Nálunk szülés előtt nagyon szűk volt, de kellő izgatás után szépen tágul. Szülés után most nagyon tág, pedig intim torna ....mindent próbált a kedvesem. De ennek előnyét kihasználjuk, mert elférünk benne ketten. Illetve tovább bírja az ember, mert nem szorít annyira.
a topik kérdésére A VÁLASZ: NÁLUNK NEM OLYAN SZŰK A PUNCI SZÜLÉS UTÁN!
a topik kérdésére A VÁLASZ: NÁLUNK NEM OLYAN SZŰK A PUNCI SZÜLÉS UTÁN!
Létezik az úgynevezett intim torna, ami a Kegel izmok erősítését jelenti. Ezt a tornát a szüléstől és minden egyébtől függetlenül csak ajánlani tudom minden nőnek. Létezik ennek férfi változata is, érdemes azt is megtanulni. Ez nem csak a szex minőségében jelent nagyon nagy előrelépést, hanem a vizelet-visszatartási problémák megelőzésében is pl. Férfiaknál pedig a prosztata problémák megelőzésében. Bármelyik területnek jót tesz, ha fizikailag karbantartják, ennek is.
Egyébként egyáltalán nem jellemző, hogy a szülés bármit is jelentsen a szexualitást illetően. De épp úgy okozhat pozitív változást is, mint negatívot. Mindenesetre azoknál, akiknél negatív változást hozott ott esetleg érdemes lenne földeríteni a dolog pszichológiai hátterét
Egyébként egyáltalán nem jellemző, hogy a szülés bármit is jelentsen a szexualitást illetően. De épp úgy okozhat pozitív változást is, mint negatívot. Mindenesetre azoknál, akiknél negatív változást hozott ott esetleg érdemes lenne földeríteni a dolog pszichológiai hátterét
hát nem a császár az nem szülés az egy műtét igy megmarad a punci eredetinek nem véletlenül ez az utat választják manapság a tehetősebbek persze vannak néha orvosi okai is .
nekem 2 fiam van!igaz császárral lett mind a 2!de a férjem szerint jobb vagyok s szexben mint 18 évesen!most 30 "vagyok"
párom szexuális vágya a szülés után szinte egyenlő a nullával, punci az maradt szűk, mert császáros volt
Sziasztok!
Hát én szülés óta aztán semmit nem érzek,pedig párom szerint ugyanolyan szűk maradtam,engem mégis frusztrál,h "ott"kijött a 3 kiló 30 dekás kisbabánk,talán az lehet az oka ha nagyon nehezen szültem.
Az alakomat visszanyertem nagyon hamar szülés után,de a sex katasztrófa!
Hát én szülés óta aztán semmit nem érzek,pedig párom szerint ugyanolyan szűk maradtam,engem mégis frusztrál,h "ott"kijött a 3 kiló 30 dekás kisbabánk,talán az lehet az oka ha nagyon nehezen szültem.
Az alakomat visszanyertem nagyon hamar szülés után,de a sex katasztrófa!
Igen, ez a tünet jelentkezik nálunk is, én úgy érzem, tapintom hogy szűkebbre lett varrva a hüvely elejétől kb 1-1,5cm-re, és ott az izmok /varrat/ valahogy lassabban tágulnak. Így jobban oda kell figyeljek az előjáték után a
behatolásnál, elmaradtak a spontán vad szeretkezések ill. rendszeressé tettük a síkosító használatát, pedig van elég természetes "kéjnedv" is, csak így kevésbé fájdalmas. Elgondolkodtató ez a hüvelyplasztika.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
behatolásnál, elmaradtak a spontán vad szeretkezések ill. rendszeressé tettük a síkosító használatát, pedig van elég természetes "kéjnedv" is, csak így kevésbé fájdalmas. Elgondolkodtató ez a hüvelyplasztika.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 11. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733376)
2010. 05. 11. kedd 21:35
szűkösséggel semmi gond, de nagy fájdalma van behatoláskor - gátmetszése volt.
mit tegyünk, mit tehetünk?
Vaginaszűkítés, vaginaszűkítő intim plasztikai műtét már manapság van,ami a hátránya a 3hónapos regenerálódási idő,tehát nemcsak a torna a megoldás....
nekem ugyanolyan marad, 4,5 kg-mal született a fiam..... persze császárral félretéve a viccet, én valahogy mindig azt éreztem h császárral fogok szülni pedig nem volt farfekvéses a fiam, mégsem tudtam elképzelni hogy ott kibújik egy baba... és nem is sikerült :(
Szerintem ugyanolyan tökéletes mint szülés előtt. Meg kell hagyni a kellő regenerálódási időt, sok torna és cool minden. Az asszonyt ezzel is idegesítettem anno: "jobb mint új korában."
pontosítanék: a tágabb helyett rugalmatlanabb-szót tennék be.
(Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 05. 11. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 11. kedd 22:35
A feleségemnél is kicsit tágabb lett, de nem vészesen. Az élvezet nem változott, csak érzem hogy a szorítás nem olyan erős. Az intim torna pl.: kriston féle segíthet ezen. Szóval no para. A rossz gátmetszés az meg szar ügy. Volt ismerősünk, akinél ez volt....
A feleségemnél is kicsit tágabb lett, de nem vészesen. Az élvezet nem változott, csak érzem hogy a szorítás nem olyan erős. Az intim torna pl.: kriston féle segíthet ezen. Szóval no para. A rossz gátmetszés az meg szar ügy. Volt ismerősünk, akinél ez volt....
No. látom nem csak nálunk "ilyen" jellegű probléma... Tényleg várok valami értelmes reakciókat, mert a netet nézegetve az orvosi, meg a kismamás, meg hasonló oldalakon nem sok jóval kecsegtetnek ("a majd elmúlik" tanács pedig számomra azt jelenti fogalmuk sincs arról, hogy mit is lehetne tenni.) IMHO:
szűkösséggel semmi gond, de nagy fájdalma van behatoláskor - gátmetszése volt.
Az én feleségem ugyanolyan mint 3 gyerekkel ezelőtt (mindhárom szülés "hagyományos" volt). Semmilyen változást nem észlelünk a szülés előtti állapothoz képest. Mindig mondom neki hogy ő egy "született túlélő".
Sziasztok!
A "szorossággal" nincs gond: jobb mint új korában. Viszont a második gátmetszéskor valami ideg is megsérült, azóta egy pontban behatoláskor folyamatosan éles fájdalmai vannak... Egy év után sem változik a helyzet, úgyhogy lassan megyünk a dokihoz, ámbár a hírek szerint feleslegesen, mert a mai orvostudomány nem fog (tud) megoldást adni...
A "szorossággal" nincs gond: jobb mint új korában. Viszont a második gátmetszéskor valami ideg is megsérült, azóta egy pontban behatoláskor folyamatosan éles fájdalmai vannak... Egy év után sem változik a helyzet, úgyhogy lassan megyünk a dokihoz, ámbár a hírek szerint feleslegesen, mert a mai orvostudomány nem fog (tud) megoldást adni...
Szia
A dokitól függ. A mi orvosunk megkérdezte mennyire akarom a nejem szűkre.
Jó lett. Kellően szoros
A dokitól függ. A mi orvosunk megkérdezte mennyire akarom a nejem szűkre.
Jó lett. Kellően szoros