Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2015. 01. 21. szerda 16:58  #858
greatom greatom
Az adómból él, nem volt SOHA nővel, nem tud értelem szerűen olvasni, kisebbségi komplexusa van, bisztoss gnóm és 8 dioptriás szemüvege van!!!

Tényleg azt hiszed, ha ezeket elégszer elismétled, akkor a valóság idomulni fog a gyermeteg elképzeléseidhez? Mert a teret az görbíted, az érezhető...
Egyébként ha te mondod, elhiszem, hogy ez a 3 perc csak a pont volt az i-re, a megelőző 2 órás nagggyon kemény aktus levezetése, de azért lássuk be, komoly córesz lehet felétek, ha a nőnek kell a saját ügyét kézbe venni smile lehet, spriccelni is csak azért spriccel néha, hogy nehogy lángra kapjon a nagy dörzsöléstől.
(amúgy lehet, nem umbro, de hogy fekete és zokni...gondolom ez is ilyen férfias dolog... )
2015. 01. 21. szerda 16:18  #857
Törölt felhasználó (54313)
Látom Salzburg22 kommentje nagyon betalált neked és még jobban előhozta a kisebbségi komplexusodat! eplus2
"...fekete umbro zokni...."
Hol láttál te olyat. Ezt nem értem! eplus2
Mondtam, hogy vak vagy! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 15:36
Ja, tehát ennyi...

No, közben (mivel akkora arcot növesztettél és egyfolytában a nőkkel megélt szexuális élmények fontosságáról papolsz) gondoltam megnézem, hogyan csinálja A profi...
Bearanyozta a délutánom smile
Igaz, némileg sajnáltam szegény nőt , mert esélyes volt, hogy ínhüvelygyulladást fog kapni, mire kielégíti magát. Az sem volt egyértelmű, hogy sikerült-e neki valójában, vagy inkább csak alibizett egyet, de három perc alatt megúszta a tortúrát és a belészuszakolt félig lankad fasz is csak egyszer csúszott ki. Ami még tetszett, az a fekete umbro zokni!

Három perc tömény, akciógazdag (hu-hu-hu-ahhauhhh-hu-hu ahhuhu) szex, nővel!!! Így már minden világos. nyes nyes nyes
2015. 01. 21. szerda 16:03  #856
Mekkora hülye vagy! Na ebből látszik, hogy soha nem voltál még nővel! wave Halvány sejtelmed sincs a nőkról!!!! nyes 3 perc? Ezt miből szűrted le, te ostoba kis gnóm? nyes Szerinted a videó hossza a teljes együttlétet takarja? nyes Na, akkor becézgesd csak a kezed és vallj neki szerelmet! eljen eplus2
Jah, és hidd el, nem kell sajnálni! nyes Nagyon nem! wave
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 15:36
Ja, tehát ennyi...

No, közben (mivel akkora arcot növesztettél és egyfolytában a nőkkel megélt szexuális élmények fontosságáról papolsz) gondoltam megnézem, hogyan csinálja A profi...
Igaz, némileg sajnáltam szegény nőt , mert esélyes volt, hogy ínhüvelygyulladást fog kapni, mire kielégíti magát. Az sem volt egyértelmű, hogy sikerült-e neki valójában, vagy inkább csak alibizett egyet, de három perc alatt megúszta a tortúrát és a belészuszakolt félig lankad fasz is csak egyszer csúszott ki. Ami még tetszett, az a fekete umbro zokni!

Három perc tömény, akciógazdag (hu-hu-hu-ahhauhhh-hu-hu ahhuhu) szex, nővel!!! Így már minden világos. nyes nyes nyes
2015. 01. 21. szerda 15:36  #855
greatom greatom
Ja, tehát ennyi...

2015. 01. 21. szerda 15:05  #854
eljen wave
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 14:41
Miért is élek én a te adódból? Vagy most éppen ez jutott eszedbe?
2015. 01. 21. szerda 14:41  #853
greatom greatom
Miért is élek én a te adódból? Vagy most éppen ez jutott eszedbe?
2015. 01. 21. szerda 14:37  #852
Mindenre kaptál választ, amit a saját kezdeti megjegyzésemhez kapcsolódott! Sajnos nem tudsz olvasni!!!!!
Így viszont komolytalan, kötekedő, szánalmas, kisebbségi komplexusos személyiségedről tettél tanúbizonyságot! Sajnálom az emberiséget miattad! Ráadásul az én adómból élsz!!!! violent eplus2
Mivel az előbb ékes bizonyítékát szolgáltad, hogy 100%-ban süket vagy és vak, így nem írom le többé a válaszaimat, hiszen elolvasni sem tudod! Hát még megérteni! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 14:12
Tényleg hiba volt téged a legkisebb mértékben is komolyan venni, mint vitapartnert. Alulmaradtál és ezen a szánalmas terelős bohóckodásod sem változtat.
Bármit kérdeztem, semmire nem tudtál értelmesen válaszolni, csak össze-vissza zagyvaságokkal próbáltad elmismásolni. Egyetlen állításom sem tudtad cáfolni és lényegében egyetlen állításod mögé nem tudtál észérveket állítani. Ha te ezt úgy értékeled, hogy elméleted és a meséitek igazolást nyertek, akkor csak röhögni lehet rajtad.
2015. 01. 21. szerda 14:30  #851
2015. 01. 21. szerda 14:12  #850
greatom greatom
Konkrétan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 21. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 13:47
Ami még fontos! Ne használj olyan szót, aminek gőzöd sincsen a jelentéséről! nyes ejnye1
2015. 01. 21. szerda 14:12  #849
greatom greatom
Tényleg hiba volt téged a legkisebb mértékben is komolyan venni, mint vitapartnert. Alulmaradtál és ezen a szánalmas terelős bohóckodásod sem változtat.
Bármit kérdeztem, semmire nem tudtál értelmesen válaszolni, csak össze-vissza zagyvaságokkal próbáltad elmismásolni. Egyetlen állításom sem tudtad cáfolni és lényegében egyetlen állításod mögé nem tudtál észérveket állítani. Ha te ezt úgy értékeled, hogy elméleted és a meséitek igazolást nyertek, akkor csak röhögni lehet rajtad.
2015. 01. 21. szerda 13:47  #848
Ami még fontos! Ne használj olyan szót, aminek gőzöd sincsen a jelentéséről! nyes ejnye1
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 13:30
Oké... buta troll vagy, de hogy haladjunk... nyugodt lehetsz, bőven rendelkezem annyi és olyan minőségű szexuális tapasztalattal, hogy kompetensen tudjak a témában megnyilvánulni. Most, hogy ezt rögzítettük, jó lenne, ha hadoválást mellőzve bámiféle érvet, bizonyítékot is elővezetnél. Eddig ennek semmi jelét nem lehetett felfedezni.
(Az értelem szerű különírva értelmetlen, egybe meg itt helytelenül alkalmazott... bár neked biztos vicces)

Tényleg... a francia kutatóorvosoknak mit üzensz? Az ő állításaikat mivel lököd félre?
2015. 01. 21. szerda 13:45  #847
Én? Neked bizonyítékot? eplus2
Hiszen vak és süket vagy! Külön írva az "értelem szerű" a szellemi képességedre utalt, hogy írott formában éreztessek egy kis iróniát ...... wave
"...bőven rendelkezem annyi és olyan minőségű szexuális tapasztalattal, hogy kompetensen tudjak a témában megnyilvánulni...." a tenyered nem számít annak!!!!!! wave
"....Eddig ennek semmi jelét nem lehetett felfedezni....."
OLVASS!!!!!!!!! eljen
Az hogy te agyilag nem tudsz felfogni dolgokat és teljesen figyelmen kívül marad ez miatt számodra mások kommentje arról én nem tehetek! wave
De tudod mit? bizonyítson neked az élet! Míg mások nőkkel élvezik a szex minden másodpercét, rezdülését, addig te most is ott ülsz éppen magányosan és a kezednek udvarolsz! nyes Az ilyen lúzerek miatt kell más férfiaknak több nővel is kapcsolatot létesíteni egyszerre, hogy ne billenjen félre a mérleg, és próbáljunk minél több nőnek minél nagyobb gyönyört szerezni! eljen Szinte már áldozatnak érzem magunkat! nyes
2015. 01. 21. szerda 13:30  #846
greatom greatom
Oké... buta troll vagy, de hogy haladjunk... nyugodt lehetsz, bőven rendelkezem annyi és olyan minőségű szexuális tapasztalattal, hogy kompetensen tudjak a témában megnyilvánulni. Most, hogy ezt rögzítettük, jó lenne, ha hadoválást mellőzve bámiféle érvet, bizonyítékot is elővezetnél. Eddig ennek semmi jelét nem lehetett felfedezni.
(Az értelem szerű különírva értelmetlen, egybe meg itt helytelenül alkalmazott... bár neked biztos vicces)

Tényleg... a francia kutatóorvosoknak mit üzensz? Az ő állításaikat mivel lököd félre?
2015. 01. 21. szerda 13:10  #845
Hidd el, nem kevés az ha végre kipróbálnád nővel is a szexet! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 12:57
No, akkor várnám az idecitált állítás tételes cáfolatát.Az kevés, hogy 'próbáljam ki nővel'.
2015. 01. 21. szerda 13:08  #844
Érv, Éppen azért javasoltam! Az érv, maga a nővel való szex! De amíg nem próbálod ki, (gondolom kisebbségi komplexusok miatt) addig nem fogod megérteni!
"...dedós nyelvöltögetés..." tényleg nagy baj van a szemeddel! Egy ilyen sincsen! nyes Gondolom a felolvasó program amit használsz, az értelmezheti félre a nevető smile-t!
Nem mellesleg az "értelem szerű"-t, éppen ezért írtam külön! Nem érzed a különbséget! Persze, hogy nem! eplus2
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 12:54
#835 pl. hazugság, pusztán csak azért, hogy megpróbálj hiteltelenné tenni. Az 'értelem szerű olvasás' még mindig nem jó, és az sem segít, hogy most már nyelvtanilag sem megfelelő. Ugyanis egybe kellene írni. Azt, hogy ebben a kontextusban miért nem megfelelő a használata azt a szinonímáin keresztül világítanám meg:
"értelemszerű" szinonimái:
magától értetődő, evidens, kézenfekvő, nyilvánvaló, egyértelmű, világos, vitathatatlan, triviális, kétségtelen, tudvalevő, tiszta
Feltételezem, az értő esetleg értelmező, értelmezve olvasásra gondoltál, de annak meg alapfeltétele lenne, hogy érdemleges, releváns tartalmú legyen a hozzászólásod. A dedós nyelvöltögetés, a 'Próbáld ki nővel' bugyuta személyeskedés, nem több, ezt még számodra is világos kellene legyen. Nem érv, sokkal inkább annak hiányát jelzi.
2015. 01. 21. szerda 12:57  #843
greatom greatom
No, akkor várnám az idecitált állítás tételes cáfolatát.Az kevés, hogy 'próbáljam ki nővel'.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 21. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 12:51
Hol kérdőjelezted meg, hogy ki érti jobban és ki tuja jobban, hogy mit éreznek a nők???
"...Ne is haragudj, de szamárságot írsz. Miért ne érthetne (nem feltétlenül engem értve ez alatt) egy férfi jól vagy adott esetben jobban a női anatómiához, fiziológiához, hovatovább a miért ne ismerhetné jobban a női pszichét mint sok nő, sok átlagos nő?....."
Ne magyarázd tovább a szegénységi bizonyítványod! nyes
Tényleg próbáld már ki végre nővel is!!!! nyes
2015. 01. 21. szerda 12:54  #842
greatom greatom
#835 pl. hazugság, pusztán csak azért, hogy megpróbálj hiteltelenné tenni. Az 'értelem szerű olvasás' még mindig nem jó, és az sem segít, hogy most már nyelvtanilag sem megfelelő. Ugyanis egybe kellene írni. Azt, hogy ebben a kontextusban miért nem megfelelő a használata azt a szinonímáin keresztül világítanám meg:
"értelemszerű" szinonimái:
magától értetődő, evidens, kézenfekvő, nyilvánvaló, egyértelmű, világos, vitathatatlan, triviális, kétségtelen, tudvalevő, tiszta
Feltételezem, az értő esetleg értelmező, értelmezve olvasásra gondoltál, de annak meg alapfeltétele lenne, hogy érdemleges, releváns tartalmú legyen a hozzászólásod. A dedós nyelvöltögetés, a 'Próbáld ki nővel' bugyuta személyeskedés, nem több, ezt még számodra is világos kellene legyen. Nem érv, sokkal inkább annak hiányát jelzi.
2015. 01. 21. szerda 12:51  #841
Hol kérdőjelezted meg, hogy ki érti jobban és ki tuja jobban, hogy mit éreznek a nők???
"...Ne is haragudj, de szamárságot írsz. Miért ne érthetne (nem feltétlenül engem értve ez alatt) egy férfi jól vagy adott esetben jobban a női anatómiához, fiziológiához, hovatovább a miért ne ismerhetné jobban a női pszichét mint sok nő, sok átlagos nő?....."
Ne magyarázd tovább a szegénységi bizonyítványod! nyes
Tényleg próbáld már ki végre nővel is!!!! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 12:02
Mit olvassak??? Mit? "Értelemszerűen" Ugyanmár. A buta mantrádon kívül, amit egyetlen hozzászólásodból sem hagytál ki, ámbátor számodra is nyilvánvaló, hogy semmi valóságalapja nincs? Hablatyolsz össze-vissza, mert ez még mindig egyszerűbb, mint belátnod, hogy az ismereteid félreértelmezett infókból és félreértelmezett tapasztalatokból származnak. Egyetlen hülye vádad sem tudod alátámasztani bizonyítékkal, de ez nem ejt kétségbe, legfeljebb előállsz mással.
Mit tudtunk meg az elmúlt napokban?

1. Nincsenek vaginális mirigyek
2. Nem mindegyik nő spriccel orgazmuskor
3. Az orgazmus minősége nincs összefüggésben azzal, hogy távozik-e folyadék a húgycsőből vagy sem
4. Amelyik spriccel/ "ejakulál" az gyakorlatilag mindig ürít vizeletet (is)
5. A női 'ejakulátum' annyira kis mennyiségű hogy eltörpül a kifolyt vizelet mennyiségéhez viszonyítva
6. Hazudsz, ha érdeked úgy kívánja

Tudom, sokan beszélnek és sokfélét, de akadnak, akik megalapozottan, tényekből eredeztetve és kompetensen teszik ezt. Te nem tartozol közéjük, így félő, hogy az a folyadék, amivel szex közben találkoztál és ejakulátumnak gondoltad, az az is volt. Lehet, hogy a videóidon is te vagy az, aki bekötött szemmel térdel?
2015. 01. 21. szerda 12:31  #840
Sehol sem hazudtam! Pusztán te menekülsz a hosszan tartó mellébeszélésed mögé! Sajnálttal látom, hogy egyetlen mondatomat sem értettél meg! Ez az utolsó kommentedből nagyon látszik! Semmit sem tudtál felfogni! De most tisztán látszik, hogy teljesen másról beszélsz, mint amit én állítok, állítottam! Semmi kze a válaszodnak az én állításomhoz! De ezt hiába is mondom neked! nyes
"...Lehet, hogy a videóidon is te vagy az, aki bekötött szemmel térdel?..."
Látom a szemeddel is hatalmas problémák vannak, nem csak az értelem szerű olvasással! De az utolsó kommentedből az is tisztán látszik, hogy nem csak vak, de süket is vagy!
Jah, és a lényeg! Tényleg próbáld már ki milyen a szex a kezeden kívül! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 21. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 12:02
Mit olvassak??? Mit? "Értelemszerűen" Ugyanmár. A buta mantrádon kívül, amit egyetlen hozzászólásodból sem hagytál ki, ámbátor számodra is nyilvánvaló, hogy semmi valóságalapja nincs? Hablatyolsz össze-vissza, mert ez még mindig egyszerűbb, mint belátnod, hogy az ismereteid félreértelmezett infókból és félreértelmezett tapasztalatokból származnak. Egyetlen hülye vádad sem tudod alátámasztani bizonyítékkal, de ez nem ejt kétségbe, legfeljebb előállsz mással.

3. Az orgazmus minősége nincs összefüggésben azzal, hogy távozik-e folyadék a húgycsőből vagy sem
5. A női 'ejakulátum' annyira kis mennyiségű hogy eltörpül a kifolyt vizelet mennyiségéhez viszonyítva

Tudom, sokan beszélnek és sokfélét, de akadnak, akik megalapozottan, tényekből eredeztetve és kompetensen teszik ezt. Te nem tartozol közéjük, így félő, hogy az a folyadék, amivel szex közben találkoztál és ejakulátumnak gondoltad, az az is volt. Lehet, hogy a videóidon is te vagy az, aki bekötött szemmel térdel?
2015. 01. 21. szerda 12:02  #839
greatom greatom

/ 65