Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 08. 30. kedd 11:07  #57
Törölt felhasználó (801425)
Az elvetetést művi vetélésnek hívják. örülök, ha tágíthatom aszókincsedet. Az eszközök, amikkel végzik, nem nagyobbak egy faroknál, így nem tágítják a szerelemnyílását.
2011. 08. 30. kedd 08:30  #56
Én 65 centivel születtem 4500 grammal. tudom, extrém, de ha már felhoztad, akkor válaszolok rá.
Az egy centis gyerek abortátumnak minősül és az is vetélés. Azon lehet vitatkozni, hogy magzatnak,vagy gyereknek, vagy embriónak nevezzük. Olvasd el azt a hozzászólást, amire ezt válaszoltam! Abba nem mennék bele veled, hogy mennyi a tapasztalatom, de ha te annyi időt töltöttél volna szeretkezéssel, amennyit én különféle műtőkben, akkor a szexben is kioktathatnál.
Részemről ez a téma veled lezárva. Remélem, más témákban még ütköztethetjük véleményeinket.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2011. 08. 29. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 29. hétfő 22:16
Nem szeretnek beszalni a vitaba,csak annyit,hogy sajna ez a forum teli van profeszorokkal,oktatokkal,tanarokkal,tudosokkal,akik mindig,es mindent tudnak,barmi is legyen a tema!!"Egy elvetélt gyerek lehet 1 centis is!"-lehet azt gyereknek nevezni??Meg magzatnak sem,nemhogy gyereknek!Az az egycentis dolog az embrio!Ami meg a 65 centit illeti,nem tul sok?Ebbol is leveheto mennyi tapasztalatod van ezen a teren!Egyik legnagyobb ujszulott csecsemo,aki majdnem 7 kg`mal szuletett ,is csak 55 centi!!
Es hogy meg egy ilyen ember probal kioktatni masokat!Nem ismered a kozmondast?"Inkább hallgass és bölcs maradsz!"
2011. 08. 29. hétfő 22:16  #55
hot_blood hot_blood
Nem szeretnek beszalni a vitaba,csak annyit,hogy sajna ez a forum teli van profeszorokkal,oktatokkal,tanarokkal,tudosokkal,akik mindig,es mindent tudnak,barmi is legyen a tema!!"Egy elvetélt gyerek lehet 1 centis is!"-lehet azt gyereknek nevezni??Meg magzatnak sem,nemhogy gyereknek!Az az egycentis dolog az embrio!Ami meg a 65 centit illeti,nem tul sok?Ebbol is leveheto mennyi tapasztalatod van ezen a teren!Egyik legnagyobb ujszulott csecsemo,aki majdnem 7 kg`mal szuletett ,is csak 55 centi!!
Es hogy meg egy ilyen ember probal kioktatni masokat!Nem ismered a kozmondast?"Inkább hallgass és bölcs maradsz!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 29. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 29. hétfő 16:40
Tudom, hogy hiba, mert még azt hiszi partnerszámba veszem, de időnként nem tudom visszafogni magam ekkora primitívség és ostobaság láttán. violent
2011. 08. 29. hétfő 16:40  #54
Tudom, hogy hiba, mert még azt hiszi partnerszámba veszem, de időnként nem tudom visszafogni magam ekkora primitívség és ostobaság láttán. violent
2011. 08. 29. hétfő 13:28  #53
A vetélést és a szülést egybemosni súlyos tévedés! Egy elvetélt gyerek lehet 1 centis is. Egy egészséges pedig 65 centi. Akkor még nem beszéltünk a fej körfogatáról. Az alkati tényező is fontosabban, hogy mnnyire tágul ki, ill. mennyire regenerálódik.
Kedves 12babu! Külső Szabolcs megyei faluszéli kocsmákban az ilyen okfejtésekkel eljátszhatod a világlátott, széles látókörű, tapasztalt szuperkan szerepét. Ezen a fórumon pedig a szánalommal vegyes csodálkozást vívod ki a résztvevőktől. hogy a XXI. században a hozzád hasonlóak nem csak, hogy választópolgárok lehetnek, de jogosítványt is szerezhetnek, sőt, ha az országnap pechszériája van, még gyereket is nevelhetenek.
2011. 08. 04. csütörtök 20:11  #52
andyk andyk
worship eljen ; Tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 07:41
Hatalmas a TECÉS-em ezen mérhetetlenül bölcs, széleslátókörű, nagy tapasztalatok birtokában lévő fórumozó társunk hozzászólásaihoz. Ahogy a népi bölcsességeket ötvözi a személyes tapasztalataival, az egyszerűen csodálatra méltó. Lux Elvirától Czeizel endréig beiratkozhatnának hozzá továbbképzésre. Eleinte zavart az érthetetlensége, stílusa, helyesírása, de mostanra hozzászólásait úgy olvasom, mintha a rádiókabarét hallgatnám.

(lépjetek túl a témán! fórumozótársatok hsz-i törölve és 1 hétre tiltva!) :tom felkialtas
2011. 08. 04. csütörtök 07:42  #51
Itt kérek elnézést Dr Czeizel Endrétől, mert véletlenül az Endrét kis e-vel írtam. Elütés volt. Tőletek is elnézést kérek a hibáért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 07:41
Hatalmas a TECÉS-em ezen mérhetetlenül bölcs, széleslátókörű, nagy tapasztalatok birtokában lévő fórumozó társunk hozzászólásaihoz. Ahogy a népi bölcsességeket ötvözi a személyes tapasztalataival, az egyszerűen csodálatra méltó. Lux Elvirától Czeizel endréig beiratkozhatnának hozzá továbbképzésre. Eleinte zavart az érthetetlensége, stílusa, helyesírása, de mostanra hozzászólásait úgy olvasom, mintha a rádiókabarét hallgatnám.

(lépjetek túl a témán! fórumozótársatok hsz-i törölve és 1 hétre tiltva!) :tom felkialtas
2011. 08. 04. csütörtök 07:41  #50

2011. 08. 03. szerda 17:07  #49
tzl tzl
Jóképességű barátom, arról hallottál-e, hogy a férfiak és nők eltérnek anatómiailag? Míg a férfiaknál a dűlmirigy a húgycsőbe csatlakozik be és így a húgycső megkerülhetetlenül részt vesz a szexuális aktusban, konkrétan az orgazmus elérésében, addig a nőknél semmi összefüggés. A húgycső nem a hüvelybe csatlakozik be, de sebaj. Majd nagy leszel egyszer, látsz puncit közelről és megérted.
2011. 08. 03. szerda 13:51  #48
toply toply
12babu! Te egy igazi IQ Fighter vagy! Ezek az értelmes beszólások, na meg persze a megfogalmazás! Szó ami szó, ne másban keresd a hibát, hanem egy kicsit nézz körül a saját házad táján! Ha Neked minden punci tág, az nem azt jelenti, hogy minden nő teljesen el van használva, 100 pasi dugta meg, 50 gyereket szült, hanem a farkad méreten aluli! Tudod a kishalakat is visszadobják a vízbe ha kicsik, és azok megnőnek! Bízz Te is abban, hogy a Te farkad is megnő! Addig meg ne ócsárold a nőket, nem ők tehetnek arról, hogy pöttömpöcsű vagy!
2011. 08. 02. kedd 18:59  #47
PIROSTANGA PIROSTANGA
nyes
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2011. 08. 02. kedd 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 02. kedd 16:53
gratulálok, megnyerted a legostobább szűz díját, a nyereményed egy alapos farokverés, amit bármikor abszolválhatsz.
Mi az, hogy idézlek - ketönél többszülés mégbövebblyuk pisilni tud SZEX kérdéses???????
Ha életedben csak egyszer láttál volna pinát közelről, akkor tudnád, hogy a pisilésnek, konkrétan a húgycső kivezető nyílásának az égvilágon semmi köze a hüvelyhez.

No sebaj, verd tovább szorgalmasan...
2011. 08. 02. kedd 16:53  #46
tzl tzl
gratulálok, megnyerted a legostobább szűz díját, a nyereményed egy alapos farokverés, amit bármikor abszolválhatsz.
Mi az, hogy idézlek - ketönél többszülés mégbövebblyuk pisilni tud SZEX kérdéses???????
Ha életedben csak egyszer láttál volna pinát közelről, akkor tudnád, hogy a pisilésnek, konkrétan a húgycső kivezető nyílásának az égvilágon semmi köze a hüvelyhez.

No sebaj, verd tovább szorgalmasan...
2011. 08. 02. kedd 08:27  #45
Ha a szókincsem, a kulturálatlanságom és a helyesírásom ilyen lenne, maximum csak olvasni merném ezt a fórumot (és mást is), de a véleménynyilvánítástól, hozzászólásoktól tartózkodnék.
2011. 08. 01. hétfő 09:22  #44
andyk andyk
alien
2011. 07. 31. vasárnap 10:23  #43
brandener brandener
Bazzeg milyen vita alakult itt ki wow1
Eve120 ha akarja,akkor plasztikáztassa,rosszabb biztos nem lesz smile
Batka.mano-nak elhiszem hogy ugyanolyan szűk a puncija
12babu-n meg már csak röhögök nyes
2011. 07. 30. szombat 09:46  #42
Törölt felhasználó (761336)
Szia!Nehogy már te döntsd el,hogy ki mire költi a pénzét!Azt hiszem semmi közöd hozzá!Mi az h nehogymár indokolatlan esetek kezelésére menjen el a pénz...apukám,ezt nem te mondod meg hanem én meg a dokim!
És mint tudjuk,a doki azt teszi amiért megfizetem... mf3
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 30. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 30. szombat 09:25
12babu! Részemről a témát lezártnak tekintem mert nem fogom az ökör bejegyzéseidet olvasgatni. Te egy irástudatlan senki vagy. De csak álmodozz egy nedves pináról én addig használom azt ami nekem jutott. Azt ami szülés után is jó szoros maradt. Amiről te csak álmodsz......

Eve120! Egy korábbi bejegyzésedben ezt írtad (2011.06.10.) :"A helyzet az,h sose álltunk túl jól anyagilag..az utóbbi időben tényleg mélyponton vagyunk." ehhez képest a tegnap esti hadakozásunk közben pedig ezt írtad:"Én is hüvelyplasztikára készülök,mert bár a páromnak ugyanúgy szorítok,engem frusztrál a tudat h szültem..így meg összeszűkítenek szűzlányosra" Most akkor lehet, hogy én vagyok ostoba de biztosan nem tudsz jobb helyet keresni a pénzednek? Vegyél inkább ajándékot a gyermekednek.... vagy menjetek el egy közös hétvégére ahol (kiszakadva a hétköznapok szürkeségéből) a férjed érezheti a szorításodat.... vagy akármi.... Ebben az esetben mindenképpen azt mondon, hogy Te tényleg "klinikai" eset vagy. De ha ennyi a pénzetek, hogy futja erre.... (az előző néhány sor "visszaszívva" ha TB-r megy. Bár akkor meg azért nem értek vele egyet mert nehogy már indokolatlan esetek kezelésére menjen el a pénz amikor sokan meg nem jutnak hozzá szinte alapvető ellátásokhoz. Mondván hogy nincs rá pénz.)
2011. 07. 30. szombat 09:25  #41
batka.mano batka.mano
12babu! Részemről a témát lezártnak tekintem mert nem fogom az ökör bejegyzéseidet olvasgatni. Te egy irástudatlan senki vagy. De csak álmodozz egy nedves pináról én addig használom azt ami nekem jutott. Azt ami szülés után is jó szoros maradt. Amiről te csak álmodsz......

Eve120! Egy korábbi bejegyzésedben ezt írtad (2011.06.10.) :"A helyzet az,h sose álltunk túl jól anyagilag..az utóbbi időben tényleg mélyponton vagyunk." ehhez képest a tegnap esti hadakozásunk közben pedig ezt írtad:"Én is hüvelyplasztikára készülök,mert bár a páromnak ugyanúgy szorítok,engem frusztrál a tudat h szültem..így meg összeszűkítenek szűzlányosra" Most akkor lehet, hogy én vagyok ostoba de biztosan nem tudsz jobb helyet keresni a pénzednek? Vegyél inkább ajándékot a gyermekednek.... vagy menjetek el egy közös hétvégére ahol (kiszakadva a hétköznapok szürkeségéből) a férjed érezheti a szorításodat.... vagy akármi.... Ebben az esetben mindenképpen azt mondon, hogy Te tényleg "klinikai" eset vagy. De ha ennyi a pénzetek, hogy futja erre.... (az előző néhány sor "visszaszívva" ha TB-r megy. Bár akkor meg azért nem értek vele egyet mert nehogy már indokolatlan esetek kezelésére menjen el a pénz amikor sokan meg nem jutnak hozzá szinte alapvető ellátásokhoz. Mondván hogy nincs rá pénz.)
2011. 07. 29. péntek 21:47  #40
batka.mano batka.mano
baszki babu! Fejezd már be a hülyeséget. Az hogy neked nem egy szűk punci jutott szülés után még nem támasztja alá az igazadat. A társkeresős lapod alapján gyermektelen vagy. Akkor meg végképp semmi közöd ehhez a topikhoz. Ide olyanok írjanak inkább akik tapasztalatból írnak. Szeritem te egy AKÁRMILYEN punciról is csak álmodozol. Nemhogy egy szűkről....
2011. 07. 29. péntek 21:42  #39
batka.mano batka.mano
Kedves Eve120! Jó lenne ha te is beletörődnél mint sok nőtársad, hogy ha beledöglesz is az idő le fog győzni. Legyél inkább egy természetes dögös 30-as vagy 40-es mintsem egy mesterséges tinédzser kiégett testtel. Nagyon jó kapcsolatban vagyok olyan 49 éves nővel akit nagyon tisztelek és szeretek aki a mai napig kőkeményen karban tartja a testét és ennek megfelelően meg is fordulnak utána az utcán elég sokan. A férje szerint "csitti-fitti" kívül belül a teste és a lelke is. De nem is akar tinédzser lenni.... Ha te 24 évesen ezt elkezded ennek sosem lesz vége. Utána jön a többi..... egy kis ajak feltöltés egy kis cici rekonstrukcio, popsifeszesítés.... stb. Biztos igazán jó nő leszel csak műanyag.
2011. 07. 29. péntek 21:40  #38
Törölt felhasználó (732708)
Intim tornával csodákat lehet tenni!
Csak kitartónak kell lenni!!! circling
/ 5