinivonalon vágtak, bár ritka, hogy másként) A férjed persze lehet, hogy előbb aktivizálódik, de egyrészt akkor jobban be kell vonni a baba körüli tennivalókba, másrészt le lehet szerelni egy két "műfogással" Annak is fog örülni
szia, üdv Nektek újra itt és gondolom akkor gratulálhatunk is..és jó egészséget Nektek
Tudomásom szerint a hat hetet ugyanúgy ajánlatos kivárni, a tisztulási idő ugyanannyi....az is igaz, sokan lecsalnak belőle egészségi állapottól függően 1-2 hetet.. Kellő elővigyázatossággal talán abból nem lehet gond.
Ami a császár-heget illeti pedig csak óvatosan...és ami ebből a szempontból a legkényelmesebb, könnyed kényeztetős műfajt célozzátok meg az nem árthat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudomásom szerint a hat hetet ugyanúgy ajánlatos kivárni, a tisztulási idő ugyanannyi....az is igaz, sokan lecsalnak belőle egészségi állapottól függően 1-2 hetet.. Kellő elővigyázatossággal talán abból nem lehet gond.
Ami a császár-heget illeti pedig csak óvatosan...és ami ebből a szempontból a legkényelmesebb, könnyed kényeztetős műfajt célozzátok meg az nem árthat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 08. csütörtök 14:13
Sziasztok!
Újra itt Vannak tapasztalatok császármetszéssel szülőktől? Mennyi idő után voltatok először együtt és mennyire volt fájdalmas az első együttlét a szülés után?
Újra itt Vannak tapasztalatok császármetszéssel szülőktől? Mennyi idő után voltatok először együtt és mennyire volt fájdalmas az első együttlét a szülés után?
Sziasztok!
Sziasztok!
Jómagam egyszer, és természetes úton szültem, az első fájásoktól számítva kb. három órán belül meg volt a kisfiam. Határozottan vékony testalkatú vagyok, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e, de nálam a hüvelyem szinte teljesen visszaállt az eredeti méretére, igaz, a jelenlegi partneremnek nincs összehasonlítási alapja, mert nem azonos a fiam apjával. A volt férjemmel soha nem beszéltünk arról, hogy szülés után ugyanolyan maradtam-e, mint amilyen a szülés előtt voltam. A gyakoriság tekintetében a kedvem-vágyam megmaradt; sose szerettem a mennyiségi szexet, inkább a minőségit - nekem a heti egy, de alapos szeretkezés tökéletesen megfelel, és szerencsémre a jelenlegi társam is ilyen.
Jómagam egyszer, és természetes úton szültem, az első fájásoktól számítva kb. három órán belül meg volt a kisfiam. Határozottan vékony testalkatú vagyok, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e, de nálam a hüvelyem szinte teljesen visszaállt az eredeti méretére, igaz, a jelenlegi partneremnek nincs összehasonlítási alapja, mert nem azonos a fiam apjával. A volt férjemmel soha nem beszéltünk arról, hogy szülés után ugyanolyan maradtam-e, mint amilyen a szülés előtt voltam. A gyakoriság tekintetében a kedvem-vágyam megmaradt; sose szerettem a mennyiségi szexet, inkább a minőségit - nekem a heti egy, de alapos szeretkezés tökéletesen megfelel, és szerencsémre a jelenlegi társam is ilyen.
Írtam pü
Most mindent csak nyugodtan, nem sietve...
Mint a Dr. Bubóban a Küldönc. Futok.... Szaladok... Már ott is vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Most mindent csak nyugodtan, nem sietve...
Mint a Dr. Bubóban a Küldönc. Futok.... Szaladok... Már ott is vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 23:21
Szerencsére bincs gond a férjemmel mellettem áll.Leginkább én aggódom az ő kényeztetése miatt...nekem elég nagy étvàgyam van...már ismr Remélem a hamar talpraálló halmazba kerűlök és a többi majd kialakul...Köszi
Szerencsére bincs gond a férjemmel mellettem áll.Leginkább én aggódom az ő kényeztetése miatt...nekem elég nagy étvàgyam van...már ismr Remélem a hamar talpraálló halmazba kerűlök és a többi majd kialakul...Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2013. 06. 28. péntek 20:52
Abszolút alkat kérdése, hogy mennyi idő után lesz kedved, illetve tudtok majd szeretkezni.
Ismertem, akinek egy évig az is fájt, ha csak ránézett a párja, mert elb...ta a nőgyógyász, és utána egy nőgyógyász és urulógus barátom rakta rendbe nagy nehezen.
Volt, aki császár és gátmetszés nélkül 15 perc vajúdás után kitolta a babáját, és 3 nap után közölte a férjével a kórházban, hogy MOST megerőszakolja
Nincsenek receptek...
A férjed meg bírjon a farkával, most a farkaspózt gyakorolhatja.
Ül a luk előtt és vonyít...!
Az a dolga, hogy várja a babátokat, hogy ápoljon, gondoskodjon rólatok, és mindenben támogasson, melletted álljon, és igenis odabaszarintson a szülész arcába fa testápolóval, vagy törje el a kezét, ha olyat csinál.
Mint én, amikor a 20 évvel fiatalabb öcsém született... Kedves voltam a hentessel
Felraktam a falra a szülészhentest, és közöltem vele, hogy ha baja lesz az öcsémnek, addig fogom verni, amíg mozog. Vagy le nem szakad a feje.
Túlélték mindketten
Ismertem, akinek egy évig az is fájt, ha csak ránézett a párja, mert elb...ta a nőgyógyász, és utána egy nőgyógyász és urulógus barátom rakta rendbe nagy nehezen.
Volt, aki császár és gátmetszés nélkül 15 perc vajúdás után kitolta a babáját, és 3 nap után közölte a férjével a kórházban, hogy MOST megerőszakolja
Nincsenek receptek...
Az a dolga, hogy várja a babátokat, hogy ápoljon, gondoskodjon rólatok, és mindenben támogasson, melletted álljon, és igenis odabaszarintson a szülész arcába fa testápolóval, vagy törje el a kezét, ha olyat csinál.
Mint én, amikor a 20 évvel fiatalabb öcsém született... Kedves voltam a hentessel
Felraktam a falra a szülészhentest, és közöltem vele, hogy ha baja lesz az öcsémnek, addig fogom verni, amíg mozog. Vagy le nem szakad a feje.
Túlélték mindketten
Abszolút alkat kérdése, hogy mennyi idő után lesz kedved, illetve tudtok majd szeretkezni.
Nincsenek receptek...
Túlélték mindketten (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincsenek receptek...
Túlélték mindketten (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 18:38
Persze ez igaz Csak tudod nekünk első baba...fogalmam sincs mi vár rám...van aki azt írja hogy 4 hét alatt minden helyreállt van aki fél után is küszködik a regenerálódással.Kicsit félek.És szeretném ha a férjem nem érezné elhanyagolva magát és bevallom most egy héttel a szülés előtt állva is nagyon kívánom a párom...de hát már nekem se megy úgy...tudomásul veszem..csak hiányzik.
Persze ez igaz Csak tudod nekünk első baba...fogalmam sincs mi vár rám...van aki azt írja hogy 4 hét alatt minden helyreállt van aki fél után is küszködik a regenerálódással.Kicsit félek.És szeretném ha a férjem nem érezné elhanyagolva magát és bevallom most egy héttel a szülés előtt állva is nagyon kívánom a párom...de hát már nekem se megy úgy...tudomásul veszem..csak hiányzik.
Simán szültem,természetes módon. A kötelező 6 hét a teljes regenerálódáshoz nem volt elég.De ugyanolyan lettem,mint voltam. Én merem állítani ,hogy kell egy fél év-egy év ,mire testileg lelkileg helyreállsz és belerázódsz egy teljesen más "világba". Van idő,mikor a fáradságtól nincs kedved szexelni ,van idő mikor kedved van,de nincs melletted a párod... Ezt át lehet vészelni egy jó társsal és egyéb más módon. Szerintem mindenhol vannak nehézségek szülés után,mert ez nem úgy van ,ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szerelem,gólya,pocak,szülés és minden happy ...
Tudomásul kell venni,hogy szülés után (már)nem lehet úton-útfélen,mint a nyulak
Eltelt köztünk 2 év azóta,ami sok idő...de a szex határtalanabb és izgatóbb,mint előtte!
Tudomásul kell venni,hogy szülés után (már)nem lehet úton-útfélen,mint a nyulak
Eltelt köztünk 2 év azóta,ami sok idő...de a szex határtalanabb és izgatóbb,mint előtte!
Veled Mi lesz? Semmi. Hidd el, nem azon fog járni az eszed.! Gyorsan el fog telni a szülés utáni kötelező 6 hét, addig úgy sem lehet semmit csinálni.max a férjed kielégíted.
Ha már csak 4 heted van hátra, akkor én meggondolnám a sexet is. A baba ne szülessen meg semmiképp se a 37. hét előtt. Inkább pihenj ! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már csak 4 heted van hátra, akkor én meggondolnám a sexet is. A baba ne szülessen meg semmiképp se a 37. hét előtt. Inkább pihenj ! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 16:21
Igen, én is ebben reménykedem...már csak 4 hét van hátra...a szex egyre nehezebb és az utána lévő kényszerpihenőtől már előre kiver a frász...úgyis írhatnám...mi lesz velem a farka nélkül?! Az, hogy orálisan kielégítem neki lehet,hogy jó amíg ezen túl leszünk,de mi lesz velem?
Szerintem örülnöd kellene annak a heti 1-2 nek is. Azért gondolj bele ,hogy ez most nem csak rólad/rólatok szól. A gyerek mellett nem olyan könnyű megoldani a sex kérdést, főleg ,ha nincs segítsége az embernek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 05. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879416)
2013. 06. 05. szerda 07:39
Nálunk ugyan olyan maradt.. Max a szeretkezések száma csökkent le drasztikusan :( Eddig heti 5-6 alkalom helyett 1-2. A spontán kefélések teljesen megszüntek az életünben. Ezért is vagyok itt. Nekem sokkal.több szex kell mint 1-2. Fogamzásgátlonak az aktus előtt felhelyezhető kupotvhasználjuk és talán három orán keresztül hat..Igy nem kell gyogyszert szedni egész hónapban.
Nálunk ugyanolyan szűk a nejem puncija mint szülés elött!Ja , most ugrik be császárral szült
Ha lelkileg rendben vagytok, és a kapcsolat is rendben, semmi nem fog történni a szüléskor olyan, amit némi intim tornával ne lehetne ripsz-ropsz helyre hozni. A torna már a szülés vagy a fogantatás előtt sem megvetendő.
Az egészen pici baba kor, amikor alig tudtok aludni, nyilván nem a szexualitás fölfedezésének az időszaka, de ezért valóban kárpótol a babával átélt dolgok tömege. A probléma onnan jelenhet meg, amikor hónapok múlva sem akar a dolog a megszokott kerékvágásba visszatérni. Ott bizony eljött a nagy beszélgetések, illetve a létező segítségek igénybevételének ideje...
Az egészen pici baba kor, amikor alig tudtok aludni, nyilván nem a szexualitás fölfedezésének az időszaka, de ezért valóban kárpótol a babával átélt dolgok tömege. A probléma onnan jelenhet meg, amikor hónapok múlva sem akar a dolog a megszokott kerékvágásba visszatérni. Ott bizony eljött a nagy beszélgetések, illetve a létező segítségek igénybevételének ideje...
..Nem hiszem,hogy ezért meg kellene gondolnunk a gyerekvállalást vagy rosszabb szülők lennénk, hogy nem akarunk elhidegülni egymástól..
Természetesen nem, de nem is konkrétan rád vonatkoztatva írtam. A párkapcsolat jóban-rosszban történet és ebben óhatatlanul benne foglaltatik a kompromisszumot igénylő szituációk kialakulása is. Hála az égnek, a szülés kapcsán a természet anyai oldalon gondoskodik a preferenciák adott szituációhoz való igazításán (hormonok) de szerintem apai oldalról is működik valami hasonló, plusz ugye az ember bármennyire is ösztönök által vezérelt, azért intelligencia is megadatott az efféle helyzetek kezeléséhez.
Félni, aggódni is természetes, de én millió egyéb dolog miatt sokkal inkább aggódtam.
Amúgy meg, ha túl nagy lesz a punci, innen a GG-ről biztos lesz jelentkező, hatalmas hímtaggal, hogy segítsen. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen nem, de nem is konkrétan rád vonatkoztatva írtam. A párkapcsolat jóban-rosszban történet és ebben óhatatlanul benne foglaltatik a kompromisszumot igénylő szituációk kialakulása is. Hála az égnek, a szülés kapcsán a természet anyai oldalon gondoskodik a preferenciák adott szituációhoz való igazításán (hormonok) de szerintem apai oldalról is működik valami hasonló, plusz ugye az ember bármennyire is ösztönök által vezérelt, azért intelligencia is megadatott az efféle helyzetek kezeléséhez.
Félni, aggódni is természetes, de én millió egyéb dolog miatt sokkal inkább aggódtam.
Amúgy meg, ha túl nagy lesz a punci, innen a GG-ről biztos lesz jelentkező, hatalmas hímtaggal, hogy segítsen. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 18:36
Valószínűleg nálunk is hasonló lesz majd a helyzet...első baba,szóval azt még nem tudjuk,hogy milyen lesz miután már a karunkban tarthatjuk. Nem hiszem,hogy ezért meg kellene gondolnunk a gyerekvállalást vagy rosszabb szülők lennénk, hogy nem akarunk elhidegülni egymástól. Nemcsak ezen járjon az ember agya ebben teljesen igazad van,de ez a topik témája és itt is kérhet az ember tanácsot olyanoktól akik már túl vannak rajta. A félelem szerintem még nem bűn és nem a gyerek elleni vétek. Ettől eltekintve igazat adok benne,hogy nem kell előre parázni ráérünk később agyalni a gondon...de hát ilyen az ismeretlentől való félelem