Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 07. 29. péntek 21:17  #37
Törölt felhasználó (761336)
Ahhoz gratulálhatsz is!Értelmeztem mélyen tisztelt FŐGENYÓ(találó név)mondatát.Nem nem kúrtam el semmit.Mint irtam(ha olvastad és megértetted)a páromnak nincs problémája a puncim szorosságával.Nekem van problémám vele!Gratulálok a szövegértési képességedhez!Én nem azért akarok plasztikát mert nem vagyok elég szűk.Hanem azért h olyan legyek mint tinikoromban....
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 29. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 29. péntek 21:06
Kedves Eve120! Ha neked 24 évesen 1 szülés után ilyen problémáid vannak amihez hüvelyplasztika kell akkor te tényleg elkúrtál valamit. Vagy az orvosod. Szerintem Főgenyó utolsó mondata pedig arról szól, hogy kevéske alkohol kellett neki babu írásaihoz. Mármint a megértéséhez. Gratulálok a dícséretes kiváló magyar érettségidhez.
2011. 07. 29. péntek 21:06  #36
batka.mano batka.mano
Kedves Eve120! Ha neked 24 évesen 1 szülés után ilyen problémáid vannak amihez hüvelyplasztika kell akkor te tényleg elkúrtál valamit. Vagy az orvosod. Szerintem Főgenyó utolsó mondata pedig arról szól, hogy kevéske alkohol kellett neki babu írásaihoz. Mármint a megértéséhez. Gratulálok a dícséretes kiváló magyar érettségidhez.
2011. 07. 29. péntek 20:50  #35
Szia!jót nevettem azon,h NEKEM vannak szövegértési nehézségeim.A dicséretes kiváló magyar érettségim után nagyon meghat a dolog smile Arról nem tehetek,hogy ti képtelen vagytok felfogni egyes dolgokat.Hogy kinek akarok megfelelni?Hát saját magamnak!Attól mert valaki nem tinédzser,még vannak elvárásai saját magával szemben.
egyébként nem titok,24 éves vagyok,3 éves a gyermekem.Tehát nem vagyok egy idős picsa,akit szánalomból dugnak meg!Nem is akarok az lenni(látod,erre IS jó a hüvelyplasztika!)
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 29. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 29. péntek 20:37
12babu! Ez marha jó... Te oktatsz helyesírást? Röhögnöm kell. Szeretnélek megkérni valamire: légyszíves a jobb felső sarokba üsd be a nicknevemet. A 14 amatőr képsorozat közül a 2008 év közepe utániak mind a gyermekem megszületése után készültek. Nézd meg őket és utána próbálj meggyőzni , hogy egy szétbaszott lehasznált de legfőképpen szülés után jól kitágult pinát látsz a képeken. Ha ez megtörtént megemelem a kalapomat és elismerem, hogy igazad volt.

Eve120! Szerintem neked is szövegértési nehézségeid vannak, mert Főgenyó bejegyzését félreértetted egy kicsi. De hát írtad is, hogy Nő vagy.... Ha meg a párodnak megfelelsz és szorítasz kellően akkor minek a hüvelyplasztika? Kinek akarsz megfelelni? Legfőképpen meg ha már nem vagy tinédzser miért akarsz mesterségesen azzá válni? Az nem frusztrál, hogy sebészkéstől leszel jó nő? Érdekes megközelítés....
2011. 07. 29. péntek 20:37  #34
batka.mano batka.mano
12babu! Ez marha jó... Te oktatsz helyesírást? Röhögnöm kell. Szeretnélek megkérni valamire: légyszíves a jobb felső sarokba üsd be a nicknevemet. A 14 amatőr képsorozat közül a 2008 év közepe utániak mind a gyermekem megszületése után készültek. Nézd meg őket és utána próbálj meggyőzni , hogy egy szétbaszott lehasznált de legfőképpen szülés után jól kitágult pinát látsz a képeken. Ha ez megtörtént megemelem a kalapomat és elismerem, hogy igazad volt.

Eve120! Szerintem neked is szövegértési nehézségeid vannak, mert Főgenyó bejegyzését félreértetted egy kicsi. De hát írtad is, hogy Nő vagy.... Ha meg a párodnak megfelelsz és szorítasz kellően akkor minek a hüvelyplasztika? Kinek akarsz megfelelni? Legfőképpen meg ha már nem vagy tinédzser miért akarsz mesterségesen azzá válni? Az nem frusztrál, hogy sebészkéstől leszel jó nő? Érdekes megközelítés....
2011. 07. 29. péntek 19:39  #33
Hűha.te aztán nagyon okos vagy!még jó h én nő vagyok és szültem és tudom hogy bődületes marhaságokat irkálsz ide Vulfovil barátoddal együtt!Habár 2 sör és 3 jéger neked már olyan mindegy,hova dugod....minden szorítani fog!
Nem állok le itt vitatkozni,értelme úgy sincs!Én is hüvelyplasztikára készülök,mert bár a páromnak ugyanúgy szorítok,engem frusztrál a tudat h szültem..így meg összeszűkítenek szűzlányosra smile
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2011. 07. 29. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 29. péntek 19:12
Tetszik vagy sem a sok agyhalottnak, Vulvofil-nak van igaza. Egy normálisan karban tartott-tornáztatott- punci igenis sok gyerek után is képes akár egy hajszálat is megszorítani. Sajnálom a sok szerencsétlent, hogy nem volt még rajtuk nem megjátszós orgazmusban lévő nő, képes akár egy kis fájdalmat is okozni a szorítással. Sőt, akár mozgás nélkül, csak a folyamatos szorításával is tud egy punci orgazmust okozni egy férfinak.

@Tom, Vazi: ha visszajöttetek szabiról, módosítsátok már légyszi értelmezhetőre 12babu írásait. 3 sör és 2 jager után sikerült.....
2011. 07. 29. péntek 19:12  #32
Fögenyó Fögenyó
Tetszik vagy sem a sok agyhalottnak, Vulvofil-nak van igaza. Egy normálisan karban tartott-tornáztatott- punci igenis sok gyerek után is képes akár egy hajszálat is megszorítani. Sajnálom a sok szerencsétlent, hogy nem volt még rajtuk nem megjátszós orgazmusban lévő nő, képes akár egy kis fájdalmat is okozni a szorítással. Sőt, akár mozgás nélkül, csak a folyamatos szorításával is tud egy punci orgazmust okozni egy férfinak.

@Tom, Vazi: ha visszajöttetek szabiról, módosítsátok már légyszi értelmezhetőre 12babu írásait. 3 sör és 2 jager után sikerült.....
2011. 07. 29. péntek 16:59  #31
Úristen!Hogy ti férfiak milyen okosak vagytok mindig mindenben!Mondjuk ti csak megcsináljátok a gyereket,nem a ti testeteket cseszi szét!A kitágult punci legalább jó ok a félrekefélésre,hisz már nem szorit úgy mint régen!Orvosilag bizonyitott tény h a szülés igenis megváltoztatja a hüvely szorosságát!Utána kéne olvasni internetes fórumokon,100-ból 98 nő panaszkodik,hogy kitágult!
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 29. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 29. péntek 16:00
Látod mennyire béna vagy? Most soroltam fel a hibákat amiket egy hozzászólásban elkövetsz.. Erre írsz egy ugyanolyan értelmezhetetlen kommentet. Igen engem zavar egy levélváltásnál ha a levelező partner (jelen esetben ezen a fórumon) ennyire semmibe veszi a helyesírási szabályokat. Minősíti a kommentezőt. Az meg hogy Te nem hiszel a szülés utáni szűk punciban az a Te bajod. Más is írta, hogy szűk maradt megint más pedig azt , hogy nem. Minden ember más. Miért ne lehetne más is olyan szerencsés, hogy szülés után is szűk marad mint az én párom.
2011. 07. 29. péntek 16:00  #30
batka.mano batka.mano
Látod mennyire béna vagy? Most soroltam fel a hibákat amiket egy hozzászólásban elkövetsz.. Erre írsz egy ugyanolyan értelmezhetetlen kommentet. Igen engem zavar egy levélváltásnál ha a levelező partner (jelen esetben ezen a fórumon) ennyire semmibe veszi a helyesírási szabályokat. Minősíti a kommentezőt. Az meg hogy Te nem hiszel a szülés utáni szűk punciban az a Te bajod. Más is írta, hogy szűk maradt megint más pedig azt , hogy nem. Minden ember más. Miért ne lehetne más is olyan szerencsés, hogy szülés után is szűk marad mint az én párom.
2011. 07. 29. péntek 15:17  #29
batka.mano batka.mano
12babu!
Kapjál már a fejedhez Te IQ harcos. Először is: nagyjából az összes hozzászólásod értelmezhetetlen nyelvtanilag. Te visszaolvasod mekkora faszságokat irkálsz? Helyesírásod is kb a nullával egyenlő. Írásjelek, kis-nagy betűk sorolhatnám.... Az eszedért biztosan nem lopnak el. Másodszor.: miért ne szűkülhetne vissza egy hüvely ugyanolyanra? Nálunk abszolút visszaszükült. Második gyermeket pedig nem az ettől való félelmünk miatt nem vállalunk...... egész más az oka. Attól esetleg , hogy a Te asszonykád kitágult még nem kell általánosítani. Úgyhogy igazából a Te tudásod gáz erről a témáról.....
2011. 07. 27. szerda 22:17  #28
Szia!egy gyerekem van.Sztem marha nagy szerencsém volt vele,h jó volt a doki meg az izomzat.
lehet másodiknál rácsesznék.. sniffles
2011. 07. 27. szerda 20:51  #27
na látjátok én ezért (sem) szülök még egy gyereket!belehalnék ha kitágulnék...
2011. 07. 27. szerda 18:43  #26
tommy01 tommy01
Mikor szültél? Nálunk is ez a helyzet,hogy szülés után nagyon tág lett. Megnéznék pár képet a kitágult puncidról.
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2011. 07. 27. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 27. szerda 17:30
Hmm. Én nemrég szültem. A puncim eléggé kitágult, ezt a férjem is megállapította. Előfordul, hogy a farkán kívül egy vibri is bennem van egyszerre. Ezt korábban nehéz lett volna kivitelezni, mert elég szűk voltam, de most jólesik.
2011. 07. 27. szerda 17:30  #25
vadmacska2010 vadmacska2010
Hmm. Én nemrég szültem. A puncim eléggé kitágult, ezt a férjem is megállapította. Előfordul, hogy a farkán kívül egy vibri is bennem van egyszerre. Ezt korábban nehéz lett volna kivitelezni, mert elég szűk voltam, de most jólesik.
2011. 01. 20. csütörtök 19:06  #24
tommy01 tommy01
Rajta vagyok a témán,de még sokat kell puhítani. A képekhez pedig drukkolok hátha neked összejön.
(Ez egy válasz Foltos üzenetére (2011. 01. 20. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 20. csütörtök 18:11
Még nincs bátrabb kép,de lehet,hogy sikerül csinálnom!
Úgy tedd fel a párod képeit,hogy ne legyen felismerhető!Talán úgy belemegy!
2011. 01. 20. csütörtök 18:11  #23
Foltos Foltos
Még nincs bátrabb kép,de lehet,hogy sikerül csinálnom!
Úgy tedd fel a párod képeit,hogy ne legyen felismerhető!Talán úgy belemegy!
(Ez egy válasz tommy01 üzenetére (2011. 01. 17. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 17. hétfő 17:46
Nálunk egy gyerek után is tágabb lett a nuni. Egyébbként szép a árodé is 3 gyerek után. olyan képetek nincs amiben ki is van tárva? megnézném úgy milyen a belátás. Sajnos az én párom nem engedi feltenni a képeket.
2011. 01. 18. kedd 16:35  #22
Lencsy Lencsy
Ahogy hímbivaly is írta előttem ..így van , a kötőszövet és az inak rugalmassága fontos szerepet játszik ! A puncink felépítése is változó ...Van olyan hölgy aki szülés után visszanyeri az "eredeti állapotot" de a legtöbb esetben a szülés azért nyomot hagy ! Többször szülő nők esetében szinte biztos a maradandó tágulás ! Ezen az állapoton részben lehet segíteni a hüvelytornával .
2011. 01. 17. hétfő 20:46  #21
Törölt felhasználó (745787)
Már a szülés előtt is, sőt a születés óta folyamatosan halálig érdemes tornáztatni. smile

Nyilván kicsit a genetika is számít, pl. milyen a kötőszövet rugalmassága, de az általam próbált esetekben szinte semmit sem rontott a szülés az élvezeti értéken smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 28. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (757260) VIP
2010. 12. 28. kedd 10:08
Nálunk szülés előtt nagyon szűk volt, de kellő izgatás után szépen tágul. Szülés után most nagyon tág, pedig intim torna ....mindent próbált a kedvesem. De ennek előnyét kihasználjuk, mert elférünk benne ketten. Illetve tovább bírja az ember, mert nem szorít annyira.
a topik kérdésére A VÁLASZ: NÁLUNK NEM OLYAN SZŰK A PUNCI SZÜLÉS UTÁN!
2011. 01. 17. hétfő 17:46  #20
tommy01 tommy01
Nálunk egy gyerek után is tágabb lett a nuni. Egyébbként szép a árodé is 3 gyerek után. olyan képetek nincs amiben ki is van tárva? megnézném úgy milyen a belátás. Sajnos az én párom nem engedi feltenni a képeket.
(Ez egy válasz Foltos üzenetére (2011. 01. 17. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 17. hétfő 08:17
Szerintem érezhető a különbség!Főleg több szülés után!
A harmadik gyermekünk világrajötte után az orvos elkezdte varrni a vágást!Már majdnem végzett,amikor megkérdezte a feleségem,hogy "tegyünk ide még egy öltést??""erre a feleségem:"én nem tudom,ön az orvos,hogy látja,kell??""""Hát teszünk ide még egy öltést,elvégre nem így hozta magát ide a férje!!Meg aztán neki is jól jön később ez a kis plussz!!!!""
2011. 01. 17. hétfő 08:17  #19
Foltos Foltos
Szerintem érezhető a különbség!Főleg több szülés után!
A harmadik gyermekünk világrajötte után az orvos elkezdte varrni a vágást!Már majdnem végzett,amikor megkérdezte a feleségem,hogy "tegyünk ide még egy öltést??""erre a feleségem:"én nem tudom,ön az orvos,hogy látja,kell??""""Hát teszünk ide még egy öltést,elvégre nem így hozta magát ide a férje!!Meg aztán neki is jól jön később ez a kis plussz!!!!""
2010. 12. 30. csütörtök 08:25  #18
atesz1980 atesz1980
Nálunk is érezhető a két szülés!Párom puncikája is kitágult valamennyire,de nem jelentősen!Pedig tornázotatta is,de hiába.De találtunk olyan pózokat,ami felejteti az érzést!Meg így tovább bírom odabennt!
Meg szülés után a 6hét szexmentes idő alatt kiprobáltuk az anális szexet is!
Amit azóta havonta egyszer-egyszer megengedünk magunknak!Na ott meg van szorítás,meg feszesség!
Szóval érehető a szülés nyoma odalennt,de ez a jó kapcsolatban nem lehet gond!
/ 5