Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2015. 09. 15. kedd 15:14  #918
Törölt felhasználó (1109952)
ebben nagy igazság van...
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 12:41
Nemreg ismerkedtem meg a baratnommel. az elso alkalommal is spriccelt es azota minden egyuttletkor. Szerintem a spricceles azon mulik a ket ember mennyire passzol. kellemes elvezeseket smile
2015. 09. 15. kedd 15:14  #917
Törölt felhasználó (1109952)
Sziasztok!

Nálunk is így működik... mindíg lennie kell egy friss lepedőnek smile ))
Szívesen ismerkedünk hasonlóan "műkdödő" párokkal, vagy bi lányokkal smile

smile ))
2015. 08. 20. csütörtök 17:29  #916
Törölt felhasználó (993992)
ha itthon, magyarba gondoljátok, fel kell menni busszal a Mátrába, aztán gyalog a Kékestetőre smile szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1095752)
2015. 08. 20. csütörtök 17:26
olyan leveleket várunk privátban hogy lehetne eljuttatni a párom a csúcsra ?!!!!
2015. 08. 20. csütörtök 17:26  #915
Törölt felhasználó (1095752)
olyan leveleket várunk privátban hogy lehetne eljuttatni a párom a csúcsra ?!!!!
2015. 06. 15. hétfő 20:50  #914
csakszex67 csakszex67
Nagyon jó volna egy ilyen csajjal lenni!!
Imádnám nyalni!!
2015. 06. 02. kedd 12:12  #913
Törölt felhasználó (758246)
Az én párom csak így tud elélvezni..35 éves koráig, két gyerek és egy férj után, nem volt még orgazmusa.Teljesen véletlenül jöttünk rá,engem zavart hogy nincs orgazmusa,próbálkoztunk mindenfélével,egyszer egy kézzel történő izgatás során sikerült smile Azóta kialakult a menetrend mit kell, meddig kell, hogyan kell,hány ujjal,milyen erősen, és szökőkút a végeredmény smile több törölközőre is szükség van smile nagyon izgató,és bárki bármit is mond,ez egy fizikai vissza igazolás,hogy igen is, ki lehet elégíteni smile kétszer,háromszor is smile utána már nagyon érzékennyé válik a terület..
2015. 06. 01. hétfő 12:41  #912
Kiric Kiric
Nemreg ismerkedtem meg a baratnommel. az elso alkalommal is spriccelt es azota minden egyuttletkor. Szerintem a spricceles azon mulik a ket ember mennyire passzol. kellemes elvezeseket smile
2015. 05. 25. hétfő 13:34  #911
skymas skymas
Egyszer volt egy barátnőm aki minden élvezéskor eláztatott mindent. Őt egy kicsit zavarta, én viszont imádtam!! smile
2015. 05. 19. kedd 15:29  #910
Törölt felhasználó (1036822)
Sziasztok! Az én csajom is képes rá. Párszor jól eláztatta az ágyat, és azt is imádom amikor nyalás közben a számba élvez. smile
2015. 05. 10. vasárnap 09:18  #909
greg12 greg12
szívesen dugnék ilyen csajszival aki tud ilyet,élvezetes lenne az biztos
2015. 05. 09. szombat 23:59  #908
Törölt felhasználó (831055)
Csak igy tovabb,............eleinte nekunk is keves volt, de mostmar ket torulkozot s azokat is duplan kell hasznaljuk, mert igencsak boseges a csodalatos nedu.....imadom
(Ez egy válasz Ana Steel üzenetére (2015. 05. 09. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 18:52
Sziasztok!
Én sem hittem hogy ilyen létezik... Mindig azt gondoltam hogy csak pisi...
De egyik este amikor a párommal szeretkeztünk velem is megtörtént. smile Annyira váratlanul ért hogy teljesen zavarban voltam.
15 éve vagyunk együtt és eddig még egyszer sem volt ilyen, de még csak egy ici picike sem....
Én feküdtem az ágyon, és a számmal kényeztettem Őt, magamat meg egy vibrátorral. Közben a mellemet markolászta paskolta. Éreztem hogy mindjárt vége van, és nem bírja tovább, ezért beleadtam apait anyait hogy minél jobb legyen. El is élvezett. smile De nem hagyta abba a mellem kényeztetését. Aztán hármat egymás után rácsapott... akkor már éreztem hogy nekem is mindjárt végem van. Az orgazmusm kezdetén éreztem hogy elkezdtem spriccelni, de nem bírtam abbahagyni a saját izgatásomat. Utána nagyon sokáig remegtem. Aztán persze szégyeltem is magam.... De szerencsére oktalanul. smile Persze nem méteres spricc volt, csak a lepedőn lévő folt árulkodott róla hogy tényleg megtörtént. Elmondása szerint izgató a tudat hogy ilyet is tudok, csak azt nem értette, értettük hogy akkor eddig miért nem volt.
Utána koncentráltam rá hogy megint sikerüljön, és ő is mindent megtett hogy legyen olyan orgazmusom, de nem ment. Aztán amikormár nem figyeltem rá megint megtörtént. Azóta sikerül párszor átélnünk.
2015. 05. 09. szombat 23:53  #907
Törölt felhasználó (831055)
engem is,......huuuuuuuu elszall az agyam , mikor spriccel a punci vigyor2
(Ez egy válasz newyork üzenetére (2015. 05. 09. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 22:34
Izgalmas átélni férfiként,ha egy hölgy spriccel.Engem nagyon beindít.....
2015. 05. 09. szombat 22:34  #906
newyork newyork
Izgalmas átélni férfiként,ha egy hölgy spriccel.Engem nagyon beindít.....
2015. 05. 09. szombat 18:52  #905
Ana Steel Ana Steel
Sziasztok!
Én sem hittem hogy ilyen létezik... Mindig azt gondoltam hogy csak pisi...
De egyik este amikor a párommal szeretkeztünk velem is megtörtént. smile Annyira váratlanul ért hogy teljesen zavarban voltam.
15 éve vagyunk együtt és eddig még egyszer sem volt ilyen, de még csak egy ici picike sem....
Én feküdtem az ágyon, és a számmal kényeztettem Őt, magamat meg egy vibrátorral. Közben a mellemet markolászta paskolta. Éreztem hogy mindjárt vége van, és nem bírja tovább, ezért beleadtam apait anyait hogy minél jobb legyen. El is élvezett. smile De nem hagyta abba a mellem kényeztetését. Aztán hármat egymás után rácsapott... akkor már éreztem hogy nekem is mindjárt végem van. Az orgazmusm kezdetén éreztem hogy elkezdtem spriccelni, de nem bírtam abbahagyni a saját izgatásomat. Utána nagyon sokáig remegtem. Aztán persze szégyeltem is magam.... De szerencsére oktalanul. smile Persze nem méteres spricc volt, csak a lepedőn lévő folt árulkodott róla hogy tényleg megtörtént. Elmondása szerint izgató a tudat hogy ilyet is tudok, csak azt nem értette, értettük hogy akkor eddig miért nem volt.
Utána koncentráltam rá hogy megint sikerüljön, és ő is mindent megtett hogy legyen olyan orgazmusom, de nem ment. Aztán amikormár nem figyeltem rá megint megtörtént. Azóta sikerül párszor átélnünk.
2015. 05. 02. szombat 22:39  #904
Törölt felhasználó (879570)
Bizony smile
Jó móka finom
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 05. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 02. szombat 10:40
És milyn finom mikor tör elő a nedű belőle, ahh smile
2015. 05. 02. szombat 10:40  #903
Nagymellű Nagymellű
És milyn finom mikor tör elő a nedű belőle, ahh smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 01. péntek 20:15
Greatomnak igaza van, de analógiaként más szerveket is felhozhatunk.
Egyébként átlagos középiskolai tananyag...

Orvosi szótárból:
G-pont (Grafenberg-pont) - a női orgazmusban központi szerepet játszó anatómiai terület, amelyet nem minden nő és férfi ismer. De ez nem jelenti azt, hogy akik nem ismerik, azok nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban a G pont izgalmi állapotától függ.
Mi is a G-pont?
A G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el, s egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadék kilövellést válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek váladékot kezdenek termelni. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell.

10 tény
Wikipedia

Még mindig a semmit írom körül? mf1
2015. 05. 01. péntek 20:15  #902
Greatomnak igaza van, de analógiaként más szerveket is felhozhatunk.
Egyébként átlagos középiskolai tananyag...

Orvosi szótárból:
G-pont (Grafenberg-pont) - a női orgazmusban központi szerepet játszó anatómiai terület, amelyet nem minden nő és férfi ismer. De ez nem jelenti azt, hogy akik nem ismerik, azok nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban a G pont izgalmi állapotától függ.
Mi is a G-pont?
A G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el, s egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadék kilövellést válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek váladékot kezdenek termelni. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell.

10 tény
Wikipedia

Még mindig a semmit írom körül? mf1
(Ez egy válasz párral_lánnyal üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 21:58
A prosztata meg a nők G pontja gyakorlatilag ugyan az? Mégis másképp működik? Ez nekem új, mesélj még valamit. Nem vagy te biztosítási üzletkötő? A semmit ilyen szépen körbeírni nem mindenki tudja ám smile )
2015. 05. 01. péntek 11:12  #901
valaki szabolcsbol valaki szabolcsbol
állítólag minden nő képes rá voltam mar több növel aki képes rá szám szerint 3 mal nos a harmadik nemis tudott erről az élvezeti formáról csak nézett mi is történik de nagyon izgatta
2015. 05. 01. péntek 08:26  #900
greatom greatom
Pedig lényegében igaza van. Csak a nőknél sokkal kevésbé kifejlett ( a differenciálódás előtt lényegében ugyanaz a sejtcsoport) A másként működik: kb. alig működik a kalsszikus, mirigy funkció tekintetében(a legtöbb nő esetében). Viszont ingerelhető és ez az ingerlés elvezethet kielégüléshez. Nyilván számodra sem újdonság a férfi-női nemi szervek közötti analógia. Nagyjából 60 napig morfológiailag egyformák vagyunk ebben tekintetben. Ugyanonnan indulunk, de később egy genetikai faktor beindítja a folyamatot ami hormontermelésen keresztül fokozatosan egyre jobban megkülönböztethetővé tesz férfit és nőt. A közös kezdet ezzel együtt felfedezhető és a szervek egymásnak megfeleltetése is egyértelmű: csikló-pénisz, herék-petefészkek (a herék sokáig ugyanott is tartózkodnak a hasűrben), kis- és nagyajkak-herezacskó. Ugyanígy a húgycső körüli mirigyek esetében is felfedezhető alaki és működésbeli hasonlóság.
Pina vs. Fasz
2015. 04. 30. csütörtök 21:58  #899
párral_lánnyal párral_lánnyal
A prosztata meg a nők G pontja gyakorlatilag ugyan az? Mégis másképp működik? Ez nekem új, mesélj még valamit. Nem vagy te biztosítási üzletkötő? A semmit ilyen szépen körbeírni nem mindenki tudja ám smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 20:37
Voltam smile
Nincs olyan nő, akinek ne lenne, csak nem ott, hanem arrébb van, vagy nem akkora, vagy nem olyan érzékeny Neked, mint másnak.
Mint ahogy nekünk is van prosztatánk. Gyakorlatilag ugyanaz a szerv, csak másképp működik nektek, mint nekünk.
Meg lehet találni, csak türelem és odafigyelés kell smile
/ 65