Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mi lehet olyankor tenni ha egy párnak eltérő igényei vannak egy kapcsolatban sexuális téren?
Itt kattogunk az eltérő igényekről, de valahogy mindig csak a mennyiségi igényeknél illetve azok különbségénél ragadunk le. Na, de van az eltérő vágyakkal? Azokat hogyan sikerül közös nevezőre hozni?

Az eddigi hozzászólások

2011. 04. 05. kedd 14:29  #38
BigJoe23 BigJoe23
Szerintem valami egyéb (talán érzelmi) változás lehet a háttérben...
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 05. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 05. kedd 14:09
Hát akkor azt hiszem sokan vagyunk még itt betegek ha te ezt így látod barátom!
Akkor ha már így ide tévedtél elárulhatod hogy 6 évig ő is beteg volt?És mostanra meggyógyult vagy mi??
Éveken át élvezte a "beteges viselkedésemet",vagyis ha figyelnél egy kicsit rájönnél hogy igazából a te szavaiddal ő viselkedett betegesen,és nekem meg tetszett,és asszisztáltam hozzá!
Én nem azt akarom hogy ő megváltozzon ,hanem hogy ne változzon meg!!
Volt olyan barátnőm akit nem érdekeltek ezek a dolgok,tettem egy-két próbát de láttam tényleg nem fogékony rá,így nem is próbálkoztam.Úgyhogy nem erőltetek senkire egy tőle távol álló dolgot!!
De ezzel a lánnyal mióta megismerkedtem tudom hogy megmozgatják(mozgatták)ezek a dolgok.
Tehát nem rávenni akarom olyanra ami távol áll,hanem az okát keresem hogy miért múlt el szinte egyik pillanatról a másikra!!
2011. 04. 05. kedd 14:09  #37
christiano christiano
Hát akkor azt hiszem sokan vagyunk még itt betegek ha te ezt így látod barátom!
Akkor ha már így ide tévedtél elárulhatod hogy 6 évig ő is beteg volt?És mostanra meggyógyult vagy mi??
Éveken át élvezte a "beteges viselkedésemet",vagyis ha figyelnél egy kicsit rájönnél hogy igazából a te szavaiddal ő viselkedett betegesen,és nekem meg tetszett,és asszisztáltam hozzá!
Én nem azt akarom hogy ő megváltozzon ,hanem hogy ne változzon meg!!
Volt olyan barátnőm akit nem érdekeltek ezek a dolgok,tettem egy-két próbát de láttam tényleg nem fogékony rá,így nem is próbálkoztam.Úgyhogy nem erőltetek senkire egy tőle távol álló dolgot!!
De ezzel a lánnyal mióta megismerkedtem tudom hogy megmozgatják(mozgatták)ezek a dolgok.
Tehát nem rávenni akarom olyanra ami távol áll,hanem az okát keresem hogy miért múlt el szinte egyik pillanatról a másikra!!
(Ez egy válasz neta üzenetére (2011. 04. 05. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 05. kedd 07:57
Szerintem te nem bujaságra vágysz, hanem beteges viselkedésre. Neked kéne változnod, nem neki.
2011. 04. 05. kedd 07:57  #36
neta neta
Szerintem te nem bujaságra vágysz, hanem beteges viselkedésre. Neked kéne változnod, nem neki.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 03. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 03. vasárnap 14:08
Soha nem gondoltam volna hogy ebbe a topikba fogok írni,de itt vagyok!
A sztorim:barátnőmet elég fiatalon ismertem meg,az a fajta volt aki nem problémázik ha 2 jo haver megcumiztatja egy zsilipházba ,vagy partiba dugják.
Aztán megismerkedtünk,szerelmesek lettünk és összejöttünk.
Pár év után kérdezgettem nem -e hiányzik a régi életvitele?
Elöször nemet mondott aztan mondta néha,én többet kérdezgettem ilyesmiről,dugás közben is.
Ráindult a dologra,én meg örültem,ezt most nem részletezném,fórumban megfelelö témába le van írva.
Néha megkeféltük haverommal,volt hogy hagytam hogy mással dugjon...stb...szóval igen éklénk és fantáziadús nemi életet éltünk!!
Aztán felköltöztünk Pestre.Amit nagyon vártunk,föleg ő mert a kisvárosi levegő után itt az ember még inkább kiélheti magát.Főiskolára ment és én féltem is hogy itt nagyon elrontják,de izgatott is.Nem ez történt.
Az ellenkezője.Azt mondja nem érdekli már az ilyen dolog,megkomolyodott és el tudna képzelni monogám párkapcsolatot.Azt mondja a főiskola miatt lett ilyen.
Az én buja kis ribancom!! Egy főiskola miatt!!Eszem megáll!!Pedig annyira élvezte az ilyen vad dolgokat!
És olyanokról fantáziált,hogy csak na(több pasival,szexmozi..dogging...nudizás..kipróbálni egy lánnyal..stb...)!!
És így lesz vége??Nem akarom elhinni!! Abba bízok hogy átmeneti a dolog és csak le van strapálva!!
Bár már kezd kihunyni bennem a remény!!
Mit gondoltok?Vélemények? Érdemes várni valamire??? Vagy keressem a bujaságot máshol?
2011. 04. 03. vasárnap 18:46  #35
christiano christiano
Szerintem is.Meg hogy megkomolyodott...attól mert valaki komolyan gondolkodik még lehet az ágyban akár perverz vagy bizarr is!!
Először csak azt mondta hogy nagyon fáradt a tanulástól,ezt még el is hittem.
Aztán mikor nem tanult, meg volt 2-3 hét nyugi akkor sem volt a régi.
Néha az a gondolat lesz úrrá rajtam hogy van valakije,de eddig mindíg mindent megbeszéltünk,nem volt tabu az ilyen dolog.
Tehetetlen vagyok! A kapcsolatunkban nekem igen fontos momentum volt hogy ilyen kis buja nő,nem tudom hogy fogadja ha mással megélem ezeket a dolgokat.Már mondtam neki. Azt mondta oké.
De ismerem már kicsit elég önző egy nőszemély,nem örülne neki.
Nem akarnám elveszíteni,de nem foszthatja meg a párját egy lényegi részétől!
Még 30 vagyok érzem nem tudok még így bezárkózni!Kell az izgalom.
És az az érdekes hogy nem más nőre vágyom,én vele akartam megélni ilyeneket,ő legyen az a buja picsa aki a vágyam tárgya.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (192547)
2011. 04. 03. vasárnap 17:51
Érdekes... a változás fordítva szokott lenni.Nem értem,egy fősulitól így megváltozni ? Furcsa
2011. 04. 03. vasárnap 17:51  #34
Törölt felhasználó (192547)
Érdekes... a változás fordítva szokott lenni.Nem értem,egy fősulitól így megváltozni ? Furcsa
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 03. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 03. vasárnap 14:41
Többször beszéltünk erről,azt mondta ez van,változik,szerinte ez a felelősségteljes gondolkodás kialakulása.
Én meg azon gondolkodom én rontottam el valamit?
2011. 04. 03. vasárnap 14:41  #33
christiano christiano
Többször beszéltünk erről,azt mondta ez van,változik,szerinte ez a felelősségteljes gondolkodás kialakulása.
Én meg azon gondolkodom én rontottam el valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 03. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792226) VIP
2011. 04. 03. vasárnap 14:21
Szerintem olvastasd el a pároddal ezt az írást,és Ő válaszoljon rá.
2011. 04. 03. vasárnap 14:21  #32
Törölt felhasználó (792226) VIP
Szerintem olvastasd el a pároddal ezt az írást,és Ő válaszoljon rá.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 03. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 03. vasárnap 14:08
A sztorim:barátnőmet elég fiatalon ismertem meg,az a fajta volt aki nem problémázik ha 2 jo haver megcumiztatja egy zsilipházba ,vagy partiba dugják.
Elöször nemet mondott aztan mondta néha,én többet kérdezgettem ilyesmiről,dugás közben is.
Ráindult a dologra,én meg örültem,ezt most nem részletezném,fórumban megfelelö témába le van írva.
Néha megkeféltük haverommal,volt hogy hagytam hogy mással dugjon...stb...szóval igen éklénk és fantáziadús nemi életet éltünk!!
Aztán felköltöztünk Pestre.Amit nagyon vártunk,föleg ő mert a kisvárosi levegő után itt az ember még inkább kiélheti magát.Főiskolára ment és én féltem is hogy itt nagyon elrontják,de izgatott is.Nem ez történt.
Az ellenkezője.Azt mondja nem érdekli már az ilyen dolog,megkomolyodott és el tudna képzelni monogám párkapcsolatot.Azt mondja a főiskola miatt lett ilyen.
Az én buja kis ribancom!! Egy főiskola miatt!!Eszem megáll!!Pedig annyira élvezte az ilyen vad dolgokat!
És olyanokról fantáziált,hogy csak na(több pasival,szexmozi..dogging...nudizás..kipróbálni egy lánnyal..stb...)!!
És így lesz vége??Nem akarom elhinni!! Abba bízok hogy átmeneti a dolog és csak le van strapálva!!
Mit gondoltok?Vélemények? Érdemes várni valamire??? Vagy keressem a bujaságot máshol?
2011. 04. 03. vasárnap 14:08  #31
christiano christiano
2010. 12. 12. vasárnap 10:31  #30
Törölt felhasználó (86984)
4+10 évig voltam egy nővel.
Elején rendben, bevállalós, stb.
Aztán ahogyan leírták többen: megházasodtunk és úgy tűntek el az alkalmak.
Elváltam
Azóta csak olyan nőt találtam, akiimádja a szexet és 1000x bevállalósabb, mint az exem volt.
Azaz ne féljetek lépni, pláne, ha semmi egyéb nem köt össze benneteket (pl gyerek)
2010. 12. 10. péntek 06:52  #29
Törölt felhasználó (388655)
Elvetted feleségül időközben?
Nálunk így volt ...
Amíg nem volt esküvő, addig ment minden napi rendszerességgel. Esküvő után havi ha egy akadt, már örültem, szopni nem akart már, és mindig az volt az érzésem, hogy nézi a stoppert. gun - ja azóta elváltunk .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412) VIP
2010. 07. 09. péntek 17:00
LACI ÚJABB LEVELE:]

"Az a helyzet, hogy szeretem a lányt. És ő is szeret engem, imádunk együtt lenni!!!
És ahelyett, hogy kútban dobnám a hátunk mögött lévő éveket, inkább próbálnék változtatni a dolgokon, újra "felgyújtani a tüzet"!!
Csak mindig falba ütközöm és már egyre kevesebb az erőm a következő alkalommal. Szexelni nem akar, mert... (leírtam múltkor). Megbeszélni a dolgokat megint csak nem akarja, mert ő nem beszélget a szexről, inkább csinálja. De MAJD csak akkor, HA lesz kedve, energiája, hangulata.... addig meg oldjam meg magam magamnak, ahogyan akarom. Szólni fog, ha megdughatom. sniffles
De nyitott kapcsolatról, hármas/négyes felállásról hallani sem akar!!!!! wow3

Annak idején igazi kis szexördög volt!!! Az elmúlt időkben viszont hol a munkahelyi fáradtságra, hol egyéb dolgokra hivatkozva hárít el mindenféle közeledést -- a gyengéd romantikusat és a kemény, lényegre törőt ugyanúgy. Én igyekszem kényeztetni, kedveskedni neki (masszázs, virágok, mozi, kirándulás, közös főzöcskézés ...stb), mert szeretem, ha örömében felcsillan a szeme, mosolyog, azaz SZÍVBŐL ÖRÜL -- de úgy érzem, hogy én megadok neki szinte mindent, amit kér (nem vagyok tökéletes, nem is leszek az soha, és olykor nekem is vannak fáradt estéim), de neki ennyi elég is belőlem.

Szerinte a csajok hónapokig is el vannak szex nélkül! (HOGY MI VAN?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) És ez persze "tök vicces"!
De miért mindig én kössek kompromisszumot?? Miért mindig én engedjek? És itt nem napokról, egy-két esetről van szó, hanem HÓNAPOKRÓL, több 10 alkalomról!! Nem azért sír a szám, mert tegnap nem volt szex, hanem azért, mert az elmúlt félév alkalmainak számát a 2 kezem meg tudom számolni!! Pár éve 2 hét alatt többet szerelmeskedtünk, mint most 6 hónap alatt.......

Mindig sokat adni és szinte semmit sem kapni, ill, szinte mindig csak kapni, elfogadni és szinte soha sem adni nem túl jó arány, főleg egy hosszabb kapcsolatban. szomoru1

Mit tegyek? Mit lehetne tenni?? confused
Komolyan tanácstalan vagyok.
Vigyem orvoshoz?
Vagy menjünk párterápiára?
Hagyjuk abba?
Csaljam meg??"
2010. 12. 10. péntek 06:22  #28
Törölt felhasználó (768271)
eltero szexigenyek a hazassagban!
alcimkent;-"mennyi az annyi"?!
remelhetoleg nem ugy mint a vicc-ben,;
a kapitany lekiabak a kurton a gephazba!
Mennyi??
onnet visszaorditjak!
30!!
erre a kapitany!
Mi 30?!
a valasz!
Mi Mennyi? vigyor2
2010. 07. 14. szerda 14:14  #27
mercipunci mercipunci
Szia!
Szerintem ERGABESZ-nek igazga van, próbáld ki, hátha bejön. Szerintem egy ember sem érdemli meg, hogy ennyire elhanyagolják, hacsak nem tényleg nagyon-nagyon komoly baja, van. De nálatok nem erről van szó.
Vagy vidd el párterápiára humánusabb megoldás, talán bejön.
Sok szerencsét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

"Az a helyzet, hogy szeretem a lányt. És ő is szeret engem, imádunk együtt lenni!!!
És ahelyett, hogy kútban dobnám a hátunk mögött lévő éveket, inkább próbálnék változtatni a dolgokon, újra "felgyújtani a tüzet"!!
Csak mindig falba ütközöm és már egyre kevesebb az erőm a következő alkalommal. Szexelni nem akar, mert... (leírtam múltkor). Megbeszélni a dolgokat megint csak nem akarja, mert ő nem beszélget a szexről, inkább csinálja. De MAJD csak akkor, HA lesz kedve, energiája, hangulata.... addig meg oldjam meg magam magamnak, ahogyan akarom. Szólni fog, ha megdughatom. sniffles

Annak idején igazi kis szexördög volt!!! Az elmúlt időkben viszont hol a munkahelyi fáradtságra, hol egyéb dolgokra hivatkozva hárít el mindenféle közeledést -- a gyengéd romantikusat és a kemény, lényegre törőt ugyanúgy. Én igyekszem kényeztetni, kedveskedni neki (masszázs, virágok, mozi, kirándulás, közös főzöcskézés ...stb), mert szeretem, ha örömében felcsillan a szeme, mosolyog, azaz SZÍVBŐL ÖRÜL -- de úgy érzem, hogy én megadok neki szinte mindent, amit kér (nem vagyok tökéletes, nem is leszek az soha, és olykor nekem is vannak fáradt estéim), de neki ennyi elég is belőlem.

Szerinte a csajok hónapokig is el vannak szex nélkül! (HOGY MI VAN?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) És ez persze "tök vicces"!
De miért mindig én kössek kompromisszumot?? Miért mindig én engedjek? És itt nem napokról, egy-két esetről van szó, hanem HÓNAPOKRÓL, több 10 alkalomról!! Nem azért sír a szám, mert tegnap nem volt szex, hanem azért, mert az elmúlt félév alkalmainak számát a 2 kezem meg tudom számolni!! Pár éve 2 hét alatt többet szerelmeskedtünk, mint most 6 hónap alatt.......

Mindig sokat adni és szinte semmit sem kapni, ill, szinte mindig csak kapni, elfogadni és szinte soha sem adni nem túl jó arány, főleg egy hosszabb kapcsolatban. szomoru1

Vigyem orvoshoz?
Hagyjuk abba?
Csaljam meg??"
2010. 07. 10. szombat 06:57  #26
ERGABESZ ERGABESZ
szia!nálunk is pont ugyanez volt a szitu!7 évig ment így.aztán besokaltam és megmondtam hogy nekem ebből így elég!bár nagyon-nagyon szeretem de nem akarok így tovább élni és elköltözöm itthonról.már össze volt pakolva a motyóm mikor visszahúzott és mégegy utolsó esélyt kért hogy rendbehozza a hibákat!sikerült neki !azóta mintha kicserélték volna.

Vigyem orvoshoz?
Hagyjuk abba?
Csaljam meg??"
2010. 07. 09. péntek 17:00  #25

Vigyem orvoshoz?
Hagyjuk abba?
Csaljam meg??"
2010. 07. 09. péntek 15:16  #24
Dynamicillusion Dynamicillusion
Az jo akkor Nalad akkor mar van legalabb valami. Engem mikor utoljara ilyen helyzetben leszopott elott olyan pataliat csapott hogy milyen erzeketlen szemet geci vagyok, hogy majdnem azt mondtam na inakbb hagyjuk is... AMugy lehet hogy velem van a baj, de mert mi ferfiak vagyunk a szemetladak amikor szexelni akarunk suruben ugy ahogy a kpcsolatban korabban, minket nem kell megerteni, a mi erzelmi vilagunk az smafu?! Mas szavakkal ami korabban az egyik legfontosabb ereny volt az mostmar pfuj.. na mindegy, sok szerencset a bongeszeshez!en meg majd megyek este haza kiehezve a szexre, majd kozeledek, durvan leteremt es pentek estere is marad a furdoszoba meg a fantazia....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746683)
2010. 07. 09. péntek 15:04
Nálunk azért annyit elértünk, hogy heti 1-2 alkalommal leszop. A semminél több, de azért már hiányzik a szex.
Én profikban nem is gondolkodtam, inkább böngészem a szexpartner keresőket...
2010. 07. 09. péntek 15:04  #23
Nálunk azért annyit elértünk, hogy heti 1-2 alkalommal leszop. A semminél több, de azért már hiányzik a szex.
Én profikban nem is gondolkodtam, inkább böngészem a szexpartner keresőket...
(Ez egy válasz Dynamicillusion üzenetére (2010. 07. 09. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 14:28
Pontosan Nalunk is ez van a gyors 'elmenetel' es ujabb menet ellenesseggel kapcsolatban, ez legalabb megnyugtato hogy nem vagyok egyedul (pedig korabban tovabb birtam) szerintem ez tuti psziches... 22-es csapdaja az nalam fokent hogy szeretem es van egy gyerekunk is es leginkabb hogy nem akarok mast csak igy meg kezdek total bekattani, nem jo minden este csalodottan elaludni... Azt hittem esetleg a 'profikkal' aszexehsegem ki tudom elegiteni es nem lesz ez,de ra kellett jonnom hogy ez nem megoldas, sot...
2010. 07. 09. péntek 14:28  #22
Pontosan Nalunk is ez van a gyors 'elmenetel' es ujabb menet ellenesseggel kapcsolatban, ez legalabb megnyugtato hogy nem vagyok egyedul (pedig korabban tovabb birtam) szerintem ez tuti psziches... 22-es csapdaja az nalam fokent hogy szeretem es van egy gyerekunk is es leginkabb hogy nem akarok mast csak igy meg kezdek total bekattani, nem jo minden este csalodottan elaludni... Azt hittem esetleg a 'profikkal' aszexehsegem ki tudom elegiteni es nem lesz ez,de ra kellett jonnom hogy ez nem megoldas, sot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 13:46
Hali!
Nálunk is hasonló a helyzet, szülés után a szexuális életünk szinte nulla lett.
Pontosabban a szeretkezések száma/év.
Nagyon ritkán sikerül rá vennem, hogy szeretkezzünk de akkor viszont élvezi.
Ilyenkor viszont hamarabb elmegyek mint egy szűz fiú.
Második esetleg harmadik menetről hallani sem akar, azt pedig már én is bírnám.
Úgyhogy 22-es csapdájában vagyok...
Kezdek óvatosan nézelődni másfelé..
2010. 07. 09. péntek 13:48  #21
De jó neked, lehet hogy kellene nekünk is még egy gyerek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (742377)
2010. 07. 09. péntek 10:37
Sziasztok!
Nálunk is eltérőek az igények szex terén és szinte sosem vagyunk összhangban. Megismerkedésünkkor minden rendben volt, utána a gyerekek érkezése előtt ill. közben nekem a szexuális étvágyam egyenlő volt a nullával. A férjem nagyon türelmes volt és megértő (most gondolhatjátok, hogy biztos megcsalt, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem tette). Aztán a második gyerkőc születése után nekem hirtelen nagyon az egekbe szökött a libidóm és naponta többször is megkívántam a szexet, előtte meg havi 2-3 volt. Azóta is ezen a szinten stagnálok, a férjem viszont nem. Ő gyakran fáradtságra hivatkozik és nem hiszem, hogy azért mert nem kíván, csak neki tényleg elég heti 3-4 szex. Én beletörődtem már, bár ha én kezdeményezek, nem utasít el, de nem szeretném erőltetni. Mi nők jobban kedveljük, ha a férfi kezdeményez. Sőt én vetettem fel neki a többes szex lehetőségét is és már kezd hajlani a dologra, természetesen, ha női fél lesz a 3. A többit meg meglátjuk. Sokat lehet én sem segítettem a megoldás megtalálásában, de gondoltam leírom, hogy van fordított helyzet is.
2010. 07. 09. péntek 13:46  #20
Hali!
Nálunk is hasonló a helyzet, szülés után a szexuális életünk szinte nulla lett.
Pontosabban a szeretkezések száma/év.
Nagyon ritkán sikerül rá vennem, hogy szeretkezzünk de akkor viszont élvezi.
Ilyenkor viszont hamarabb elmegyek mint egy szűz fiú.
Második esetleg harmadik menetről hallani sem akar, azt pedig már én is bírnám.
Úgyhogy 22-es csapdájában vagyok...
Kezdek óvatosan nézelődni másfelé..
(Ez egy válasz Dynamicillusion üzenetére (2010. 07. 09. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 12:09
Sziasztok!
Eloszor is szerintem nagyon jo a tema. Sajnos nekem is nap mint nap szembesulnom kell vele.... Nagyon imadom a felesegem akit hihetetlenul kivanok es szuper az agyban is, korabban teljesen atfedtek egymast a szexualis igenyeink gyakorlatilag egyfolytaban (minden nap) szexeltunk, es a perverziokra is teljesen nyitott volt. Aztan a szex egyre csokkent es miota megszuletett a kislanyunk teljesen hektikussa valt... Elofordul hogy egy honapban csak egyszer tortenik meg es kozben en tovabbra is minden nap szeretnem es ugy erzem szetrobbanok. Raadasul van amikor halal megalazoan utasit vissza az hogy azt modja hagyjam beken meg a szerncsesebbik eset volt mar olyan is hogy azt mondta verjem ki magamnak, kepzelhetitek milyen megalazo volt... Persze erdekes modon amikor megis egyutt vagyunk ugyanolyan jo mint az elott, es persze ilyenkor beszelni is szoktunk a problemarol utana, ilyenkor mindig azt mondja nagyon aggodik hogy a kevesebb szex miatt otthagyom. Mondjuk nem hagynam el soha mert imadom es ott van a kislanyunk is, de attol felek lassan lassan zatonyra fut a kapcsolatunk emiatt... Hiper megalazo a furdoszobaban estenkent kiverni mikozben az embernek van egy szuper felesege akit mindennel jobban kivan. Bevallom mikor mar nagyon nme birtam meglatogattam 'hivatsosokat', de rendre az utolso pillantban megtorpantam mert a helyzetet undoritonak ereztem, persze emiatt buntudatom is van. nem varom hogy barki is meg mondja a tutit szerintem nem is lehet csak jol eset kiirni magambol. Koszi!
2010. 07. 09. péntek 12:09  #19
Sziasztok!
Eloszor is szerintem nagyon jo a tema. Sajnos nekem is nap mint nap szembesulnom kell vele.... Nagyon imadom a felesegem akit hihetetlenul kivanok es szuper az agyban is, korabban teljesen atfedtek egymast a szexualis igenyeink gyakorlatilag egyfolytaban (minden nap) szexeltunk, es a perverziokra is teljesen nyitott volt. Aztan a szex egyre csokkent es miota megszuletett a kislanyunk teljesen hektikussa valt... Elofordul hogy egy honapban csak egyszer tortenik meg es kozben en tovabbra is minden nap szeretnem es ugy erzem szetrobbanok. Raadasul van amikor halal megalazoan utasit vissza az hogy azt modja hagyjam beken meg a szerncsesebbik eset volt mar olyan is hogy azt mondta verjem ki magamnak, kepzelhetitek milyen megalazo volt... Persze erdekes modon amikor megis egyutt vagyunk ugyanolyan jo mint az elott, es persze ilyenkor beszelni is szoktunk a problemarol utana, ilyenkor mindig azt mondja nagyon aggodik hogy a kevesebb szex miatt otthagyom. Mondjuk nem hagynam el soha mert imadom es ott van a kislanyunk is, de attol felek lassan lassan zatonyra fut a kapcsolatunk emiatt... Hiper megalazo a furdoszobaban estenkent kiverni mikozben az embernek van egy szuper felesege akit mindennel jobban kivan. Bevallom mikor mar nagyon nme birtam meglatogattam 'hivatsosokat', de rendre az utolso pillantban megtorpantam mert a helyzetet undoritonak ereztem, persze emiatt buntudatom is van. nem varom hogy barki is meg mondja a tutit szerintem nem is lehet csak jol eset kiirni magambol. Koszi!
/ 9