ez teljesen így van! én sem tudtam elképzelni magamról, hogy képes vagyok rá, míg nem találkoztam egy olyan férfival, akivel ez egyszerűen természetessé vált. Én voltam a legjobban elképedve, hogy spriccelve élveztem el, de azóta nem tudnék lemondani róla. És megjegyzem, hogy mással nagyon ritkán megy azóta is, vele pedig mindig sikerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 02. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1306432)
2017. 12. 02. szombat 22:20
Ha meg tálalja a párját minden csaj képes rá. És fejben dől el.
Vezesd rá...
Igen komoly! Nagyon jó volt! Még csak puhatolozok nála a többes kérdéssel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 16. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 01. 16. kedd 09:28
Ez komoly?Megnéznénk...
Ez komoly?Megnéznénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 16. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1330552)
2018. 01. 16. kedd 09:21
Én tegnap csináltam a párommal! Kétszer spriccelt! Isteni volt! Remélem egyszer mindenki átéli ezt!
Én tegnap csináltam a párommal! Kétszer spriccelt! Isteni volt! Remélem egyszer mindenki átéli ezt!
Gyakorlas es fog menni ha egy par jol kijon es gyakorlas
Az irodalom szerint van a nőknek prosztatájuk...
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Prosztata (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Prosztata (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 01. 15. hétfő 14:58
Most akkor van,vagy nincs?
Most akkor van,vagy nincs?
Okoskodjatok nyugodtan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1869692)
2018. 01. 15. hétfő 14:20
Ez vicces.Bár csak a google segitett,de egy valag cikk azt írja, tényleg van.
Na most, ezt nem tudni "szakiként", hogyismondjam....Mintha a szakács nem ismerné a bécsiszeletet, autószerelő a dízelmotort,vagy favágó a tölgyfát.
Bár - és ez fontos - én csak a netről táplálkoztam, semminemű szakirányú végzettségem nincs!
Ha bedőltem az álhíreknek, bocsi, bár állitolag egy kontinensnyi ország is járt már így!
Ha meg májasnak van igaza, megint farka van a menyasszonynak!
Na most, ezt nem tudni "szakiként", hogyismondjam....Mintha a szakács nem ismerné a bécsiszeletet, autószerelő a dízelmotort,vagy favágó a tölgyfát.
Bár - és ez fontos - én csak a netről táplálkoztam, semminemű szakirányú végzettségem nincs!
Ha bedőltem az álhíreknek, bocsi, bár állitolag egy kontinensnyi ország is járt már így!
Ez vicces.Bár csak a google segitett,de egy valag cikk azt írja, tényleg van.
Te fitogtatod ebben a forumban a hozzá nem értésedet az" új tudományodat" hirdetni....mikor a bolond akar irányitani...na az gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2018. 01. 15. hétfő 13:09
"Érdembe"
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Néha nézhetnél távolabbra is az orrod hegyénél.
Eredetileg nem veled beszélgettem, hanem tűnt volna fel.
Egyébként pedig azon a szinten már nem szokás kérkedni a végzettséggel.
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Még ha az is vagy,akinek állítod magad (bár ez is ködös, mivel "pár"-ként szerepelsz az adatlapodon), az orvostudomány, a kutatás, a diagnosztika hatalmas fejlődésen ment keresztül, mióta elvégezed az egyetemet (?) .
Hoppá!
Téma lezárva.
"Érdembe"
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Köszönöm!
Hoppá!
Téma lezárva.
Nem...nekem nem középiskolai kis érettségi bizonyitványom van erről
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13
Nem mondod ... te is?
Szerintem meg okos enged szamár szenved....nem hiszem h veled ezt érdembe meg lehet vitatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 12:13
Nem mondod ... te is?
Nem mondod ... te is?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 07:27
Na baszki.....nekem ne magyarázd az anatomiát...egészségügyi végzettségem van s felsőfokú mellesleg a szakmában nőgyógyászaton dolgozom már 20 éve ...szóval te ne akarj engem kioktatni ilyen téren....
Így van, tapasztaltam, hogy a kedvesemet úgy kellett kitámogatni utána a fürdőbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2018. 01. 15. hétfő 04:07
https://www.mimi.hu/emberitest/dulmirigy.html
Ez tenyleg csak a pasiknak van, lassuk be
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni
De spriccelos elvezet az szerencsere van nekunk noknek is....olyan hogy utana labra se tudunk allni
A nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el.
Na baszki.....nekem ne magyarázd az anatomiát...egészségügyi végzettségem van s felsőfokú mellesleg a szakmában nőgyógyászaton dolgozom már 20 éve ...szóval te ne akarj engem kioktatni ilyen téren....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 03:48
Hú baszki, én a helyedben nem kérkednék a tudatlanságommal.
Nézz utána kicsit az emberi anatómiája mielőtt ilyen kategórikus kijelentéseket teszel!
Nézz utána kicsit az emberi anatómiája mielőtt ilyen kategórikus kijelentéseket teszel!
Na a fele meg lemaradt.... szoval amire te gondolsz az a G pontunk, ami ott van es onnan indult anno fejlodesnek, mint a ti prosztatatok, hasonloan is kell stimulalni, hogy ejakulaljunk. Ha osszejon az klassz, ha nem, akkor gyakorolni kell tovabb, mert minden nő tudja, még ha nincs is tisztaba ennek lehetosegevel
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.mimi.hu/emberitest/dulmirigy.html