Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mi lehet olyankor tenni ha egy párnak eltérő igényei vannak egy kapcsolatban sexuális téren?
Itt kattogunk az eltérő igényekről, de valahogy mindig csak a mennyiségi igényeknél illetve azok különbségénél ragadunk le. Na, de van az eltérő vágyakkal? Azokat hogyan sikerül közös nevezőre hozni?

Az eddigi hozzászólások

2010. 07. 09. péntek 10:37  #18
Törölt felhasználó (742377)
Sziasztok!
Nálunk is eltérőek az igények szex terén és szinte sosem vagyunk összhangban. Megismerkedésünkkor minden rendben volt, utána a gyerekek érkezése előtt ill. közben nekem a szexuális étvágyam egyenlő volt a nullával. A férjem nagyon türelmes volt és megértő (most gondolhatjátok, hogy biztos megcsalt, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem tette). Aztán a második gyerkőc születése után nekem hirtelen nagyon az egekbe szökött a libidóm és naponta többször is megkívántam a szexet, előtte meg havi 2-3 volt. Azóta is ezen a szinten stagnálok, a férjem viszont nem. Ő gyakran fáradtságra hivatkozik és nem hiszem, hogy azért mert nem kíván, csak neki tényleg elég heti 3-4 szex. Én beletörődtem már, bár ha én kezdeményezek, nem utasít el, de nem szeretném erőltetni. Mi nők jobban kedveljük, ha a férfi kezdeményez. Sőt én vetettem fel neki a többes szex lehetőségét is és már kezd hajlani a dologra, természetesen, ha női fél lesz a 3. A többit meg meglátjuk. Sokat lehet én sem segítettem a megoldás megtalálásában, de gondoltam leírom, hogy van fordított helyzet is.
2010. 07. 09. péntek 09:47  #17
Törölt felhasználó (350812)
Sziasztok
Nagyon jó téma. Szerintem a párok 95%-ánál fenn áll ez a probléma valamilyen szinten. Hol nagyon hol kevésbé.
Nálunk is így van. 8éve vagyunk együtt nekem valami fantasztikusan nagyok az igényeim a perverzióm és az étvágyam. Páromnak nem :(. De mivel imádjuk egymást ez egyenlőre nem gond. Ő megengedte nekem, hogy az extrém vágyaimat bárhol kiéljem bárkivel. De én mégis inkább őt formálgatom ha nagyon lassan is de olyanra amilyenre én szeretném. Sajnos a legfőbb vágyam (talán a legegyszerübb is mindközül), hogy ha kívánja a szexet kezdeményezzen, de ez nemmegy. Ha kedve van hozzá egyszerűen megvárja amig én kezdeményezek mivel ez naponta 8-10x megötrténik így vár max 30-60 percet és levan tudva. Egyszerűen nemmer kezdeményezni és ez engem megőrjít. nincs valakinek tanácsa erre, hogy lehetne feloldani a gátlásait?
Szinte biztos, hogy ha elköltözünk a szülők mellől javul a helyzet de az még idő énmeg lassan bele őszülök ebbe.
Köszönöm
2010. 07. 08. csütörtök 22:11  #16
Törölt felhasználó (314412) VIP
A sógornőm első férjével alig kefélt. levele Szerintem a srác alig várta, hogy megszabaduljon tőle és végre kiélhesse magát. Sokszor panaszkodott is Lindára (sógornőmnek sokkal szexibb az igazi neve, de az annyira ritka, hogy ráismerhettek).

Aztán következett egy másféléves korszak amikor Linda szerintem csak a pókhálókat piszkálta le a puncijáról és fagyállót csepegtetett bele, hogy ne jegesedjen be teljesen. gonosz2 Tudomásunk szerint senkije sem volt. Amikor fűztem az agyát, hogy legalább velem dugjon már, elmondta, hogy nagyon szórakoztatónak találja, hogy egy csomó pasit eszi a fene miatta és a munkahelyén már majd mindenki bepróbálkozott... kocsog

Aztán megismerkedett az új pasijával ezzel meg annyit dugnak, hogy már a család is zavarban jött tőlük. nyes Pedig senki sem akar tudni róla, de mégis minden kihallatszik a szobájából... és a hangok szerint nagyon is élvezi a sógornő... eljen (vagy elevenen nyúzza őt a kanja).

Mit akarok mondani?

Lehet, hogy tovább kell lépni és keresni valakit akivel nem csak lelki, hanem fizikai összhang is megvan.
2010. 07. 08. csütörtök 15:37  #15
Törölt felhasználó (746683)
Nálunk eltérő eléggé: én mindig akarok szexelni, a nejem meg sose....
2010. 07. 07. szerda 23:25  #14
LACI LEVELÉNEK 2. RÉSZE.
Így aztán a többes (mi + még 1, vagy 2 pár), vagy a mi + 1 lány felállást már egy ideje nem is említem neki, mert pillanatok alatt házisárkány lesz belőle. violent

A szülei viszonya már vagy 15 éve megromlott, az apja agyba-főbe csalta az anyját... és ő az anyja oldalán áll. Aki néha túlzásokba esik sajnos. Én azt látom, hogy a lány ahelyett, hogy örülne nekünk, a kettőnk boldogságának, inkább azon görcsöl, hogy nehogy olyan legyek, mint az apja az anyjával... és a úgy érzem, hogy a szexet fegyverként és nem a szerelmünk örömforrásaként használja... bár lehet, hogy ez utóbbit már csak képzelődöm...

Elnézést, ha raboltam az időd, és köszönöm, hogy időt szántál rám! Ha még válaszolsz is, akkor azt előre is külön köszönöm!!!! smile ))
LACI LEVELÉNEK VÉGE.

KÖSZÖNÖM A BIZALMAT, HOGY ÉN TUDOK VÁLASZT A KÉRDÉSEK KÉRDÉSÉRE: MIÉRT AKAR A NŐ KEVESEBB SZEXET? confused ÉS LEGFŐKÉPPEN; HOGYAN LEHET RÁVENNI ŐT TÖBBRE? kerdes

NEM TUDOK TANÁCSOT ADNI, MERT HA TUDNÉK AKKOR BESZÁMOLTAM VOLNA RÓLA, HOGYAN DUGTAM MEG A PÁROM VALAMENNYI GYÖNYÖRŰ SZINGLI BARÁTNŐJÉT ÉS AZ ELVÁLT SÓGORNŐMET IS. eplus2

VISZONT EGY KÖNYV CÍME JUTOTT AZ ESZEMBE AMELYIK FRAPPÁNSABBAN TÁRJA FEL AZ OKOT:

"A férfinak szex kell, a nőnek szerelem. "

EL KELLENE OLVASNOM? wow2
2010. 07. 07. szerda 23:11  #13
AZ ALÁBBI LEVELET KAPTAM LACITÓL:
Szia Tamás!

Megfogalmazódott bennem pár kérdés a topikokat, és köztük a te/ti hozzászólásaitokat is olvasva. Ha baromságot kérdezek, akkor sorry, még új vagyok errefelé.

Írtad, hogy: "Ja? Tudjátok milyenek a magyar lányok? Elmondom mit gondolnak: "Olyan vicces senkivel sem dugni."" -- gondolom, a tapasztalat mondatja ezt veled. A mondatot kiegészíteném, ha szabad: "Olyan vicces még a pasimmal sem dugni, hi-hi!" schmoll2
Én, így 30 körül már kezdem feladni.
Mi ennek az oka?
És mi erre az ellenszer?
Azért kérdezem, mert úgy látom, hogy Andinál neked sikerült megtalálni. smile ))

A többi kérdés ehhez kapcsolódóan - egy korábbi hsz-ben írtad:
"Szerintem sok nő (majdnem mind) nem tiszteletet akar, hanem szeretetet és szexet. Az a lány akivel ellátogattam a moziba a barátnőm, aki éppen azért hagyja el a férjét, mert a férje nagyon tisztelte őt, de soha nem kefélte meg szenvedélyesen.

Mióta velem jár megtanulta élvezni, ha kefélés közben megkorbácsolják, ha egy lány kinyalja őt, ha két farkat kényeztethet, ha nyilvános helyen megdugják és most azt is megtanulta élvezni, ha több férfi teszi őt magáévá egyszerre nyilvános helyen."

Van egy lány.
Szenvedélyes szex megvolt, sokszor. De az utóbbi időben csak dugunk. Az jólesik neki is, nekem is. De nekem a szenvedély hiányzik. Szóval ha megkívánom, akkor kb. megdugatja magát, és ennyi. Már amikor.
Mert van, hogy hetekig(!!), hónapokig(!!!!!!!!!!!!) semmi.
Kedve sincs, energiája sincs.
És szerinte ez:
1., Ez nem baj.
2., Ez nem az én hibám, nem miattam nem akarja.
3., Legyek türelmes, megértő. Majd megjön a kedve.

Te hogy csináltad?
Tudsz tanácsot adni?
Hogy lehet megtanítani egy lányt arra, hogy megtanuljon élvezni régi és új dolgokat?
Lehet, hogy én basztam el valamit valamikor és most már késő, így jártam és kész? Nagyon odaadó és gyönyörű tud lenni szex közben, imádok szeretkezni vele!!!! Kedves, aranyos, szeretni való kis angyal, csak valahogy a szexben nem tudok zöldágra vergődni vele.
Sajnos semmi önbizalma nincs, hiába kényeztetem, bókolok neki, vagy próbálok kedveskedni, gyakran van, hogy nyugalomra int, hogy most ahhoz sincs kedve, ne erőltessem. Beszélgetni pedig nem hajlandó(!!!!!!) a szexről. Azt mondja, ha kedve lesz, akkor majd dugunk és kész, de ne beszélgessünk róla.
FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ (FENTI) LEVÉLBEN.
2010. 05. 19. szerda 08:38  #12
tibor111174 tibor111174 VIP
hat en orulnek ha egy ojan parom lene a felesegem de nem akar bele meni ijesmibe egyaltalanpedig nagyon jo volna egy tobes worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827) VIP
2010. 05. 12. szerda 18:32
Sziasztok!

Mi lehet olyankor tenni ha egy párnak eltérő igényei vannak egy kapcsolatban sexuális téren? És ha az egyiknek nem nagyon jön be az ami a másiknak, de a szerelem miatt nem akarja a másikra erőltetni és nem is jó lenne ami neki tetszik. Van-e megoldás?
2010. 05. 15. szombat 15:43  #11
Bazsa$ Bazsa$
Hál istennek nálunk nincs semmi probléma ilyen téren. Nekem is sok extrém vágyam van de a jelenlegi barátnőm mindenben partnert, bármit megtesz amit kívánok és természetesen részemről is így van. Nem mellékesen meg mint társ is tökéletes... Ritka az ilyen.
2010. 05. 14. péntek 15:15  #10
neta neta
Szívemből szóltál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (419807)
2010. 05. 13. csütörtök 12:19
Azthiszem sokan föltettük már magunkban ezt a kérdést hisz szerintem nagyon nehéz olyan párt találni aki mindenben tökéletesen passzol hozzánk.
Természetesen attól hogy a párunk nem kívánja annyiszor vagy úgy a szexet mint mi, még nagyon szerethetjük
azért,mert az élet más területein olyan aki ideális partner.
Nálam is ez a helyzet, viszont ez szerintem az én hibám hisz fiatalabban megelégedtem avval ami volt sőt szinte minden vágyam teljesült.
Azóta viszont az én igényeim változtak ami talán annak köszönhető hogy tudom vannak mások akik megtesznek olyasmit amiről csak ábrándozom,a párom viszont már nem tudja,nem akarja megtenni amikre vágyom.
Ezt természetesen megértem nem erőltetem,bár van bennem egy kis tüsi hogy nekem miért nem adatik meg az ami másnak természetes.
Próbáltam máshol megtalálni amire szükségem van de amikor lehetőségem lett volna meghátráltam mert nem akarom megcsalni,szeretem.
Így nam marad más mint az hogy amennyire lehet a határokon belül kiélvezzük az együttléteket,amik egyébként nagyon jók.
Természetesen elmondtam neki a vágyaimat de ő amellett hogy megértette nem szeretne ezekben részt venni, szóval azt hiszem lesznek olyan dolgok az életemben amiket nem próbálok ki,de nem baj hisz van egy szerető párom aki mindennél többet ér nekem.
A megoldás szerintem más és más partnertől, kapcsolattól, érzelmektől,és természetesen sokminden mástól függ.
Mindenesetre irígyelem azokat akiknek nem csak az élet más területein tökéletes a párjuk hanem hasonló a szex iránti vágyuk is.
2010. 05. 13. csütörtök 15:05  #9
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat így lesz ahogy írtátok megfogadom mindent.
2010. 05. 13. csütörtök 12:19  #8
Törölt felhasználó (419807)
Azthiszem sokan föltettük már magunkban ezt a kérdést hisz szerintem nagyon nehéz olyan párt találni aki mindenben tökéletesen passzol hozzánk.
Természetesen attól hogy a párunk nem kívánja annyiszor vagy úgy a szexet mint mi, még nagyon szerethetjük
azért,mert az élet más területein olyan aki ideális partner.
Nálam is ez a helyzet, viszont ez szerintem az én hibám hisz fiatalabban megelégedtem avval ami volt sőt szinte minden vágyam teljesült.
Azóta viszont az én igényeim változtak ami talán annak köszönhető hogy tudom vannak mások akik megtesznek olyasmit amiről csak ábrándozom,a párom viszont már nem tudja,nem akarja megtenni amikre vágyom.
Ezt természetesen megértem nem erőltetem,bár van bennem egy kis tüsi hogy nekem miért nem adatik meg az ami másnak természetes.
Próbáltam máshol megtalálni amire szükségem van de amikor lehetőségem lett volna meghátráltam mert nem akarom megcsalni,szeretem.
Így nam marad más mint az hogy amennyire lehet a határokon belül kiélvezzük az együttléteket,amik egyébként nagyon jók.
Természetesen elmondtam neki a vágyaimat de ő amellett hogy megértette nem szeretne ezekben részt venni, szóval azt hiszem lesznek olyan dolgok az életemben amiket nem próbálok ki,de nem baj hisz van egy szerető párom aki mindennél többet ér nekem.
A megoldás szerintem más és más partnertől, kapcsolattól, érzelmektől,és természetesen sokminden mástól függ.
Mindenesetre irígyelem azokat akiknek nem csak az élet más területein tökéletes a párjuk hanem hasonló a szex iránti vágyuk is.
2010. 05. 13. csütörtök 09:10  #7
Lillus Lillus
Ez egy érdekes téma. Nem akarok tanácsokat adni, mert azt még konkrét helyez ismeretében is nehéz, pláne ha még a helyzetről sem tudunk.
Én menstruáció környékén baromira fel vagyok húzva. Voltaképpen egész nap kívánom a sexet. Akár óránként is képes lennék csinálni és minden alkalommal lenne 5-6 orgazmusom. Ez másfél hétig így van. Nincs az a pasi, aki ebben partner tud lenni. Mármint akkor, ha ő is óránként el akar élvezni velem együtt, mert olyan, aki simán csak reszel nyilván lenne, de én nem erről beszélek. Nos ebben a helyzetben én is próbálom magam visszatartani, a férjem pedig igyekszik megfelelni az elvárásoknak buck még ha néha érzem/tudom/látom is rajta, hogy igazán nem kívánja, de mivel tudja, hogy én igen, ezért lelkesen a kedvemre tesz. Fiatal házasoknál ez így működhet. Később nem tudom mi lesz.

Mielőtt félreérthető lennék. Két nap után engem is ki lehet ütni, ha a férjem elég lelkes smile Utána nekem is jólesik egy nap pihenő, de aztán elég vadmacska leszek utána megint pár napig.

De a lényeg, hogy valaki mindig áldozatot kell, hogy hozzon. Vagy azért, mert megállja, vagy azért mert csinálja, pedig nem sok kedve van hozzá. De bennem van annyi gerinc, hogy ha nem így lenne, akkor sem keresnék a háta mögött mást. Ha nem menne, akkor azt meg kell beszélni és döntést hozni, bármi is legyen az és bármilyen fájdalmas is legyen.
2010. 05. 12. szerda 23:17  #6
Törölt felhasználó (733802)
Nálatok a többesről van szó ? A képeket elnézve gondolom, és egy hozzászólás ,hogy -hogyan tudnátok abba hagyni. Ki gondolta meg magát ? Szerintem szintén kompromisszumos megoldás a megfelelő,de ehhez mind a két embernek engedni kell a nadrágszíjból. Ha viszont így is kevés az amit az egyik " egészségesen " adni tud a másiknak és elfogad ,akkor viszont valóban egy álmodozó - vágyakozó fél lesz a másikból. Pláne ha már " evett a mannából " . Nehéz dolog ez. nem olyan egyszerű,hogy leülünk,megbeszéljük és ennyi. Az élet teremt helyzeteket és lehetőségeket is. Persze az ember megpróbál (normál esetben) megtenni mindent ,hogy megfeleljen a másiknak,hiszen az is megfelel nekünk valamilyen szinten. A szerelem és a szeret is megromolhat egy félrecsúszott szexuális ellentmondások SOROZATÁN ! Az emberben az elégedetlenség kivetiti hálóját a mindennapos dolgokra a végén, és az a fél akit "vissza tart" a másik a szex terén egyre feszültebb és egyre keveslőbb lesz az ágyban partnere iránt. Azaz a sima szex nem lesz elég és hiányérzete lesz mindig,ami azt váltja ki,hogy folyton az elnyomott vágyakon fog járni az esze és talán még a másikat is csesztetni fogja ami vitákat szülhet sajnos. Persze minden kapcsolat és ember más. Ki mit ,hogy tud kezelni az változó . Olyan mint a fájdalom küszöb. Nem mindenki viseli el ugyan azt a fájdalmat ugyan olyan módon !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Mi lehet olyankor tenni ha egy párnak eltérő igényei vannak egy kapcsolatban sexuális téren? És ha az egyiknek nem nagyon jön be az ami a másiknak, de a szerelem miatt nem akarja a másikra erőltetni és nem is jó lenne ami neki tetszik. Van-e megoldás?
2010. 05. 12. szerda 23:05  #5
neta neta
Részben igaz, én még kiegészíteném a hozzáállással, amin akár lehet változtatni, csak fel kell tárni a hozzáállás okát.
Szóval szerintem igazi szeretet, önismeret, hozzáállás (esetleg ennek változása) és kompromisszumkészség....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 12. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 18:37
Megoldás mindig van, de ilyen esetben csak a kompromisszumok mennek....
2010. 05. 12. szerda 23:00  #4
neta neta
Van megoldás, ami lehet egy vagy két emberes megoldás. Ez attól függ, hogy mind a kettőnek probléma a probléma, vagy sem. Nálatok van ez a szitu?

Egyébként amit gavaller39 mond az nem más, mint a kommunikáció és az igazi szeretet hiányának, vagy elmúlásának a következménye. Ami sajnos jellemző az emberekre. Könnyebb kilépni egy kapcsolatból, mint megoldani...., de én ezzel nem értek egyet!
Sziasztok!

2010. 05. 12. szerda 19:02  #3
gavaller39 gavaller39
Annak a kapcsolatnak meg vannak számlálva a napjai,elöbb utobb győz az éhség!
2010. 05. 12. szerda 18:37  #2
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Megoldás mindig van, de ilyen esetben csak a kompromisszumok mennek....
Sziasztok!

2010. 05. 12. szerda 18:32  #1
Sziasztok!

/ 9