Nem minden nő képes rá,és nem összekeverendő egy szimpla pisiléssel szex közben ahogy gondolják egyesek... Nálunk sem volt az első pár évben spriccelés. Nem is gondoltuk hogy képes rá a párom is. Úgy kezdte el hogy kis téma utánajárást követően javasoltam neki ,ha az orgazmusnál ingert érez ne tartsa vissza engedje ki-el magát Viszont direkt ne akarjon spriccelni az se jó... Anno amikor a csúcson volt össze szorította a lábát és abba kellett hagyni az ingerlést mert nem bírta tovább, ilyenkor csak kifolyt nedve de nem sugárzott. Már rendszeresen spriccel, de az igaz hogy nem mindig jön össze,kellő izgalom nyugalom és idő kell hozzá. Amikor spriccel sokkal intenzívebb az orgazmusa a feleségemnek, és kélyesebben is élvez, egymás után többször is. Van hogy átlátszó pisiszerűt spriccel azt is imádom, de a legjobb amikor halvány fehéres anyaggal fröcsköl, annak az íze a legjobb!
Hál isten az én barátnőmnek is összejön nem mindig agyban kell ott lennie teljes relax kell hozzá
Nagyon szeretnék átélni egy ilyet nővel,addig nyalni a punciját,míg be nem terìt kéjnedvével és a számba is spriccelne
Nekem volt már párszor spriccelős orgazmusom, nagyon durva.
Szép korrekt pisilés... még szép, hogy minden nő képes rá. Én is... szerintem te is. Tök jó!!!!
Ezek teljesen valódi spriccek, nem kamu. Elvileg bármelyik nő képes is rá, de azért ne ezzel kezd a szexet!
(Ez egy válasz halowarsss üzenetére (2015. 10. 09. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 19:05
Sziasztok,
Olyanoktól kérdezném, akik már tapasztaltak ilyet.
Szerintetek amit itt mutatnak be az mennyire lehetséges? Nekem nagyon tetszik. Ha partner is lenne hozzá, még beszerezni is szívesen beszereznék egyet...
(Moderálva: weboldalt ne reklámozz a fórumban.)
Szerintetek amit itt mutatnak be az mennyire lehetséges? Nekem nagyon tetszik. Ha partner is lenne hozzá, még beszerezni is szívesen beszereznék egyet...
Kár, hogy a Mythbusters véget ért. Ezt a női spricces témát érdemes lett volna boncolgatniuk...sokan jobban elhisznek valamit, ha az a tv-ből jön...még az igazságot is képesek elhinni adott esetben..
Ilyesmire nem adok ki pénzt. Ezt ilyen hülyeség nélkül is lehet tudni, ha figyel az ember a partnerére.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 10. 27. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 27. kedd 11:35
Akkor nem figyeltél eléggé... Squirt Watch a cucc, ami egy méretes parasztvakítás ))) Óra, ami különböző színű ledekkel jelzi, hogy megfelelő frekvenciával rángatod -e a partnernő muffját.. 169USD-ért neked is lehet )) szállítással kb 50000Ft ) Mekkora már. Potom pénz azért, hogy szemközt pisiljen a párod, nem szabad kihagyni.
Akkor nem figyeltél eléggé... Squirt Watch a cucc, ami egy méretes parasztvakítás ))) Óra, ami különböző színű ledekkel jelzi, hogy megfelelő frekvenciával rángatod -e a partnernő muffját.. 169USD-ért neked is lehet )) szállítással kb 50000Ft ) Mekkora már. Potom pénz azért, hogy szemközt pisiljen a párod, nem szabad kihagyni.
(Ez egy válasz maped üzenetére (2015. 10. 10. szombat 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 10. szombat 05:49
Megnéztem ezt a videót, de itt nincs semmilyen beszerezni való dolog. Ha megfelelően izgatod a hölgyet akkor szinte bármelyik képes valemilyen szinten spriccelve élvezni.
Megnéztem ezt a videót, de itt nincs semmilyen beszerezni való dolog. Ha megfelelően izgatod a hölgyet akkor szinte bármelyik képes valemilyen szinten spriccelve élvezni.
(Ez egy válasz halowarsss üzenetére (2015. 10. 09. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 19:05
Sziasztok,
Sziasztok,
Sziasztok. Nálunk is előfordul a spriccelve élvezés. Mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy gyógyászati segédeszköz boltman vásároltunk mosható vízálló lepedőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (971082)
VIP
2015. 10. 08. csütörtök 14:08
sziasztok nekünk ezért kell ágyat cserélni mert mindíg el ázik egy két törölköző és én sem régóta tudom ezt mostani párom hozta elő belőlem de ő is nagyon élvezi.és nem is hadja abba még nincs egy jó pár spriccelésem.
sziasztok nekünk ezért kell ágyat cserélni mert mindíg el ázik egy két törölköző és én sem régóta tudom ezt mostani párom hozta elő belőlem de ő is nagyon élvezi.és nem is hadja abba még nincs egy jó pár spriccelésem.
Szia Vogel. Én a nick nevevmmel ellentétben férfi vagyok, és érdekel ez a téma de még nem tudtam a párom ilyen spricceléshez juttatni.Szerencsére a szexet nagyon élvezi.Sokszor olyan tocsogós szaftos hogy csak nyalom dugom.... )Remélem egyszer csak sikerül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 22. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104642)
2015. 09. 22. kedd 09:58
Szia mercedes1124! Mikor legelőszőr spricceltem épp nyaraltunk B.berényben, pár nap ott sátoroztunk.Én akkor jártam először FKK-n is. Az akkori párom fedeztette fel velem ezt a csodás életformát,amire persze vevő voltam.Ekkor vált világossá az is,hogy én Bi. vagyok.Tehát nem konkrétan a testemen egy pont izgatásával kezdődött a spriccelés.Én úgy vélem ez a sok-sok új felismerés ,hogy teljesen átadhattam magam az igazi énemnek...,ez hozta ki belőlem.Tehát kellett egy olyan partner ,aki mindezt elősegítette. Agyban dől el mindig,mert ha kikapcsolod az agyad és átadod magad az élvezetnek és nem szorongsz semmitől ,fantasztikus élményeket élhet meg mindenki.
Szia mercedes1124! Mikor legelőszőr spricceltem épp nyaraltunk B.berényben, pár nap ott sátoroztunk.Én akkor jártam először FKK-n is. Az akkori párom fedeztette fel velem ezt a csodás életformát,amire persze vevő voltam.Ekkor vált világossá az is,hogy én Bi. vagyok.Tehát nem konkrétan a testemen egy pont izgatásával kezdődött a spriccelés.Én úgy vélem ez a sok-sok új felismerés ,hogy teljesen átadhattam magam az igazi énemnek...,ez hozta ki belőlem.Tehát kellett egy olyan partner ,aki mindezt elősegítette. Agyban dől el mindig,mert ha kikapcsolod az agyad és átadod magad az élvezetnek és nem szorongsz semmitől ,fantasztikus élményeket élhet meg mindenki.
(Ez egy válasz mercedes1124 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:20
Szia Vogel68!! Milyen ingerléssel érte el a párod ezt az élvezetet nálad??
Sziasztok!
Ritka az,amikor a páromnak nem sikerül elérni ezt nálam.Valóban teljesen más érzés,és nagyon tudja,mi a jó nekem Persze + 1-2 törölköző,az elmaradhatatlan
Ritka az,amikor a páromnak nem sikerül elérni ezt nálam.Valóban teljesen más érzés,és nagyon tudja,mi a jó nekem Persze + 1-2 törölköző,az elmaradhatatlan
Szia Vogel68!! Milyen ingerléssel érte el a párod ezt az élvezetet nálad??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 10:26
Pár évvel ezelőtt történt,hogy én is elkezdtem spriccelve élvezni.Érdekes volt,mert először észre sem vettem csak az érzést,hogy ekkora élvezetet sosem éreztem még.Az akkori párom hozta ki belőlem és végre én is megismerhettem a saját testemet ,reagálását a kéjnek.Elsőre nem is értettük mi is ez valójában azt gondoltuk pisi,de ez nem csak pisi és ha igazán átadom magam a kéjnek úszik a szoba.Engem van,hogy zavar mit is szól ehhez az aktuális partner. Viszont ha arra koncentrál az ember ,hogy visszatartsa a spriccet ,már nem olyan mámorító az élvezet. Azt hozzá kell tennem a volt férjem sosem tudta ezt kihozni belőlem. 42 évesen döbbentem rá,hogy eddig nem is volt igazán élvezetes szexuális életem....,mostanra viszont végre élek és élvezkedek
Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez!
Talán... ha DP közben sikerül és ráadásul valaki épp a torkába élvez és a férj otthonról hallgatja mobiltelcsin (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán... ha DP közben sikerül és ráadásul valaki épp a torkába élvez és a férj otthonról hallgatja mobiltelcsin (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2015. 09. 21. hétfő 12:33
Gratula! Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez! Nekem is volt már szerencsém hozzá párszor, volt is egy ilyen párom régen! Isteni látvány!
Gratula! Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez! Nekem is volt már szerencsém hozzá párszor, volt is egy ilyen párom régen! Isteni látvány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 10:26
Pár évvel ezelőtt történt,hogy én is elkezdtem spriccelve élvezni.Érdekes volt,mert először észre sem vettem csak az érzést,hogy ekkora élvezetet sosem éreztem még.Az akkori párom hozta ki belőlem és végre én is megismerhettem a saját testemet ,reagálását a kéjnek.Elsőre nem is értettük mi is ez valójában azt gondoltuk pisi,de ez nem csak pisi és ha igazán átadom magam a kéjnek úszik a szoba.Engem van,hogy zavar mit is szól ehhez az aktuális partner. Viszont ha arra koncentrál az ember ,hogy visszatartsa a spriccet ,már nem olyan mámorító az élvezet. Azt hozzá kell tennem a volt férjem sosem tudta ezt kihozni belőlem. 42 évesen döbbentem rá,hogy eddig nem is volt igazán élvezetes szexuális életem....,mostanra viszont végre élek és élvezkedek